Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/06/28/repassy-robert-gyerek-lmbtq-napirendNa végre, egy jó kis buzizás után a 600 forintos félkilós kenyér se olyan drága.
több mint 3 éve
igazad van. ezt nem ertem. egy politikus milyen kritikat fogalmazzon meg ha nem politikait?Nem nagyon értetted meg amit írtam ha ezt kèrdezed, lehet én fogalmaztam rosszul.azert mert vki nem ert egyet azzal, hogy milliardokat koltenek kozpenzbol a felcsutra meg a kisvardara, hogy ott legiosok tundokoljenek, miert ne drukkolhatna a magyar valogatottnak?Ha valaki így gondolkodik ahogy te, de emellett nem kezdi el fikázni őket a politikával ha szarok illletve fikázni őket a politika miatt akkor is ha jók, azzal nekem semmi bajom, elfogadom.Mert a szekértábor logika nem engedi.Ezt a kisajátítást amúgy sosem értettem: attól hogy ők erőteljesen használják a nemzeti szineket senki sem tiltja azt hogy a baloldal ugyanúgy megtegye ezt, sőt sztem hatalmas öngól volt anno hogy ezt kezdték a szimpatizánsaikba ültetni. Ha a baloldali rendezvényeken is ugyanilyen hangsúlyos lenne azzal lehetne a leginkább "válaszolni" erre a kisajátításra.Miért, mi mást mondhatna az ellenzék?Szolidaritás? Együttműködés? Nincs szegény politika a baloldalon. Mit mond a DK vagy a MoMo a szegénységről? Nem találtam hirtelen meg. MZP-nél nem is kerestem.
Itt is ugyanazok a jelszavak vannak:
Nemzet, egység, béke...
Annyi a különbség, hogy a Fidesz mindent kisajátít magának...kisajátítja 56-ot, augusztus 20-at, a kokárdát is.
Lúdas Solymi
Jámbor az első balos politikus, aki a szociális kérdésekben T/1 beszél. Lett is körötte egy mozgalom. Alulról!
Gyurma Pappa
davemayer
Megint a Jámbit hozom, mert őt érdemes figyelni: amikor volt a 4-0, őt elsők között ujjongott (nagy focirajongó egyébként), nyilván megkapta hogy hogy meri. Ő meg leírta, hogy hogy ne merné, hiszen a magyar foci oldal semleges kéne hogy legyen. Amellett, hogy egyetértek vele, érzelmi szinten nehezen tudok örülni már egy ideje a magyar focinak, mert borzasztóan zavar, a hozzátapadt politikai kiállás, a szélsőjobb (és ezzel a Fidesz rátelepedése). Minden magyar sportsiker érdekel és utána olvasok, de a foci nagyon ambivalens érzéseket kelt bennem. És erről egyértelműen a politika tehet.
Nekem is, aki racionális és nem ideák mentén szemléli a napi politikát, konkrétan érzelmi munkát kell beletenni, hogy át tudják lendülni fentieken. Most gondold el, aki nem így áll hozzá.
És akkor a nemzet absztraktabb kérdéseiről nem is beszéltünk. A Fidesz ezt megszerezte magának, de ez nem azt jelenti, hogy nincs más lehetőség. Mert valaki nem csak magyar, de munkás, kisvállalkozó, mezőgazdász, szegény, kisvárosi stb. Számos más dimenzióban lehet felajzolni embereket, nagy része jobban is érinti őket, mint a magyarságuk.
(Amúgy megjegyzés: nem követem és nem is érdekel a nemzetközi foci sem, annyit tudok amennyit a gyerekem miatt muszáj, mivel az osztálya az őrületes focimániás, így ő hiába nem focizik, nyilván izgatja)
Gyurma Pappa
A problémám nekem azokkal van akik politikai okokból nem èrtenek egyet a sportra (benne főleg a focira) ráköltött pénzekkel és ennek bőszen hangot is adnak a médiában, majd egy világeseménynél posztolnak a stadionból és (politikai fricskát sosem nélkülözve persze de) örömködnek, hozzádörgölőznek ha valami siker van.
