Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Óriási örömmel hallgatom pl. Youtuben 1000-szer megbukott intellektuális beszélő fejeket, akik elvitatkozgatnak azon, hogy mi a közügy, mi a magánügy, mi az erkölcs... Szépen lekerekített dunakavics lesz ez hamarosan az emberek fejében.

Fontos a narratíva:
Mindig jót röhögök pl. a nővéremen, aki ki szokta fejteni, hogy a matematika alsóbbrendű, mint a bölcsészet, és csak az érzéketlen bunkók szeretik.
Ilyenkor megkérdezem, hogy mi az amit nem ért a 13 éves gyerekük, és el kell magyarázni neki, mert ők az angol-francia szakos férjével képtelenek. A gyerek amúgy nem hülye csak már utálja a matematikát. Fontos a narratíva.
Helmut Zimmer
TGM egészen felháborîtó volt.
Amadeus
Ne haragudj az az ember a tudálékoskodás gyémántfokozata... kb olyan, mintha úgy beszélnék a Schrödinger egyenletekről, hogy.... 1926-ban Schrödinger 3 hétre elutazott az Alpokba síelni, és közben 3 nagyszabású tanulmányban összefoglalta a.....".
Ki a faszt érdekel? Az érdekes, hogy jutottunk el a kvantummechanika 5. axiomájáig, és leginkább mire jó.

És nem tud a mellébeszélés kikopni a magyar politikai beszédből.
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 011 — Слава Україні! Героям слава!
 www.valaszonline.hu/2020/12/02/szajer-brusszel-velemeny/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 848

Negritis
C) egyiket se
Mikey
De nem úgy volt, hogy a Mi Hazánk az ilyen fidesz szatelit szakkör? 😊
somoskovig
Igazából én most így várom hogy Dórácskának valami csaj ismerőse előjöjjön azzal hogy jóhangulatban lefeküdtek egymással egy bulika után.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 812 — The Mathematician

Negritis
C) egyiket se
Mikey
somoskovig
ez is mutatja hogy szájert kidobják

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Na 30-an (köztük két lengyel is) aláírták a levelet Deutsch Tomi kirúgását követelve, a dec 9-i meetingen.

Kíváncsi vagyok vajon Weber szavazás elé bocsájtja a kérdést. 1 embert azért ki lehet rúgni, mégse egész frakció.. de ki tudja meglépi-e, eddig is eléggé punci volt.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 660 — Chiefs GM

Negritis
C) egyiket se
Mikey

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 848

Negritis
C) egyiket se

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Fox is lehozta:
 www.foxnews.com/world/anti-gay-hungarian-diplomat-resigns-brussels-sex-orgy-coronavirus-rules
undisputedly
foxnál dolgozó haverom dobta be először, a rendőrök válaszán röhögött egész este 😀
Negritis
Mit dobott be?
undisputedly
 www.businessinsider.com/hungarian-mep-resigns-breaking-covid-rules-gay-orgy-brussels-2020-12
ezt a kollégáinak

valszeg más úton is eljutott hozzájuk, de ez olyan sztori amit én szoktam neki küldeni nem pedig ő nekem

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 794 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fox is lehozta:
 www.foxnews.com/world/anti-gay-hungarian-diplomat-resigns-brussels-sex-orgy-coronavirus-rules
undisputedly
foxnál dolgozó haverom dobta be először, a rendőrök válaszán röhögött egész este 😀
Negritis
Mit dobott be?
több mint 5 éve
Fox is lehozta:
undisputedly

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 794 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fox is lehozta:
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 380
Óriási örömmel hallgatom pl. Youtuben 1000-szer megbukott intellektuális beszélő fejeket, akik elvitatkozgatnak azon, hogy mi a közügy, mi a magánügy, mi az erkölcs... Szépen lekerekített dunakavics lesz ez hamarosan az emberek fejében.

