Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
A következő világháború/államcsőd után szerintem jó esély van egy gyökeres változásra.ténylegesen volt 10 rendszerváltás?
A 20. század kezdete óta volt nálunk vagy 10 rendszerváltás, még ha a nagy részük nem is szült stabil struktúrákat.
Kampman
drasztikusból sztem max 3, könyedebb volt még pár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ehhez nem kell rendszert váltani a szó magyar értelmében. Elég lenne csak gondolkodást. Vagy még inkább célt.A következő világháború/államcsőd után szerintem jó esély van egy gyökeres változásra....és emiatt nem változtatsz a gazdaságpolitkán, ezért ez így is marad. Róka fogta csuka, catch twentytwo, lehúzhatjuk magunkat a budin, stb.Több "paraszt" van az országban, mint gazdag.az adócsökkentés nem elég hangzatos nehéz vele a tömegeket mozgatni, az a gazdag emberek mókájaKözgazdászokat kérdeznék.Nem vagyok közgazdász, de az adó és járulékcsökkentésnek (vagyis az állam újra elosztható büdzséje csökkentésének) sehogy nem lesz következménye az "általános jólét", már ha jólét alatt ugyanazt értjük (én pl nagyon nagy tömegek számára elérhető és színvonalas oktatást, eü-t, szociális intézményeket, tömegközlekedés, stb, vagyis a humán tőke képző alrendszereket értem alatta). Az általános jólét alapja az újraelosztás, ahhoz meg előbb be kell szedni, vagy nyomtatni kell, utána meg nem stadionba fektetni.
Az osztogatás helyett nem lehetne adót és járulékokat csökkenteni? Az általános "jólét" nem hozna több bizonytalan szavazót a halmazba?
gordon
Lecsó
az 1 bites parasztnak nagyobb bruttó kell meg extra kifizetés
Negritis
Ez van, hozzájuk kell idomulni.
Kampman
Lecsó
A 20. század kezdete óta volt nálunk vagy 10 rendszerváltás, még ha a nagy részük nem is szült stabil struktúrákat.
Kampman
több mint 4 éve
A következő világháború/államcsőd után szerintem jó esély van egy gyökeres változásra....és emiatt nem változtatsz a gazdaságpolitkán, ezért ez így is marad. Róka fogta csuka, catch twentytwo, lehúzhatjuk magunkat a budin, stb.Több "paraszt" van az országban, mint gazdag.az adócsökkentés nem elég hangzatos nehéz vele a tömegeket mozgatni, az a gazdag emberek mókájaKözgazdászokat kérdeznék.Nem vagyok közgazdász, de az adó és járulékcsökkentésnek (vagyis az állam újra elosztható büdzséje csökkentésének) sehogy nem lesz következménye az "általános jólét", már ha jólét alatt ugyanazt értjük (én pl nagyon nagy tömegek számára elérhető és színvonalas oktatást, eü-t, szociális intézményeket, tömegközlekedés, stb, vagyis a humán tőke képző alrendszereket értem alatta). Az általános jólét alapja az újraelosztás, ahhoz meg előbb be kell szedni, vagy nyomtatni kell, utána meg nem stadionba fektetni.
Az osztogatás helyett nem lehetne adót és járulékokat csökkenteni? Az általános "jólét" nem hozna több bizonytalan szavazót a halmazba?
gordon
Lecsó
Negritis
Kampman
Lecsó
több mint 4 éve
Nem merik bemutatni, de rákenik a gyurcsányista mozikra.Csak az elmúlt 10 évből kezdjük el sorolni, hogy hány olyan magyar filmet mutatott be a cinema city vagy a Corvin, ami trailer alapján is mocsokszar volt és pénzügyi bukta lett? 😊Mivel könyvvizsgáltam egy időben az egyik érintett céget, és van rálátásom: a nagy terjesztőkön keresztül érkező filmekre egyrészt szerződést köt a mozi, hogy be fogja mutatni, a Megafilm pedig minden csak nem nagy terjesztető. Másrészt ott a Filmalap, aki szintén dotálja a filmek bemutatását, így a mozinak akkor is megéri, ha a film nettó bukó (illetve hát többek között ezért is lesz nettó bukó). Nyilván az aktuálpolitikába sem akarnak belefolyni, de ugye kapitalizmus van, azt senki nem gondolja komolyan, hogy a Cinema-t kicsit is érdekelné ez, ha elég pénzt látna benne.