Ha valaki kitart az álláspontja mellett és kulturáltan elmondja hogy mi a baja az adott szituációval (akár a siker ellenére is) azzal semmi baj nincs, példának okáért aki továbbra is azt firtatja hogy a pár kirakatba kitehető eredmény ellenére nincs utánpótlás azzal egyet lehet érteni teljesen.
A folyamatosan pocskondiázó, köpködő politikai megnyilvánulásokból van elegem, a sporttal kapcsolatban meg pláne.
Ja és a szekértáborról meg annyit, hogy ha a másik oldal kiteszi akkor azt onnantól tilos használni még ha számunkra egyetemes, mindenkire vonatkozó jelkép? Ezt nem tudom én felfogni ezzel kapcsolatban, hiszen a legsikeresebb tiltakozás az ellen hogy ezt ne sajátíthassa ki az egyik oldal az az hogy a másik oldal is ahol lehet használja, nem? Ha ezt végig zongorázod az agyadban rájössz hogy tulajdonképpen nem a fidesz sajátítja ki ezeket a nemzeti jelképeket hanem a másik oldal rekeszti ki azért mert a fidesz használja, és ez végtelenül elszomorító.
davemayer
Nemzetes és vitézlő csebi
Lehet drukkolni és kritikát megfogalmazni egyszerre, a baj a tisztán politikaival van eredménytől függetlenül.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem nagyon értetted meg amit írtam ha ezt kèrdezed, lehet én fogalmaztam rosszul.azert mert vki nem ert egyet azzal, hogy milliardokat koltenek kozpenzbol a felcsutra meg a kisvardara, hogy ott legiosok tundokoljenek, miert ne drukkolhatna a magyar valogatottnak?Ha valaki így gondolkodik ahogy te, de emellett nem kezdi el fikázni őket a politikával ha szarok illletve fikázni őket a politika miatt akkor is ha jók, azzal nekem semmi bajom, elfogadom.Mert a szekértábor logika nem engedi.Ezt a kisajátítást amúgy sosem értettem: attól hogy ők erőteljesen használják a nemzeti szineket senki sem tiltja azt hogy a baloldal ugyanúgy megtegye ezt, sőt sztem hatalmas öngól volt anno hogy ezt kezdték a szimpatizánsaikba ültetni. Ha a baloldali rendezvényeken is ugyanilyen hangsúlyos lenne azzal lehetne a leginkább "válaszolni" erre a kisajátításra.Miért, mi mást mondhatna az ellenzék?Szolidaritás? Együttműködés? Nincs szegény politika a baloldalon. Mit mond a DK vagy a MoMo a szegénységről? Nem találtam hirtelen meg. MZP-nél nem is kerestem.
Itt is ugyanazok a jelszavak vannak:
Nemzet, egység, béke...
Annyi a különbség, hogy a Fidesz mindent kisajátít magának...kisajátítja 56-ot, augusztus 20-at, a kokárdát is.
Lúdas Solymi
Jámbor az első balos politikus, aki a szociális kérdésekben T/1 beszél. Lett is körötte egy mozgalom. Alulról!
Gyurma Pappa
davemayer
Megint a Jámbit hozom, mert őt érdemes figyelni: amikor volt a 4-0, őt elsők között ujjongott (nagy focirajongó egyébként), nyilván megkapta hogy hogy meri. Ő meg leírta, hogy hogy ne merné, hiszen a magyar foci oldal semleges kéne hogy legyen. Amellett, hogy egyetértek vele, érzelmi szinten nehezen tudok örülni már egy ideje a magyar focinak, mert borzasztóan zavar, a hozzátapadt politikai kiállás, a szélsőjobb (és ezzel a Fidesz rátelepedése). Minden magyar sportsiker érdekel és utána olvasok, de a foci nagyon ambivalens érzéseket kelt bennem. És erről egyértelműen a politika tehet.
