Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
De a Lényeg továbbra is: telex.hu/belfold/2021/06/07/karacsony-gergely-angol-nyelvvizsga-corvinus-egyetem-oktatasi-hivatal-vizsgalat

több mint 4 éve
hát sokat nem változik a magyar parlament színvonala... Max OV nem mondja többet viszont válaszban, hogy boldog karácsonytEn azt hittem az itt elo kinaiak tuntettek Karacsony ellen 😀 (Szombaton a "szokasos" rakpart lezaras es a tuntesek, illetve egyeb epitkezesek miatt kb. lehetetlen volt autoval kozlekedni pest belvarosaban...ismet)Azt kell mondjam, jár a buksisimi az ellenzéki aktoroknak a Fudan-ügy miatt. Amilyen teszetoszán, amatőrül és gyengén álltak neki 2-3 hónappal ezelőtt ennek a dolgonak, annyira ügyesen hozták ki belőle a maximumot.Ez főpróbának tökéletes volt. Őszig lesz mi miatt tünteti még, nem hiszem hogy a Fidesz el tudja kerülni a magaslabdákat.
Amit csináltak az elmúlt 2-3 hétben azt hívják ellenzéki (látvány)politizálásnak - és ennél többet nem is várhatunk el ebből a pozícióból, de általában ezt sem sikerül megugrani, most viszont igen szóval ezt beírhatják maguknak pirospontként.
A kormány meg úgy reagál, ahogy szokott ha erőt és ebből fakadóan szavazatvesztési pozíciót lát - ők mindig is akartak népszavazást a kérdésben és teljesen egyetértenek azzal, hogy nem lehet a budapestiek megkérdezése nélkül ekkora ügyben dönteni, nincs is vita 😊 - majd egyszer, valamikor. És halkan teszem hozzá ez a taktika általában működni is szokott. Van egy sanda gyanúm, hogy 0-ra fogják letekerni az ezzel kapcsolatos kommunikációt és 1000-re a pedofil-törvényt, vagy bármi mást. Az ellenzéknek most rosszul jön a nyár meg az EB, szeptemberig van idő kilúgozni "elfelejteni" a témát.
MC12
Gyurma Pappa
Lehet, hogy az ellenzeken kivul erkezett egy kis nyomas diplomata korokbol is?
Amugy ezt kicsit szint alattinak erzem:
Burány Sándor, a Párbeszéd képviselője azzal kezdte a parlamentben napirend előtti felszólalását, hogy szombaton megtelt a Kossuth tér tüntetőkkel, ez a tömeg pedig azt akarta, hogy Budapesten Diákváros épüljön, ne kínai egyetem. Megfogalmazása szerint ez a campus „nem kici és nem ócó”.
Oke, haverok kozott egy barati osszejovetelen elmegy, de azert a parlamentben... annal is inkabb, hogy nem a kinai emberekkel van a baj, hanem a vezetssel.
undisputedly

több mint 4 éve
Ez sima kulturális rasszizmus volt Burány részéről - ami ellen a pártja a leghangosabb szószóló idehaza 😊 de hát istenem. A magyar néplélek erre rezonál 😊En azt hittem az itt elo kinaiak tuntettek Karacsony ellen 😀 (Szombaton a "szokasos" rakpart lezaras es a tuntesek, illetve egyeb epitkezesek miatt kb. lehetetlen volt autoval kozlekedni pest belvarosaban...ismet)Azt kell mondjam, jár a buksisimi az ellenzéki aktoroknak a Fudan-ügy miatt. Amilyen teszetoszán, amatőrül és gyengén álltak neki 2-3 hónappal ezelőtt ennek a dolgonak, annyira ügyesen hozták ki belőle a maximumot.Ez főpróbának tökéletes volt. Őszig lesz mi miatt tünteti még, nem hiszem hogy a Fidesz el tudja kerülni a magaslabdákat.
Amit csináltak az elmúlt 2-3 hétben azt hívják ellenzéki (látvány)politizálásnak - és ennél többet nem is várhatunk el ebből a pozícióból, de általában ezt sem sikerül megugrani, most viszont igen szóval ezt beírhatják maguknak pirospontként.
A kormány meg úgy reagál, ahogy szokott ha erőt és ebből fakadóan szavazatvesztési pozíciót lát - ők mindig is akartak népszavazást a kérdésben és teljesen egyetértenek azzal, hogy nem lehet a budapestiek megkérdezése nélkül ekkora ügyben dönteni, nincs is vita 😊 - majd egyszer, valamikor. És halkan teszem hozzá ez a taktika általában működni is szokott. Van egy sanda gyanúm, hogy 0-ra fogják letekerni az ezzel kapcsolatos kommunikációt és 1000-re a pedofil-törvényt, vagy bármi mást. Az ellenzéknek most rosszul jön a nyár meg az EB, szeptemberig van idő kilúgozni "elfelejteni" a témát.