MC12
Tudott, hogy ezt a filmet nagyon látványosan nem akarta a Fidesz és a kormány magához kötni, hivatalosan nem is kapott pénzt, és amennyire én hallottam inkább használna az ellenzéknek, mint ártana, annyira fos lett 😀
Röviden: ha a Megafilm rászánna x millió forintot, akkor tuti bemutatnák, de ezt nem akarják/tudják. Az, hogy a Kálomista tönkretette a Kojotot vagy hogy a Kútból kihúzatott egy jelenetet, ahol a háttérben látszik, meg mondjuk azt, hogy jellemhiba 😊 (Btw mindkettőt láttam, és messze jobb filmek, mint bármi, amit hypeoltak ebben a zsánerben Mo-n, főleg mert pont annyit akartak beletenni, amennyit tudtak)
Gyurma Pappa
Röviden.
több mint 4 éve
...és emiatt nem változtatsz a gazdaságpolitkán, ezért ez így is marad. Róka fogta csuka, catch twentytwo, lehúzhatjuk magunkat a budin, stb.Több "paraszt" van az országban, mint gazdag.az adócsökkentés nem elég hangzatos nehéz vele a tömegeket mozgatni, az a gazdag emberek mókájaKözgazdászokat kérdeznék.Nem vagyok közgazdász, de az adó és járulékcsökkentésnek (vagyis az állam újra elosztható büdzséje csökkentésének) sehogy nem lesz következménye az "általános jólét", már ha jólét alatt ugyanazt értjük (én pl nagyon nagy tömegek számára elérhető és színvonalas oktatást, eü-t, szociális intézményeket, tömegközlekedés, stb, vagyis a humán tőke képző alrendszereket értem alatta). Az általános jólét alapja az újraelosztás, ahhoz meg előbb be kell szedni, vagy nyomtatni kell, utána meg nem stadionba fektetni.
gordon
Lecsó
Negritis
Kampman
több mint 4 éve
Akkor simán egy fasz 😊 (szerintem nem kapott ilyen ajánlatot, mert akkor a Cinema vagy a BP kommunikációsa annyit mondott volna - ez nem üzleti titok - hogy ugyanolyan paramétereket kínáltak neki, mint bármilyen más hasonló filmnek, de Kálomista igényei ezt messze meghaladták stb. - de én ilyet nem olvastam, ha mondta valamelyik, akkor mea culpa)nem tudom hogy milyen ajánlatokat kapott, de az indexes interjú alapján elég nagy az arca és lehet ő nem ment bele abba amit te mondaszPontosan ennyit kellett volna itt is tennie a hálózatoknak. Hozzávágni egy rakat kis termet meg elbaszott időpontot aztán csókolom, akkor is hisztizne, de akkor vissza lehetne vágni, hogy, ugyankérem, adtunk - mittomén - 14 termet meg 36 vetítési időpontot, pontosan annyit, amennyit bármilyen más magyar filmnek is adtunk, adnánk. De sajnos az érdeklődés kicsi a premier sok stb. Ez védhető. De egyáltalán nem, vagy 1-2 termben délelőtt leadni, ez nehezen védhető és könnyen lehet a "szemét Karácsonyista hálózatok nem akarják bemutatni a filmet" narratívát mögé rakni.Csak az elmúlt 10 évből kezdjük el sorolni, hogy hány olyan magyar filmet mutatott be a cinema city vagy a Corvin, ami trailer alapján is mocsokszar volt és pénzügyi bukta lett? 😊azok jelentős része volt úgy hogy kis teremben ment és elbaszott időpontban
MC12
ez a felvetése jogos amúgy kálomistának
viszont ő nagytermet akar sok vetítéssel, prémium időpontban
nah arra viszont pont szar megjelenést választott mert ott vannak betáblázva a mozik
gondolom veri a mellét hogy márpedig ez megér mindent, de pénzt nem akar mögé tolni (ahogy gyurma is említi)
de az origonak is jól jön mert lehet karácsonyozni, gyurcsányozni meg sorosozni
Negritis
Ha a Kálomista nagy termet akar, sok premier időponttal akkor vegye meg, ha nem akarja megvenni akkor meg csináljon jó filmet. Itt ugye se sok pénz, se jó film - valószínűleg - nincs, szóval a helyében a fentebbi dealt próbálnám kiütni a rendszerből 😀
MC12
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Több "paraszt" van az országban, mint gazdag.az adócsökkentés nem elég hangzatos nehéz vele a tömegeket mozgatni, az a gazdag emberek mókájaKözgazdászokat kérdeznék.Nem vagyok közgazdász, de az adó és járulékcsökkentésnek (vagyis az állam újra elosztható büdzséje csökkentésének) sehogy nem lesz következménye az "általános jólét", már ha jólét alatt ugyanazt értjük (én pl nagyon nagy tömegek számára elérhető és színvonalas oktatást, eü-t, szociális intézményeket, tömegközlekedés, stb, vagyis a humán tőke képző alrendszereket értem alatta). Az általános jólét alapja az újraelosztás, ahhoz meg előbb be kell szedni, vagy nyomtatni kell, utána meg nem stadionba fektetni.
