NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Konferencia döntők
1 328
81
21:00, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
ezt csak így itt hagyom:telex.hu/velemeny/2020/12/01/nem-a-szex-a-lenyeg
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Most akkor mi is mehetünk hétfőn focizni, vagy csak drogos szexbulikba lehet?
több mint 5 éve
Beindultak a mémek is 🤣😁😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Az elmúlt két év egy mondatban:A ló néz, a csikó lát, ne ereszd el az ereszcsatornát.
több mint 5 éve
Brüsszel a hibás!! Szájer József hívő keresztény, alaptörvényalkotó, családos politikusként ment ki, és vérző kezű, ereszen lógó narkós b.zit csináltak belőle. Ezt tudja Brüsszel. Ők akarnak minket jogállamiságról kioktatni, miközben nálunk látnak a magyar emberek ereszen lógó meztelen embereket? Nem látnak. Látnak narkós melegorgiákat? Nem látnak. Ilyen csak Brüsszelben van! A magyar ember jachton kúr és nőket.
több mint 5 éve
Vázelin, itt vagy?Ha lehet kérni teljesen igazad van.Elég azt lobogtatni a politikában, bőven elég.Nem tudom, ha van egy kupac szar, meg egy kupac szar porcukorral megszórva, akkor inkább egyiket sem kérem.
Az lenne a gáz, ha komolyan is gondolnák, és valóban vallási fundamentalista agyhalottak lennének.
Akkor már inkább legyenek pragmatikus, cinikus álszentek, én úgy vélem.
Sobri Jóska
somoskovig
De a politika nem kivánságműsor.
Az talán jobb hasonlat, hogy úgyis seggbebasznak, de lehet vazelinnel és anélkül. Tied a döntés.
Sobri Jóska
Ná igyot té is...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
valami perverzió van ezzel az agyhalottak tulajdonképpen politikai zsenik dologgalDe azok szerinted mennyire gondolják komolyan?Nem engem kell meggyőznöd a témában, hanem azokat, akik a Bibliát lobogtatják, mint 21.században alkalmazható hasznos javaslatgyűjteményt.A mosógépszerelés, mobiltelefonálás vagy a kresz sincs benne. A birka kivéreztetése meg a szombati tétlenség meg igen.Melyikben van benne a házasságon kívüli meleg szex, mint támogatandó lehetőség?Azért vannak benne viszonylag egyértelmű iránymutatások bizonyos témakörökben, mint tízparancsolat, meg ilyesmik, olvasd újra. 😊melyik 10 parancsolat?
somoskovig
mer hogy 2 is van benne 😀
Negritis
somoskovig
Komolyan egy többezer éves, ósdi, avétos életmódtanácsadást, ami valójában egy, a 21.században alkalmazhatatlan ostobasággyűjteményt preferálsz a valós racionalitás helyett?
Ha már tízparancsolat: nemhogy az asszony seggéről nem ír, de még arról se, hogy pl. orális szex nem lehet, vagy egészségügyi dugás. Arról szól ezen tárgykörben, hogy ne kívánd meg, és ne akard elbitorolni. Nem a kúrásról.
Ha valóban isten írta volna csak egzaktabbul fogalmazza meg, nemde?
Sobri Jóska
somoskovig
Mari néninek Börögszörcsögön meg a nulla agyával nem elég a lobogtatás?
Majd összerakja magában a mozaikokat és emiatt megváltoztatja a szavazatát?
Elég azt lobogtatni a politikában, bőven elég.
Az lenne a gáz, ha komolyan is gondolnák, és valóban vallási fundamentalista agyhalottak lennének.
Sobri Jóska
má trumpi papánál is beleestél
ez a hideg cinikus kozmosz olyan Lovecraftos dolog
pedig eccerüen csak buta, mikor aszisz el valaki, hogy érinthetetlen, persze csak az annyira alacsony, hogy a legalsó kaszt alatt van, de persze lehet intelligens alaptörvénykező, az nem zárja ki, hogy cselekedeteiben buta legyen, dráka nagyim mindennap elmondta a hazugembert mega sántakutyát
Na ennek a lecsapódása folyamatban van, de ha lecsapódik ugyanúgy bele fog állni a földbe, minta zöszödibeszéd
Addigis
eresszetek, ez ereszen lemegyek menten, nem kegyelem, seggem kenegetem, nyeldeklek gecc, mer e belek nem erednek, repedek el, epekedek mencstek meg engemet, mentességet kérek, seggem ernyedt levélre..
UFF
Szerkesztette: sutianap

több mint 5 éve
Kérdés az origo-n:"Nem tudjátok hol lehet érdeklődni a fidesz új,
Szájer Józsefről elnevezett, otthon melege programjáról?"
több mint 5 éve
Egy ilyen nehéz napon, amikor már elvesztettünk valakit a seggbebaszás miatt, akinek "döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren", muszáj ezt a vonalat erőltetni? 😊Ha lehet kérni teljesen igazad van.Elég azt lobogtatni a politikában, bőven elég.Nem tudom, ha van egy kupac szar, meg egy kupac szar porcukorral megszórva, akkor inkább egyiket sem kérem.
Sobri Jóska
somoskovig
Az talán jobb hasonlat, hogy úgyis seggbebasznak, de lehet vazelinnel és anélkül. Tied a döntés.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ha lehet kérni teljesen igazad van.Elég azt lobogtatni a politikában, bőven elég.Nem tudom, ha van egy kupac szar, meg egy kupac szar porcukorral megszórva, akkor inkább egyiket sem kérem.
