Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
nem igazán látom az újdonságot abban, ha egy adott ország, legyen az akár Magyarország, de lehetne Ausztria, N.o, Hollandia stb stb szélsőséges csoportjai körül amelyek tudvalevően fegyverkereskedelemmel és ehhez kapcsolódó egyéb tevékenységekkel is foglalkoznak határokon átívelően, ott zavaros figurák, akár titkosszolgálatokkal kapcsolatban( Mondjuk egy normális országban ezt a saját szolgálat felügyeli is.
Azt hogy a sajtó ebből mit közölhet milyen infót 'szivárogtatnak' az az aktuális játszmák pillanatnyi állásától függ. Ez anno akkor pl a KGBélás Jobbikos lejáratáshoz is kellett, de ha pl a németekkel lett volna éppen gond, akkor azt az infót csöpögtetik hogy BND ügynökök jártak volna arra, mert azok is ott lövöldöztek még sokakkal együtt az évtizedek alatt és így tovább... sokan jártak sokfelé...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Ebből már évekkel ezelőtt is balhé volt. Tragikomikus, hogy 2021-ben még mindig arról megy a szpícs, ki és milyen ügynök volt a komcsi időkben. Nálunk meg néhanapján előjön a téma, de a jellemző az, hogy szóba se kerül. Az LMP ezredszerre is benyújtja az ügynöktörvényt, a Fidesz lesöpri. Oszt' jó napot!Csak úgy mellékesen:Tök cuki a Babis, ahogy küzd.
"Tizennyolc orosz diplomatát utasítottak ki Csehországból, akik a cseh hatóságok szerint az orosz titkosszolgálatoknak dolgoztak - jelentették be szombaton Prágában.
Andrej Babis cseh miniszterelnök szerint erős a gyanú, hogy az orosz titkossszolgálatok képviselőinek szerepük volt egy dél-morvaországi lőszerraktárban, Vrbeticében, 2014 decemberében történt robbanásban. Babis a diplomaták kiutasításáról tájékoztatta Milos Zeman cseh államfőt.
Jan Hamácek megbízott cseh külügyminiszter pedig a prágai orosz nagykövetet értesítette a diplomaták kiutasításáról."
nagylaza
hvg.hu/360/20210413_andrej_babis_der_spiegel_lapszemle
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nem azt írtam, hogy "az oroszok", hanem azt, hogy "oroszok". Döntsd el, mennyire voltam óvatlan:óvatosabban, mert azért nem mindegy h az 'oroszok', vagy orosz származású ember v emberek vettek részt (esetleg) egy 70 éves vén marha kiképzésében, aki a nyolcvanas évektől mániákus fegyver gyűjtő is és évtizedek óta aktával rendelkezett itthon is ?7 év után megoldották a rejtélyt, gondolom az amerikai profilozók segítettek a felderítésben. 😊Azért én kíváncsi lennék, nálunk milyen vizsgálatok indultak és hány embert utasítottak ki, amikor kiderült, hogy a rendőrgyilkos (orosz szerverről működtetett honlappal virító) hungarista alakulat kiképzésében oroszok is részt vettek. Vagy az "idegen ügynököket" csak emberi jogi szervezeteknél kell keresni?
ozibozi
nagylaza
mert hangulatkeltésnek kiválóa hangzik hogy az oroszok.
lehet alvó ügynök is volt, csak aktiválták.
ozibozi
index.hu/belfold/2016/10/27/orosz_hirszerzok_gyakorlatoztak_a_rendorgyilkos_harcosaival/
több mint 4 éve
Csak úgy mellékesen:Tök cuki a Babis, ahogy küzd.
"Tizennyolc orosz diplomatát utasítottak ki Csehországból, akik a cseh hatóságok szerint az orosz titkosszolgálatoknak dolgoztak - jelentették be szombaton Prágában.
Andrej Babis cseh miniszterelnök szerint erős a gyanú, hogy az orosz titkossszolgálatok képviselőinek szerepük volt egy dél-morvaországi lőszerraktárban, Vrbeticében, 2014 decemberében történt robbanásban. Babis a diplomaták kiutasításáról tájékoztatta Milos Zeman cseh államfőt.