gordon
Lecsó
Negritis
több mint 4 éve
Orbán harcol azért, hogy a nyugdíjasok a 13. haviból a harmadik vagy akár a negyedik heti nyugdíjat is megkapják jövőre.Nem, csak választások lesznek.
Úgy látszik, nagy a pánik.
nagylaza
Mindig ilyenkor megy a legnagyobb osztogatás.
több mint 4 éve
az adócsökkentés nem elég hangzatos nehéz vele a tömegeket mozgatni, az a gazdag emberek mókájaKözgazdászokat kérdeznék.Nem vagyok közgazdász, de az adó és járulékcsökkentésnek (vagyis az állam újra elosztható büdzséje csökkentésének) sehogy nem lesz következménye az "általános jólét", már ha jólét alatt ugyanazt értjük (én pl nagyon nagy tömegek számára elérhető és színvonalas oktatást, eü-t, szociális intézményeket, tömegközlekedés, stb, vagyis a humán tőke képző alrendszereket értem alatta). Az általános jólét alapja az újraelosztás, ahhoz meg előbb be kell szedni, vagy nyomtatni kell, utána meg nem stadionba fektetni.
gordon
Lecsó
több mint 4 éve
nem tudom hogy milyen ajánlatokat kapott, de az indexes interjú alapján elég nagy az arca és lehet ő nem ment bele abba amit te mondaszPontosan ennyit kellett volna itt is tennie a hálózatoknak. Hozzávágni egy rakat kis termet meg elbaszott időpontot aztán csókolom, akkor is hisztizne, de akkor vissza lehetne vágni, hogy, ugyankérem, adtunk - mittomén - 14 termet meg 36 vetítési időpontot, pontosan annyit, amennyit bármilyen más magyar filmnek is adtunk, adnánk. De sajnos az érdeklődés kicsi a premier sok stb. Ez védhető. De egyáltalán nem, vagy 1-2 termben délelőtt leadni, ez nehezen védhető és könnyen lehet a "szemét Karácsonyista hálózatok nem akarják bemutatni a filmet" narratívát mögé rakni.Csak az elmúlt 10 évből kezdjük el sorolni, hogy hány olyan magyar filmet mutatott be a cinema city vagy a Corvin, ami trailer alapján is mocsokszar volt és pénzügyi bukta lett? 😊azok jelentős része volt úgy hogy kis teremben ment és elbaszott időpontban
MC12
nah arra viszont pont szar megjelenést választott mert ott vannak betáblázva a mozik
gondolom veri a mellét hogy márpedig ez megér mindent, de pénzt nem akar mögé tolni (ahogy gyurma is említi)
Negritis
Ha a Kálomista nagy termet akar, sok premier időponttal akkor vegye meg, ha nem akarja megvenni akkor meg csináljon jó filmet. Itt ugye se sok pénz, se jó film - valószínűleg - nincs, szóval a helyében a fentebbi dealt próbálnám kiütni a rendszerből 😀
MC12
több mint 4 éve
Közgazdászokat kérdeznék.Nem vagyok közgazdász, de az adó és járulékcsökkentésnek (vagyis az állam újra elosztható büdzséje csökkentésének) sehogy nem lesz következménye az "általános jólét", már ha jólét alatt ugyanazt értjük (én pl nagyon nagy tömegek számára elérhető és színvonalas oktatást, eü-t, szociális intézményeket, tömegközlekedés, stb, vagyis a humán tőke képző alrendszereket értem alatta). Az általános jólét alapja az újraelosztás, ahhoz meg előbb be kell szedni, vagy nyomtatni kell, utána meg nem stadionba fektetni.
