Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 735 — #NoStress
(Annak pedig kifejezetten örülök, hogy már nem Fürjes Balázs, hanem Palkovics László a felelőse a kínai egyetemi projektnek. Ő tényleg remekül kezelte a CEU és az MTA ügyét is. Minden, amihez csak nyúl, arannyá változik.)
nagylaza
Nálad ez irónia, de Palkovics valóban jól, hatékonyan kezelte, intézte kormányzati szempontból a CEU-t is, meg az MTA-t is. Sőt, még a jónál is jobban, hiszen még csak pár éve történt, és néhány tájékozott ellenzéki értelmiségin kívül már a kutyát nem érdekli egyik ügy sem.
Sobri Jóska
Már? Sajna, korábban se sokakat érdekelt. (Nyilván úgy voltak vele, hogy ők nem érintettek, mert nem a CEU-ra járnak és nem is akadémiai intézetben dolgoznak.)
nagylaza
sztem nem kellett palkovicsnak jól csinálni hogy leszarja mindneki az egészet
szfe, göd, ...
Negritis
Azért lehetett volna rosszul is csinálni, hogy olyanokat is megérintsen, akiket amúgy nem.
De szépen elsimultak ezek az ügyek.
Ennyi elég is a jólcsináláshoz.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 886 — The Mathematician
(Annak pedig kifejezetten örülök, hogy már nem Fürjes Balázs, hanem Palkovics László a felelőse a kínai egyetemi projektnek. Ő tényleg remekül kezelte a CEU és az MTA ügyét is. Minden, amihez csak nyúl, arannyá változik.)
nagylaza
Nálad ez irónia, de Palkovics valóban jól, hatékonyan kezelte, intézte kormányzati szempontból a CEU-t is, meg az MTA-t is. Sőt, még a jónál is jobban, hiszen még csak pár éve történt, és néhány tájékozott ellenzéki értelmiségin kívül már a kutyát nem érdekli egyik ügy sem.
Sobri Jóska
Már? Sajna, korábban se sokakat érdekelt. (Nyilván úgy voltak vele, hogy ők nem érintettek, mert nem a CEU-ra járnak és nem is akadémiai intézetben dolgoznak.)
nagylaza
sztem nem kellett palkovicsnak jól csinálni hogy leszarja mindneki az egészet
szfe, göd, ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 158 — beers & Packers
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
A magyar Gaetz, aki ha stiklizik, akkor felfelé bukik. És sérthetetlenebb, mint az ukrán maffiózók.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 686
Hazaárulás simán megáll ilyen kínai és orosz politikával. /és/ A szerzôdéseket még nem is láttuk.
Európa árulás nincs? 😊

Orbán az új kuruc, a kis Thököly...😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
nagylaza

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 158 — beers & Packers
Mindenféle negatív felhang nélkül kérdezném a fideszes szimpatizánsoktól, hogy ezzel kapcsolatban mi a véleményük?

www.youtube.com/watch?v=tuDJq4_tVd0

Tényleg nem kötekedési szándék miatt kérdezem, csak kíváncsi lennék hogy náluk hogy csapódik le ez az egész. Köszi, ha valaki válaszol.
Szesze
Mi ezzel a baj? Ha azt találnák ki, hogy - teszem azt - túlnyomórészt Kínának visszafizetendő megahitelből, kínai érdekeket kiszolgálva áruszállító gyorsvasutat építenek Belgrád és Budapest között, na, az tényleg botrány lenne.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mindenféle negatív felhang nélkül kérdezném a fideszes szimpatizánsoktól, hogy ezzel kapcsolatban mi a véleményük?
Tényleg nem kötekedési szándék miatt kérdezem, csak kíváncsi lennék hogy náluk hogy csapódik le ez az egész. Köszi, ha valaki válaszol.
Szesze
Felesleges a kérdés, ismert a válasz. Ez így szar. De Orbán így is jobb, mint a moslékkoalíció.
Ja, és Brüsszel és Soros.

