Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért lehetett volna rosszul is csinálni, hogy olyanokat is megérintsen, akiket amúgy nem.sztem nem kellett palkovicsnak jól csinálni hogy leszarja mindneki az egészetMár? Sajna, korábban se sokakat érdekelt. (Nyilván úgy voltak vele, hogy ők nem érintettek, mert nem a CEU-ra járnak és nem is akadémiai intézetben dolgoznak.)(Annak pedig kifejezetten örülök, hogy már nem Fürjes Balázs, hanem Palkovics László a felelőse a kínai egyetemi projektnek. Ő tényleg remekül kezelte a CEU és az MTA ügyét is. Minden, amihez csak nyúl, arannyá változik.)Nálad ez irónia, de Palkovics valóban jól, hatékonyan kezelte, intézte kormányzati szempontból a CEU-t is, meg az MTA-t is. Sőt, még a jónál is jobban, hiszen még csak pár éve történt, és néhány tájékozott ellenzéki értelmiségin kívül már a kutyát nem érdekli egyik ügy sem.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
szfe, göd, ...
Negritis
De szépen elsimultak ezek az ügyek.
Ennyi elég is a jólcsináláshoz.
több mint 4 éve
sztem nem kellett palkovicsnak jól csinálni hogy leszarja mindneki az egészetMár? Sajna, korábban se sokakat érdekelt. (Nyilván úgy voltak vele, hogy ők nem érintettek, mert nem a CEU-ra járnak és nem is akadémiai intézetben dolgoznak.)(Annak pedig kifejezetten örülök, hogy már nem Fürjes Balázs, hanem Palkovics László a felelőse a kínai egyetemi projektnek. Ő tényleg remekül kezelte a CEU és az MTA ügyét is. Minden, amihez csak nyúl, arannyá változik.)Nálad ez irónia, de Palkovics valóban jól, hatékonyan kezelte, intézte kormányzati szempontból a CEU-t is, meg az MTA-t is. Sőt, még a jónál is jobban, hiszen még csak pár éve történt, és néhány tájékozott ellenzéki értelmiségin kívül már a kutyát nem érdekli egyik ügy sem.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
szfe, göd, ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Már? Sajna, korábban se sokakat érdekelt. (Nyilván úgy voltak vele, hogy ők nem érintettek, mert nem a CEU-ra járnak és nem is akadémiai intézetben dolgoznak.)(Annak pedig kifejezetten örülök, hogy már nem Fürjes Balázs, hanem Palkovics László a felelőse a kínai egyetemi projektnek. Ő tényleg remekül kezelte a CEU és az MTA ügyét is. Minden, amihez csak nyúl, arannyá változik.)Nálad ez irónia, de Palkovics valóban jól, hatékonyan kezelte, intézte kormányzati szempontból a CEU-t is, meg az MTA-t is. Sőt, még a jónál is jobban, hiszen még csak pár éve történt, és néhány tájékozott ellenzéki értelmiségin kívül már a kutyát nem érdekli egyik ügy sem.
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
A magyar Gaetz, aki ha stiklizik, akkor felfelé bukik. És sérthetetlenebb, mint az ukrán maffiózók.Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
(Annak pedig kifejezetten örülök, hogy már nem Fürjes Balázs, hanem Palkovics László a felelőse a kínai egyetemi projektnek. Ő tényleg remekül kezelte a CEU és az MTA ügyét is. Minden, amihez csak nyúl, arannyá változik.)Nálad ez irónia, de Palkovics valóban jól, hatékonyan kezelte, intézte kormányzati szempontból a CEU-t is, meg az MTA-t is. Sőt, még a jónál is jobban, hiszen még csak pár éve történt, és néhány tájékozott ellenzéki értelmiségin kívül már a kutyát nem érdekli egyik ügy sem.
nagylaza
több mint 4 éve
Mindenféle negatív felhang nélkül kérdezném a fideszes szimpatizánsoktól, hogy ezzel kapcsolatban mi a véleményük?Mi ezzel a baj? Ha azt találnák ki, hogy - teszem azt - túlnyomórészt Kínának visszafizetendő megahitelből, kínai érdekeket kiszolgálva áruszállító gyorsvasutat építenek Belgrád és Budapest között, na, az tényleg botrány lenne.
www.youtube.com/watch?v=tuDJq4_tVd0
Tényleg nem kötekedési szándék miatt kérdezem, csak kíváncsi lennék hogy náluk hogy csapódik le ez az egész. Köszi, ha valaki válaszol.