Jan Hamácek megbízott cseh külügyminiszter pedig a prágai orosz nagykövetet értesítette a diplomaták kiutasításáról."
nagylaza
hvg.hu/360/20210413_andrej_babis_der_spiegel_lapszemle

több mint 4 éve
óvatosabban, mert azért nem mindegy h az 'oroszok', vagy orosz származású ember v emberek vettek részt (esetleg) egy 70 éves vén marha kiképzésében, aki a nyolcvanas évektől mániákus fegyver gyűjtő is és évtizedek óta aktával rendelkezett itthon is ?7 év után megoldották a rejtélyt, gondolom az amerikai profilozók segítettek a felderítésben. 😊Azért én kíváncsi lennék, nálunk milyen vizsgálatok indultak és hány embert utasítottak ki, amikor kiderült, hogy a rendőrgyilkos (orosz szerverről működtetett honlappal virító) hungarista alakulat kiképzésében oroszok is részt vettek. Vagy az "idegen ügynököket" csak emberi jogi szervezeteknél kell keresni?
ozibozi
nagylaza
mert hangulatkeltésnek kiválóa hangzik hogy az oroszok.
lehet alvó ügynök is volt, csak aktiválták.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
my mistake, de ahogy nézem csecsenföld kinda igen, kinda nem része oroszországnak 😊Orosz? Nem a csecsenre gondolsz?pár éve vmi orosz csávó aki ugye konkrétan megfenyegett valakit, médiában is volt a sztori7 év után megoldották a rejtélyt, gondolom az amerikai profilozók segítettek a felderítésben. 😊Azért én kíváncsi lennék, nálunk milyen vizsgálatok indultak és hány embert utasítottak ki, amikor kiderült, hogy a rendőrgyilkos (orosz szerverről működtetett honlappal virító) hungarista alakulat kiképzésében oroszok is részt vettek. Vagy az "idegen ügynököket" csak emberi jogi szervezeteknél kell keresni?
ozibozi
nagylaza
vmi helység átnevezése vagy valami orosz kritika volt facebookon
meg nem mondom a nevét így a cikk se lesz meg
Negritis
Pardon: most látom, hogy Sobri megelőzött.
nagylaza
szóval nem akkora hiba
nekem a cigányok is magyarok, ahogy fáj-nemfáj de az erdélyi magyar is román
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Orosz? Nem a csecsenre gondolsz?pár éve vmi orosz csávó aki ugye konkrétan megfenyegett valakit, médiában is volt a sztori7 év után megoldották a rejtélyt, gondolom az amerikai profilozók segítettek a felderítésben. 😊Azért én kíváncsi lennék, nálunk milyen vizsgálatok indultak és hány embert utasítottak ki, amikor kiderült, hogy a rendőrgyilkos (orosz szerverről működtetett honlappal virító) hungarista alakulat kiképzésében oroszok is részt vettek. Vagy az "idegen ügynököket" csak emberi jogi szervezeteknél kell keresni?
ozibozi
nagylaza
Negritis
Pardon: most látom, hogy Sobri megelőzött.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
pár éve vmi orosz csávó aki ugye konkrétan megfenyegett valakit, médiában is volt a sztoriEgy Mogamed/Magomed nevű csecsen fenyegetett egy Gregory G Ras művésznévre hallgató Komáromy Gergely nevű aktivistát.
Negritis
De aztán kibékültek:
több mint 4 éve
pár éve vmi orosz csávó aki ugye konkrétan megfenyegett valakit, médiában is volt a sztori7 év után megoldották a rejtélyt, gondolom az amerikai profilozók segítettek a felderítésben. 😊Azért én kíváncsi lennék, nálunk milyen vizsgálatok indultak és hány embert utasítottak ki, amikor kiderült, hogy a rendőrgyilkos (orosz szerverről működtetett honlappal virító) hungarista alakulat kiképzésében oroszok is részt vettek. Vagy az "idegen ügynököket" csak emberi jogi szervezeteknél kell keresni?
ozibozi
nagylaza
több mint 4 éve
7 év után megoldották a rejtélyt, gondolom az amerikai profilozók segítettek a felderítésben. 😊Azért én kíváncsi lennék, nálunk milyen vizsgálatok indultak és hány embert utasítottak ki, amikor kiderült, hogy a rendőrgyilkos (orosz szerverről működtetett honlappal virító) hungarista alakulat kiképzésében oroszok is részt vettek. Vagy az "idegen ügynököket" csak emberi jogi szervezeteknél kell keresni?