gordon
több mint 4 éve
Pontosan ennyit kellett volna itt is tennie a hálózatoknak. Hozzávágni egy rakat kis termet meg elbaszott időpontot aztán csókolom, akkor is hisztizne, de akkor vissza lehetne vágni, hogy, ugyankérem, adtunk - mittomén - 14 termet meg 36 vetítési időpontot, pontosan annyit, amennyit bármilyen más magyar filmnek is adtunk, adnánk. De sajnos az érdeklődés kicsi a premier sok stb. Ez védhető. De egyáltalán nem, vagy 1-2 termben délelőtt leadni, ez nehezen védhető és könnyen lehet a "szemét Karácsonyista hálózatok nem akarják bemutatni a filmet" narratívát mögé rakni.Csak az elmúlt 10 évből kezdjük el sorolni, hogy hány olyan magyar filmet mutatott be a cinema city vagy a Corvin, ami trailer alapján is mocsokszar volt és pénzügyi bukta lett? 😊azok jelentős része volt úgy hogy kis teremben ment és elbaszott időpontban
MC12
Negritis
több mint 4 éve
ezért vettem bele és ezért védhető a mozik érveléseviszont ő nagytermet akar sok vetítéssel, prémium időpontbanJaaaa 😀 Ezt nem is figyeltem. Csórikám.
Negritis
Karácsonyig:
Bond
Venom 2.
Utolsó párbaj
Dűne
Hotel Transylvania 4.
Eternals
Top Gun
Szellemírtók
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Sing 2.
Wicked
Pókember
Clifford a nagy piros kutya
King's Man
The Matrix 4
A kivastagított héten jönne a film 😀 (A gyerekfilmeket szándékosan hagytam benne, főidőn kívül ezek töltik a nagytermeket)
Ennyi pénzt nem tud "magánúton" előszedni. Kistermes, hétköznap délelőtt/kora délután talán elmenne. Jelenleg "főműsoridőben" A feleségem története és a Toxikoma megy, de kis teremben, 3 időponttal, a többi magyar film sehol. Előbbi ugye filmfesztiválos, utóbbi meg elég jó sajtót kapott, illetve a Vertigo a terjesztő, ami meg gyakorlatilag bérelt hely. Meg jó időben jött a premier, se előtte, se utána nem volt igazán prémium film.
Szóval röviden: Kálomista nem elég, hogy nárcissza, de még béna is.
Gyurma Pappa
amúgy a free guy meg a shang chi is megy még mindig, utóbbi sztem akkor is kap majd nagyobb termet
több mint 4 éve
viszont ő nagytermet akar sok vetítéssel, prémium időpontbanJaaaa 😀 Ezt nem is figyeltem. Csórikám.
Negritis
Karácsonyig:
Bond
Venom 2.
Utolsó párbaj
Dűne
Hotel Transylvania 4.
Eternals
Top Gun
Szellemírtók
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Sing 2.
Wicked
Pókember
Clifford a nagy piros kutya
King's Man
The Matrix 4
A kivastagított héten jönne a film 😀 (A gyerekfilmeket szándékosan hagytam benne, főidőn kívül ezek töltik a nagytermeket)
Ennyi pénzt nem tud "magánúton" előszedni. Kistermes, hétköznap délelőtt/kora délután talán elmenne. Jelenleg "főműsoridőben" A feleségem története és a Toxikoma megy, de kis teremben, 3 időponttal, a többi magyar film sehol. Előbbi ugye filmfesztiválos, utóbbi meg elég jó sajtót kapott, illetve a Vertigo a terjesztő, ami meg gyakorlatilag bérelt hely. Meg jó időben jött a premier, se előtte, se utána nem volt igazán prémium film.
Szóval röviden: Kálomista nem elég, hogy nárcissza, de még béna is.

több mint 4 éve
Közgazdászokat kérdeznék.Megy mindkettő tuti ami tuti.
gordon
több mint 4 éve
Csak az elmúlt 10 évből kezdjük el sorolni, hogy hány olyan magyar filmet mutatott be a cinema city vagy a Corvin, ami trailer alapján is mocsokszar volt és pénzügyi bukta lett? 😊azok jelentős része volt úgy hogy kis teremben ment és elbaszott időpontban
MC12
több mint 4 éve
Ismét kevesebben lettünkSzenzációs hírrel kezdődött a nap: Orbán Ráhel és a férje, Tiborcz István a spanyolországi Marbellába költözött. Legidősebb gyerekük már a tanévet is ott kezdte el. Ráhel egy Instagram-bejegyzésben tudatta követőivel, hogy elhagyják Magyarországot. Vajon távozásuk fél évvel a választások előtt nem tűnik-e majd sokak szemében afféle elmenekülésnek?
Mindenesetre tovább színesíti a hírt, hogy a brit Guardian csupán pár hónapja, május 20-án cikket közölt az alábbi címmel: A united nations of crime: how Marbella became a magnet for gangsters. A cikkből kiderül, hogy Marbella a szervezett bűnözés nemzetközi központja, ahol a legtöbb bűnügyi csoport jelen van. A terrorizmus és a szervezett bűnözés elleni küzdelem spanyol hírszerző központja szerint Marbellában 59 ország mintegy 113 bűnöző csoportja tevékenykedik.
Ez megnyugtató, Ráhel és István hazaérkezett.
több mint 4 éve
Csak az elmúlt 10 évből kezdjük el sorolni, hogy hány olyan magyar filmet mutatott be a cinema city vagy a Corvin, ami trailer alapján is mocsokszar volt és pénzügyi bukta lett? 😊Mivel könyvvizsgáltam egy időben az egyik érintett céget, és van rálátásom: a nagy terjesztőkön keresztül érkező filmekre egyrészt szerződést köt a mozi, hogy be fogja mutatni, a Megafilm pedig minden csak nem nagy terjesztető. Másrészt ott a Filmalap, aki szintén dotálja a filmek bemutatását, így a mozinak akkor is megéri, ha a film nettó bukó (illetve hát többek között ezért is lesz nettó bukó). Nyilván az aktuálpolitikába sem akarnak belefolyni, de ugye kapitalizmus van, azt senki nem gondolja komolyan, hogy a Cinema-t kicsit is érdekelné ez, ha elég pénzt látna benne.
MC12
Tudott, hogy ezt a filmet nagyon látványosan nem akarta a Fidesz és a kormány magához kötni, hivatalosan nem is kapott pénzt, és amennyire én hallottam inkább használna az ellenzéknek, mint ártana, annyira fos lett 😀
Röviden: ha a Megafilm rászánna x millió forintot, akkor tuti bemutatnák, de ezt nem akarják/tudják. Az, hogy a Kálomista tönkretette a Kojotot vagy hogy a Kútból kihúzatott egy jelenetet, ahol a háttérben látszik, meg mondjuk azt, hogy jellemhiba 😊 (Btw mindkettőt láttam, és messze jobb filmek, mint bármi, amit hypeoltak ebben a zsánerben Mo-n, főleg mert pont annyit akartak beletenni, amennyit tudtak)

több mint 4 éve
szerintem ide jobban illik mint a filmek közéCsak az elmúlt 10 évből kezdjük el sorolni, hogy hány olyan magyar filmet mutatott be a cinema city vagy a Corvin, ami trailer alapján is mocsokszar volt és pénzügyi bukta lett? 😊 Ha pedig kiterjesztenénk 20 évre, akkor napestig itt írnánk a címeket. Van egy természetes fosás a cinema citynél mert rohadtul aktuálpolitikai a film és fáznak tőle - egyébént mint multinacionális cég valahol érthető. Sok köze nincs ahhoz amiért a mozi mint helyszín és fogalom létrejött, de vállalati politika szempontjából érthető. És ezt a “nincs elég terem” meg “sok a premier” kamudumát hagyjuk, megmosolyogtató.
Kálomista ugye vergődik hogy a filmjét nem akarja bemutatni itthon a cinemacity és csak limitáltan a többi mozi
index.hu/kultur/2021/09/21/kalomista-gabor-a-filmem-szemet-is-kilovetnek/
nyilván megy rá a propaganda elég keményen
www.origo.hu/itthon/20210923--karacsony-gergely-emberet-aki-nem-akarja-beengedni-a-mozijaiba-az-ev-magyar-filmjet-kontra.html
a mozik szerint tele a programjuk (ami igaz is)
hvg.hu/kultura/20210921_Reagaltak_a_mozisok_Kalomista_nyilatkozatara_Becsszora_nem_Karacsony_Gergely_irja_a_mozimusorunkat
viszont Kálomista érvelése:
Maga viszont vállalja bíróság előtt is ezt a kijelentést?ezek után ez mondjuk eléggé "vicces"
Persze. Ebben az egészben az is igen csúnya, hogy bár ez egy üzleti ág, kiderül, hogy ebben az esetben, ennél a filmnél egyáltalán nem fontos a pénz. Akkor is be kellene mutatni minden magyar filmet az első héten nagy kapacitással, ha nem kasszasiker. Ez ráadásul az lehetne.
