Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha elengedjük a fantáziánkat nekem is a kedvencem a csupasz seggel ereszről lógó nagyszakállú EP képviselő, ekivel a táskájában, aki menekül egy illegális drogos-buzi partyról a rendőrök elől 😊)) aztán hogy a teljes igazság mi azt valószínűleg sosem tudjuk meg. Ami biztos, hogy ott volt, drog volt a táskájában, meleg party volt és illegális ezt tudjuk. Az összes többit érdemes a fantázia/mese/legenda részben kezelni amíg bírósági ítélet, beismerés vagy valami egyéb hiteles forrás nem áll rendelkezésre.És egyikünk se tudhatja mit mond (összevissza) a csóka, és mit költenek hozzá a médiumok.Ilyesmi akart lenni igen. Két napja bármit felköhög a csávó, azonnal át van véve mint tény. Aztán amikor egy cikk összeszedi hogy hát finoman szóval se all összhangban amit a különböző helyeken mond, és ezt jelzed akkor te vagy aki védi őket 😊 és gondolkodjál el magadon kurvagyorsan 😀Nekem ez nem úgy jött le, mint védelem, hanem, mint a többiek komolytalanságának, illetve az ügy esetleges befolyásoltságának kiemelése. (Lehet tévedek!!) De ugye én mindenkit egyenlő mértékben utálok, így nem nehéz objektívan gondolkodnom.azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagbanEgy ilyen öngól után legalább elgondolkozol, hogy minek is véded ezeket az alávaló képmutató tolvajokat?
Akkor a szervező hitelességéről ennyit is.
"Manzheley azt mondta a lapnak, nem ismerte Szájert, nem tudta, hogy EP-képviselő.
Az 7sur7 lapnak viszont Manzheley már azt nyilatkozta, hogy a bulin rajtaütő rendőrök erőszakosak voltak a vendégeivel, „úgy viselkedtek, mint a Gestapo”, és a lapnak arról is beszélt,nem emlékszik Szájer Józsefre.
A De Standardnak azonban már azt nyilatkozta, hogy a szakállas úr mesélt neki arról, hogy ő is szokott szexpartikat szervezni az otthonában. "
"Szájer meneküléséről azt mondta, hogy a politikus valóban megpróbált meglépni az ablakon keresztül, de mivel a lakás a második emeleten van, visszamászott és a rendőrök a lakásból vitték el – ez azonban ellentmond az utcán elfogott, vérző kezű S. J-ről szóló híreknek és a brüsszeli ügyészség közleményének is."
Ettől még nyilván nem változik a lényeg, csak azoknak jelezném ezt, akik kéjesen (hehe) idézgetik a csávót. Erről írtam tegnap, hogy elindult a legenda gyártás. És pontosan ezért politikai bulvár az egész ügy.
MC12
r.baggio
kristóf17
MC12
SEMMIT se szabad elhinni.
De SEMMIT se tudhat, aki nem volt ott.
Az információ ördögi csapdája.
Nekem speciel tetszik a 60 évesen ereszen menekülő verzió. Tökös. Bár teljesen életszerűtlen.
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Véletlenül nem a könyv topikba tettem be:terrorhaza.hu/hu/kiadvany/ne-bantsd-a-magyart
több mint 5 éve
Ez a "másik szekta" tipikus végletbetorzítása, kösz a prezentálását.Szerintem egy hatalmas nagy kamu az egész, EGYETLEN SZÓT SEM SZABAD ELHINNI! Teljesen véletlen, hogy Szájer pont most mondott lett az EP-képviselőségéről és minden pozíciójáról.És egyikünk se tudhatja mit mond (összevissza) a csóka, és mit költenek hozzá a médiumok.Ilyesmi akart lenni igen. Két napja bármit felköhög a csávó, azonnal át van véve mint tény. Aztán amikor egy cikk összeszedi hogy hát finoman szóval se all összhangban amit a különböző helyeken mond, és ezt jelzed akkor te vagy aki védi őket 😊 és gondolkodjál el magadon kurvagyorsan 😀Nekem ez nem úgy jött le, mint védelem, hanem, mint a többiek komolytalanságának, illetve az ügy esetleges befolyásoltságának kiemelése. (Lehet tévedek!!) De ugye én mindenkit egyenlő mértékben utálok, így nem nehéz objektívan gondolkodnom.azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagbanEgy ilyen öngól után legalább elgondolkozol, hogy minek is véded ezeket az alávaló képmutató tolvajokat?