MC12
Gyurma Pappa
Burány Sándor, a Párbeszéd képviselője azzal kezdte a parlamentben napirend előtti felszólalását, hogy szombaton megtelt a Kossuth tér tüntetőkkel, ez a tömeg pedig azt akarta, hogy Budapesten Diákváros épüljön, ne kínai egyetem. Megfogalmazása szerint ez a campus „nem kici és nem ócó”.
Oke, haverok kozott egy barati osszejovetelen elmegy, de azert a parlamentben... annal is inkabb, hogy nem a kinai emberekkel van a baj, hanem a vezetssel.
undisputedly
Szerk: Eszembe jutott hogy Burányt a szociktól lízingelték higy meglegyen a frakció. Szóval klasszikusan nem a Párbeszéd a pártja. A lényegen ez persze nem változtat.
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
En azt hittem az itt elo kinaiak tuntettek Karacsony ellen 😀 (Szombaton a "szokasos" rakpart lezaras es a tuntesek, illetve egyeb epitkezesek miatt kb. lehetetlen volt autoval kozlekedni pest belvarosaban...ismet)Azt kell mondjam, jár a buksisimi az ellenzéki aktoroknak a Fudan-ügy miatt. Amilyen teszetoszán, amatőrül és gyengén álltak neki 2-3 hónappal ezelőtt ennek a dolgonak, annyira ügyesen hozták ki belőle a maximumot.Ez főpróbának tökéletes volt. Őszig lesz mi miatt tünteti még, nem hiszem hogy a Fidesz el tudja kerülni a magaslabdákat.
MC12
Gyurma Pappa
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Azt kell mondjam, jár a buksisimi az ellenzéki aktoroknak a Fudan-ügy miatt. Amilyen teszetoszán, amatőrül és gyengén álltak neki 2-3 hónappal ezelőtt ennek a dolgonak, annyira ügyesen hozták ki belőle a maximumot.Ez főpróbának tökéletes volt. Őszig lesz mi miatt tünteti még, nem hiszem hogy a Fidesz el tudja kerülni a magaslabdákat.
MC12

több mint 4 éve
Pont ezért redvás komcsik. Mert beleugatnak. 😀 :/Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:Ne ugassanak bele a komcsik abba, hogy mit csinálunk itthon.
Kína-ellenes erők hazugságairól ír a kínai követség a hétvégi budapesti tüntetés után
444.hu/2021/06/06/kina-ellenes-erok-hazugsagairol-ir-a-kinai-kovetseg-a-hetvegi-budapesti-tuntetes-utan
nagylaza
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Azt kell mondjam, jár a buksisimi az ellenzéki aktoroknak a Fudan-ügy miatt. Amilyen teszetoszán, amatőrül és gyengén álltak neki 2-3 hónappal ezelőtt ennek a dolgonak, annyira ügyesen hozták ki belőle a maximumot. Amit csináltak az elmúlt 2-3 hétben azt hívják ellenzéki (látvány)politizálásnak - és ennél többet nem is várhatunk el ebből a pozícióból, de általában ezt sem sikerül megugrani, most viszont igen szóval ezt beírhatják maguknak pirospontként.
több mint 4 éve
Na szóval ! Ennyit jelent, hogy Budapestet sikerült visszaszerezni ezektől. Konkrétan megtorpanásra kényszerítették a gőzhengert.A demokráciát már rég meghekkelték, de ezért roppant fontos, hogy a fékek és ellensúlyok rendszere még működésben legyen
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Szerencsére azért légi forgalom bőven van most így is, nekünk ez a nyár pl extra szívás lesz, mert senki nem készült fel állományügyileg akkora dömpingre, mint ami a következő hetekben várható (nem jöttek be azok a jóslatok, hogy többé nem lehet filléres áron vásárolni majd fapadosra jegyeket)váratlan fordulat...Tárgyalásos módszer persze. Vagy kiszálltok most és jó pénzt kaptok vagy addig nem engedjük a légi forgalmat az országba amíg lóf@&ért fogjátok átadni.
Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak
vasarnap.hu/2021/06/06/palkovics-laszlo-repuloter/?fbclid=IwAR0InRre-kmoqAR6QbkHHkEv2MC9wWp2H0kjo8R2_6yvAEAZSky2A1lwvb4
ozibozi
samu09
De ettől a maffiakormánytól még számítok meredek húzásokra e téren is
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na szóval ! Ennyit jelent, hogy Budapestet sikerült visszaszerezni ezektől. Konkrétan megtorpanásra kényszerítették a gőzhengert. Elérték hogy kínossá vált ez az egész ügy a bolsiknak-komcsiknak ( itt is, ott is.)