Szesze
(Annak pedig kifejezetten örülök, hogy már nem Fürjes Balázs, hanem Palkovics László a felelőse a kínai egyetemi projektnek. Ő tényleg remekül kezelte a CEU és az MTA ügyét is. Minden, amihez csak nyúl, arannyá változik.)
több mint 4 éve
Mindenféle negatív felhang nélkül kérdezném a fideszes szimpatizánsoktól, hogy ezzel kapcsolatban mi a véleményük?Felesleges a kérdés, ismert a válasz. Ez így szar. De Orbán így is jobb, mint a moslékkoalíció.
Tényleg nem kötekedési szándék miatt kérdezem, csak kíváncsi lennék hogy náluk hogy csapódik le ez az egész. Köszi, ha valaki válaszol.
Szesze
Ja, és Brüsszel és Soros.
Kicsit érdekesebb lenne a történet, ha netán ezt is feltennék nemzeti konzultációs kérdésként. 😊 De persze nem teszik fel.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
tortenelemben korabban sokszor mondtak azt, hogy jon vki es begyalul mkit aztan vegul nem igy alakult a dolog.Nem. Mint ahogy a fehér gyarmatosítók érkeztek párszáz éve Afrikába, és a kínaiak most mindenhova.mint ahogy a proletarforradalom jott az egesz vilagban nem is annyira regen? 😊Beszelgettunk ugye Kina ternyeresi technikairol. Ujabb jo pelda, Uj-Zelandot eleg konnyen megvettek:Kicsit olyan vagy, mint mondjuk egy benszülött a 17.században valahol egyenlítői Afrikában, aki szajkózza, hogy "óbazmeg, jönnek a fehérek, jönnek a fehérek, itt vannak a szomszédos szavannán, jajjdejönnek, én megmondtam, gyarmatosítanak, megmondtam, jönnek". És tényleg jöttek, mert ez a jövő, ezek a folyamatok voltak ott és akkor progresszívek. És attól, hogy megmondta, tenni ellene nem tudott semmit.
www.theguardian.com/world/2021/apr/19/new-zealand-uncomfortable-with-expanding-five-eyes-remit-says-foreign-minister
undisputedly
Most pedig jön Kína, globálisan begyalul mindenkit, és 100-200 év alatt megváltoztatja a világ arculatát. Ez mindenki számára evidens, de nem lehet ellene semmit se tenni, mondhatni ez már eldőlt csak még nem zajlott le, kell hozzá az az 1-2 évszázad.
Sobri Jóska
csebi
Hogy jön ide a proletárforradalom?!
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Nem. Mint ahogy a fehér gyarmatosítók érkeztek párszáz éve Afrikába, és a kínaiak most mindenhova.mint ahogy a proletarforradalom jott az egesz vilagban nem is annyira regen? 😊Beszelgettunk ugye Kina ternyeresi technikairol. Ujabb jo pelda, Uj-Zelandot eleg konnyen megvettek:Kicsit olyan vagy, mint mondjuk egy benszülött a 17.században valahol egyenlítői Afrikában, aki szajkózza, hogy "óbazmeg, jönnek a fehérek, jönnek a fehérek, itt vannak a szomszédos szavannán, jajjdejönnek, én megmondtam, gyarmatosítanak, megmondtam, jönnek". És tényleg jöttek, mert ez a jövő, ezek a folyamatok voltak ott és akkor progresszívek. És attól, hogy megmondta, tenni ellene nem tudott semmit.
www.theguardian.com/world/2021/apr/19/new-zealand-uncomfortable-with-expanding-five-eyes-remit-says-foreign-minister
undisputedly
Most pedig jön Kína, globálisan begyalul mindenkit, és 100-200 év alatt megváltoztatja a világ arculatát. Ez mindenki számára evidens, de nem lehet ellene semmit se tenni, mondhatni ez már eldőlt csak még nem zajlott le, kell hozzá az az 1-2 évszázad.