"Manzheley azt mondta a lapnak, nem ismerte Szájert, nem tudta, hogy EP-képviselő.
Az 7sur7 lapnak viszont Manzheley már azt nyilatkozta, hogy a bulin rajtaütő rendőrök erőszakosak voltak a vendégeivel, „úgy viselkedtek, mint a Gestapo”, és a lapnak arról is beszélt,nem emlékszik Szájer Józsefre.
A De Standardnak azonban már azt nyilatkozta, hogy a szakállas úr mesélt neki arról, hogy ő is szokott szexpartikat szervezni az otthonában. "
"Szájer meneküléséről azt mondta, hogy a politikus valóban megpróbált meglépni az ablakon keresztül, de mivel a lakás a második emeleten van, visszamászott és a rendőrök a lakásból vitték el – ez azonban ellentmond az utcán elfogott, vérző kezű S. J-ről szóló híreknek és a brüsszeli ügyészség közleményének is."
Ettől még nyilván nem változik a lényeg, csak azoknak jelezném ezt, akik kéjesen (hehe) idézgetik a csávót. Erről írtam tegnap, hogy elindult a legenda gyártás. És pontosan ezért politikai bulvár az egész ügy.
MC12
r.baggio
kristóf17
MC12
Nekem speciel tetszik a 60 évesen ereszen menekülő verzió. Tökös. Bár teljesen életszerűtlen.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 5 éve
Csak a technológia nem lineáris! A technológiai görbe 3 különböző eloszlástípuson megy át. Legalább 4-5 terület robbanás előtt áll.Ez már tán tudományfilozófiai kérdés, es eképp nem is egzakt, és az aktuális jelenben minden topicban off, és mégcsak -kivételesen- nem is vitázni szeretnék, de az én nézőpontom szerint bizony lineáris, ráadasul felül határos, és még zéroösszegű is, ha a végén "magunkra robbantjuk" a bolygót, akár szó szerint, de ha csak képletesen vesszük, akkor pszichológiai, szociológiai értelemben. És mivel szerintem nincs önmagában, emberi minőségi fejlődés nélkül technológiai fejlődés, ezért bár sokféle (nem lineáris) emelkedő szakasz lehetséges, de végülis lineárisan stagnál, vagy ha nem kétdimenziós függvényen nézzük, akkor egy szűk, zárt gömbben egy pontszerű "vibrálás" az egész technológiai fejlődés, ahol a gömb sugarát az emberi természet jelöli ki.
Helmut Zimmer
És tudom, hogy nem értesz ezzel egyet, úgyhogy öncenzúra ON, és nem is folytatom. 😊
több mint 5 éve
Mégegyszer mondom: ha hagyta magát kompromitálni, az sokkal nagyobb baj, mint ha hülye volt. Én sokkal boldogabb lennék, ha az ereszcsatorna lenne a truestory

több mint 5 éve
Szerintem egy hatalmas nagy kamu az egész, EGYETLEN SZÓT SEM SZABAD ELHINNI! Teljesen véletlen, hogy Szájer pont most mondott lett az EP-képviselőségéről és minden pozíciójáról.És egyikünk se tudhatja mit mond (összevissza) a csóka, és mit költenek hozzá a médiumok.Ilyesmi akart lenni igen. Két napja bármit felköhög a csávó, azonnal át van véve mint tény. Aztán amikor egy cikk összeszedi hogy hát finoman szóval se all összhangban amit a különböző helyeken mond, és ezt jelzed akkor te vagy aki védi őket 😊 és gondolkodjál el magadon kurvagyorsan 😀Nekem ez nem úgy jött le, mint védelem, hanem, mint a többiek komolytalanságának, illetve az ügy esetleges befolyásoltságának kiemelése. (Lehet tévedek!!) De ugye én mindenkit egyenlő mértékben utálok, így nem nehéz objektívan gondolkodnom.azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagbanEgy ilyen öngól után legalább elgondolkozol, hogy minek is véded ezeket az alávaló képmutató tolvajokat?
