Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem értünk egyet, de ez tipikusan az a kérdéskör, amit a választások után így vagy úgy de majd meglátunk 😊Meghatározó politikusai sorban mennek át a DK-hoz. Szerintem már mind a múlt. Max 1-1 pesti körzetben van még jelentőségük. Semmi nem dől el az MSZP-ben, Karácsony nekik kifejezetten jól jött, hogy felszínen maradjanak. Ha KG nem nyeri a csatát, vagy nem lesz m.elnök kb végük is van, csak a fidesz érdeke, hogy legyen ilyen párt.Adnak egy miniszterelnök jelöltet (mégha lízingelt is) aki a legesélyesebb, 2. - 3. legnagyobb ellenzéki/kormánypárti frakciót fogják adni létszámban, ha kormányra kerülnek legalább 2-4 minisztérium lesz az övék és mivel klasszikus káder-tömeg egyedül ennél a pártnál van, aki látott már kormányzást közelről - meg néhány a DK-ban - ezért biztos vagyok egy valag államtitkári - HÁT-i pozícióban. Ez nincs se az LMP-nél, se a P-nél (ha külön nézzük őket), se a Momentumnál. Szóval igen, ha komolyabban megnézzük, a felszín alatt ellenzéki oldalon az MSZP meghatározó erő.nekem is ez kapta meg a figyelmemet: mértékadó lenne az MSZP?Nem tudom meglep-e valakit, de a métékadó pártok közül egyedül az MSZP nincs ütve sőt, annak egyetlen prominens szereplője sem 😉mert már nem mértékadó amellett hogy teljesen kompatibilis a NERrel.
MC12
csebi
Amadeus
Szavazói, na azok már nem nagyon vannak, ezért isten áldása nekik a közös lista, hiszen sose derül ki, hogy 1%-os vagy 10%-os párt 😊 mondhatnám azt is, hogy szavazói nem, ellentétben kádere rengeteg van 😊
MC12
Az meg hogy hány minisztert, államtitkárt adnának, már megbocsáss, de megint a tippelde kategória. Káder is már legalább annyi van a dk-nál, de továbbra is tartom egy ország kormányzása nem olyan bonyolult feladat, hogy ne találnának megfelelő embereket bármikor a jobbiknál, vagy akár az lmp-nél, pláne a dk-nál. Tökéletesen megmutatja ezt a fidesz kormánytöbbsége. Semjénnel, Benkővel, Rogánnal vagy Káslerrel...hogy államtitkári szintre le se menjek 😊
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
De ők adják. Vagy 18-ban is az lmp jelöltje volt Karácsony? MSZP - P közös jelölt de mivel a Párbeszéd mint párt értelmezhetetlen (nincs tagság, nincs hálózat, nincs társadalmi támogatottság) ezért nem vagyunk különösebben bátrak ha Karácsonyt az MSZP jelöltjének tartjuk 😊 az lmp meg beállt mögéjük mintha lett volna más választása 😆 (hallod elefánt hogy dübörgünk?)Nem ok adjak. Ennyi erővel az lmp is adnahatna. Beálltak egy másik part jelöltje mögé.Adnak egy miniszterelnök jelöltet (mégha lízingelt is) aki a legesélyesebb, 2. - 3. legnagyobb ellenzéki/kormánypárti frakciót fogják adni létszámban, ha kormányra kerülnek legalább 2-4 minisztérium lesz az övék és mivel klasszikus káder-tömeg egyedül ennél a pártnál van, aki látott már kormányzást közelről - meg néhány a DK-ban - ezért biztos vagyok egy valag államtitkári - HÁT-i pozícióban. Ez nincs se az LMP-nél, se a P-nél (ha külön nézzük őket), se a Momentumnál. Szóval igen, ha komolyabban megnézzük, a felszín alatt ellenzéki oldalon az MSZP meghatározó erő.nekem is ez kapta meg a figyelmemet: mértékadó lenne az MSZP?Nem tudom meglep-e valakit, de a métékadó pártok közül egyedül az MSZP nincs ütve sőt, annak egyetlen prominens szereplője sem 😉mert már nem mértékadó amellett hogy teljesen kompatibilis a NERrel.