ozibozi
több mint 4 éve
7 év után megoldották a rejtélyt, gondolom az amerikai profilozók segítettek a felderítésben. 😊
több mint 4 éve
Csak úgy mellékesen:"Tizennyolc orosz diplomatát utasítottak ki Csehországból, akik a cseh hatóságok szerint az orosz titkosszolgálatoknak dolgoztak - jelentették be szombaton Prágában.
több mint 4 éve
Szerintem azért nem ül a Fidesz-hasonlat, mert a Fideszben alapvetően okos emberek viszik a prímet, még ha el is játszák a bumfordi tuskót, és még ha amit csinálnak, az -mondom amit te idegondolsz, bár én máshogy fogalmaznék, de legyen a konszenzusos- erkölcstelen, etikátlan.Írtam az előző postomhoz egy fél bekezdést, mert majdnem biztos voltam benne, hogy elő fogsz jönni a buta vs okossal, de visszatöröltem, mert amúgy irreleváns volt oda. 😊 De akkor megírom még egyszer:
Orbán, Lázár, Varga, Pintér, Kövér, Kubatov mind a valóságban gyökeredző, alapvetően értelmes, intelligens, okos emberek. (Jó, gecik, de ez most irreleváns.) De Rogán, Szijjártó, Pokorni, Áder, Kocsis és még sorolhatnám sokáig a kevésbbé ismert fideszeseket sem buta.Sobri Jóska
Nagyon kimaxolom most a fekete doboz hasonlatomat, de ide is illik: tök mindegy, hogy mit tud a fekete doboz a dobozon belül, ha az inputokra adott outputjai ugyanazok, mint egy másiké. A fidesz úgy "okosabb", hogy az inputra adott outputjai ugyanúgy szarok, csak jobban ellátja a doboz belsejét, és nehezebb kiműteni a helyéről, ha ki akarom cserélni. Számomra ez nem plusz érték, ez az én szememben - ha feltesszük, hogy van/lenne tehetség. - tehetség pocsékolás.
Másrészt, szerintem a Fideszben is vegyesen vannak Pintérek és Rezsiszilárdok is - a második vonalban már főleg -, és a Momentum sem csak hülyék gyülekezete. Valakiknek ott is van gógyija, mert tudnak jól időzítve jókat lépni. Az ellenzékből tulajdonképpen ők az egyetlenek akik tudtak ilyent tenni az utóbbi években. (Még talán a Jobbikbeli "rendszerváltás" lesz mérhető ehhez, ha sikerül nekik, de ez még nem lefutott. Még tele vannak most is szélsőségessel is, ha az elnökségbe már nem is jut belőlük (annyi)). És ha Szijjártó nem buta, akkor Fekete-Győr sem az, csak kommunikációban rutinosabb az egyik mint a másik. Pokornit kifejezetten kedvelem, de olyan kaliber, mint ő, minden kanyarban tíz akad. Biztos, hogy a Momentum is tele van ilyenekkel. A legszarabb párt is.
Harmadrészt én egy pártot mint szervezetet nézek. Nekem mindegy, hogy egy önjáró döntésképes leader vezeti-e azt, vagy egy báb van előretolva és a háttérből irányítják. Az a lényeg, hogy szervezetként mit produkál. Ebből a szempontból a Fidesz kb. két évig volt jobb, mint a rendszerváltás utáni átlag (98-töl kb 2000-ig), azon kívül egy szakaszban átlagos, az idő legalább felében meg rosszabb is.Ilyen teljesítményt Bástya elvtársakkal is lehet produkálni, ha a hatalom biztos.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szimpatizál? Nem hinném, hogy barátkozni vagy játszani akar vele, aki rá fog szavazni 😉Szerintem azért nem ül a Fidesz-hasonlat, mert a Fideszben alapvetően okos emberek viszik a prímet, még ha el is játszák a bumfordi tuskót, és még ha amit csinálnak, az -mondom amit te idegondolsz, bár én máshogy fogalmaznék, de legyen a konszenzusos- erkölcstelen, etikátlan.Feketegyőr pont belepasszolna a mostani fideszbe, főleg egy a fidelitaszból feljövőben lévő bármelyik káder helyébe léphetne. Bicskanyitogató forma, stílus, ambíciózus, de azért nem túl okos, de ehhez kellően elvtelen, viszont 2 tanfolyam után simán tud már hárítani, mellébeszélni. Nem véletlen a fidesztől tolódott ki ahol nem tudott volna így előre lépni. oziboziItthon én is pont így jellemeztem / jellemezném. Ez a legjobb hasonlat, pont olyan, mint egy volt fidelitasos. Nem magyar specifikusan meg Jóska kategóriája ül rá: egy yuppie. Annak is megcsinált, mersterséges.