MC12
r.baggio
kristóf17
MC12
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Még hogy nem törődik a NER a munkavállalókkal... Most is Sz. József szépen felporgette a meme gyárakat és a mémeskutakat 😊
több mint 5 éve
És egyikünk se tudhatja mit mond (összevissza) a csóka, és mit költenek hozzá a médiumok.Ilyesmi akart lenni igen. Két napja bármit felköhög a csávó, azonnal át van véve mint tény. Aztán amikor egy cikk összeszedi hogy hát finoman szóval se all összhangban amit a különböző helyeken mond, és ezt jelzed akkor te vagy aki védi őket 😊 és gondolkodjál el magadon kurvagyorsan 😀Nekem ez nem úgy jött le, mint védelem, hanem, mint a többiek komolytalanságának, illetve az ügy esetleges befolyásoltságának kiemelése. (Lehet tévedek!!) De ugye én mindenkit egyenlő mértékben utálok, így nem nehéz objektívan gondolkodnom.azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagbanEgy ilyen öngól után legalább elgondolkozol, hogy minek is véded ezeket az alávaló képmutató tolvajokat?
MC12
r.baggio
kristóf17
MC12
több mint 5 éve
I got it wrong yesterday but here it is: pic.twitter.com/4PrW2lI2Xw
— Sándor Zsíros (@EuroSandor) December 3, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Akkor most a kormany elenekelheti a nelkuledet. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/unios-forrasok/20201203/breking-keszek-feladni-a-lengyelek-a-koltsegvetesi-vetojukat-460294?fbclid=IwAR23AAwiE30xKLKtST1PPZqnZfU-6ECIafepj7WWHVd1-1SFHbyKpFHcE3oEzért utazott oda OV h lebeszelje erről.
ezt csak így itthagyom.
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
20% az senki? Nem a fizetett emberekre gondolunk ilyenkor, mert az érthető, ez a dolguk ezért kapják a zsetont...Itt inkább azok a madarak, akik nincsenek a fizetési listán, mégis osztják az észt. 😉 és rettegnek, hogy: csak nehogy a zsidók visszajöjjenek. /pedig el sem mentek 😊Kibaszott nagy különbség van pl az egykori a baloldalt támogatók között, akik azonnal kitáncoltak gyurcsók mögül, amikor az vállalhatatlanná vált.Nem sokan táncoltak ki mögüle sem.
ozibozi
Konkrétan Hajós Andrást tudnám említeni, aki a Hír tévében beolvasta, hogy Fletónak le kéne mondania, kapott is érte a táborától. De mást nem nagyon.
A szavazótábora persze durván megcsappant.
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Kibaszott nagy különbség van pl az egykori a baloldalt támogatók között, akik azonnal kitáncoltak gyurcsók mögül, amikor az vállalhatatlanná vált.Nem sokan táncoltak ki mögüle sem.
ozibozi
Konkrétan Hajós Andrást tudnám említeni, aki a Hír tévében beolvasta, hogy Fletónak le kéne mondania, kapott is érte a táborától. De mást nem nagyon.