MC12
csebi
Amadeus
Szavazói, na azok már nem nagyon vannak, ezért isten áldása nekik a közös lista, hiszen sose derül ki, hogy 1%-os vagy 10%-os párt 😊 mondhatnám azt is, hogy szavazói nem, ellentétben kádere rengeteg van 😊
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ismét előjött az utilitarista csodálat?Hozz egy homofób törvényt, nevezd gyermekvédelminek, aztán onnantól kezdve azt kéretsz be, akit csak akarsz. Ügyes. Geci, de ravasz.Angol nagykövet be van már kéretve?Miért a nagykövetet kéretnék be? Szijjártó helyében én nem adnám alább II. Erzsébetnél.
Imitheking
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
OFF Verstappen kifogásolta, hogy Hamilton az általa okozott baleset ellenére önfeledten ünnepelte a győzelmét. Nemrég megnéztem erről egy felvételt: ekkor konstatáltam, hogy Hamilton színesbőrű. (Ezzel talán sikerült érzékeltetnem, hogy mennyire követem a Forma 1-et.)Angol nagykövet be van már kéretve?majd azt mondják, hogy Hamilton nem is angol.
Imitheking
Amadeus
több mint 4 éve
Hozz egy homofób törvényt, nevezd gyermekvédelminek, aztán onnantól kezdve azt kéretsz be, akit csak akarsz. Ügyes. Geci, de ravasz.Angol nagykövet be van már kéretve?Miért a nagykövetet kéretnék be? Szijjártó helyében én nem adnám alább II. Erzsébetnél.
Imitheking
nagylaza
több mint 4 éve
Végre valaki válaszolt erre a skandalumra:Szupertehetség a szupertehetségről, ezaz. 😊
Azt írta Bayer Zsolt a Facebokon: „Szupertehetséges ez a Hamilton! A Magyar Közlönyt eredeti nyelven olvassa, hogy ilyen tájékozott hazánk ügyeiben. Vajon a térdeplős bandát mikor fogja felszólítani, hogy ne verjék szét az üzleteket?” A
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Angol nagykövet be van már kéretve?Miért a nagykövetet kéretnék be? Szijjártó helyében én nem adnám alább II. Erzsébetnél.
Imitheking
több mint 4 éve
Angol nagykövet be van már kéretve?Már be van térdeltetve.
Imitheking
több mint 4 éve
Angol nagykövet be van már kéretve?majd azt mondják, hogy Hamilton nem is angol.
Imitheking
több mint 4 éve
Angol nagykövet be van már kéretve?
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/07/29/egyesult-allamok-amerikai-nagykovetseg-ugyvivo-marc-dillard-fudan-egyetem-kinai-hitel-budapest-belgrad-vasutvonalLefordítva:
"Hello Viktor, nem tetszik amit csinálsz, és ha nem hagyod abba, szárazon fogunk seggbe. Is. Köszi, csók, Joe"

több mint 4 éve
Az meg milyen gondolkodás már, hogy csak a személyek cserélődnek, a folyamat marad ugyanaz?De ilyen alapon akár fel is köthetné magát az ember, mert semmi se lesz jobb...Én erre meg azt mondom, hogy naiv vagy, nem fognak elsöpörni semmit, csak a saját embereiket teszik a helyükre/a meglévők szépen integrálódnak a másik oldalon.utána hogyha mindezt rendbe tették és a Fideszes holdudvart kisöpörték, majd jöhet az, hogy akkor most mi is van a Jobbikkal meg ezzel-azzal a párttal...Nem tudom, szerintem elég jelentős létszámú az a halmaz is, akik se a fideszre nem szavaznának, se egy olyan koalícióra, amiben benne van az MSZP meg a DK. Nem feltétlenül csak és kizárólag a jobbikosok. Azoknak rossz ez a nagy ellenzéki kényszeredett összefogósdi, így vagy el se mennek szavazni, vagy beikszelik a kutyákat, esetleg rajzolnak egy faszt...Kb én pont így vagyok ezzel. Nincs az az isten, hogy bármilyen összefogósdira szavazzak amiben benne van az Mszp/DkGyurcsány, se a Fidesz. Maradok otthon vagy szavazok a kutyákra/kerületi független jelöltre.
warr_b
KoporShow
Elsőnek a demokráciát kellene visszaállítani, meg az elrabolt és jövőben lenyúlandó pénzeket visszaszerezni...