Egyébként az egész Momentumon érezhető egy kilencvenes évek közepi-végi Fidesz hasonlóság. Azért nem elejit mondok, mert akkor még volt valami "forradalmi hangulat", társadalmi jobbító szándék, és értelmes belső viták is a Fideszen belül. Azután, hogy Fodorék szárnya kiszállt, és maradt egyedül az Orbán / Kövér vonal, akkor lettek olyanok, mint ez a mostani Momentum. Egyedül nem szabad ezeket se hatalomhoz juttatni, mert pont olyanok is lennének néhány éven belül, amilyenné a Fidesz lett.
peterk2005
Orbán, Lázár, Varga, Pintér, Kövér, Kubatov mind a valóságban gyökeredző, alapvetően értelmes, intelligens, okos emberek. (Jó, gecik, de ez most irreleváns.) De Rogán, Szijjártó, Pokorni, Áder, Kocsis és még sorolhatnám sokáig a kevésbbé ismert fideszeseket sem buta.
Fekete-Győr az.
Gondolkodtam az interjú hallgatása közben ezen a fideszes hasonlaton, annyiban megállja a helyét, hogy hasonlít némileg a 15-20 évvel ezelőtti izzadságszagú, orbánakaroklenni fidelitasos kis agyhalottakra, ez tény.
De már aktívan évek óta politizáló fideszesekhez képest kusza, szétszórt, nulla karizma, nulla debatterség, nulla életrevalóság, csak egyetlen közös vonás a maximális akarnokság.
És amiért kérdeztem, hogy valakinek elnyerte e a szimpátiáját Fekete-Győr, az az, hogy nem beszél, nem szól senkihez se, csak "beszél mert beszélnie kell", de mindenen átsüt a súlytalan akarnoksága.
Márki-Zay mint ember pl. elnyerte a szimpátiámat, amit nem gondoltam volna, nagyon nem az én világom. De egy szimpatikus, egyenes, elkötelezett, céltudatos ember benyomását keltette. De Fekete-Győr egyfajta nyákos undort, kínosságérzetet indukált bennem, súlytalan, víziótlan, kommpanelekkel bénán erölködő, modorosan semmitmondó pubi benyomását keltette.
Na mindegy, őszintén érdekel, hogy tetszik e valakinek, szimpatizál e vele valaki.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Szerintem azért nem ül a Fidesz-hasonlat, mert a Fideszben alapvetően okos emberek viszik a prímet, még ha el is játszák a bumfordi tuskót, és még ha amit csinálnak, az -mondom amit te idegondolsz, bár én máshogy fogalmaznék, de legyen a konszenzusos- erkölcstelen, etikátlan.Feketegyőr pont belepasszolna a mostani fideszbe, főleg egy a fidelitaszból feljövőben lévő bármelyik káder helyébe léphetne. Bicskanyitogató forma, stílus, ambíciózus, de azért nem túl okos, de ehhez kellően elvtelen, viszont 2 tanfolyam után simán tud már hárítani, mellébeszélni. Nem véletlen a fidesztől tolódott ki ahol nem tudott volna így előre lépni. oziboziItthon én is pont így jellemeztem / jellemezném. Ez a legjobb hasonlat, pont olyan, mint egy volt fidelitasos. Nem magyar specifikusan meg Jóska kategóriája ül rá: egy yuppie. Annak is megcsinált, mersterséges.
Egyébként az egész Momentumon érezhető egy kilencvenes évek közepi-végi Fidesz hasonlóság. Azért nem elejit mondok, mert akkor még volt valami "forradalmi hangulat", társadalmi jobbító szándék, és értelmes belső viták is a Fideszen belül. Azután, hogy Fodorék szárnya kiszállt, és maradt egyedül az Orbán / Kövér vonal, akkor lettek olyanok, mint ez a mostani Momentum. Egyedül nem szabad ezeket se hatalomhoz juttatni, mert pont olyanok is lennének néhány éven belül, amilyenné a Fidesz lett.
peterk2005
Orbán, Lázár, Varga, Pintér, Kövér, Kubatov mind a valóságban gyökeredző, alapvetően értelmes, intelligens, okos emberek. (Jó, gecik, de ez most irreleváns.) De Rogán, Szijjártó, Pokorni, Áder, Kocsis és még sorolhatnám sokáig a kevésbbé ismert fideszeseket sem buta.
