NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 409 — zászló zászló szív
De hogy hirtelen mennyire elfogadóvá váltak a Fideszes ismerőseim 😊 Már megérte.

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Na akkor építsünk narratívát:
 www.youtube.com/watch?v=HbH6c4VFE7s
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 644
Felkészül Kocsis Máté?
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ha ez így megy tovább akkor bayernek nem békemenetet kell szerveznie hanem prideot...
több mint 5 éve
A brüsszeli bürokratákra is lehet másként tekintünk.
több mint 5 éve
Bödőcs még nem jelentkezett?
nagylaza
Minek? Ez önmagában is elég vicces.

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 135 — beers & Packers
Mindenesetre a "brüsszelezés" új értelmet nyert a közbeszédben. 😊
Helmut Zimmer
A "házibuli" is.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Mindenesetre a "brüsszelezés" új értelmet nyert a közbeszédben. 😊
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 135 — beers & Packers
Bödőcs még nem jelentkezett?
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Szajer mar teljesen mas teszta. EUs kulugyi es kereskedelmi bizottsagok tagja, 16 eve MEP. EU-n belul ha mondjuk A, B, C, D es E kategoriakba soroljuk a politikusokat vagy hivatalnokokat hatalmuk, befolyasuk, informaciohoz jutasuk szerint, akkor szerintem ot lehet a B aljaba tenni. Az mar azert szamottevo.
undisputedly
sztem alábecsülöd. A alja volt, mint nagyon jelentős figura a Néppárti frakcióban.
csebi
Jaja, konkrétan évekig néppárti alelnök volt.
Szesze

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 660 — Chiefs GM
"Az vesse rá az első követ, aki bűntelen” – védte meg a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselője, Hidvéghi Balázs Szájer Józsefet a Kossuth rádióban.

Na, ha mondjuk egy vezető DK politikus bukott volna le, és Gyurcsány nyilatkozza ezt, akkor fél percen belül lenne tele minden KESMA termék azzal, hogy Gyurcsány is meleg orgiákra jár, hiszen ha nem vet követ, akkor nyilván nem bűntelen ő sem. 😊

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 431 — Lucas Scott
Ez olyan foku felelotlenseg, hogy mar emiatt megerdemete, hogy lemondjon. Bemegy egy epuletbe, amit velhetoen nem ismer es tele is van idegenekkel, drogokkal, stb. Megis mi a f@szt kepzelt?
undisputedly
Ezt az épületet nagyjából mindenki ismeri Brüsszelben ugyanis egy full központi helyen lévő ismert melegbárról van szó. Vélhetően nem ez volt az első látogatása ott.
Szesze
Nem ugy ertem, hogy tudja-e hol van, vagy jart-e mar ott. Hanem, hogy nem tiszta helyiseg, megfordul ott rengeteg ember, nem egy diplomata lakasa vagy valamilyen diplomaciai kejbarlang, hanem egy sima utcai lakas, egy melegbar felett. Twitteren kozoltek rola egy kepet, egy sima 2-3 szobas lakasnak tunik kb.

Es ez a barom besetalt oda egy orgiara, drogokkal. Az ilyen hulyek a kinai hirszerzok alma.
undisputedly
annyi mindent tudnék mesélni, el nem hinnétek.
csebi
Én igérem, elhiszem... mesélj!