A szavazótábora persze durván megcsappant.
több mint 5 éve
Kibaszott nagy különbség van pl az egykori a baloldalt támogatók között, akik azonnal kitáncoltak gyurcsók mögül, amikor az vállalhatatlanná vált. Nem pedig úgy, mint ezek a szerencsétlenek, akik meg a végsőkig inkább keresik a nyelvtani hibát a hazugságban, csak ne kelljen elolvasni a szöveget. Szégyen és gyalázat ez, nem politikai bulvár, az pedig pont olyan hibás aki ezt nem akarja látni, mismásol, pedig pontosan tudja, hogy kibaszottul meztelen a király.Szégyen és gyalázat ez Magyarországra nézve, nem pedig politikai bulvár, fasz mindegy, hogy melyik buzi megbízható, melyik pedig csak hazudós.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Csak a technológia nem lineáris! A technológiai görbe 3 különböző eloszlástípuson megy át. Legalább 4-5 terület robbanás előtt áll. Én Kínáról nem beszéltem és nem hasonlítgattam, Izraelről sem beszéltem.
Azt vegyük figyelembe hogy hogyan változik az orosz export....és ha ezt megnézzük bőven látható, hogy az alacsony hozamszintű nyersanyagok mellett évek óta erősödik a magas hozzáadott értékű termékek exportjaHa ebben a tempóban haladnak a magas hozzáadott értékű termékek exportjával, akkor a közeljövőben sem fogja magát összeszarni Kína vagy az USA, de még Izrael sem.
Helmut Zimmer
Igaz, hogy csökken a nyersanyagok részaránya az összes exportban, de ha a félvezetők stb. ebben az ütemben növekednek, akkor kb. 70-80 év, és már tényező is lesz az orosz gazdaság.
oec.world/en/profile/country/rus/?tradeScaleSelector1=tradeScale2
Aláírom, hogy az oroszt tudósok kiválóak, sőt, azt sem kétlem, amit írsz arról, hogy 5-ből 2 tudós csapat kiemelkedő lesz, de az oroszok valódi szerepe a világgazdaságban elmarad attól a képtől, amit mutatni szeretnének.
Nem a lebecsülésükről van szó, hanem arról, hogy Kína sokkal nagyobb veszélyt jelent ma, mint amekkora figyelmet szentelnek neki és Oroszország pedig sokkal kisebb tényező, mint amekkora figyelmet kap.
Lásd maistream media démonizálás: edition.cnn.com/2020/10/23/politics/china-russia-trolls-trump-election-hnk-dst-intl/index.html
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Mivel azt nyilatkozta emberünk, hogy főleg magyar és lengyel fiúkák voltak ott többször és pont ez a két brancs vétózott, így azért tényleg lehet összeesküvés elméleteket gyártani😊
több mint 5 éve
Én csak Occam borotváját próbáltam használni 🙂Azért ebben nem feltétlenül van bármi is isindex.hu/kulfold/2020/12/03/szajer_jozsef_orgia_szervezo_konkurencia_covid/Egy igazàn megbízható, diszkrét szervező, aki láthatóan Soros kottájából játszik. 😊telex.hu/kulfold/2020/12/03/szajer-buli-lengyel-onetHogy is énekelték anno? Neveket akarunk hallani? 😊
Ez nem fog menni röhögés nélkül.
csipkelli
Amadeus
ozibozi
De ez például a mi a rossebb, hogy nem hazsnálhattak óvszert?? 😀 :o
Meg főleg magyarok és lengyelek vettek részt ezeken, aha, hogyne.
Hát innentől kezdve akkor ez tényleg egy megtervezett bulika volt, Jóska meg volt olyan fasz, hogy szépen lépre ment.
warr_b
Mármint egy igazi házibuliba pl te kikkel mennél szívesebben külföldön?
15 ország lakóival, totál ismeretlenül, vagy magyarokkal többnyire?
Azért ez elég egyértelmű, ebben nincs semmi fura.
Az európai politikai helyzet ettől független... Elvileg
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ezt csak úgy idemásolom, mint akinek (nekem) ég a pofáján a bőr....menthetetlen, és a kommentek is alatta....Ez is szív valamit? Szegény politikusok. Ez a rohadt kényszerítés, hogy ne menjen el rendesen 8 órába dolgozni. Meg ez az állandó lopási kényszer. Én se aludnék jól.