Nekem is, aki racionális és nem ideák mentén szemléli a napi politikát, konkrétan érzelmi munkát kell beletenni, hogy át tudják lendülni fentieken. Most gondold el, aki nem így áll hozzá.
És akkor a nemzet absztraktabb kérdéseiről nem is beszéltünk. A Fidesz ezt megszerezte magának, de ez nem azt jelenti, hogy nincs más lehetőség. Mert valaki nem csak magyar, de munkás, kisvállalkozó, mezőgazdász, szegény, kisvárosi stb. Számos más dimenzióban lehet felajzolni embereket, nagy része jobban is érinti őket, mint a magyarságuk.
(Amúgy megjegyzés: nem követem és nem is érdekel a nemzetközi foci sem, annyit tudok amennyit a gyerekem miatt muszáj, mivel az osztálya az őrületes focimániás, így ő hiába nem focizik, nyilván izgatja)
Gyurma Pappa
A problémám nekem azokkal van akik politikai okokból nem èrtenek egyet a sportra (benne főleg a focira) ráköltött pénzekkel és ennek bőszen hangot is adnak a médiában, majd egy világeseménynél posztolnak a stadionból és (politikai fricskát sosem nélkülözve persze de) örömködnek, hozzádörgölőznek ha valami siker van.
Ha valaki kitart az álláspontja mellett és kulturáltan elmondja hogy mi a baja az adott szituációval (akár a siker ellenére is) azzal semmi baj nincs, példának okáért aki továbbra is azt firtatja hogy a pár kirakatba kitehető eredmény ellenére nincs utánpótlás azzal egyet lehet érteni teljesen.
A folyamatosan pocskondiázó, köpködő politikai megnyilvánulásokból van elegem, a sporttal kapcsolatban meg pláne.
Ja és a szekértáborról meg annyit, hogy ha a másik oldal kiteszi akkor azt onnantól tilos használni még ha számunkra egyetemes, mindenkire vonatkozó jelkép? Ezt nem tudom én felfogni ezzel kapcsolatban, hiszen a legsikeresebb tiltakozás az ellen hogy ezt ne sajátíthassa ki az egyik oldal az az hogy a másik oldal is ahol lehet használja, nem? Ha ezt végig zongorázod az agyadban rájössz hogy tulajdonképpen nem a fidesz sajátítja ki ezeket a nemzeti jelképeket hanem a másik oldal rekeszti ki azért mert a fidesz használja, és ez végtelenül elszomorító.
davemayer
Lehet drukkolni és kritikát megfogalmazni egyszerre, a baj a tisztán politikaival van eredménytől függetlenül.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hónapokon keresztül magyaráztam én is a bizonyítványt. Aztán meg simán át lettünk baszva. És azóta sem látszik, hogy lenne hova beállni.azert te a kutatasok alapjan azert nem lattad h ebbol mi jon? nyilvan nem a 2/3rol beszelek meg a 3milla szavazatrol hanem egy mondjuk 125+ fidesz gyozelemrol.
NA EZT kéri számon a balos értelmiség, és ezt kritizálják a társadalomtudósok.
Gyurma Pappa
amugy mai kijott adatokhoz mit szolsz?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szívesen!Faszom peterk2005-be, már egyértelműen számon se tud kérni.Szerintem nem ezt kéri számon. Ez a te (egyébként nagy részt helyes) világértésed szemüvegén keresztül történt olvasata.reagalva Peterk-ra is: komolyan azt kered szamon rajtunk, hogy egy biteskent gondolkozva ne haborodjunk fel, ha az ellenzeki partok vmit elszurnak? hat ugyanezt kerjuk szamon itt MC-n, dave-n mki mason. raadasul MC tenyleg nem rejti veka ala, ha nem ert egyet partunk es kormanyunk dontesevel.Azt kéri számon -tök jogosan-, hogy az átlagellenzéki értelmiségi miért akar mindent jobban tudni, miért hiszi magát okosabbnak politikailag a politikusainál, miért nem képes beállni egy csapatba és csapatként gondolkodva akarni győzni.