Fontos a narratíva:
Mindig jót röhögök pl. a nővéremen, aki ki szokta fejteni, hogy a matematika alsóbbrendű, mint a bölcsészet, és csak az érzéketlen bunkók szeretik.
Ilyenkor megkérdezem, hogy mi az amit nem ért a 13 éves gyerekük, és el kell magyarázni neki, mert ők az angol-francia szakos férjével képtelenek. A gyerek amúgy nem hülye csak már utálja a matematikát. Fontos a narratíva.
Helmut Zimmer
TGM egészen felháborîtó volt.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Fontos a narratíva:
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 501 — Steelers fan
De hogy hirtelen mennyire elfogadóvá váltak a Fideszes ismerőseim 😊 Már megérte.
Gyurma Pappa
Mit fogadnak el, a drogot, homoszexualitást, vagy a builderinget?
Ez egy elég összetett történet. 😊
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
halkan jegyzem meg, hogy az Origon most is kint van Szájer és a KDNP közleménye, ráadásul szinte a lap tetején, nem is eldugva
nyilván nem a teljes igazságot tartalmazza, de a Borkai ügy jóval később jelent meg
NB2
Emögött már van hatósági feljelentés és a külföldi lapok is nyomják. Persze, hogy nem lehet kontrollálni és manipulálni a híreket mint a csicskasajtó alapítványon keresztül 😊
FLZOLI
Borkai belugy volt. Oke, hogy horvatorszagban tortent, de semmilyen nemzetkozi szal nem volt benne. Talan kolcsonos szivesseg alapon meg a horvat media tartoi probaltak is visszafogni a sztorit. O nem volt senki, csak egy polgarmester. Pesze rendkivul korrupt es "romlott erkolcsu" polgarmester, aki milliardokat jatszott ki a haveroknak, de ez a regioban igy megy, nem volt a magyar vagy regionalis politikaban alakito tenyezo.

Szajer mar teljesen mas teszta. EUs kulugyi es kereskedelmi bizottsagok tagja, 16 eve MEP. EU-n belul ha mondjuk A, B, C, D es E kategoriakba soroljuk a politikusokat vagy hivatalnokokat hatalmuk, befolyasuk, informaciohoz jutasuk szerint, akkor szerintem ot lehet a B aljaba tenni. Az mar azert szamottevo.

Arrol nem is beszelve, hogy o mar az Europai kozosseget legalabb annyira kepviselte kint, mint a magyart. A hirek tele vannak azzal, hogy MEP lebukott a meleg orgian igy meg ugy. Ez arcvesztes az egesz intezmenyrendszernek. Foleg mivel covid szabalyok megszegesevel jart.

+ KIEMELNEK valami igencsak fontosat ezzel kapcsolatban.

Egy ilyen poziciokban ulo foszer, aki kb egesz felnott eleteben a hatalom korul mozgott, atesett rengeteg nemzetkozi kemelharitasi treningen, ahol szakszolgalatok elmondjak neki, milyen helyzeteket kell kerulni, mert az orosz, kinai, stb hirszerzesek hogyan rekrutalnak, zsarolnak meg europai politikusokat stb, ELMEGY EGY RANDOM, ISMERETLEN MELEG SZEX ORGIARA.

Ez olyan foku felelotlenseg, hogy mar emiatt megerdemete, hogy lemondjon. Bemegy egy epuletbe, amit velhetoen nem ismer es tele is van idegenekkel, drogokkal, stb. Megis mi a f@szt kepzelt?
undisputedly
asszem erre tökéletesen passzol hogy vágy vezérelt! (ezt nemrég itt tanultam 😊
yooker
Legalább is jobban passzol hozzá, mint az "Isten, haza, család" szlogen 😊
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 480 — Expect the Best !
halkan jegyzem meg, hogy az Origon most is kint van Szájer és a KDNP közleménye, ráadásul szinte a lap tetején, nem is eldugva
nyilván nem a teljes igazságot tartalmazza, de a Borkai ügy jóval később jelent meg
NB2
Emögött már van hatósági feljelentés és a külföldi lapok is nyomják. Persze, hogy nem lehet kontrollálni és manipulálni a híreket mint a csicskasajtó alapítványon keresztül 😊
FLZOLI
Borkai belugy volt. Oke, hogy horvatorszagban tortent, de semmilyen nemzetkozi szal nem volt benne. Talan kolcsonos szivesseg alapon meg a horvat media tartoi probaltak is visszafogni a sztorit. O nem volt senki, csak egy polgarmester. Pesze rendkivul korrupt es "romlott erkolcsu" polgarmester, aki milliardokat jatszott ki a haveroknak, de ez a regioban igy megy, nem volt a magyar vagy regionalis politikaban alakito tenyezo.