Surján László dr.
tddTteSpgornrmnaspeo,r cs9arn:1ede5 ·
Bizonyára többen várják, hogy a Szájer ügyről szóljak. Nem túl lelkesen teszem. Nem azért, mert kínos az ügy, hanem mert nem vagyok biztos a tényekben. Tényként fogadom el, hogy Szájer kijárási tilalom alatt egy valamilyen vendéglátóipari egységben volt. Tényként fogadom el, hogy a kivonuló rendőrség kábítószert talált a táskájában. Nem értem viszont, hogy ha a rendőrség csak a kijárási tilalom miatt vonult ki, miért motoztak? Ha annyira nem érdekelte őket a kábítószer, hogy nem voltak hajlandóak vérvizsgálattal igazolni vagy cáfolni, hogy Szájer fogyasztott-e kábítószert, akkor hogyan lett ebből hír? Hogy Szájer maga beszélt erről? Nem tudom a dolgok időbeliségét.
Legfőképp pedig tényként fogadom el, mit is tehetnék mást, hogy Szájer befejezte politikai pályáját. Ennek két oka lehet. Az egyik, amit ő maga mondott: belefáradt. Megértem, 2014-ben én is ezért hagytam abba az európai képviselőséget. Az időzítés azonban többet sejtet: Egyrészt fakadhat egy olyan politikai kultúrából, ami élesen eltér a „Na, és?” világától, ahol lehet hibázni, de viselni kell a következményeket. Ezért túlzásnak tartom az olyan megfogalmazásokat, amelyekkel már találkoztam, hogy ugyanis ezzel Szájer romba döntötte mindazt, amit a kormány tíz éve épített. Szájer magát tette hiteltelenné, és nem azt az épületet, aminek a felépítéséhez maga is hozzájárult. Másrészt az eltussolási próbálkozás helyett a felelősség nyílt vállalása megelőző lépés is lehet. Valaki, aki zsarolhatóvá vált, elhárította a zsarolási lehetőséget.
Jézus figyelmeztetett: Elkerülhetetlen ugyan, hogy botrányok ne forduljanak elő, mégis jaj annak, aki botrányt okoz! (Mt 18, 7)
Tehát ne döbbenjünk meg, hogy előállt egy botrányos eset. Ugyanakkor nem tudom, hogy az ügyben ki okozta a botrányt: aki lépre csalta Szájert vagy ő maga? A tények ismerete nélkül pedig nem érdemes véleményt formálni sem, nemhogy ítélkezni.
Aki pedig keresztényként van felháborodva a bűn miatt: tegye fel magának a kérdést: tudná-e dobni az első követ? Tovább megyek: fohászkodott-e általában a bűnösökért, és fohászkodott-e azokért, akikre az átlagnál sokkal nagyobb teher esik. Igen, a politikai munkát végzőkre gondolok, legyenek képviselők vagy kormányzati emberek. Ha tette, tegye többször, ha nem tette, lásson neki. A botrányon való csámcsogás és pletykálkodás, ítélkezés helyett imádkozzék, és ne feledje Jézus a bűnösokhoz jött. Hozzánk és értünk.
dande

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ilyesmi akart lenni igen. Két napja bármit felköhög a csávó, azonnal át van véve mint tény. Aztán amikor egy cikk összeszedi hogy hát finoman szóval se all összhangban amit a különböző helyeken mond, és ezt jelzed akkor te vagy aki védi őket 😊 és gondolkodjál el magadon kurvagyorsan 😀Nekem ez nem úgy jött le, mint védelem, hanem, mint a többiek komolytalanságának, illetve az ügy esetleges befolyásoltságának kiemelése. (Lehet tévedek!!) De ugye én mindenkit egyenlő mértékben utálok, így nem nehéz objektívan gondolkodnom.azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagbanEgy ilyen öngól után legalább elgondolkozol, hogy minek is véded ezeket az alávaló képmutató tolvajokat?