Miért beszél ki a kánonból, miért akar objektív lenni és nyerni, mikor ez egy full vesztes stratégia.
Mintha a Realban mindenki azt nyilatkozná, gondolná, hogy "jó az edzőbá, jók a csapattársak", míg a Barcában meg mindenkinek lenne tuti meglátása a felállásról, a kezdőről, a csapattársaik egyéni képességeiről, hibáiról, és ami fontosabb, ennek hangot is adna. De mi a fasznak? Ez haszontalan. Így nem lehet nyerni, csak fegyelmezetten összedolgozva.
Mert a fideszes akkor se szídná Orbánt, ha az megbaszna egy disznót az M1-en élő adásban, míg az ellenzéki nyíg minden szaron.
Nem akarom én megfejteni, de annyiról van szó, hogy az egyik oldalon van Orbán, a másikon meg egy csomó egymással homlokegyenest ellentétesen gondolkodó, beszélő, kommunikáló szavazó, akik nem tudnak csapatban gondolkodni, "mind egyéniség", nem tudják, hogy a cél szentesíti az eszközt, nem pragmatikusak, és ezt fontosnak tartják el is mondani.
Mintha egy pajzsos, lándzsás, páncélos római légió ellen felállna 12 parittyás, 23 birkózó, 40 lovaskatona 2 lóval, 25 íjász13 féle vesszővel, és az idomított elefántok köteleit épp most vágná el két állatbarát "szaladjatok kis aranyaim, már szabadok vagytok" felkiáltással.
Vajh' ha megkezdődik a harc ki fog nyerni?
Őszentsége Sobri Jóska
Röviden: nincs hova beállni. Amikor beálltunk valahova (idén április), akkor át lettünk baszva. Hónapokon keresztül magyaráztam én is a bizonyítványt. Aztán meg simán át lettünk baszva. És azóta sem látszik, hogy lenne hova beállni.
Gyurma Pappa
Kiváncsian várom, hogy pontosítsa, hogy akkor most mégis mi a számonkérése lényege, mert úgy vélem megértettem, te meg el akarsz bizonytalanítani.
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 3 éve
előbb-utóbb muszáj lesz.www.portfolio.hu/gazdasag/20220628/itt-az-mnb-meglepo-dontese-a-kamatokrol-553067Nem merik feloldani, a sok ostoba háborgását nem vállalják, akik meg felelősen eljárva fix kamatos hitelt vettek fel baszhatják.
Na ez a durva. Ha a kamatstop feloldásra kerül lesz itt meglepetés.
cartman023
Jughead
több mint 3 éve
A sok pénzügyi retardált azt fel sem méri, hogy az adóságot öröklik tovább. De majd lehet menni sírni a tvbe, hogy ő 100.000 Ft-ot eddig és a csúnya bank átvertewww.portfolio.hu/gazdasag/20220628/itt-az-mnb-meglepo-dontese-a-kamatokrol-553067Nem merik feloldani, a sok ostoba háborgását nem vállalják, akik meg felelősen eljárva fix kamatos hitelt vettek fel baszhatják.
cartman023
Jughead
több mint 3 éve
Faszom peterk2005-be, már egyértelműen számon se tud kérni.Szerintem nem ezt kéri számon. Ez a te (egyébként nagy részt helyes) világértésed szemüvegén keresztül történt olvasata.reagalva Peterk-ra is: komolyan azt kered szamon rajtunk, hogy egy biteskent gondolkozva ne haborodjunk fel, ha az ellenzeki partok vmit elszurnak? hat ugyanezt kerjuk szamon itt MC-n, dave-n mki mason. raadasul MC tenyleg nem rejti veka ala, ha nem ert egyet partunk es kormanyunk dontesevel.Azt kéri számon -tök jogosan-, hogy az átlagellenzéki értelmiségi miért akar mindent jobban tudni, miért hiszi magát okosabbnak politikailag a politikusainál, miért nem képes beállni egy csapatba és csapatként gondolkodva akarni győzni.