Szajer mar teljesen mas teszta. EUs kulugyi es kereskedelmi bizottsagok tagja, 16 eve MEP. EU-n belul ha mondjuk A, B, C, D es E kategoriakba soroljuk a politikusokat vagy hivatalnokokat hatalmuk, befolyasuk, informaciohoz jutasuk szerint, akkor szerintem ot lehet a B aljaba tenni. Az mar azert szamottevo.

Arrol nem is beszelve, hogy o mar az Europai kozosseget legalabb annyira kepviselte kint, mint a magyart. A hirek tele vannak azzal, hogy MEP lebukott a meleg orgian igy meg ugy. Ez arcvesztes az egesz intezmenyrendszernek. Foleg mivel covid szabalyok megszegesevel jart.

+ KIEMELNEK valami igencsak fontosat ezzel kapcsolatban.

Egy ilyen poziciokban ulo foszer, aki kb egesz felnott eleteben a hatalom korul mozgott, atesett rengeteg nemzetkozi kemelharitasi treningen, ahol szakszolgalatok elmondjak neki, milyen helyzeteket kell kerulni, mert az orosz, kinai, stb hirszerzesek hogyan rekrutalnak, zsarolnak meg europai politikusokat stb, ELMEGY EGY RANDOM, ISMERETLEN MELEG SZEX ORGIARA.

Ez olyan foku felelotlenseg, hogy mar emiatt megerdemete, hogy lemondjon. Bemegy egy epuletbe, amit velhetoen nem ismer es tele is van idegenekkel, drogokkal, stb. Megis mi a f@szt kepzelt?
undisputedly
asszem erre tökéletesen passzol hogy vágy vezérelt! (ezt nemrég itt tanultam 😊
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 950
De hogy hirtelen mennyire elfogadóvá váltak a Fideszes ismerőseim 😊 Már megérte.
Gyurma Pappa
Ő a mi buzink!
Közülünk val...izé, na, érted..szóval ez így más...
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 644
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 700 — #NoStress
Itt egy leírás, hogy hogyan is megy ez:

Jó, hát ez nem olyan nagyon nagy varázslat azért. Budapesten, Brüsszelben is ezek viszonylag zárt körök, általában a legtöbben ismerik egymást. A meleg közösségek amúgy is elég zártak, és a chemsexben (ez a betépve szexelés szakmai neve) utazók köre még szűkebb és zártabb. Ezek a helyek, ahol ilyen bulikat lehet tartani, általában vigyáznak is arra, hogy biztonságban érezd magad. Berlinben több olyan klub is van, ami kifejezetten ilyen szolgáltatást kínál, pl. a Böse Buben Tempelhofban, ahol minden este valamilyen más fétist lehet kiélvezni. DE NEM MOST. MOST MINDEN ZÁRVA VAN.

A házibulik esetében kicsit könnyebb a helyzet. Én elég sok bulit rendeztem régebben, és mindig kínosan ügyeltem arra, hogy idegeneket ne engedjek be. Ha valaki jelentkezett (GayRomeón vagy Reconon), hogy jönni szeretne, akkor alaposan körbekérdeztem, hogy valaki ismeri-e, és - nem utolsósorban - hogy a már ott lévő emberek akarják-e hogy jöjjön. De így is általában végig aggódtam, hogy mi lesz. Vannak itt is olyan Tumblr-szerzők és volt baszpajtások, akik tudnának erről mesélni: egyfolytában aggódtam, amíg végül teljesen be nem készültem a drogoktól.