Fekete-Győr az.
Gondolkodtam az interjú hallgatása közben ezen a fideszes hasonlaton, annyiban megállja a helyét, hogy hasonlít némileg a 15-20 évvel ezelőtti izzadságszagú, orbánakaroklenni fidelitasos kis agyhalottakra, ez tény.
De már aktívan évek óta politizáló fideszesekhez képest kusza, szétszórt, nulla karizma, nulla debatterség, nulla életrevalóság, csak egyetlen közös vonás a maximális akarnokság.
És amiért kérdeztem, hogy valakinek elnyerte e a szimpátiáját Fekete-Győr, az az, hogy nem beszél, nem szól senkihez se, csak "beszél mert beszélnie kell", de mindenen átsüt a súlytalan akarnoksága.
Márki-Zay mint ember pl. elnyerte a szimpátiámat, amit nem gondoltam volna, nagyon nem az én világom. De egy szimpatikus, egyenes, elkötelezett, céltudatos ember benyomását keltette. De Fekete-Győr egyfajta nyákos undort, kínosságérzetet indukált bennem, súlytalan, víziótlan, kommpanelekkel bénán erölködő, modorosan semmitmondó pubi benyomását keltette.
Na mindegy, őszintén érdekel, hogy tetszik e valakinek, szimpatizál e vele valaki.
több mint 4 éve
akkor nem csak én érzem azt hogy a momentum a fidesz pár év lemaradássalHát azért jópár év az a lemaradás. Nem zárom ki, hogy ők is egy '98-2002 közötti négy évvel kezdenének mielőtt jönne a NER. De fölösleges rizikózni. Így koalícióban elférnek, egyedül isten ments.
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nem láttam még így nem tudom megitélni, és igen ha így beleáll mindenbe az nekem és neked is lehet pozitívmindenkitől van mit kérdezni sztem, csak fegyőr valszeg (rutin hiányában) bele is állt mindenbe és nem kérte hogy hanyagoljanak bizonyos témákatEz egy vitaesten jó attitűd, de jövőre választásokon indulnak, és ő a párt arca. Ha nem képes megfelelően teljesíteni előre nem leírt kérdésekre válaszolva, akkor beszélje meg ő is, ne álljon bele. Nálam - illetve annál aki igényli a többet - az előre lebeszélt interjú is fekete pont, de ő sokkal jobban jönne ki belőle, mert nagyon sokak számára nem az. Ha ennyit se tud, akkor mit tud?
Negritis
peterk2005
de választásokat azzal nehéz lesz nyerni
több mint 4 éve
akkor nem csak én érzem azt hogy a momentum a fidesz pár év lemaradássalFeketegyőr pont belepasszolna a mostani fideszbe, főleg egy a fidelitaszból feljövőben lévő bármelyik káder helyébe léphetne. Bicskanyitogató forma, stílus, ambíciózus, de azért nem túl okos, de ehhez kellően elvtelen, viszont 2 tanfolyam után simán tud már hárítani, mellébeszélni. Nem véletlen a fidesztől tolódott ki ahol nem tudott volna így előre lépni. oziboziItthon én is pont így jellemeztem / jellemezném. Ez a legjobb hasonlat, pont olyan, mint egy volt fidelitasos. Nem magyar specifikusan meg Jóska kategóriája ül rá: egy yuppie. Annak is megcsinált, mersterséges.
peterk2005
több mint 4 éve
mindenkitől van mit kérdezni sztem, csak fegyőr valszeg (rutin hiányában) bele is állt mindenbe és nem kérte hogy hanyagoljanak bizonyos témákatEz egy vitaesten jó attitűd, de jövőre választásokon indulnak, és ő a párt arca. Ha nem képes megfelelően teljesíteni előre nem leírt kérdésekre válaszolva, akkor beszélje meg ő is, ne álljon bele. Nálam - illetve annál aki igényli a többet - az előre lebeszélt interjú is fekete pont, de ő sokkal jobban jönne ki belőle, mert nagyon sokak számára nem az. Ha ennyit se tud, akkor mit tud?