Miért beszél ki a kánonból, miért akar objektív lenni és nyerni, mikor ez egy full vesztes stratégia.
Mintha a Realban mindenki azt nyilatkozná, gondolná, hogy "jó az edzőbá, jók a csapattársak", míg a Barcában meg mindenkinek lenne tuti meglátása a felállásról, a kezdőről, a csapattársaik egyéni képességeiről, hibáiról, és ami fontosabb, ennek hangot is adna. De mi a fasznak? Ez haszontalan. Így nem lehet nyerni, csak fegyelmezetten összedolgozva.
Mert a fideszes akkor se szídná Orbánt, ha az megbaszna egy disznót az M1-en élő adásban, míg az ellenzéki nyíg minden szaron.
Nem akarom én megfejteni, de annyiról van szó, hogy az egyik oldalon van Orbán, a másikon meg egy csomó egymással homlokegyenest ellentétesen gondolkodó, beszélő, kommunikáló szavazó, akik nem tudnak csapatban gondolkodni, "mind egyéniség", nem tudják, hogy a cél szentesíti az eszközt, nem pragmatikusak, és ezt fontosnak tartják el is mondani.
Mintha egy pajzsos, lándzsás, páncélos római légió ellen felállna 12 parittyás, 23 birkózó, 40 lovaskatona 2 lóval, 25 íjász13 féle vesszővel, és az idomított elefántok köteleit épp most vágná el két állatbarát "szaladjatok kis aranyaim, már szabadok vagytok" felkiáltással.
Őszentsége Sobri Jóska
Röviden: nincs hova beállni. Amikor beálltunk valahova (idén április), akkor át lettünk baszva. Hónapokon keresztül magyaráztam én is a bizonyítványt. Aztán meg simán át lettünk baszva. És azóta sem látszik, hogy lenne hova beállni.
Gyurma Pappa
Kiváncsian várom, hogy pontosítsa, hogy akkor most mégis mi a számonkérése lényege, mert úgy vélem megértettem, te meg el akarsz bizonytalanítani.
több mint 3 éve
Szerintem nem ezt kéri számon. Ez a te (egyébként nagy részt helyes) világértésed szemüvegén keresztül történt olvasata.reagalva Peterk-ra is: komolyan azt kered szamon rajtunk, hogy egy biteskent gondolkozva ne haborodjunk fel, ha az ellenzeki partok vmit elszurnak? hat ugyanezt kerjuk szamon itt MC-n, dave-n mki mason. raadasul MC tenyleg nem rejti veka ala, ha nem ert egyet partunk es kormanyunk dontesevel.Azt kéri számon -tök jogosan-, hogy az átlagellenzéki értelmiségi miért akar mindent jobban tudni, miért hiszi magát okosabbnak politikailag a politikusainál, miért nem képes beállni egy csapatba és csapatként gondolkodva akarni győzni.
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 3 éve
Marhaság. A demokráciákban simán működik az egymással vitatkozó pártkoalíciós, vagy párton belüli vitatkozós módszer, győznek is, vesztenek is, mikor hogy. Autokráciában viszont már nem, de itt az se működne, ha egy ellenzéki párt lenne, mert annak se lenne pénze, médiafelülete, ill ha lenne, akkor Orbán törvénykezne, bírságolna, szavazatot számolna, végső esetben bevetné a Fradi kopaszait is.reagalva Peterk-ra is: komolyan azt kered szamon rajtunk, hogy egy biteskent gondolkozva ne haborodjunk fel, ha az ellenzeki partok vmit elszurnak? hat ugyanezt kerjuk szamon itt MC-n, dave-n mki mason. raadasul MC tenyleg nem rejti veka ala, ha nem ert egyet partunk es kormanyunk dontesevel.Azt kéri számon -tök jogosan-, hogy az átlagellenzéki értelmiségi miért akar mindent jobban tudni, miért hiszi magát okosabbnak politikailag a politikusainál, miért nem képes beállni egy csapatba és csapatként gondolkodva akarni győzni.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20220628/itt-az-mnb-meglepo-dontese-a-kamatokrol-553067Nem merik feloldani, a sok ostoba háborgását nem vállalják, akik meg felelősen eljárva fix kamatos hitelt vettek fel baszhatják.