MC12
r.baggio
kristóf17
több mint 5 éve
Azt vegyük figyelembe hogy hogyan változik az orosz export....és ha ezt megnézzük bőven látható, hogy az alacsony hozamszintű nyersanyagok mellett évek óta erősödik a magas hozzáadott értékű termékek exportjaHa ebben a tempóban haladnak a magas hozzáadott értékű termékek exportjával, akkor a közeljövőben sem fogja magát összeszarni Kína vagy az USA, de még Izrael sem.
Helmut Zimmer
Igaz, hogy csökken a nyersanyagok részaránya az összes exportban, de ha a félvezetők stb. ebben az ütemben növekednek, akkor kb. 70-80 év, és már tényező is lesz az orosz gazdaság.
oec.world/en/profile/country/rus/?tradeScaleSelector1=tradeScale2
Aláírom, hogy az oroszt tudósok kiválóak, sőt, azt sem kétlem, amit írsz arról, hogy 5-ből 2 tudós csapat kiemelkedő lesz, de az oroszok valódi szerepe a világgazdaságban elmarad attól a képtől, amit mutatni szeretnének.
Nem a lebecsülésükről van szó, hanem arról, hogy Kína sokkal nagyobb veszélyt jelent ma, mint amekkora figyelmet szentelnek neki és Oroszország pedig sokkal kisebb tényező, mint amekkora figyelmet kap.
Lásd maistream media démonizálás: edition.cnn.com/2020/10/23/politics/china-russia-trolls-trump-election-hnk-dst-intl/index.html

több mint 5 éve
De hát ez az egész ügy az EU bosszúja és Magyarország elleni támadás az egész!Azért ebben nem feltétlenül van bármi is isindex.hu/kulfold/2020/12/03/szajer_jozsef_orgia_szervezo_konkurencia_covid/Egy igazàn megbízható, diszkrét szervező, aki láthatóan Soros kottájából játszik. 😊telex.hu/kulfold/2020/12/03/szajer-buli-lengyel-onetHogy is énekelték anno? Neveket akarunk hallani? 😊
Ez nem fog menni röhögés nélkül.
csipkelli
Amadeus
ozibozi
De ez például a mi a rossebb, hogy nem hazsnálhattak óvszert?? 😀 :o
Meg főleg magyarok és lengyelek vettek részt ezeken, aha, hogyne.
Hát innentől kezdve akkor ez tényleg egy megtervezett bulika volt, Jóska meg volt olyan fasz, hogy szépen lépre ment.
warr_b
Mármint egy igazi házibuliba pl te kikkel mennél szívesebben külföldön?
15 ország lakóival, totál ismeretlenül, vagy magyarokkal többnyire?
Azért ez elég egyértelmű, ebben nincs semmi fura.
Az európai politikai helyzet ettől független... Elvileg
Chargers LT
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nekem ez nem úgy jött le, mint védelem, hanem, mint a többiek komolytalanságának, illetve az ügy esetleges befolyásoltságának kiemelése. (Lehet tévedek!!) De ugye én mindenkit egyenlő mértékben utálok, így nem nehéz objektívan gondolkodnom.azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagbanEgy ilyen öngól után legalább elgondolkozol, hogy minek is véded ezeket az alávaló képmutató tolvajokat?
MC12
r.baggio
több mint 5 éve
Pontosan hol védtem őket? Mivel? Azzal hogy szóltam hogy a srác több ellentmondásba keveredik mint nem? De nyilván egyszerűbb nem figyelembe venni azt ami nem illik a nezőpontodba.azonnali.hu/cikk/20201203_lengyel-lap-a-szajert-lebuktato-szexparti-szervezojet-korozik-lengyelorszagbanEgy ilyen öngól után legalább elgondolkozol, hogy minek is véded ezeket az alávaló képmutató tolvajokat?
MC12
r.baggio