Negritis
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Feketegyőr pont belepasszolna a mostani fideszbe, főleg egy a fidelitaszból feljövőben lévő bármelyik káder helyébe léphetne. Bicskanyitogató forma, stílus, ambíciózus, de azért nem túl okos, de ehhez kellően elvtelen, viszont 2 tanfolyam után simán tud már hárítani, mellébeszélni. Nem véletlen a fidesztől tolódott ki ahol nem tudott volna így előre lépni. oziboziItthon én is pont így jellemeztem / jellemezném. Ez a legjobb hasonlat, pont olyan, mint egy volt fidelitasos. Nem magyar specifikusan meg Jóska kategóriája ül rá: egy yuppie. Annak is megcsinált, mersterséges.

több mint 4 éve
nope ATV-t ha lehet kihagyomHa van időd, meg kedved, utána nézz bele az Öt c. műsorba.... viccesAzért kevesen tudnak ilyen érzékkel felköpni...mindenkitől van mit kérdezni sztem, csak fegyőr valszeg (rutin hiányában) bele is állt mindenbe és nem kérte hogy hanyagoljanak bizonyos témákatHát ha az összeesküvés elmélet, hogy van a csávótól mit kérdezni, akkor az.Már megint azok a fránya összeesküvés-elméletek, kedves Helmutom 🤣Marci Fekete-Győr interjújához:Hát ez hogy történhetett? Nem is értem?! 😛
Végre jó, gyakorlati, konkrét kérdéseket talált Marci, végre valakivel egy kicsit keményebb, számonkérőbb volt, előszedte az ellentmondásokat, közbekérdezett, szembesített, vagy csak Fekete-Győr butább, mint gondoltam, de beszélt össze-vissza, mentegetőzött, terelt, hárított.
Mondjuk Marcinak is volt pár se füle, se farka mondata az elején, ami tőle szokatlan, de aztán belelendült, lehet így hatott rá a riportalanya kuszasága, nem koherens bullshitelése, kellemetlensége.
Nem tudom, hogy célja volt e Marcinak, hogy antipatikussá tegye Fekete-Győrt, vagy nem is lehetett volna ezen alapanyagból mást kihozni, de durva, hogy mennyire más ember, mint pl. Márki-Zay, mennyivel nyúlosabb, nyákosabb, gejlebb, álságosabb, pökhendibb, "politikusabb", mint egy full kamu ál-yuppie.
Úgy beszélt, mint akinek semmi köze a valósághoz, viszont a kommunikációs politikához, posztmodernhez meg nem elég művelt, nem elég okos, nem elég flott, nem elég slágfertig. És nulla karizma.
Látszik, hogy részt vett pár kommtréningen, hallott pár panelről, igyekeztek megtanítani pár technikára, de az összes lelóg az emberről, vagy úgy áll rajta, mint tehénen a gatya, mesterkélt metakommunikáció, természetellenes intonáció, művi gesztusok.
Nem igazán tudom elképzelni, hogy Fekete-Győrt képes bárki bármiért szimpatikusnak találni, pláne vidéken, olyan emberek, akik effektíve dolgoznak, vagy valaha dolgoztak, fociztak, verekedtek, képesek elkészíteni egy pörköltöt, voltak katonák, neveltek gyereket, stb., de ha valaki mégis talál benne bármi kedvelhetőt, szívesen elolvasom, hogy mi az és miért.
Sobri Jóska
Cancel Culture
Vagy csak elővetted Occam bácsi beretváját? 😜
warr_b
Occam borotvája, ugyanaz, mint Schrödinger macskája. ...azok emlegetik, akik nem igazán értik.... 😀 😀 😀
Cancel Culture
Negritis
Cancel Culture
Cancel Culture
puzsértól apu - önkényes mérvadó nekem elég
több mint 4 éve
Ha van időd, meg kedved, utána nézz bele az Öt c. műsorba.... viccesAzért kevesen tudnak ilyen érzékkel felköpni...mindenkitől van mit kérdezni sztem, csak fegyőr valszeg (rutin hiányában) bele is állt mindenbe és nem kérte hogy hanyagoljanak bizonyos témákatHát ha az összeesküvés elmélet, hogy van a csávótól mit kérdezni, akkor az.Már megint azok a fránya összeesküvés-elméletek, kedves Helmutom 🤣Marci Fekete-Győr interjújához:Hát ez hogy történhetett? Nem is értem?! 😛
Végre jó, gyakorlati, konkrét kérdéseket talált Marci, végre valakivel egy kicsit keményebb, számonkérőbb volt, előszedte az ellentmondásokat, közbekérdezett, szembesített, vagy csak Fekete-Győr butább, mint gondoltam, de beszélt össze-vissza, mentegetőzött, terelt, hárított.