cartman023
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20220628/itt-az-mnb-meglepo-dontese-a-kamatokrol-553067Egy ideig húzható még a stop és mivel jövőre biztosan kisebb lesz az infláció, már csak a durva bázishatás miatt is, jövőre biztosan csökkenni fog az alapkamat, így a nagyon durva rész elkerülhető.
cartman023
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20220628/itt-az-mnb-meglepo-dontese-a-kamatokrol-553067Na ez a durva. Ha a kamatstop feloldásra kerül lesz itt meglepetés.
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/06/28/csepel-fc-focistak-stadion-fuzio-utanpotlas-nemeth-szilard-borbely-lenardMindegyik léhűtő NER nyúlvány valami nagyot, maradandót akar alkotni, amivel bevágódik a főnöknél. Legegyszerűbb a beton és a sport, szóval mindenhová (is) pályák épülnek, szigorúan elzárva persze a plebsztől, nehogy a nyomorult elkerülje 45 évesen a szívinfarktust. Közpénzen felépül, majd nyereség néhányak zsebébe vándorol, tipik balkán level.
Ez tipik fideszes penzkoltes a sportra.
gabokocka
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/06/28/csepel-fc-focistak-stadion-fuzio-utanpotlas-nemeth-szilard-borbely-lenardEz tipik fideszes penzkoltes a sportra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
reagalva Peterk-ra is: komolyan azt kered szamon rajtunk, hogy egy biteskent gondolkozva ne haborodjunk fel, ha az ellenzeki partok vmit elszurnak? hat ugyanezt kerjuk szamon itt MC-n, dave-n mki mason. raadasul MC tenyleg nem rejti veka ala, ha nem ert egyet partunk es kormanyunk dontesevel.Azt kéri számon -tök jogosan-, hogy az átlagellenzéki értelmiségi miért akar mindent jobban tudni, miért hiszi magát okosabbnak politikailag a politikusainál, miért nem képes beállni egy csapatba és csapatként gondolkodva akarni győzni.
több mint 3 éve
agsi.gie.eu/Érdekes adatok
akit esetleg érdekel, itt lehet látni mely országnak hány százalékon vannak a gáztározói, meg egyéb adatokat is.
a zöld az a megerősített adat. 😊 a narancs az becsült.
Zsellértelkes Vrij
Ha azt nézem, pl. FR 60%-on áll, ha feltolja maxra, akkor van 3,5 havi full készlete, ezt persze porciózással tudják kompenzálni, meg ugye most 80% a cél, gondolom mire jön a többi cucc amit vesznek más országoktól.
DE hasonló szinten áll, HU-ban meg ellavírozunk. Ha feltöltenénk maxra a kapacitást, akkor fél évig jó lenne nekünk.
Lengyeleknél meg talán majdnem fullon vannak a tározók és mégis kevés nekik az éveshez viszonyítva.
Már ha jól értelmeztem a táblázatot...
több mint 3 éve
el sem olvastam.Hadházy geci unalmas,a penz kunyeralas csak nekem volt rohadt szanalmas?
Gyurma Pappa

több mint 3 éve
Hadházy geci unalmas,a penz kunyeralas csak nekem volt rohadt szanalmas?
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Ebben a formában is van - ezekkel a szereplőkkel nincs. Hidd el, a Fidesz rögtön változtatna a szabályokon ha jönne egy olyan szereplő aki retorikailag, felkészültségben, kiállásban legalább pariban lenne OV-vel. De ilyen nincs. Tényleg szégyenletesen gyenge teljesítményt nyújtottak tegnap. Hogy az ellenzéktől leült-e valaki a Jámborékkal, azt nem tudom, de hogy a másik oldalon kifejezetten sok elemzés készült a Szikráról és a kampányukról azt igen. Nem véletlenül fordult rá a Megafon - halálcsillag Jámborra az utóbbi időben.Senki. Konkrétan tudom.