Kicsit érdekesebb lenne a történet, ha netán ezt is feltennék nemzeti konzultációs kérdésként. 😊 De persze nem teszik fel.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 471 — Lucas Scott
Beszelgettunk ugye Kina ternyeresi technikairol. Ujabb jo pelda, Uj-Zelandot eleg konnyen megvettek:

www.theguardian.com/world/2021/apr/19/new-zealand-uncomfortable-with-expanding-five-eyes-remit-says-foreign-minister
undisputedly
Kicsit olyan vagy, mint mondjuk egy benszülött a 17.században valahol egyenlítői Afrikában, aki szajkózza, hogy "óbazmeg, jönnek a fehérek, jönnek a fehérek, itt vannak a szomszédos szavannán, jajjdejönnek, én megmondtam, gyarmatosítanak, megmondtam, jönnek". És tényleg jöttek, mert ez a jövő, ezek a folyamatok voltak ott és akkor progresszívek. És attól, hogy megmondta, tenni ellene nem tudott semmit.
Most pedig jön Kína, globálisan begyalul mindenkit, és 100-200 év alatt megváltoztatja a világ arculatát. Ez mindenki számára evidens, de nem lehet ellene semmit se tenni, mondhatni ez már eldőlt csak még nem zajlott le, kell hozzá az az 1-2 évszázad.
Sobri Jóska
mint ahogy a proletarforradalom jott az egesz vilagban nem is annyira regen? 😊
csebi
Nem. Mint ahogy a fehér gyarmatosítók érkeztek párszáz éve Afrikába, és a kínaiak most mindenhova.
Hogy jön ide a proletárforradalom?!
Sobri Jóska
tortenelemben korabban sokszor mondtak azt, hogy jon vki es begyalul mkit aztan vegul nem igy alakult a dolog.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Beszelgettunk ugye Kina ternyeresi technikairol. Ujabb jo pelda, Uj-Zelandot eleg konnyen megvettek:

www.theguardian.com/world/2021/apr/19/new-zealand-uncomfortable-with-expanding-five-eyes-remit-says-foreign-minister
undisputedly
Kicsit olyan vagy, mint mondjuk egy benszülött a 17.században valahol egyenlítői Afrikában, aki szajkózza, hogy "óbazmeg, jönnek a fehérek, jönnek a fehérek, itt vannak a szomszédos szavannán, jajjdejönnek, én megmondtam, gyarmatosítanak, megmondtam, jönnek". És tényleg jöttek, mert ez a jövő, ezek a folyamatok voltak ott és akkor progresszívek. És attól, hogy megmondta, tenni ellene nem tudott semmit.
Most pedig jön Kína, globálisan begyalul mindenkit, és 100-200 év alatt megváltoztatja a világ arculatát. Ez mindenki számára evidens, de nem lehet ellene semmit se tenni, mondhatni ez már eldőlt csak még nem zajlott le, kell hozzá az az 1-2 évszázad.
Sobri Jóska
csebi
Nem. Mint ahogy a fehér gyarmatosítók érkeztek párszáz éve Afrikába, és a kínaiak most mindenhova.
Hogy jön ide a proletárforradalom?!

több mint 4 éve

undisputedly
Sobri Jóska

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve

undisputedly

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 804 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 731 — nabege2@yahoo.com
Mindenféle negatív felhang nélkül kérdezném a fideszes szimpatizánsoktól Sobritól, hogy ezzel kapcsolatban mi a véleményük?

Szesze
így legyen lottóötösöm 😀

Szerkesztette: NB2
több mint 4 éve

Szesze
Engem nem érint, nem járok már egyetemre.
De szerintem beleillik azon nagyberuházások sorába, amivel jól lehet keresni.
Tudod, a politikus legjobb barátja a beton.
És meglátásom szerint minden politikus sok pénzt akar zsebretenni, oldalfüggetlenül.
Az meg a 444-esek naivitását tükrözi, ha azt gondolják, hogy egy titkosszolgálatnak kell egy egyetem ahhoz, hogy betegye a lábát bárhova is.

Meg ugye nem szabad elfelejteni, ha egy fidesz-szavazó (nem szimpatizáns, az másfajta elkötelezettség, attitűd) egy adott dologról azt is gondolja, amit te (pl. én se adnék egy fillért se ilyen faszságra, mint a Fudan, ebben gondolom egyetértünk), ha választásra kerül sor, attól még nem fog egy Gyurcsányra vagy Jobbikra vagy Fekete-Győrre szavazni.
Egy Karácsonyra vagy Márki-Zayra akár még tudna is, de a Fidesz zseniálisan összegyúrta ezeket egy szarospalacsintává, így még az esélyét is elvette, hogy egy bizonytalankodó, ingadozó szavazójuk ellenük szavazhasson.

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan

több mint 4 éve
na a CDU/CSU elkovette a hibat es Laschetet jelolik.