via GIPHY

vpi
ha már Kína. előfordult olyan, hogy Pirézia külügyében dolgozó tisztviselők találkoztak kínai állam képviselőivel. ajándékul mind a ketten kaptak egy-egy Huawei top telefont. tisztviselők köszönték majd hónapokig használták a csúcsszuper készülékeket nem csak magán célra, hanem munkahelyi telefonok, emailezés stb. aztán tök véletlenül bukott ki az egész, és nem értették még mindig, hogy ezzel mi a probléma.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Egyre jobb,
kiderült, hogy a mi Jóskánk meg sem volt invitálva a buliba, belógott.
Amikor berontottak a mezei járőrök, akkor főleg meztelen férfiak voltak az ünneplők. Az igazoltatás kezdeténél amíg a rendőrök durván sértegették őket, addig József meglépett az ereszcsatornán úgy hogy észre sem vették.
Lent dörzsölték fel a járókelők a véres kézzel hátizsákot markoló menekülőt. Semmi irat nem volt a hátizsákban csak a cucc, így elkísérték a lakására, ahol igazolta magát.
Minek vitte magával a drogot az escape-hez az mondjuk érthetetlen a számomra.
Azért a térfigyelő kamerák felvételeiért gondolom már megérkezett a TEK, nehogy kikerüljön.
ozibozi
Ha hivatlanul mesz buliba legalabb piat vagy nasit vigyel. Ha ilyen buliba logott be JoskaBa' akkor gondolom vinnie kellett tablettas gangbang zsetont. ☺
Ha vmi random okbol leul a buli vagy MENNI KELL, csak nem hagyja ott az orgia valutat. Zippzar fel, hatizsak fel, eres(s)z le es nyulcipo. Csak hat egy majd' 60 evesen ez mar nem trivialis mutatvany.
Aztan veres kezzel mar a surgossegin:
-mikor kapott legutobb tetanuszoltast?
-mikor sorkatona voltam.
-akkor ismetelni kell. Milyen korulmenyek kozt serult meg a keze?
-eeeeee izeeeeee...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 725 — capitaine du château de Vienne 1487
De tényleg azt nem értem a sztoriban, hogy miért ilyen nyilvános buliba ment? Nem igaz, hogy nem volt már olyan hely, ahol bejáratott fazonok voltak, picit magasabb szintű emberekkel és kuncsaftokkal. Ha most én a 14 éves lányokra izgulok, akkor nem az utcán szólítom le őket, hanem a megfelelő hálózatokat keresem fel, akik maximálisan betartják a diszkréciót.
NB2
Nyilvánosnak nem nevezném azért, egyébként ugye a szomszédok hívták rájuk a rendőröket mert túl hangosak voltak.
empty taxi
hányévesisvagy, te herceg?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 194 — Lájkold a zsűrit!
De tényleg azt nem értem a sztoriban, hogy miért ilyen nyilvános buliba ment? Nem igaz, hogy nem volt már olyan hely, ahol bejáratott fazonok voltak, picit magasabb szintű emberekkel és kuncsaftokkal. Ha most én a 14 éves lányokra izgulok, akkor nem az utcán szólítom le őket, hanem a megfelelő hálózatokat keresem fel, akik maximálisan betartják a diszkréciót.
NB2
Nyilvánosnak nem nevezném azért, egyébként ugye a szomszédok hívták rájuk a rendőröket mert túl hangosak voltak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 725 — capitaine du château de Vienne 1487
Turul, Turul itt Bagoly, pöcsöm, veddmáfő

Bakkojj, bakter a fasz van, tod mennyi hajnali három, vazz Emese álmát ne zavarjuk, faszvan

Ausburg bazmeg

kurvaanyád tegecipecér miafaszomba keverettél

becsapdáztak Turul, Ausburg, nemúszommeg élve.. Tüépédé pötikoshon, ollállá szöszi lötáblé exxtázzíí, szö szi, kussé, kussé...

bakkoj, bakojj, bazmeg...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azért Handó Tünde mint alkotmánybíró fejét is megnéztem volna, amikor reggel besétált a hivatalba 😛
Gondolom az összes titkárnő meg mindenki könnyesre röhögi magát egész nap 😊
warr_b
Tündét sem kell félteni. Pesten azt mesélik, hogy ő is veszélyesebb a női beosztottakra, mint a férfiakra.
Gyurma Pappa
tökéletes double alibi házasság, jópár ilyen van még.
briareos
Ennek asszem a "levendulaházasság" a terminus technikus-a.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 614 — Grady Judd fan
Azért Handó Tünde mint alkotmánybíró fejét is megnéztem volna, amikor reggel besétált a hivatalba 😛
warr_b
Tündét sem kell félteni. Pesten azt mesélik, hogy ő is veszélyesebb a női beosztottakra, mint a férfiakra.
Gyurma Pappa

kövér arcon köpi őket?
briareos
Nagyon csúnya lenne, ha a rozmárokat megszégyenítő arcszőrzetével Laci bácsi nekiállna köpködni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Viktor és József beszélgetnek.
-te, Józsi ! Ki kellene már vlm találni, mert ez a Szilárdos ügy lassan már kezd nagyon kellemetlen lenni. El kellene vlhogy terelni más irányba.
- értem főnök, Intézem.
😊
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
warr_b
Gyurma Pappa

kövér arcon köpi őket?

több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 011 — Слава Україні! Героям слава!
warr_b
Gyurma Pappa

Most elképzeltem
, hogy 25 nővel (fiatalabbakkal persze) ezt tolják. 😀
Vrij6
Ejj ha ezt anyu megtudja 😉 😛
dande
Ösztönösen jött asszociáció, a Szájert próbálom nem elképzelni.... 😕 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
NB2
A legyőzhetetlenségbe vetett hit. 16 éve kint volt, 16 éve nem volt semmi gond. Csak akkor nem volt járvány.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 826 — Így remélem megfelelek nektek.....
warr_b
Gyurma Pappa

Most elképzeltem
, hogy 25 nővel (fiatalabbakkal persze) ezt tolják. 😀
Vrij6
Ejj ha ezt anyu megtudja 😉 😛
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vótmá? 😊
több mint 5 éve
NB2
warr_b
Gyurma Pappa
Most elképzeltem, hogy 25 nővel (fiatalabbakkal persze) ezt tolják. 😀
Vrij6
Ízlések. Ahogy Sobri mondta tegnap többször 😀