MC12
Jámborral nehezebb lesz, mert náluk van tudás is, plusz neki ugye nem nagyon van múltja, amit lehetne piszkálni.
Jámbi kényszer frontember, nem elég karizmatikus sajnos, de okosabb és jobban használja a social media-t, mint az egész Összefogás együtt. Szánalom, amit leműveltek a kampányban, a végére a MoMo is elfáradt, Hadházy geci unalmas, Jobbik nem létezik, DK-t meg én inkább nem követek.
Kópi-pésztelni kéne a Szikrát minden MJV-ban és volt iparvárosban, a'la polgári körök. Van rá kereslet, a mai fiatalok lázadnak a 70-80es évek szülötte nemzeti rockos szüleik ellen. Mindneki elfelejti, hogy 2000-ben született gyerekek már 22 évesek.

több mint 3 éve
ja igen, vicces latni, hogy DeakDanika kritizalja helyesirasi hibakert Jambort, majd utana letiltja az oldalarol mikor Jambor odakommental. meg is kaptam egy jo ismerosomtol fb-n mikor megosztottam, hogy de Karacsony is letiltotta Deak Danit, mikor kiderult, hogy megsem akkor meg mar azzal jott, hogy Kalman Olga vmi ujsagirot.Ebben a formában is van - ezekkel a szereplőkkel nincs. Hidd el, a Fidesz rögtön változtatna a szabályokon ha jönne egy olyan szereplő aki retorikailag, felkészültségben, kiállásban legalább pariban lenne OV-vel. De ilyen nincs. Tényleg szégyenletesen gyenge teljesítményt nyújtottak tegnap. Hogy az ellenzéktől leült-e valaki a Jámborékkal, azt nem tudom, de hogy a másik oldalon kifejezetten sok elemzés készült a Szikráról és a kampányukról azt igen. Nem véletlenül fordult rá a Megafon - halálcsillag Jámborra az utóbbi időben.Ma nem írtam például arról a siralmas teljesítményről, amit az ellenzék "azonnali kérdések OV-hez" címén művelt a Parlamentben, pedig ha valahol akkor a POLITIKA topikban lenne igazán helye annak. De minek?erre igy kulon.
MC12
van egyaltalan bmi ertelme ennek az azonnali kerdeseknek ilyen formaban? Fegyor stabjaban nincs egy ember sem, aki tudna, hogy 4 evente van nyari olimpia, Ungarnak vmeik rokona szocialis munkas lehet, mert csupan errol tud beszelni, Jakab meg ugy szolal fel, hogy mogule meg Jakab Peter is kihatralt. Kalman Olga meg ugy nez ki, hogy foszerkesztovel a fuleben tudott csak ertelmesen megnyilvanulni. minimalis onreflexio sincs bennuk. Fleton legalabb lehet nevetni mikor annyira benyom, hogy azt hiszi vmi ceges karacsonyi bulin szolal fel decemberben es a szeretetrol kezd el papolni, hogy szeressek egymast az orszaggyulesi kepviselok.
tovabbra is Peter Brandet tudom felhozni: az ellenzek folyamatosan a rossz kerdeseket teszi fel. igy sosem lesznek valaszaik.
amugy arra is kivancsi lennek, hogy eltelt lassan 3 honap a valasztasok ota, es volt bmeik part is, aki leult volna Jamborral es Botkaval is, hogyan sikerult nyerniuk? nem kulon-kulon, meg nem csak egyikkel, hanem mindkettovel, meg stabjaval, es legalabb egy rohadt napot vegignyomtak volna workshopkent. es igen, abban Botkanak vmennyire igaza van, hogy rohadtul demagognak kell lenni (meg ha ezt o nem is mondta ki, de ugye ezzel vadoltak mikor bemutatta a programpontjat).
reagalva Peterk-ra is: komolyan azt kered szamon rajtunk, hogy egy biteskent gondolkozva ne haborodjunk fel, ha az ellenzeki partok vmit elszurnak? hat ugyanezt kerjuk szamon itt MC-n, dave-n mki mason. raadasul MC tenyleg nem rejti veka ala, ha nem ert egyet partunk es kormanyunk dontesevel.