Ezt a kínai nyilatkozat tökéletesen tükrözi.
“Kína budapesti nagykövetsége szerint a szombati demonstráción hazugságok és hamis információk hangzottak el – reagált a tüntetésre az ázsiai ország külképviselete. Közleményükben úgy fogalmaznak: június 5-én téves megjegyzéseket tettek egyes budapesti politikusok a kínai–magyar baráti együttműködésről, megtámadták Kína politikai rendszerét és a kínai emberek által függetlenül választott fejlődési utat, továbbá Kína és Magyarország kölcsönös tiszteletét és egyenlő bánásmódját. “
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Igen várom én is a Fidesz kommünikét hasonló következtetéssel.Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:Ne ugassanak bele a komcsik abba, hogy mit csinálunk itthon.
Kína-ellenes erők hazugságairól ír a kínai követség a hétvégi budapesti tüntetés után
444.hu/2021/06/06/kina-ellenes-erok-hazugsagairol-ir-a-kinai-kovetseg-a-hetvegi-budapesti-tuntetes-utan
nagylaza
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:Ne ugassanak bele a komcsik abba, hogy mit csinálunk itthon.
nagylaza
több mint 4 éve
Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:Kína-ellenes erők hazugságairól ír a kínai követség a hétvégi budapesti tüntetés után
több mint 4 éve
Az Index ezért kellett nekik. Ránézésre maradt ellenzéki portál (sok tekintetben valóban az), de a "fontos üzeneteket" csont nélkül át tudják nyomni, amelyek így lényegesen hitelesebben hangzanak, mintha csak a Fideszben is lenézett seggnyaló médiában turbóznák a témát. Igen, lásd pl. a Kálomista-interjút.Egen, mindig jókat mosolygok a random megjelenő Főldművelésügyi minisztériumot dícsérő cikkeken vagy ahogy most tolják a Gyurcsány-filmet 😊 na meg a szintén random kormányzati szereplő interjú úgy hogy előtte 10 évig nem állt szoba velük senki 😊 ettől függetlenül valóban sokkal sokkal olvashatóbb mint az Origo - 888 - pesti srácok tengely.Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
Szokol
Gyurma Pappa
MC12
több mint 4 éve
váratlan fordulat...Tárgyalásos módszer persze. Vagy kiszálltok most és jó pénzt kaptok vagy addig nem engedjük a légi forgalmat az országba amíg lóf@&ért fogjátok átadni.
Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak
vasarnap.hu/2021/06/06/palkovics-laszlo-repuloter/?fbclid=IwAR0InRre-kmoqAR6QbkHHkEv2MC9wWp2H0kjo8R2_6yvAEAZSky2A1lwvb4
ozibozi
több mint 4 éve
Egen, mindig jókat mosolygok a random megjelenő Főldművelésügyi minisztériumot dícsérő cikkeken vagy ahogy most tolják a Gyurcsány-filmet 😊 na meg a szintén random kormányzati szereplő interjú úgy hogy előtte 10 évig nem állt szoba velük senki 😊 ettől függetlenül valóban sokkal sokkal olvashatóbb mint az Origo - 888 - pesti srácok tengely.Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
Szokol
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Bárhogyis, de nepotizmus szagot érzek a levegőben 😊Fordítva vót. Cseh Katka azért lett EP-listavezető (Donáth Anna helyett), mert Berg a csávója.Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview
Két hete még vitát szerveztek nekik a Partizánon meg fair küzdelmet akartak a választókért.
MC12
Amadeus
MC12
nagylaza
több mint 4 éve
Fordítva vót. Cseh Katka azért lett EP-listavezető (Donáth Anna helyett), mert Berg a csávója.Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview
Két hete még vitát szerveztek nekik a Partizánon meg fair küzdelmet akartak a választókért.
MC12
Amadeus
MC12
több mint 4 éve
váratlan fordulat...Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Szokol

több mint 4 éve
Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
MC12
Amadeus
több mint 4 éve
Miért, indexxel mi a gond?Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Olyan nincs, hogy kormánypárti sajtó, csak propaganda van már, abból is a legostobább, hozzáigazítva az igényekhez 😉
Szokol
ender1112
Egynek teljesen jó.
Már amennyire bármelyik médium jó tud lenni valamelyik oldalhoz kötődve.
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Olyan nincs, hogy kormánypárti sajtó, csak propaganda van már, abból is a legostobább, hozzáigazítva az igényekhez 😉
Szokol
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.