Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 586 — Jedi Master
 telex.hu/kulfold/2020/12/03/szajer-buli-lengyel-onet

Ez nem fog menni röhögés nélkül.
csipkelli
Hogy is énekelték anno? Neveket akarunk hallani? 😊
Amadeus
Egy igazàn megbízható, diszkrét szervező, aki láthatóan Soros kottájából játszik. 😊
ozibozi
 index.hu/kulfold/2020/12/03/szajer_jozsef_orgia_szervezo_konkurencia_covid/

De ez például a mi a rossebb, hogy nem hazsnálhattak óvszert?? 😀 :o

Meg főleg magyarok és lengyelek vettek részt ezeken, aha, hogyne.

Hát innentől kezdve akkor ez tényleg egy megtervezett bulika volt, Jóska meg volt olyan fasz, hogy szépen lépre ment.
warr_b
Azért ebben nem feltétlenül van bármi is is
Mármint egy igazi házibuliba pl te kikkel mennél szívesebben külföldön?
15 ország lakóival, totál ismeretlenül, vagy magyarokkal többnyire?
Azért ez elég egyértelmű, ebben nincs semmi fura.
Az európai politikai helyzet ettől független... Elvileg

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 370
 azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagban

Akkor a szervező hitelességéről ennyit is.

"Manzheley azt mondta a lapnak, nem ismerte Szájert, nem tudta, hogy EP-képviselő.
Az 7sur7 lapnak viszont Manzheley már azt nyilatkozta, hogy a bulin rajtaütő rendőrök erőszakosak voltak a vendégeivel, „úgy viselkedtek, mint a Gestapo”, és a lapnak arról is beszélt,nem emlékszik Szájer Józsefre.
A De Standardnak azonban már azt nyilatkozta, hogy a szakállas úr mesélt neki arról, hogy ő is szokott szexpartikat szervezni az otthonában. "

"Szájer meneküléséről azt mondta, hogy a politikus valóban megpróbált meglépni az ablakon keresztül, de mivel a lakás a második emeleten van, visszamászott és a rendőrök a lakásból vitték el – ez azonban ellentmond az utcán elfogott, vérző kezű S. J-ről szóló híreknek és a brüsszeli ügyészség közleményének is."

Ettől még nyilván nem változik a lényeg, csak azoknak jelezném ezt, akik kéjesen (hehe) idézgetik a csávót. Erről írtam tegnap, hogy elindult a legenda gyártás. És pontosan ezért politikai bulvár az egész ügy.
MC12
 444.hu/2020/12/03/david-manzheley-most-csak-szajer-volt-magyar-a-buliban-de-korabban-tobb-magyar-kormanyzati-politikussal-partiztunk-egyutt?fbclid=IwAR17m8rnolBnCcRjzO-pTzPs5KJd5XbjefGDts4yNR0pZ8BI9rRfHk83zPI

vagy mégse
nando89
El is olvastad a cikket vagy csak a komment ment?

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 679 — no es importante
 azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagban

"Manzheley azt mondta a lapnak, nem ismerte Szájert, nem tudta, hogy EP-képviselő.
Az 7sur7 lapnak viszont Manzheley már azt nyilatkozta, hogy a bulin rajtaütő rendőrök erőszakosak voltak a vendégeivel, „úgy viselkedtek, mint a Gestapo”, és a lapnak arról is beszélt,nem emlékszik Szájer Józsefre.
A De Standardnak azonban már azt nyilatkozta, hogy a szakállas úr mesélt neki arról, hogy ő is szokott szexpartikat szervezni az otthonában. "

"Szájer meneküléséről azt mondta, hogy a politikus valóban megpróbált meglépni az ablakon keresztül, de mivel a lakás a második emeleten van, visszamászott és a rendőrök a lakásból vitték el – ez azonban ellentmond az utcán elfogott, vérző kezű S. J-ről szóló híreknek és a brüsszeli ügyészség közleményének is."

Ettől még nyilván nem változik a lényeg, csak azoknak jelezném ezt, akik kéjesen (hehe) idézgetik a csávót. Erről írtam tegnap, hogy elindult a legenda gyártás. És pontosan ezért politikai bulvár az egész ügy.
MC12
Egy ilyen öngól után legalább elgondolkozol, hogy minek is véded ezeket az alávaló képmutató tolvajokat?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 660 — Chiefs GM

MC12
 444.hu/2020/12/03/david-manzheley-most-csak-szajer-volt-magyar-a-buliban-de-korabban-tobb-magyar-kormanyzati-politikussal-partiztunk-egyutt?fbclid=IwAR17m8rnolBnCcRjzO-pTzPs5KJd5XbjefGDts4yNR0pZ8BI9rRfHk83zPI

vagy mégse
nando89
Szerintem Viktor biztos ami biztos alapon személyesen hereli ki a teljes Fidesz EP frakciót... 😊

több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 426

MC12

vagy mégse
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 370

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 356 — Ajmo Vatreni
amúgy térfigyelő kamera felvételek nicsennek ?
csak Brüsszel főterén történt az eset kb...az még azért poén lenne...😊
yooker
majd szilveszterkor
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 480 — Expect the Best !
amúgy térfigyelő kamera felvételek nicsennek ?
csak Brüsszel főterén történt az eset kb...az még azért poén lenne...😊

Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job

csipkelli
Amadeus
Egy igazàn megbízható, diszkrét szervező, aki láthatóan Soros kottájából játszik. 😊
ozibozi

Hát innentől kezdve akkor ez tényleg egy megtervezett bulika volt, Jóska meg volt olyan fasz, hogy szépen lépre ment.
warr_b
És akkor lassan körbe is érünk. Persze ezek netes források, amiknek leírtam mennyire pontosan lehet hinni, de az eddigi csipegetésekből is érthető volt, hogy lesz itt hátul valami. Rajzolódik szépen a Magyar-Lengyel lejáratósdi. Nagyon bögyében lehetünk az EU-nak. Tetszik.
kristóf17
Lehet nem is buzi csak megerőszakolták!
Bazzani
Meleg.
És le se vetkőzött még, már jöttek is a rendőrök.
Legalábbis az eddigi infók alapján mindenki meztelen volt, csak Szájer menekült ruhában.
És arra is rájöttem, hogy miért nem dobta el a tablettákat se a lakásban, se menekülés közben.
Mert már kifizette.
Sobri Jóska
Nah, vazzz, onnan is elkésett...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 700 — #NoStress

csipkelli
Amadeus
ozibozi

warr_b
És akkor lassan körbe is érünk. Persze ezek netes források, amiknek leírtam mennyire pontosan lehet hinni, de az eddigi csipegetésekből is érthető volt, hogy lesz itt hátul valami. Rajzolódik szépen a Magyar-Lengyel lejáratósdi. Nagyon bögyében lehetünk az EU-nak. Tetszik.
kristóf17
Bazzani
Meleg.
És le se vetkőzött még, már jöttek is a rendőrök.
Legalábbis az eddigi infók alapján mindenki meztelen volt, csak Szájer menekült ruhában.
És arra is rájöttem, hogy miért nem dobta el a tablettákat se a lakásban, se menekülés közben.
Mert már kifizette.

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 060 — Axel Foley

csipkelli
Amadeus
ozibozi

warr_b
kristóf17

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

csipkelli
Amadeus
ozibozi

warr_b
több mint 5 éve
Imádom, hogy mindig mindent jobban tudsz, de ebbe beletrafáltál: pont faterom volt az, aki 40 évnyi masszív dohányzás után egyik napról a másikra letette a cigit, mikor egy tüdőembólia majdnem elvitte, és azóta (7 éve) se gyújtott rá többé soha.

A cinizmus és a nemtörődömség ugyanis öl, kit gyorsabban, kit lassabban, de biztosan. Valakinek csak egy kataklizmikus élmény kell, hogy beérjen nála gondolat.
r.baggio
Nalátod, ez például egy markáns nézőpontváltás.
Én faterom is egyik napról a másikra tette le, de erről már beszéltünk.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 060 — Cowboys fan
viszont amin meglepődtem hogy emailben kaptam számlát a dologról, aszittem más bolygón vagyok
Negritis
ha kinyomtatva kéred, az plusz ötszáz
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 679 — no es importante
Imádom, hogy mindig mindent jobban tudsz, de ebbe beletrafáltál: pont faterom volt az, aki 40 évnyi masszív dohányzás után egyik napról a másikra letette a cigit, mikor egy tüdőembólia majdnem elvitte, és azóta (7 éve) se gyújtott rá többé soha.

A cinizmus és a nemtörődömség ugyanis öl, kit gyorsabban, kit lassabban, de biztosan. Valakinek csak egy kataklizmikus élmény kell, hogy beérjen nála gondolat.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Én a 74 éves - templomba járó, értelmiségi apámtól, aki mai napig sikeresen vezeti a cégét a magán szektorban, 0 állami megrendeléssel.
Na ő úgy indított, hogy Sobri térden-csúszós gólörömet adott volna elő betonon, ha hallotta volna. Az üzenete annyi volt, hogy nincs itt semmi látnivaló, és Brüsszelben élj úgy mint a brüsszeliek.
Ennyi!
Helmut Zimmer
én faterom ugyanez, 2 diplomás nyugdíjas éretelmiségi, aki soha egy forintot nem kapott a fidesztől, de olyan szinten ov (és bayerzsóti) hívő, mint amennyire Argentínában Maradonát szerették

neki a hírből annyi volt meg, hogy szájer lemondott és hogy ki lépett a helyére*

* Szesze én is emiatt kéjesen várom a karácsonyt 😀
r.baggio
Azért nem árt belegondolni, hogy vajon miért is Fideszesek mindezek ellenére. 😊 (és nem hiszem, hogy meg kell állni az egyszerű válaszoknál, hanem valóban jó dolgok is jöttek bőven onnan, főleg a balosokhoz képest. Bármennyire hihetetlen is lehet ez az utóbbi évek tudatában) Persze én is csak találgatok.
kristóf17
miután hivatalosan is a világ legrosszabb járványkezelése a miénk 300 milliárdnyi ellopott lélegeztetőgépet követően, én már kifogytam az észérvekből
r.baggio
Az nem lehet, hogy nézőpontot válts?
Esetleg a szülők számára nem ezek a markáns problémák, a lényegi érvek.
Mintha valaki azzal érvelne egy dohányosnak, hogy az egészségtelen. Ami egyértelműen igaz és valid érv, csak nem tudok olyanról, hogy valakire ez önmagában hatott volna.
És az értelmiségi hajlamos nem váltani nézőpontot, mert igaza is van, az érve is kikezdhetetlen.

Én még soha, semmiről nem győztem meg senkit.
Nyilván ha fontos, akkor tudom érvényesíteni az akaratomat, de sose érvekkel vagy a meggyőzés finom hálójába burkolva.
Lehet, hogy a szülőknek nem érvelni vagy meggyőzni kell, hanem megérteni az ő nézőpontjukat, szempontjaikat.
Te biztos jobban jársz.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 830 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt csak úgy idemásolom, mint akinek (nekem) ég a pofáján a bőr....menthetetlen, és a kommentek is alatta....

Surján László dr.
tddTteSpgornrmnaspeo,r cs9arn:1ede5 ·
Bizonyára többen várják, hogy a Szájer ügyről szóljak. Nem túl lelkesen teszem. Nem azért, mert kínos az ügy, hanem mert nem vagyok biztos a tényekben. Tényként fogadom el, hogy Szájer kijárási tilalom alatt egy valamilyen vendéglátóipari egységben volt. Tényként fogadom el, hogy a kivonuló rendőrség kábítószert talált a táskájában. Nem értem viszont, hogy ha a rendőrség csak a kijárási tilalom miatt vonult ki, miért motoztak? Ha annyira nem érdekelte őket a kábítószer, hogy nem voltak hajlandóak vérvizsgálattal igazolni vagy cáfolni, hogy Szájer fogyasztott-e kábítószert, akkor hogyan lett ebből hír? Hogy Szájer maga beszélt erről? Nem tudom a dolgok időbeliségét.
Legfőképp pedig tényként fogadom el, mit is tehetnék mást, hogy Szájer befejezte politikai pályáját. Ennek két oka lehet. Az egyik, amit ő maga mondott: belefáradt. Megértem, 2014-ben én is ezért hagytam abba az európai képviselőséget. Az időzítés azonban többet sejtet: Egyrészt fakadhat egy olyan politikai kultúrából, ami élesen eltér a „Na, és?” világától, ahol lehet hibázni, de viselni kell a következményeket. Ezért túlzásnak tartom az olyan megfogalmazásokat, amelyekkel már találkoztam, hogy ugyanis ezzel Szájer romba döntötte mindazt, amit a kormány tíz éve épített. Szájer magát tette hiteltelenné, és nem azt az épületet, aminek a felépítéséhez maga is hozzájárult. Másrészt az eltussolási próbálkozás helyett a felelősség nyílt vállalása megelőző lépés is lehet. Valaki, aki zsarolhatóvá vált, elhárította a zsarolási lehetőséget.
Jézus figyelmeztetett: Elkerülhetetlen ugyan, hogy botrányok ne forduljanak elő, mégis jaj annak, aki botrányt okoz! (Mt 18, 7)
Tehát ne döbbenjünk meg, hogy előállt egy botrányos eset. Ugyanakkor nem tudom, hogy az ügyben ki okozta a botrányt: aki lépre csalta Szájert vagy ő maga? A tények ismerete nélkül pedig nem érdemes véleményt formálni sem, nemhogy ítélkezni.
Aki pedig keresztényként van felháborodva a bűn miatt: tegye fel magának a kérdést: tudná-e dobni az első követ? Tovább megyek: fohászkodott-e általában a bűnösökért, és fohászkodott-e azokért, akikre az átlagnál sokkal nagyobb teher esik. Igen, a politikai munkát végzőkre gondolok, legyenek képviselők vagy kormányzati emberek. Ha tette, tegye többször, ha nem tette, lásson neki. A botrányon való csámcsogás és pletykálkodás, ítélkezés helyett imádkozzék, és ne feledje Jézus a bűnösokhoz jött. Hozzánk és értünk.
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
Én a 74 éves - templomba járó, értelmiségi apámtól, aki mai napig sikeresen vezeti a cégét a magán szektorban, 0 állami megrendeléssel.
Na ő úgy indított, hogy Sobri térden-csúszós gólörömet adott volna elő betonon, ha hallotta volna. Az üzenete annyi volt, hogy nincs itt semmi látnivaló, és Brüsszelben élj úgy mint a brüsszeliek.
Ennyi!
 szemlelek.net/2020/12/02/melegorgian_vizsgazik_a_kesma-modell

Ez egy jó cikk a fidesz médiatérnyerésének korlátaira.
VanillaSky
igen, nekem is tetszik. a szemléleket mindig szívesen olvasom btw.
csebi
Szintén.
Egyébként már a Borkai ügyben is ugyanez volt, sőt, mondhatjuk hogy ez a normál ügymenet náluk. Ha van valami bizonytalanság, totál lefagy az egész gépezet, amíg meg nem jön a központi utasítás.
Jan
mondjuk itt az a fura, hogy volt idejük felkészülni. legkésőbb szombaton megtudták Józseftől, erre jött a vnapi lemondás. annyira hülyék nem lehettek, hogy ez nem kerül ki, így volt kb 72-100 órájuk kitalálni a kommunikációt, és képtelenek voltak, számomra ez inkább aggasztó, hogy már ezt sem tudják. tudom, hogy Jóska azzal jön majd, hogy a nem kommunikáció is döntés, de épp a fenti cikkben írják le szépen, hogy ezzel mi a probléma.
csebi
Pedig pont a vasárnapi nyilatkozat mutatja azt, hogy bíztak benne, hogy nem borul ki a bili nyilvánosan, máskülönben ez egy újabb hatalmas öngól, ami így be is következett. Másik verzió, hogy Szájer önmaga reménykedett ebben és nem kommunikálta le a párt felé a szitut.
Egyébként ez is olyan, mint a Borkai eset volt, annyira hipergáz amit egyszerűen nem lehet kimagyarázni, egyetlen amit tehetnek, hogy próbálnak majd nem beszélni róla, hátha nem jut el a saját szavazórétegig, de ugye ez a Borkai esetében se sikerült, itt sem fog. Ennyire még ez az ellenzék se hülye, hogy ekkora ziccert ne tudjon beütni.
Szesze
Ez szvsz kizárt. A 21.szd-ban azt nem gondolhatja senki, hogy egy ilyen ügy nem jut el bárkihez, akinek van net hozzáférése.

(Én is a 70+ éves anyámtól hallottam először, pedig ő olyan alapfokon nyomja, hogy csak tabletet tud kezelni, ahol ikonokra kell bökni. Laptop már sok neki. Ehhez képest már aznap tudott róla)

Aki komolyan azt gondolja, hogy ilyen szintű ügyet el lehet hallgatni, az rendesen a múltban él. És totál alkalmatlan bármiféle kommunikációval kapcsolatos döntéshozatalra.
Jan
Helmut Zimmer
Én holnap megyek szüleimhez akiket imádok, de fidesz szimpatizánsok, így azért ott nem szoktunk egyet érteni. (apámra ráadásul eléggé ráillik az értelmiségi jelző a 3 diplomájával meg a 6 beszélt nyelvvel..), nyilván bedobom a témát 😀 kíváncsi leszek ők hogy élik meg, igazából annak örülnék, ha csak a lebutított verziót ismernék és én mesélhetném el a részleteket 😀
Szesze
Mesélj majd mi volt! 😀
gyeek
Egy szóban foglalnám össze: reménytelen.. 😊 😕
több mint 5 éve
warr_b
Környezettudatos
Gyurma Pappa
Nem félnek a gyermekáldástól.
Sobri Jóska
Mert ugye az nemi úton terjedő betegségek is csak a hitetlenekre hatnak.
Gyurma Pappa
A HPV-től, méhnyakráktól, nemi herpesztől se félnek.
A legtöbb meg már amúgyis HIV-fertőzött.
Pl. a korábban linkelt chemsex "guru" Bereczky Tamás is.
Pár éve nagy cikk is volt erről.
Illetve ez a szabály. Nem kötelező részt venni.

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 409 — zászló zászló szív
warr_b
Környezettudatos
Gyurma Pappa
Sobri Jóska
Mert ugye az nemi úton terjedő betegségek is csak a hitetlenekre hatnak.

több mint 5 éve
warr_b
Környezettudatos
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 409 — zászló zászló szív
warr_b
Környezettudatos

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 391 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

csipkelli
Amadeus
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 434 — Lucas Scott
A Megrendelőt sem kell félteni, aki mindig mindent azonnal akar és ingyen. 😊 de ha nem is ingyen akkor csak “jövő héten” lesz pénze.
ozibozi
nekem most a sütőmnek van problémája és felhívtam egy szervízt amit a gyártó megadott
kijöttek előre mondták hogy mennyi a kiszállás és ezen kívül mi lehet a javítás
most alkatrészre várunk
viszont amin meglepődtem hogy emailben kaptam számlát a dologról, aszittem más bolygón vagyok
Negritis
milyen jó h nekünk hiába van garancia a kazánunkra, ha elromlik (beszippantja a bogarakat és eldugul így leáll) akkor jó esetben következő heti kiszállást vállalnak tél idején. legszívesebben amúgy felnyomnám őket a fogyasztóvédelemnél, hogy ez így nem garancia ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 195 — Lájkold a zsűrit!
 444.hu/2020/12/03/adolf-hitler-valasztast-nyert-namibiaban

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...