MC12
de nem csak Jamborekkal kellene leulni, hanem Jamborral es Botkaval meg a szegedi teammel.
több mint 3 éve
Ebben a formában is van - ezekkel a szereplőkkel nincs. Hidd el, a Fidesz rögtön változtatna a szabályokon ha jönne egy olyan szereplő aki retorikailag, felkészültségben, kiállásban legalább pariban lenne OV-vel. De ilyen nincs. Tényleg szégyenletesen gyenge teljesítményt nyújtottak tegnap. Hogy az ellenzéktől leült-e valaki a Jámborékkal, azt nem tudom, de hogy a másik oldalon kifejezetten sok elemzés készült a Szikráról és a kampányukról azt igen. Nem véletlenül fordult rá a Megafon - halálcsillag Jámborra az utóbbi időben.Ma nem írtam például arról a siralmas teljesítményről, amit az ellenzék "azonnali kérdések OV-hez" címén művelt a Parlamentben, pedig ha valahol akkor a POLITIKA topikban lenne igazán helye annak. De minek?erre igy kulon.
MC12
van egyaltalan bmi ertelme ennek az azonnali kerdeseknek ilyen formaban? Fegyor stabjaban nincs egy ember sem, aki tudna, hogy 4 evente van nyari olimpia, Ungarnak vmeik rokona szocialis munkas lehet, mert csupan errol tud beszelni, Jakab meg ugy szolal fel, hogy mogule meg Jakab Peter is kihatralt. Kalman Olga meg ugy nez ki, hogy foszerkesztovel a fuleben tudott csak ertelmesen megnyilvanulni. minimalis onreflexio sincs bennuk. Fleton legalabb lehet nevetni mikor annyira benyom, hogy azt hiszi vmi ceges karacsonyi bulin szolal fel decemberben es a szeretetrol kezd el papolni, hogy szeressek egymast az orszaggyulesi kepviselok.
tovabbra is Peter Brandet tudom felhozni: az ellenzek folyamatosan a rossz kerdeseket teszi fel. igy sosem lesznek valaszaik.
amugy arra is kivancsi lennek, hogy eltelt lassan 3 honap a valasztasok ota, es volt bmeik part is, aki leult volna Jamborral es Botkaval is, hogyan sikerult nyerniuk? nem kulon-kulon, meg nem csak egyikkel, hanem mindkettovel, meg stabjaval, es legalabb egy rohadt napot vegignyomtak volna workshopkent. es igen, abban Botkanak vmennyire igaza van, hogy rohadtul demagognak kell lenni (meg ha ezt o nem is mondta ki, de ugye ezzel vadoltak mikor bemutatta a programpontjat).
reagalva Peterk-ra is: komolyan azt kered szamon rajtunk, hogy egy biteskent gondolkozva ne haborodjunk fel, ha az ellenzeki partok vmit elszurnak? hat ugyanezt kerjuk szamon itt MC-n, dave-n mki mason. raadasul MC tenyleg nem rejti veka ala, ha nem ert egyet partunk es kormanyunk dontesevel.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
agsi.gie.eu/akit esetleg érdekel, itt lehet látni mely országnak hány százalékon vannak a gáztározói, meg egyéb adatokat is.
a zöld az a megerősített adat. 😊 a narancs az becsült.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20220627_Kunetz_Zsombor_A_Mol_a_mentosok_munkajat_is_korlatozhatja

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ma nem írtam például arról a siralmas teljesítményről, amit az ellenzék "azonnali kérdések OV-hez" címén művelt a Parlamentben, pedig ha valahol akkor a POLITIKA topikban lenne igazán helye annak. De minek?erre igy kulon.
MC12