Mondjuk Marcinak is volt pár se füle, se farka mondata az elején, ami tőle szokatlan, de aztán belelendült, lehet így hatott rá a riportalanya kuszasága, nem koherens bullshitelése, kellemetlensége.
Nem tudom, hogy célja volt e Marcinak, hogy antipatikussá tegye Fekete-Győrt, vagy nem is lehetett volna ezen alapanyagból mást kihozni, de durva, hogy mennyire más ember, mint pl. Márki-Zay, mennyivel nyúlosabb, nyákosabb, gejlebb, álságosabb, pökhendibb, "politikusabb", mint egy full kamu ál-yuppie.
Úgy beszélt, mint akinek semmi köze a valósághoz, viszont a kommunikációs politikához, posztmodernhez meg nem elég művelt, nem elég okos, nem elég flott, nem elég slágfertig. És nulla karizma.
Látszik, hogy részt vett pár kommtréningen, hallott pár panelről, igyekeztek megtanítani pár technikára, de az összes lelóg az emberről, vagy úgy áll rajta, mint tehénen a gatya, mesterkélt metakommunikáció, természetellenes intonáció, művi gesztusok.
Nem igazán tudom elképzelni, hogy Fekete-Győrt képes bárki bármiért szimpatikusnak találni, pláne vidéken, olyan emberek, akik effektíve dolgoznak, vagy valaha dolgoztak, fociztak, verekedtek, képesek elkészíteni egy pörköltöt, voltak katonák, neveltek gyereket, stb., de ha valaki mégis talál benne bármi kedvelhetőt, szívesen elolvasom, hogy mi az és miért.
Sobri Jóska
Cancel Culture
warr_b
Occam borotvája, ugyanaz, mint Schrödinger macskája. ...azok emlegetik, akik nem igazán értik.... 😀 😀 😀
Cancel Culture
Negritis
Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
még nem láttam, majd holnap kezdek bele sztemAzért kevesen tudnak ilyen érzékkel felköpni...mindenkitől van mit kérdezni sztem, csak fegyőr valszeg (rutin hiányában) bele is állt mindenbe és nem kérte hogy hanyagoljanak bizonyos témákatHát ha az összeesküvés elmélet, hogy van a csávótól mit kérdezni, akkor az.Már megint azok a fránya összeesküvés-elméletek, kedves Helmutom 🤣Marci Fekete-Győr interjújához:Hát ez hogy történhetett? Nem is értem?! 😛
Sobri Jóska
Cancel Culture
warr_b
Cancel Culture
Negritis
Cancel Culture
több mint 4 éve
Azért kevesen tudnak ilyen érzékkel felköpni...mindenkitől van mit kérdezni sztem, csak fegyőr valszeg (rutin hiányában) bele is állt mindenbe és nem kérte hogy hanyagoljanak bizonyos témákatHát ha az összeesküvés elmélet, hogy van a csávótól mit kérdezni, akkor az.Már megint azok a fránya összeesküvés-elméletek, kedves Helmutom 🤣Marci Fekete-Győr interjújához:Hát ez hogy történhetett? Nem is értem?! 😛
Sobri Jóska
Cancel Culture
warr_b
Cancel Culture
Negritis
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
mindenkitől van mit kérdezni sztem, csak fegyőr valszeg (rutin hiányában) bele is állt mindenbe és nem kérte hogy hanyagoljanak bizonyos témákatHát ha az összeesküvés elmélet, hogy van a csávótól mit kérdezni, akkor az.Már megint azok a fránya összeesküvés-elméletek, kedves Helmutom 🤣Marci Fekete-Győr interjújához:Hát ez hogy történhetett? Nem is értem?! 😛
Sobri Jóska
Cancel Culture
warr_b
Cancel Culture