Solymi
KoporShow
Sőt, a kutyákra, függetlenekre leadott szavazat is csak fingreszelés akkor már.
Az meg milyen gondolkodás már, hogy csak a személyek cserélődnek, a folyamat marad ugyanaz?
Vagy a kutyákokra ez már nem igaz, mert ők mutatnak is valamit?
Akkor a többire ugyanez miért nem lehet igaz?
Nekem se tetszik sok minden...
Nem mondom, hogy nem adnék Gyurcsánynak még egy esélyt mint politikusan, de országvezetőnek semmikép.
Dobrev Klára lehet, hogy szimpatikus, de még nem tudom mit várjak tőle.
Karácsony Gergely? Alkalmatlan! 😀 De tényleg...ezt a faszit csak teszik ide-oda, aztán lehet ő csinálja jól, meglátjuk mi sül ki belőle.
Jakab Péter? Jó a beszélőkéje, szimpatikus, viszont Jobbikos, ő is olyan, h kiderül merre akarja a pártot vagy magát vinni...
Fekete-Győr András? Fene se tudja, ő is eléggé az a faszi még aki csak oda akar kerülni...
Viszont ha nem adjuk meg nekik az esélyt, akkor nem derül ki, hogy mit tudnak majd csinálni, mi van akkor amikor valóban döntéseket kell hozniuk és vállalni a felelősséget érte, mert az emberek sorsa múlik rajta...
Ne a makulátlan lovagot várjuk már fehér lovon, mi se vagyunk tökéletesek, ők sem azok.
A Fidesz már megmutatta mennyire érdekli az emberek sorsa...semennyire...behúzták az országot a saját uralmuk alá és ennyi.
Solymi
Realista.
Vagy a kutyákokra ez már nem igaz, mert ők mutatnak is valamit?
Kutyások, még nem buktak meg. Nem akarják amúgy sem megváltani a világot, kb az egyetlen "párt" amelyik hiteles a választhatók közül.
Nem mondom, hogy nem adnék Gyurcsánynak még egy esélyt mint politikusan, de országvezetőnek semmikép.
Karácsony Gergely? Alkalmatlan! 😀
Jakab Péter?
Fekete-Győr András?
Na ugye, te is felsoroltál kb mindenkit, hogy miért nem jó választás, és ahogy mondtad: csak a személyek cserélődnek, a folyamat marad ugyanaz
Ne a makulátlan lovagot várjuk már fehér lovon, mi se vagyunk tökéletesek, ők sem azok.
A Fidesz már megmutatta mennyire érdekli az emberek sorsa...semennyire...behúzták az országot a saját uralmuk alá és ennyi.
Nem vár senki sem fehér lovagot, de naivitás azt hinni hogy csak a Fideszt nem érdeklik az emberek.
Mindegyik politikust csak addig érdeklik az emberek amÍg a nevük mellé kerül az X, addig zavarja a korrupció amÍg nem az ő zsebébe vándorol a pénz,addig akarja elsöpörni ezt a rendszert amÍg nem az ő érdekeit szolgálja.
Üdvözöllek 2021-ben.
több mint 4 éve
Itt mindenki azt várja, hogy az ellenzék legyen mindenre is felkészült, botrányoktól mentes és feleljen meg minden elvárásnak amit támasztunk feléjük...nonszensz...Ahogy a Fidesztől is ezt várja mindenki... az ellenzéki oldalon.
Solymi
Ahogy az ellenzéki balfasz politikusok is jók az ellenzéki szavazóknak, úgy a fideszes pöcsök is jók a fideszszavazóknak, úgysincs más.
Ahogy te is a Fidesz ellen szavazol kb. akárkire, úgy a fideszesek közül is sokan az ellenzék ellen szavaznak, akár Orbánra is.
Ugyanannak az éremnek a két oldala.
Az meg milyen gondolkodás már, hogy csak a személyek cserélődnek, a folyamat marad ugyanaz?Logikus.
Solymi
Nem a kajakos iranyítja a folyót, hanem a folyó viszi a kajakost, aki max. kicsiket elmozoghat balra-jobbra, gyorsíthat, lassíthat, de ennyi.