Szóval a legritkább eset az, hogy valaki bemegy az utcáról egy ilyen buliba. Az is része a protokollnak, hogy mindenki köteles maga gondoskodni a cuccokról, mindenki maga hoz magának drogot, síkosítót, lehetőleg papírtörlőt, ásványvizet. A profi helyeken a személyzet képzett ártalomcsökkentő ember, aki figyel, és ha valaki rosszul van, akkor mentőt hív, vagy csak “kivonja a forgalomból” az embert, amíg kicsit kiegyenesedik. Kap vizet, beteszik a zuhany alá. Voltam egyszer olyan házibuliban is, ahol volt egy profi betegápoló (szintén meleg), aki azonban nem bulizott. Kapott pénzt, egész este tévézett meg beszélgetett meg a telefonját nyomkodta és figyelt, hogy mindenki életben maradjon. Hogy ha szúrod magad, akkor mindig a saját tűdet használd. Hogy rendszeresen igyál vizet, ne zaklass olyanokat, akik nem akarnak veled szexelni, ilyesmik. Ezt értjük ártalomcsökkentés alatt.

Volt olyan házigazda is, ahova rendszeresen jártam, aki figyelt arra is, hogy időnként vitamintablettákat, szőlőcukrot adjon, hogy legyen kéznél ragtapasz meg alkoholos fertőtlenítő, meg minden ilyesmi. Sajnos ő meghalt tavaly.

Ennek a fajta szórakozásnak időközben elég alapos irodalma lett, ami részben az én érdemem, sokat foglalkoztam a chemsex pszichológiájával és beágyazottságával a meleg szubkultúrában. De ez mindegy. A lényeg, hogy a chemsex célja nem a drogfogyasztás, hanem az intimitás és a közösségi érzés másfajta, radikális, nem konform megtapasztalása. Nem a halál, hanem a vidámabb élet a célja.
Forrás:  bereczkytamas.tumblr.com/post/636334759491076096/k%C3%BCl%C3%B6n-viccesek-a-nack%C3%B3-fick%C3%B3k-oda%C3%A1t
NKF83
Ő volt a némettanárom elsőben, másodikban gimiben.
Nem kedveltem.
Akkor még kevésbbé voltam toleráns, októbertől nem jártam az óráira egy évvégi hármasért cserébe. Asszem mindketten így jártunk jól.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 830 — Így remélem megfelelek nektek.....
Első hsz bingo 😉 😛
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 135 — beers & Packers
Szájer csak egyszer botlott meg. Vagy... Legfeljebb kétszer:
 444.hu/2020/12/02/a-buli-hazigazdaja-szerint-szajer-azt-mondta-neki-hogy-o-is-rendezett-mar-szexpartit-a-sajat-lakasaban?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=a-buli-hazigazdaja-szerint-szajer-azt-mondta-neki-hogy-o-is-rendezett-mar-szexpartit-a-sajat-lakasaban
több mint 5 éve
NKF83 2
Itt egy leírás, hogy hogyan is megy ez:

Jó, hát ez nem olyan nagyon nagy varázslat azért. Budapesten, Brüsszelben is ezek viszonylag zárt körök, általában a legtöbben ismerik egymást. A meleg közösségek amúgy is elég zártak, és a chemsexben (ez a betépve szexelés szakmai neve) utazók köre még szűkebb és zártabb. Ezek a helyek, ahol ilyen bulikat lehet tartani, általában vigyáznak is arra, hogy biztonságban érezd magad. Berlinben több olyan klub is van, ami kifejezetten ilyen szolgáltatást kínál, pl. a Böse Buben Tempelhofban, ahol minden este valamilyen más fétist lehet kiélvezni. DE NEM MOST. MOST MINDEN ZÁRVA VAN.

A házibulik esetében kicsit könnyebb a helyzet. Én elég sok bulit rendeztem régebben, és mindig kínosan ügyeltem arra, hogy idegeneket ne engedjek be. Ha valaki jelentkezett (GayRomeón vagy Reconon), hogy jönni szeretne, akkor alaposan körbekérdeztem, hogy valaki ismeri-e, és - nem utolsósorban - hogy a már ott lévő emberek akarják-e hogy jöjjön. De így is általában végig aggódtam, hogy mi lesz. Vannak itt is olyan Tumblr-szerzők és volt baszpajtások, akik tudnának erről mesélni: egyfolytában aggódtam, amíg végül teljesen be nem készültem a drogoktól.