Sobri Jóska
csebi
Hogy jön ide a proletárforradalom?!
több mint 4 éve
mint ahogy a proletarforradalom jott az egesz vilagban nem is annyira regen? 😊Beszelgettunk ugye Kina ternyeresi technikairol. Ujabb jo pelda, Uj-Zelandot eleg konnyen megvettek:Kicsit olyan vagy, mint mondjuk egy benszülött a 17.században valahol egyenlítői Afrikában, aki szajkózza, hogy "óbazmeg, jönnek a fehérek, jönnek a fehérek, itt vannak a szomszédos szavannán, jajjdejönnek, én megmondtam, gyarmatosítanak, megmondtam, jönnek". És tényleg jöttek, mert ez a jövő, ezek a folyamatok voltak ott és akkor progresszívek. És attól, hogy megmondta, tenni ellene nem tudott semmit.
undisputedly
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Beszelgettunk ugye Kina ternyeresi technikairol. Ujabb jo pelda, Uj-Zelandot eleg konnyen megvettek:Kicsit olyan vagy, mint mondjuk egy benszülött a 17.században valahol egyenlítői Afrikában, aki szajkózza, hogy "óbazmeg, jönnek a fehérek, jönnek a fehérek, itt vannak a szomszédos szavannán, jajjdejönnek, én megmondtam, gyarmatosítanak, megmondtam, jönnek". És tényleg jöttek, mert ez a jövő, ezek a folyamatok voltak ott és akkor progresszívek. És attól, hogy megmondta, tenni ellene nem tudott semmit.
undisputedly
több mint 4 éve
Beszelgettunk ugye Kina ternyeresi technikairol. Ujabb jo pelda, Uj-Zelandot eleg konnyen megvettek:www.theguardian.com/world/2021/apr/19/new-zealand-uncomfortable-with-expanding-five-eyes-remit-says-foreign-minister
több mint 4 éve
Mindenféle negatív felhang nélkül kérdezném aígy legyen lottóötösöm 😀fideszes szimpatizánsoktólSobritól, hogy ezzel kapcsolatban mi a véleményük?
Szesze
Szerkesztette: NB2
több mint 4 éve
Mindenféle negatív felhang nélkül kérdezném a fideszes szimpatizánsoktól, hogy ezzel kapcsolatban mi a véleményük?Engem nem érint, nem járok már egyetemre.
Szesze
De szerintem beleillik azon nagyberuházások sorába, amivel jól lehet keresni.
Tudod, a politikus legjobb barátja a beton.
És meglátásom szerint minden politikus sok pénzt akar zsebretenni, oldalfüggetlenül.
Az meg a 444-esek naivitását tükrözi, ha azt gondolják, hogy egy titkosszolgálatnak kell egy egyetem ahhoz, hogy betegye a lábát bárhova is.
Meg ugye nem szabad elfelejteni, ha egy fidesz-szavazó (nem szimpatizáns, az másfajta elkötelezettség, attitűd) egy adott dologról azt is gondolja, amit te (pl. én se adnék egy fillért se ilyen faszságra, mint a Fudan, ebben gondolom egyetértünk), ha választásra kerül sor, attól még nem fog egy Gyurcsányra vagy Jobbikra vagy Fekete-Győrre szavazni.
Egy Karácsonyra vagy Márki-Zayra akár még tudna is, de a Fidesz zseniálisan összegyúrta ezeket egy szarospalacsintává, így még az esélyét is elvette, hogy egy bizonytalankodó, ingadozó szavazójuk ellenük szavazhasson.
több mint 4 éve
Mindenféle negatív felhang nélkül kérdezném a fideszes szimpatizánsoktól, hogy ezzel kapcsolatban mi a véleményük?www.youtube.com/watch?v=tuDJq4_tVd0
több mint 4 éve
na a CDU/CSU elkovette a hibat es Laschetet jelolik.
több mint 4 éve
Azt tudod, hogy nem a készülék a lényeg, hanem hogy az adótornyok Huaweii-ek.na ez szép lesz:Akkor telefoncsere lesz sok családban 😀
www.portfolio.hu/global/20210419/alakul-a-botrany-a-huawei-segitsegevel-holland-politikusokat-hallgathatott-le-a-kinai-kormany-479294
Klaci79
dande
több mint 4 éve
Ritkán köt cipőfűzőt az embör fia, vagy hajolgat le a szappanért. Ha meg mégis, hát így járt.
több mint 4 éve
Nem szoktam origot olvasni, de párhetente ránézek, most ezt a "cikket" találtam:www.origo.hu/itthon/20210419-napi-balfek-karacsony-gergely-es-a-wc.html
Szakmailag elemezve úgy foglalnám össze: nincs túlírva.