Tényleg naív vagy.
több mint 4 éve
De ilyen alapon akár fel is köthetné magát az ember, mert semmi se lesz jobb...Én erre meg azt mondom, hogy naiv vagy, nem fognak elsöpörni semmit, csak a saját embereiket teszik a helyükre/a meglévők szépen integrálódnak a másik oldalon.utána hogyha mindezt rendbe tették és a Fideszes holdudvart kisöpörték, majd jöhet az, hogy akkor most mi is van a Jobbikkal meg ezzel-azzal a párttal...Nem tudom, szerintem elég jelentős létszámú az a halmaz is, akik se a fideszre nem szavaznának, se egy olyan koalícióra, amiben benne van az MSZP meg a DK. Nem feltétlenül csak és kizárólag a jobbikosok. Azoknak rossz ez a nagy ellenzéki kényszeredett összefogósdi, így vagy el se mennek szavazni, vagy beikszelik a kutyákat, esetleg rajzolnak egy faszt...Kb én pont így vagyok ezzel. Nincs az az isten, hogy bármilyen összefogósdira szavazzak amiben benne van az Mszp/DkGyurcsány, se a Fidesz. Maradok otthon vagy szavazok a kutyákra/kerületi független jelöltre.
warr_b
KoporShow
Elsőnek a demokráciát kellene visszaállítani, meg az elrabolt és jövőben lenyúlandó pénzeket visszaszerezni...
Solymi
KoporShow
Sőt, a kutyákra, függetlenekre leadott szavazat is csak fingreszelés akkor már.
Az meg milyen gondolkodás már, hogy csak a személyek cserélődnek, a folyamat marad ugyanaz? Vagy a kutyákokra ez már nem igaz, mert ők mutatnak is valamit?
Karácsony Gergely? Alkalmatlan! 😀 De tényleg...ezt a faszit csak teszik ide-oda, aztán lehet ő csinálja jól, meglátjuk mi sül ki belőle.
Jakab Péter? Jó a beszélőkéje, szimpatikus, viszont Jobbikos, ő is olyan, h kiderül merre akarja a pártot vagy magát vinni...
Fekete-Győr András? Fene se tudja, ő is eléggé az a faszi még aki csak oda akar kerülni...
Viszont ha nem adjuk meg nekik az esélyt, akkor nem derül ki, hogy mit tudnak majd csinálni, mi van akkor amikor valóban döntéseket kell hozniuk és vállalni a felelősséget érte, mert az emberek sorsa múlik rajta...
több mint 4 éve
Végre valaki válaszolt erre a skandalumra:Azt írta Bayer Zsolt a Facebokon: „Szupertehetséges ez a Hamilton! A Magyar Közlönyt eredeti nyelven olvassa, hogy ilyen tájékozott hazánk ügyeiben. Vajon a térdeplős bandát mikor fogja felszólítani, hogy ne verjék szét az üzleteket?” A
több mint 4 éve
Előbb azt írod, hogy az MSZP egyetlen prominens szereplőjét sem támadják, majd Karácsonyt az MSZP-hez veszed, akit viszont egyértelműen támad a kormány média. Szóval vagy egyik, vagy másik állítás nem igaz.Adnak egy miniszterelnök jelöltet (mégha lízingelt is) aki a legesélyesebb, 2. - 3. legnagyobb ellenzéki/kormánypárti frakciót fogják adni létszámban, ha kormányra kerülnek legalább 2-4 minisztérium lesz az övék és mivel klasszikus káder-tömeg egyedül ennél a pártnál van, aki látott már kormányzást közelről - meg néhány a DK-ban - ezért biztos vagyok egy valag államtitkári - HÁT-i pozícióban. Ez nincs se az LMP-nél, se a P-nél (ha külön nézzük őket), se a Momentumnál. Szóval igen, ha komolyabban megnézzük, a felszín alatt ellenzéki oldalon az MSZP meghatározó erő.nekem is ez kapta meg a figyelmemet: mértékadó lenne az MSZP?Nem tudom meglep-e valakit, de a métékadó pártok közül egyedül az MSZP nincs ütve sőt, annak egyetlen prominens szereplője sem 😉mert már nem mértékadó amellett hogy teljesen kompatibilis a NERrel.