Szóval a legritkább eset az, hogy valaki bemegy az utcáról egy ilyen buliba. Az is része a protokollnak, hogy mindenki köteles maga gondoskodni a cuccokról, mindenki maga hoz magának drogot, síkosítót, lehetőleg papírtörlőt, ásványvizet. A profi helyeken a személyzet képzett ártalomcsökkentő ember, aki figyel, és ha valaki rosszul van, akkor mentőt hív, vagy csak “kivonja a forgalomból” az embert, amíg kicsit kiegyenesedik. Kap vizet, beteszik a zuhany alá. Voltam egyszer olyan házibuliban is, ahol volt egy profi betegápoló (szintén meleg), aki azonban nem bulizott. Kapott pénzt, egész este tévézett meg beszélgetett meg a telefonját nyomkodta és figyelt, hogy mindenki életben maradjon. Hogy ha szúrod magad, akkor mindig a saját tűdet használd. Hogy rendszeresen igyál vizet, ne zaklass olyanokat, akik nem akarnak veled szexelni, ilyesmik. Ezt értjük ártalomcsökkentés alatt.

Volt olyan házigazda is, ahova rendszeresen jártam, aki figyelt arra is, hogy időnként vitamintablettákat, szőlőcukrot adjon, hogy legyen kéznél ragtapasz meg alkoholos fertőtlenítő, meg minden ilyesmi. Sajnos ő meghalt tavaly.

Ennek a fajta szórakozásnak időközben elég alapos irodalma lett, ami részben az én érdemem, sokat foglalkoztam a chemsex pszichológiájával és beágyazottságával a meleg szubkultúrában. De ez mindegy. A lényeg, hogy a chemsex célja nem a drogfogyasztás, hanem az intimitás és a közösségi érzés másfajta, radikális, nem konform megtapasztalása. Nem a halál, hanem a vidámabb élet a célja.
Forrás:  bereczkytamas.tumblr.com/post/636334759491076096/k%C3%BCl%C3%B6n-viccesek-a-nack%C3%B3-fick%C3%B3k-oda%C3%A1t
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 011 — Слава Україні! Героям слава!
 telex.hu/video/2020/12/02/szajer-jozsef-szexbotrany-eresz-kormanyules

😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 614 — Grady Judd fan
Egyre jobb,
kiderült, hogy a mi Jóskánk meg sem volt invitálva a buliba, belógott.
Amikor berontottak a mezei járőrök, akkor főleg meztelen férfiak voltak az ünneplők. Az igazoltatás kezdeténél amíg a rendőrök durván sértegették őket, addig József meglépett az ereszcsatornán úgy hogy észre sem vették.
Lent dörzsölték fel a járókelők a véres kézzel hátizsákot markoló menekülőt. Semmi irat nem volt a hátizsákban csak a cucc, így elkísérték a lakására, ahol igazolta magát.
Minek vitte magával a drogot az escape-hez az mondjuk érthetetlen a számomra.
Azért a térfigyelő kamerák felvételeiért gondolom már megérkezett a TEK, nehogy kikerüljön.
ozibozi
Ha hivatlanul mesz buliba legalabb piat vagy nasit vigyel. Ha ilyen buliba logott be JoskaBa' akkor gondolom vinnie kellett tablettas gangbang zsetont. ☺
Ha vmi random okbol leul a buli vagy MENNI KELL, csak nem hagyja ott az orgia valutat. Zippzar fel, hatizsak fel, eres(s)z le es nyulcipo. Csak hat egy majd' 60 evesen ez mar nem trivialis mutatvany.
Aztan veres kezzel mar a surgossegin:
-mikor kapott legutobb tetanuszoltast?
-mikor sorkatona voltam.
-akkor ismetelni kell. Milyen korulmenyek kozt serult meg a keze?
-eeeeee izeeeeee...
RedFive
Ez a meghívás érdekes dolog. Hivatalos meghívót ne is várjunk a tevékenység jellegéből kifolyólag, és arra se számítsunk, hogy Jóska bá' nekiáll bizonygatni, hogy márpedig ő hivatalos volt a dzsemborira. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass