Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 135 — beers & Packers
 telex.hu/kulfold/2020/12/03/szajer-buli-lengyel-onet

Ez nem fog menni röhögés nélkül.
csipkelli
Hogy is énekelték anno? Neveket akarunk hallani? 😊
Amadeus
"több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része."

Én ezen röhögtem, a többi hidegen hagy. De ebből film kell. Clooney ingyen elvállalja.
csipkelli
Rendőrakadémia 2020
több mint 5 éve
csipkelli 4 010

csipkelli
Amadeus
"több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része."

Én ezen röhögtem, a többi hidegen hagy. De ebből film kell. Clooney ingyen elvállalja.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 813 — The Mathematician
A Megrendelőt sem kell félteni, aki mindig mindent azonnal akar és ingyen. 😊 de ha nem is ingyen akkor csak “jövő héten” lesz pénze.
ozibozi
nekem most a sütőmnek van problémája és felhívtam egy szervízt amit a gyártó megadott
kijöttek előre mondták hogy mennyi a kiszállás és ezen kívül mi lehet a javítás
most alkatrészre várunk
viszont amin meglepődtem hogy emailben kaptam számlát a dologról, aszittem más bolygón vagyok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 644

csipkelli
Amadeus
Egy igazàn megbízható, diszkrét szervező, aki láthatóan Soros kottájából játszik. 😊
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 644
A Megrendelőt sem kell félteni, aki mindig mindent azonnal akar és lehetőleg ‘ingyen’. 😊 de ha nem is ingyen akkor csak “jövő héten” lesz pénze.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 382

csipkelli
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 813 — The Mathematician
kereslet-kínálat
mivel mesterember hiány van, annyit kérhetnek amennyit nem szégyellnek, mivel úgy is kifizetik, ha majd megint sokan lesznek lemennek az árak
NB2
A COVID sokmindent megváltoztat, de a jó szakemberek elvándorlása sztem max annyiban változhat, hogy kevésbé lesz intenzív.
empty taxi
valamint nagyon sokan inkább közmunka mint rendes fizetés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 195 — Lájkold a zsűrit!
kereslet-kínálat
mivel mesterember hiány van, annyit kérhetnek amennyit nem szégyellnek, mivel úgy is kifizetik, ha majd megint sokan lesznek lemennek az árak
NB2
A COVID sokmindent megváltoztat, de a jó szakemberek elvándorlása sztem max annyiban változhat, hogy kevésbé lesz intenzív.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 060
Egyre jobb,
kiderült, hogy a mi Jóskánk meg sem volt invitálva a buliba, belógott.
Amikor berontottak a mezei járőrök, akkor főleg meztelen férfiak voltak az ünneplők. Az igazoltatás kezdeténél amíg a rendőrök durván sértegették őket, addig József meglépett az ereszcsatornán úgy hogy észre sem vették.
Lent dörzsölték fel a járókelők a véres kézzel hátizsákot markoló menekülőt. Semmi irat nem volt a hátizsákban csak a cucc, így elkísérték a lakására, ahol igazolta magát.
Minek vitte magával a drogot az escape-hez az mondjuk érthetetlen a számomra.
Azért a térfigyelő kamerák felvételeiért gondolom már megérkezett a TEK, nehogy kikerüljön.
ozibozi
Azért nem akarom elhinni, hogy logikusnak gondoljátok, hogy egy adag ekit ő vitt 50x évesen melegbuliból haza. 😀 Meneküléshez. Ne legyünk naívak.
kristóf17
Reagens teszt az ujjbegyről vagy ujjnyom a nylon fóliáról és már tudnánk is, ha hozzányúlt.
több mint 5 éve
rokaur 876
kereslet-kínálat
NB2
Igen, lemegy a silány munkát végzőnek az ára, a jó szakemberé nem fog.
Hihetetlen milyen életképtelen generációk nőnek fel / nőttek fel, igy a szakembernek munkája mindig lesz.
(mester cserélt villanykörtét, kollégám a barnára festett acél bejárati ajtót hitte fának...)
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 712 — nabege2@yahoo.com
kereslet-kínálat
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 848
Gyáli onjutalmazo polgármester magyarázat:

Gyál vezetője aztán fejtegetésbe kezdett a fizetésekről, szerinte ha segédmunkás 2-300 ezer forintot, egy jól kereső szakmunkás 400-700 ezer forintot visz haza, akkor az ő 460 ezres nettó fizetése még kevés is, ahhoz mérve, hogy egy ötmilliárd forintból gazdálkodó várost vezet. Pápai azt mondta, hogy az elmúlt három évben nem emelkedtek a polgármesteri fizetések, de van olyan jogosítványuk, amelyekkel értékelhetik a munkájukat.
Amikor egy kommentelő felvetette, hogy a miniszterelnöki fizetés is csak bruttó másfél millió forint Pápai azt mondta, őt sosem érdekelte más fizetése, ő is csak egy árucikk, és a miniszterelnök bérét is rendezni kéne
.

En már csak a 700 nettot kerek szakmunkasokkal szeretnek találkozni.
somoskovig
Sajnos bőven találsz, csak kezdj el építkezni és ne érts semmihez saját kezűleg, vagy ne legyen ismerősöd. Szar a helyzet ilyen szempontból. A kommentre ezzel nem reagáltam, csak a mellékszálra.
kristóf17
Nem a szakmunkás! A vállalkozó! Az lehet tényleg ennyi kér. De nagy különbség van a kettő között, mert a vállalkozó simán lehet, hogy még alkalmaz embereket és ebből fizeti ezt. De a 700.000 hatalmas túlzás. Meg a jelenlegi építőipari árak mellett is.
Klaci79
Sülysápon építkező barátomékhoz érkezett ki szakmunkás, azt most nem teszem neked össze mely ágazaté (villanyszerelő volt tán) és mondta, hogy hát, napi 100-ért jön. Még ismerte is a srácot. És azt mondta, ne haragudjon meg rá, és neki is idegen ezt mondania, de mivel megfizetik neki ezt az árat több helyen, így nem megy alá másol sem. Persze találsz életszerűbbet, de sajnos nem állt messze emberünk a netto 700al. Ami, esetünkben feleségemmel így ház előtt nagyon jó érzés 😀
kristóf17
Az vállalkozó lesz. Nem egy szakmunkás. Nyilván szakmunkást csinál, de nem ugyanaz. Egy csomó költség, stb. Ő pl alkalmaz szakmunkást. Napi 20-at megkeres egy szakmunkás. Persze bejelentve csak minimálbérre van. De a vállalkozó a kocsitól kezdve, Kata ilyesmit fizet, azt nem nevezheted szakmunkasnak.
Sok ilyen ismerősöm van, és nekem is soknak tűnik, de baromira nem cserélnék velük. Ugyan mind milliomos, de nem az a korlátlan fajta, majd megnézem ha egyszer nem tud dolgozni kicsit vagy elmenne nyugdíjba.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 501 — Steelers fan

Gyál vezetője aztán fejtegetésbe kezdett a fizetésekről, szerinte ha segédmunkás 2-300 ezer forintot, egy jól kereső szakmunkás 400-700 ezer forintot visz haza, akkor az ő 460 ezres nettó fizetése még kevés is, ahhoz mérve, hogy egy ötmilliárd forintból gazdálkodó várost vezet. Pápai azt mondta, hogy az elmúlt három évben nem emelkedtek a polgármesteri fizetések, de van olyan jogosítványuk, amelyekkel értékelhetik a munkájukat.
Amikor egy kommentelő felvetette, hogy a miniszterelnöki fizetés is csak bruttó másfél millió forint Pápai azt mondta, őt sosem érdekelte más fizetése, ő is csak egy árucikk, és a miniszterelnök bérét is rendezni kéne
.

somoskovig
Sajnos bőven találsz, csak kezdj el építkezni és ne érts semmihez saját kezűleg, vagy ne legyen ismerősöd. Szar a helyzet ilyen szempontból. A kommentre ezzel nem reagáltam, csak a mellékszálra.
kristóf17
Nem a szakmunkás! A vállalkozó! Az lehet tényleg ennyi kér. De nagy különbség van a kettő között, mert a vállalkozó simán lehet, hogy még alkalmaz embereket és ebből fizeti ezt. De a 700.000 hatalmas túlzás. Meg a jelenlegi építőipari árak mellett is.
Klaci79
Helytől függ. Az ország nagy részén nem, de vannak olyan régiók és olyan szakmák, ahol ez reális.
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

.

somoskovig
kristóf17
Klaci79
Sülysápon építkező barátomékhoz érkezett ki szakmunkás, azt most nem teszem neked össze mely ágazaté (villanyszerelő volt tán) és mondta, hogy hát, napi 100-ért jön. Még ismerte is a srácot. És azt mondta, ne haragudjon meg rá, és neki is idegen ezt mondania, de mivel megfizetik neki ezt az árat több helyen, így nem megy alá másol sem. Persze találsz életszerűbbet, de sajnos nem állt messze emberünk a netto 700al. Ami, esetünkben feleségemmel így ház előtt nagyon jó érzés 😀
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 848

.

somoskovig
Most akkor mi van?
Igor
Addig nem érdekli, amíg többet keres mint más.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 848

.

somoskovig
kristóf17
több mint 5 éve
Egyre jobb,
kiderült, hogy a mi Jóskánk meg sem volt invitálva a buliba, belógott.
Amikor berontottak a mezei járőrök, akkor főleg meztelen férfiak voltak az ünneplők. Az igazoltatás kezdeténél amíg a rendőrök durván sértegették őket, addig József meglépett az ereszcsatornán úgy hogy észre sem vették.
Lent dörzsölték fel a járókelők a véres kézzel hátizsákot markoló menekülőt. Semmi irat nem volt a hátizsákban csak a cucc, így elkísérték a lakására, ahol igazolta magát.
Minek vitte magával a drogot az escape-hez az mondjuk érthetetlen a számomra.
Azért a térfigyelő kamerák felvételeiért gondolom már megérkezett a TEK, nehogy kikerüljön.
ozibozi
Azért nem akarom elhinni, hogy logikusnak gondoljátok, hogy egy adag ekit ő vitt 50x évesen melegbuliból haza. 😀 Meneküléshez. Ne legyünk naívak.
kristóf17
Persze, mert az sokkal logikusabb, hogy más rakta a táskájába, úgy hogy senki nem ismerte a jelenlévők közül 😀 Maga Soros György rakta oda!
Borbinho
Persze, hogy Soros volt! Vázolt opcióra rögtön Soros. Imádom. 😀 Semmivel nem különb gondolkodásmód, kommunikáció balra sem úgy látom.
kristóf17
Jó, akkor reagálj az első mondatomra is 😊 Nem tudták, hogy jelen lesz, vendégként érkezett, nem is ismerték a jelenlévők 😀
Szerinted a VSSE, DGSE, MI6 v valami hasonló ügynöke rakta a drogot a táskába? Akkor miért akart az ereszen menekülni? 😀
Borbinho
Én olyan vagyok, hogy média alapon e világban nem hiszek el sok dolgot. A legtöbben azt sem tudjuk mi történhetett egyes szitukban pontosan. Azt látom, hogy nyilván itt is el lett könyvelve készpénzre minden, csak a világ nem így működik, hogy majd mi hétköznapiak rögtön minden infót valósan tudunk meg és nem úgy, ahogyan azt a nagyok akarják. 😊 6 oldallal ezelőtt van egy tök szép link, ahol például pont az ellentettjét írják le, mint, amit itt vázoltál. Én nem okoskodok bele dolgokba, amikhez közünk sincsen, csak a végét fogdossuk, és olvassuk a jéghegy víz feletti részét. Csak gyanús, hogy nem ez a lényeg. Tehát én nem tudok semmit biztosra, ezáltal nem is állítok semmit biztosra. Ez a difi. Pont ezért nem is kezdek el találgatni mi miért történt. Mert lehet, csak semmi értelme. Ez ugyanígy van ha ez bárki mással történik.
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 135 — beers & Packers
 telex.hu/kulfold/2020/12/02/szajer-jozsef-brusszel-eszt-diplomata
empty taxi
Szájernek egyetlen célja volt: akár saját karrierjének feláldozása árán is demonstrálni, milyen végletekig lezüllött állapotokat teremt a liberális Nyugat, a Soros gázkamrájából jövő bűzös levegővel elárasztott multikulturalizmus.
Ettől igyekezett önfeláldozó módon megkímélni hazánkat. Egyúttal arra is próbálta felhívni a figyelmet, hogy az ingatlanok állagvédelme szempontjából mennyire nagy jelentőséggel bírnak a karbantartott ereszcsatornák.
A jó politikus a választók számára szemléletessé és átélhetővé teszi témájának tárgyát. Szájer jó politikus. Neki ez tökéletesen sikerült.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 660 — Chiefs GM

.

somoskovig
Most akkor mi van?
Igor
Logikát keresel benne? 😀 😀 😀

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan

.

somoskovig
Most akkor mi van?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 195 — Lájkold a zsűrit!
 telex.hu/kulfold/2020/12/02/szajer-jozsef-brusszel-eszt-diplomata

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

.

somoskovig
több mint 5 éve
Én meg azt gondolom, hogy egyre gázabb, hogy egyre inkább megy a fókusz arra, hogy meleg, meg orgia, meg drog (amiről meglepne ha rá tudnák tolni), és szinte sehol sem arról, ami a legfontosabb az egészben, hogy megszegte megsértette a járványügyi szabályokat, semmibe vette a vírusvédekezést.
Ki nem szarja le, ha egy politikus meleg?! Még akkoris, ha fennen hangoztatja a keresztényi bullshitet - politikus, hazudik, része a melójának.
Álszent? Nyilván. De ugyanakkora álszentség egy politikustól elvárni, hogy ne legyen álszent.
Ha a szexuális preferenciája nem az 1v1, hanem a fasztudjami 25-en, az ő dolga, ha mind a 25 nagykorú. Én a drogot is leszarom, mert teljesen értelmetlen helyeken húznak államok, kormányzatok tilalmi határokat alkohol, thc, egyebek terén. Illetve nem tudjuk a mennyiséget, de nyilván a legrosszabb, hogy a birtoklás megáll (szerintem nem fog), nem valószínű, hogy az ő fizetésével, státuszával terjesztőként foglalkoznának vele. Azt nem tudom Belgiumban mi jár a fogyasztónak, de meglepne ha ennek lenne valós jelentősége.

De az, hogy kibaszott haszontalanul elbóklászik, nem tudja a szexuális életét úgy menedzselni, hogy betartson egy annyira primitíven egyszerű szabályt, hogy maradjon otthon, az teljes agyhalál.
Ez, illetve az, hogy miként lehet valaki akkora balfasz, hogy ha már vezető fideszesként meleg, orgiázik, mondjuk tiltott szereket használ, tiltott helyre megy, még le is bukjon, teljességgel megbocsájthatatlan. Lehet 3 diplomája, beszélhet 5 nyelven, de azt még a segghülye rosszlányos kurvák is tudják, hogy a legfontosabb szempont, hogy ne bukjanak le, ha 20-05 között escortozni mennek. Nyilván rengeteg ismert ember csinál olyat, ami "közfelháborodást" váltana ki, csak nem annyira hülyék, hogy ez ki is derüljön.
Ismerek olyan pasit, aki 40 éven keresztül járt félre a felesége mellől, de nem a titkárnővel vagy a szomszédasszonnyal, hanem kurvákhoz, vagy random szórakozóhelyeken megismert nőkkel, akik sehogy se kapcsolódnak a családjához, a valódi életéhez. És ő egy senki, ha lebukik, legfeljebb elszomorítja az asszonyt, nem röhög rajta egy egész ország, nem haragít magára egy miniszterelnököt, nem kúrja el az egész életét, nincs felelőssége a saját munkatársaiért, politikai közösségéért, stb. És mindezt úgy, hogy már volt egy Borkai-ügy, vagyis tudható, hogy egy ilyen szaftos sztori ezerszer súlyosabb politikailag, mint a jogállami anomáliák, többezer milliárdos közbeszerzések, fél ország széthordása.

Ez a 2 valóban fontos és gáz szempont, a vírusvédekezés veszélyeztetése, és az önző, buta ostobaság, amire fókuszálni kéne, nem az, hogy meleg, meg drog, meg orgia, meg keresztény vagy sem.
Sobri Jóska
Egy húron pendülsz Szájerrel. Ő is kizárólag csak a járványügyi szabályok megsértése miatt kért bocsánatot, de ezt olyan súlyos "botlásnak" ítélte, hogy lemondott EP-mandátumáról, most pedig párttagságáról is.
nagylaza
Látjátok. Itt derül ki mennyire is érdekli az embereket a járvány. Élén az itteniekkel. Hiszen senki nem ezen van fentakadva, pedig hogy megy a korona, meg a fidesz együtt szidása. Jó amikor összeütköznek ezek a dolgok. Szórakoztató olvasni a meghasonulásokat, vagy hogyan is lehet ezt megfogalmazni. 😊
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Azt vegyük figyelembe hogy hogyan változik az orosz export....és ha ezt megnézzük bőven látható, hogy az alacsony hozamszintű nyersanyagok mellett évek óta erősödik a magas hozzáadott értékű termékek exportja, ráadásul olyan területeken, amelyekhez a világ nem nagyon tud hozzászólni. Kvantumszámítógépekhez tartozó logikák, eljárások, Kémiai -fizika, kisérlet-tervezési eljárások pl. Ezek ma a világ legdrágább szolgáltatásai közt vannak. Ha én olyan csapattal akarok dolgozni, amelyik magas megbízhatósággal jól csinálja meg a kísérlet-tervezést valamelyik elemét, jó eséllyel a 5 potens short listes csapat közt lesz 2 orosz brigád.
Én nem követném el azt a hibát, hogy lebecsüljem őket. De elengedtem a témát.
De, ha ettől eltekintek ez a megközelítés az oroszokkal kapcsolatban így is rettenetesen naív.... Óriási szellemi kapacitás van abban az országban, és mély gyökerei vannak a stratégiai gondolkodásnak.
Helmut Zimmer
Ezt nem lehet vitatni, hogy kihozzák a maximumot a gazdasági erőforrásaikból, gyakorlatilag az oroszok beavatkozása nélkül sosincs Brexit, de jó eséllyel Trump sem. De pont ennyire telik a valódi erejükből.

Nincs ebben semmi naivitás, GDP per capita alapján az oroszok az első 50-ben sincsenek a világon, és ez erősen bekorlátozza a lehetőségeiket, nomális GDP-ben sincsenek már az első 10-ben sem.

A kedvenc sakkozóim között majd mindenki orosz, nagyra tartom az orosz elméleti fizika és matematika képzéseket, kutatásokat is. (Csak csendben jelzem, hogy azért az orosz vezetés sokat elkövet, hogy Moszkva, mint tudományos fellegvár inkább lefelé tendáljon)
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 409 — zászló zászló szív
De, ha ettől eltekintek ez a megközelítés az oroszokkal kapcsolatban így is rettenetesen naív.... Óriási szellemi kapacitás van abban az országban, és mély gyökerei vannak a stratégiai gondolkodásnak.
Helmut Zimmer
Ezt nem lehet vitatni, hogy kihozzák a maximumot a gazdasági erőforrásaikból, gyakorlatilag az oroszok beavatkozása nélkül sosincs Brexit, de jó eséllyel Trump sem. De pont ennyire telik a valódi erejükből.

Nincs ebben semmi naivitás, GDP per capita alapján az oroszok az első 50-ben sincsenek a világon, és ez erősen bekorlátozza a lehetőségeiket, nomális GDP-ben sincsenek már az első 10-ben sem.

A kedvenc sakkozóim között majd mindenki orosz, nagyra tartom az orosz elméleti fizika és matematika képzéseket, kutatásokat is. (Csak csendben jelzem, hogy azért az orosz vezetés sokat elkövet, hogy Moszkva, mint tudományos fellegvár inkább lefelé tendáljon)