Tulajdonképpen egyetlen felesleges szó sincs a cikkben, így az se derül ki, hogy mi Karácsony balféksége, a képen szereplő wc-k miként kapcsolódnak hozzá, mit rontott el, és egyáltalán hol készült a kép. Nem terhelnek le felesleges információkkal, nincs túlgondolva se a koncepció, se a kivitelezés, könnyen, gyorsan át lehet futni, és bár olvasmányosnak nem mondanám, de feleslegesen sem rabolja az ember idejét. Jó cikkolvasást.
több mint 4 éve
Nagy spanok Blatterrel, ennyi, ha az öreg Seppnek nem tetszik vmi, akkor Viktornak sem.Mindent értek, de egy olyan ország esetében, amelynek a csapatait még mellékszereplőnek is túlzás lenne nevezni a BL-ben, ez egyszerre nevetséges és szánalmas. Beteges önértékelési zavarról tanúskodik.de ha focirol szol akkor ez OV profilja, kommunikacios strategia, hogy beszel, nyilatkozatot ad. sikeres jelenleg a sportag itthon (EB reszvetel, BL csoportkor stb.) ezert hozza akarjak ezt kotni es nem egy Szabo Tundehez ...Oké, de OV nem Szabó Tünde.A gurulós focis topikba már betettem, de itt is helye van:francia sportminiszter is felszolalt ellene.
"Orbán Viktor: Magyarország is kiáll a Szuperliga létrehozása ellen"
www.origo.hu/sport/futball/20210419-magyarorszag-is-kiall-a-szuperliga-letrehozasa-ellen.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Kormányfőként mi köze hozzá? Ki hitette el vele, hogy fikarcnyit is számít a véleménye? Mi az, hogy "Magyarország is kiáll"?
Igazi idióta. Nem lehet draftolni egy másik miniszterelnököt?
nagylaza
csebi
nagylaza
csebi
nagylaza

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tekintsünk el attól az apróságtól, hogy sikerült egy olyan cikket írni, amiben nem szerepel az olaj szó... nyilván nem illik a koncepcióba. Persze innentől gazdaságilag nehezen komolyan vezethető... De nagylelkű vagyok, eltekintek ettől az apróságtól, viszont!
Ha már az általánosan megfogalmazott irányelvek legelső két pontját is sikerül elbukjni, onnantól elég necces a dolog...
Így kezdődik a dolog:
Összegezve a vezetők részére kínált tanácsait:
- Szolgáld a népet, mert a kormányzás célja a nép szolgálata.
- Ne imádd a rangodat. Az igazi értéked nem abban van, ahol ülsz, hanem abban, amit teszel és elérsz.
Hát, nem is tudom...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
na ez szép lesz:Akkor telefoncsere lesz sok családban 😀
www.portfolio.hu/global/20210419/alakul-a-botrany-a-huawei-segitsegevel-holland-politikusokat-hallgathatott-le-a-kinai-kormany-479294
Klaci79
több mint 4 éve
"Elsők lehetünk, mert nem vagyunk kevesebbek másoknál. Akik ma az első helyen vannak, nem hatékonyabbak, intelligensebbek és tehetségesebbek, mint mi vagyunk. A lehetetlen üvegplafonját mi építjük magunknak, ezért széttörhetjük, törekedjünk tehát elérni a lehetetlent""A legnagyobb akadály, ami meggátolja az embereket a lehetetlen megkísértésétől az a hiedelem, hogy a lehetetlen létezik, így a legnagyobb tett az, ha ráébresztjük őket arra, hogy semmi sem lehetetlen"
Coelho meg Szabó Péter összest olvasot? 😀