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 207 — Vikings fan
na ez szép lesz:
 www.portfolio.hu/global/20210419/alakul-a-botrany-a-huawei-segitsegevel-holland-politikusokat-hallgathatott-le-a-kinai-kormany-479294
Klaci79
Akkor telefoncsere lesz sok családban 😀
dande
Azt tudod, hogy nem a készülék a lényeg, hanem hogy az adótornyok Huaweii-ek.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 686
Ritkán köt cipőfűzőt az embör fia, vagy hajolgat le a szappanért. Ha meg mégis, hát így járt.
több mint 4 éve
Nem szoktam origot olvasni, de párhetente ránézek, most ezt a "cikket" találtam:

www.origo.hu/itthon/20210419-napi-balfek-karacsony-gergely-es-a-wc.html

Szakmailag elemezve úgy foglalnám össze: nincs túlírva.
Tulajdonképpen egyetlen felesleges szó sincs a cikkben, így az se derül ki, hogy mi Karácsony balféksége, a képen szereplő wc-k miként kapcsolódnak hozzá, mit rontott el, és egyáltalán hol készült a kép. Nem terhelnek le felesleges információkkal, nincs túlgondolva se a koncepció, se a kivitelezés, könnyen, gyorsan át lehet futni, és bár olvasmányosnak nem mondanám, de feleslegesen sem rabolja az ember idejét. Jó cikkolvasást.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 207 — Lájkold a zsűrit!
A gurulós focis topikba már betettem, de itt is helye van:
"Orbán Viktor: Magyarország is kiáll a Szuperliga létrehozása ellen"
www.origo.hu/sport/futball/20210419-magyarorszag-is-kiall-a-szuperliga-letrehozasa-ellen.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Kormányfőként mi köze hozzá? Ki hitette el vele, hogy fikarcnyit is számít a véleménye? Mi az, hogy "Magyarország is kiáll"?
Igazi idióta. Nem lehet draftolni egy másik miniszterelnököt?
nagylaza
francia sportminiszter is felszolalt ellene.
csebi
Oké, de OV nem Szabó Tünde.
nagylaza
de ha focirol szol akkor ez OV profilja, kommunikacios strategia, hogy beszel, nyilatkozatot ad. sikeres jelenleg a sportag itthon (EB reszvetel, BL csoportkor stb.) ezert hozza akarjak ezt kotni es nem egy Szabo Tundehez ...
csebi
Mindent értek, de egy olyan ország esetében, amelynek a csapatait még mellékszereplőnek is túlzás lenne nevezni a BL-ben, ez egyszerre nevetséges és szánalmas. Beteges önértékelési zavarról tanúskodik.
nagylaza
Nagy spanok Blatterrel, ennyi, ha az öreg Seppnek nem tetszik vmi, akkor Viktornak sem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Tekintsünk el attól az apróságtól, hogy sikerült egy olyan cikket írni, amiben nem szerepel az olaj szó... nyilván nem illik a koncepcióba. Persze innentől gazdaságilag nehezen komolyan vezethető...

De nagylelkű vagyok, eltekintek ettől az apróságtól, viszont!
Ha már az általánosan megfogalmazott irányelvek legelső két pontját is sikerül elbukjni, onnantól elég necces a dolog...

Így kezdődik a dolog:

Összegezve a vezetők részére kínált tanácsait:

- Szolgáld a népet, mert a kormányzás célja a nép szolgálata.
- Ne imádd a rangodat. Az igazi értéked nem abban van, ahol ülsz, hanem abban, amit teszel és elérsz.

Hát, nem is tudom...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 899 — Így remélem megfelelek nektek.....
na ez szép lesz:
 www.portfolio.hu/global/20210419/alakul-a-botrany-a-huawei-segitsegevel-holland-politikusokat-hallgathatott-le-a-kinai-kormany-479294
Klaci79
Akkor telefoncsere lesz sok családban 😀
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 853
na ez szép lesz:
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 207 — Vikings fan
"Elsők lehetünk, mert nem vagyunk kevesebbek másoknál. Akik ma az első helyen vannak, nem hatékonyabbak, intelligensebbek és tehetségesebbek, mint mi vagyunk. A lehetetlen üvegplafonját mi építjük magunknak, ezért széttörhetjük, törekedjünk tehát elérni a lehetetlent"

"A legnagyobb akadály, ami meggátolja az embereket a lehetetlen megkísértésétől az a hiedelem, hogy a lehetetlen létezik, így a legnagyobb tett az, ha ráébresztjük őket arra, hogy semmi sem lehetetlen"

Coelho meg Szabó Péter összest olvasot? 😀