MC12
csebi
Amadeus
MC12
több mint 4 éve
Nem ok adjak. Ennyi erővel az lmp is adnahatna. Beálltak egy másik part jelöltje mögé.Adnak egy miniszterelnök jelöltet (mégha lízingelt is) aki a legesélyesebb, 2. - 3. legnagyobb ellenzéki/kormánypárti frakciót fogják adni létszámban, ha kormányra kerülnek legalább 2-4 minisztérium lesz az övék és mivel klasszikus káder-tömeg egyedül ennél a pártnál van, aki látott már kormányzást közelről - meg néhány a DK-ban - ezért biztos vagyok egy valag államtitkári - HÁT-i pozícióban. Ez nincs se az LMP-nél, se a P-nél (ha külön nézzük őket), se a Momentumnál. Szóval igen, ha komolyabban megnézzük, a felszín alatt ellenzéki oldalon az MSZP meghatározó erő.nekem is ez kapta meg a figyelmemet: mértékadó lenne az MSZP?Nem tudom meglep-e valakit, de a métékadó pártok közül egyedül az MSZP nincs ütve sőt, annak egyetlen prominens szereplője sem 😉mert már nem mértékadó amellett hogy teljesen kompatibilis a NERrel.
MC12
csebi
Amadeus
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Kiváncsi vagyok h erre milyen visszhang jön: telex.hu/kulfold/2021/07/28/ausztria-hatarellenorzes-illegalis-migracio-bevandorlas-karl-nehammer😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
empty taxi
több mint 4 éve
Én erre meg azt mondom, hogy naiv vagy, nem fognak elsöpörni semmit, csak a saját embereiket teszik a helyükre/a meglévők szépen integrálódnak a másik oldalon.utána hogyha mindezt rendbe tették és a Fideszes holdudvart kisöpörték, majd jöhet az, hogy akkor most mi is van a Jobbikkal meg ezzel-azzal a párttal...Nem tudom, szerintem elég jelentős létszámú az a halmaz is, akik se a fideszre nem szavaznának, se egy olyan koalícióra, amiben benne van az MSZP meg a DK. Nem feltétlenül csak és kizárólag a jobbikosok. Azoknak rossz ez a nagy ellenzéki kényszeredett összefogósdi, így vagy el se mennek szavazni, vagy beikszelik a kutyákat, esetleg rajzolnak egy faszt...Kb én pont így vagyok ezzel. Nincs az az isten, hogy bármilyen összefogósdira szavazzak amiben benne van az Mszp/DkGyurcsány, se a Fidesz. Maradok otthon vagy szavazok a kutyákra/kerületi független jelöltre.
warr_b
KoporShow
Solymi
több mint 4 éve
több cikk lejött ezzel kapcsolatban...nem hiszem, hogy az lenne, de persze a mai világban mi az amiben biztos lehet az ember a virtuális térben....Hűha…tuti nem fake?
Klaci79
NB2
több mint 4 éve
Szerintem ez a legrosszabb és legkárosabb hozzáállás...Nem tudom, szerintem elég jelentős létszámú az a halmaz is, akik se a fideszre nem szavaznának, se egy olyan koalícióra, amiben benne van az MSZP meg a DK. Nem feltétlenül csak és kizárólag a jobbikosok. Azoknak rossz ez a nagy ellenzéki kényszeredett összefogósdi, így vagy el se mennek szavazni, vagy beikszelik a kutyákat, esetleg rajzolnak egy faszt...Kb én pont így vagyok ezzel. Nincs az az isten, hogy bármilyen összefogósdira szavazzak amiben benne van az Mszp/DkGyurcsány, se a Fidesz. Maradok otthon vagy szavazok a kutyákra/kerületi független jelöltre.
warr_b
KoporShow
Itt mindenki azt várja, hogy az ellenzék legyen mindenre is felkészült, botrányoktól mentes és feleljen meg minden elvárásnak amit támasztunk feléjük...nonszensz...
1. Én úgy vagyok vele, hogy elsőnek verjék le a 2/3-adot
Nem mintha túl sokat számítana, hisz addig a kormány hozhat olyan törvényt, hogy kb. mindenhez 2/3-ad kelljen, ergo blokkolni tudnak mindent.