index.hu/kultur/cinematrix/2018/02/08/kalomista_gabor_kojot_megafilm_botrany_filmhet/
hvg.hu/kultura/20161007_kalomista_gabor_kut_cenzura_filmes_szakemberek_kirugasok_megafilm
hozzáteszem a trailer megtekintései szerintem nem indokolják hogy miért lenne akkora kasszasiker
persze valszeg lenne aki moziban nézi de sztem még a toxikóma számait se produkálná
persze így megint lehet vergődni meg szabadságharcolni
Negritis
Trailer alapján semmivel se lesz ez rosszabb, kínosabb film, mint bármelyik magyar közönségfilm, ami azt hiszi, hogy magyar büdzséből lehet 2021-es minőségű akció-thrillert forgatni (nem lehet) csak aki ellenzéki érzelmű, annak még jobban bele kell állnia, mint szükséges, hiszen bántsák a Ferit 😊 tipikusan az a film lesz, aminek nagyobb a füstje mint a lángja.
Ebből van az az érdekes szituáció, hogy kormánypárti szimpatizánsok között még egy szóval nem hallottam, hogy hű de várják ezt a filmet (de még kormánypárti FB oldalakon se különösebben tolják) míg az ellenzéki sajtó és szimpatizánsok úgy esnek neki mindennap mintha bármilyen jelentősége lenne.
több mint 4 éve
Közgazdászokat kérdeznék.Az osztogatás helyett nem lehetne adót és járulékokat csökkenteni? Az általános "jólét" nem hozna több bizonytalan szavazót a halmazba?
több mint 4 éve
Remek kis történet:Beszélgettem az egyik OXO-t jól ismerő emberrel, és állítása szerint nem sok valóság alapja van ¯\_(ツ)_/¯
24.hu/belfold/2021/09/24/ivanka-oszko-gattyan-startup-sojtor-romak-felszamolas/
nagir
Nem hiszem, hogy erre valaha fény derül, de ismerve egyébként néhány szereplőt kétlem, hogy ezt az Oszkóék irányították volna.

több mint 4 éve
szerintem ide jobban illik mint a filmek közéAz Ilyen Kálomisták is úgy hiányoznának ha végre eltakarítanák őket. Minden területen ilyenek vannak helyzetben sok éve, pont ezért fontos, hogy eltakarodjanak, és szinte tényleg mindegy kire cserélődnek le, csak vége legyen.
Kálomista ugye vergődik hogy a filmjét nem akarja bemutatni itthon a cinemacity és csak limitáltan a többi mozi
www.origo.hu/itthon/20210923--karacsony-gergely-emberet-aki-nem-akarja-beengedni-a-mozijaiba-az-ev-magyar-filmjet-kontra.html
hvg.hu/kultura/20210921_Reagaltak_a_mozisok_Kalomista_nyilatkozatara_Becsszora_nem_Karacsony_Gergely_irja_a_mozimusorunkat
Maga viszont vállalja bíróság előtt is ezt a kijelentést?ezek után ez mondjuk eléggé "vicces"
Persze. Ebben az egészben az is igen csúnya, hogy bár ez egy üzleti ág, kiderül, hogy ebben az esetben, ennél a filmnél egyáltalán nem fontos a pénz. Akkor is be kellene mutatni minden magyar filmet az első héten nagy kapacitással, ha nem kasszasiker. Ez ráadásul az lehetne.
index.hu/kultur/cinematrix/2018/02/08/kalomista_gabor_kojot_megafilm_botrany_filmhet/
hvg.hu/kultura/20161007_kalomista_gabor_kut_cenzura_filmes_szakemberek_kirugasok_megafilm
hozzáteszem a trailer megtekintései szerintem nem indokolják hogy miért lenne akkora kasszasiker
persze valszeg lenne aki moziban nézi de sztem még a toxikóma számait se produkálná
Negritis
több mint 4 éve
Orbán harcol azért, hogy a nyugdíjasok a 13. haviból a harmadik vagy akár a negyedik heti nyugdíjat is megkapják jövőre.Úgy látszik, nagy a pánik.
több mint 4 éve
Remek kis történet:24.hu/belfold/2021/09/24/ivanka-oszko-gattyan-startup-sojtor-romak-felszamolas/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
szerintem ide jobban illik mint a filmek közéKálomista ugye vergődik hogy a filmjét nem akarja bemutatni itthon a cinemacity és csak limitáltan a többi mozi