Másrészt mégha nem is kell kétharmad, akkor se lesz egyszerű bármit is módosítani, plusz a Fidesz megint ellenzékben lesz, szóval minden eszközt megragadnak, hogy szapulják majd a kormányt, hisz a holdudvar már ki van építve, médiauralom is megvan...lesz a politikai kommunikáció még ennél szörnyűbb is...gondold el, hogy mi lesz ha a Bayer meg Gajdos félék "ellenzékbe" kényszerülnek...
Arról nem is beszélve, hogy már most olyan csomagokat és juttatásokat ígér a kormány amiről tudják, hogy a jövőben akár teljesíthetetlen lesz, csak azért, hogy a jövőbeni esetleg kormányváltáskor majd ezt is tudják hangoztatni, hogy a libsik ezt is megszüntetik...
Mint ahogy már most promózzák, hogy meg akarják majd szüntetni a 13. havi nyugdíjat.
2. Próbálják meg a titkosított szerződéseket feloldani, módosítani, megsemmisíteni...Paks 2, Fudan, Belgrád-Budapest vasútvonal
3, Próbálják meg visszavenni a gazdasági uralmat, szüntessék meg a mostani egyetemi alapítványokat
Ugyanis az EU-s pénzek oda fognak folyni és ha a kormánynak arra nincs ráhatása, az megint a FIdeszhez megy
4. MTV meg külföldi médiacégek visszavétele, pénzcsap elzárása
Stb. stb....
utána hogyha mindezt rendbe tették és a Fideszes holdudvart kisöpörték, majd jöhet az, hogy akkor most mi is van a Jobbikkal meg ezzel-azzal a párttal...
Ja, meg az országot az Orbán családtól meg a kínaiaktól és oroszoktól...
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
Kiváncsi vagyok h erre milyen visszhang jön: telex.hu/kulfold/2021/07/28/ausztria-hatarellenorzes-illegalis-migracio-bevandorlas-karl-nehammer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
hát én meg amióta szavazhatok mindig a jobbikra szavaztam, most is rájuk fogok. De jobbikosként nincs az az isten hogy orbánra szavazzak (és ezzel kurva sokan vannak így még).Nem tudom, szerintem elég jelentős létszámú az a halmaz is, akik se a fideszre nem szavaznának, se egy olyan koalícióra, amiben benne van az MSZP meg a DK. Nem feltétlenül csak és kizárólag a jobbikosok. Azoknak rossz ez a nagy ellenzéki kényszeredett összefogósdi, így vagy el se mennek szavazni, vagy beikszelik a kutyákat, esetleg rajzolnak egy faszt...Kb én pont így vagyok ezzel. Nincs az az isten, hogy bármilyen összefogósdira szavazzak amiben benne van az Mszp/DkGyurcsány, se a Fidesz. Maradok otthon vagy szavazok a kutyákra/kerületi független jelöltre.
warr_b
KoporShow
Mindig is nemzeti érzelműnek tartottam magamat, de még a DK-ra is hamarabb fogok szavazni mint a 'csúti cigányra.
Én adom Jakab Petya gondolatát ezzel kapcsolatban, ha a kés a nyakadon van nem fogsz nekiállni ideologizálni, hanem azon leszel hogy minél hamarabb elkerüljön a kés onnan. Ha ehhez az kell hogy összeállj Gyurcsótánnyal akkor meg kell tenni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Gyurcsányt többen látták, amint Hamilton maszkot vásárolt egy játékboltban.Hamilton 99% Gyurcsány. kész.Hány annyi történt ezzel, hogy aki így, annak mostantól Hamilton is egy brüsszelista, b*zi g*ci. Aki meg úgy, annak még egy ember akire mutogathat, hogy lám, ő is így gondolja.az a kérdés, hogy a ner gépezete rá ugrik-e a témára most, vagy várnak hétfőig?
peterk2005
pfefe8
petey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hamilton 99% Gyurcsány. kész.Hány annyi történt ezzel, hogy aki így, annak mostantól Hamilton is egy brüsszelista, b*zi g*ci. Aki meg úgy, annak még egy ember akire mutogathat, hogy lám, ő is így gondolja.az a kérdés, hogy a ner gépezete rá ugrik-e a témára most, vagy várnak hétfőig?
peterk2005
pfefe8