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 5 éve
Elég azt lobogtatni a politikában, bőven elég.Nem tudom, ha van egy kupac szar, meg egy kupac szar porcukorral megszórva, akkor inkább egyiket sem kérem.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De azok szerinted mennyire gondolják komolyan?Nem engem kell meggyőznöd a témában, hanem azokat, akik a Bibliát lobogtatják, mint 21.században alkalmazható hasznos javaslatgyűjteményt.A mosógépszerelés, mobiltelefonálás vagy a kresz sincs benne. A birka kivéreztetése meg a szombati tétlenség meg igen.Melyikben van benne a házasságon kívüli meleg szex, mint támogatandó lehetőség?Azért vannak benne viszonylag egyértelmű iránymutatások bizonyos témakörökben, mint tízparancsolat, meg ilyesmik, olvasd újra. 😊melyik 10 parancsolat?
somoskovig
Negritis
somoskovig
Komolyan egy többezer éves, ósdi, avétos életmódtanácsadást, ami valójában egy, a 21.században alkalmazhatatlan ostobasággyűjteményt preferálsz a valós racionalitás helyett?
Ha már tízparancsolat: nemhogy az asszony seggéről nem ír, de még arról se, hogy pl. orális szex nem lehet, vagy egészségügyi dugás. Arról szól ezen tárgykörben, hogy ne kívánd meg, és ne akard elbitorolni. Nem a kúrásról.
Sobri Jóska
somoskovig
Mari néninek Börögszörcsögön meg a nulla agyával nem elég a lobogtatás?
Majd összerakja magában a mozaikokat és emiatt megváltoztatja a szavazatát?
Elég azt lobogtatni a politikában, bőven elég.
több mint 5 éve
A Szodoma és Gomorra részekbenMelyikben van benne a házasságon kívüli meleg szex, mint támogatandó lehetőség?Azért vannak benne viszonylag egyértelmű iránymutatások bizonyos témakörökben, mint tízparancsolat, meg ilyesmik, olvasd újra. 😊melyik 10 parancsolat?
somoskovig
Negritis
somoskovig

több mint 5 éve
Nem engem kell meggyőznöd a témában, hanem azokat, akik a Bibliát lobogtatják, mint 21.században alkalmazható hasznos javaslatgyűjteményt.A mosógépszerelés, mobiltelefonálás vagy a kresz sincs benne. A birka kivéreztetése meg a szombati tétlenség meg igen.Melyikben van benne a házasságon kívüli meleg szex, mint támogatandó lehetőség?Azért vannak benne viszonylag egyértelmű iránymutatások bizonyos témakörökben, mint tízparancsolat, meg ilyesmik, olvasd újra. 😊melyik 10 parancsolat?
somoskovig
Negritis
somoskovig
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Francba, ha ezt tudom, na mindegy, átolvasom újra akkor, hogy igazán jó kereszténnyé tudjak válni. 😀csak a szomszéd feleségét ne kívánd, a seggéről nincs szó 😀Melyikben van benne a házasságon kívüli meleg szex, mint támogatandó lehetőség?Azért vannak benne viszonylag egyértelmű iránymutatások bizonyos témakörökben, mint tízparancsolat, meg ilyesmik, olvasd újra. 😊melyik 10 parancsolat?
somoskovig
Negritis
somoskovig
Negritis
több mint 5 éve
A mosógépszerelés, mobiltelefonálás vagy a kresz sincs benne. A birka kivéreztetése meg a szombati tétlenség meg igen.Melyikben van benne a házasságon kívüli meleg szex, mint támogatandó lehetőség?Azért vannak benne viszonylag egyértelmű iránymutatások bizonyos témakörökben, mint tízparancsolat, meg ilyesmik, olvasd újra. 😊melyik 10 parancsolat?
somoskovig
Negritis
somoskovig
több mint 5 éve
Szerintem csak akkor, ha kiderül.Persze, támogathatja. Misét is lehet tartani elkölcsi prédikációval, meg gyóntatni és feloldozni bűnösöket, csak ha mise után a sekrestyében rámászol a ministráns fiúra, akkor hogy is mondjam, csorbul a hitelessége a dolognak.Miért? Ha tudja magáról, hogy ez szerinte nem épp dolog, de ez van, attól még támogathatja a család igazi, rendes felépítését stb. Nyilván nem így gondolja, de amit leírsz az nem valid ez által.Szerintem is. Csak ha férfiként több fasz van a kezeben (is) valakinek, mint kilincs, akkor talán ne tolja bele gyorsba az iPadjen az alaptörvénybe, hogy apa férfi, anya no, a melegek meg ne hazasodjanak, ne fogadjanak örökbe, maradjanak távol a gyerekeinktol, meg egyébként is inkább bújjanak a föld alá.Bármilyen vádba, basztatásba belekeverni a szexuális orientációt mindig ugyanaz.Ebben tévedsz, rohadtul nem ugyanaz."Nincs mit tenni, ezek tényekSzájert a melegségével basztatni pont ugyanaz, mintha Alföldit, Fridit vagy Gulyás Marcit karaktergyilkolnák ezzel.
Így vagyunk mi keresztények
Szőrös mátkám, eressz kérlek
Én már csak egy ereszt kérek"
- Szájer József
petey
Rengeteg gáz eleme van a helyzetnek is, az embernek is, az, hogy meleg, az pont nem.
Sobri Jóska
somoskovig
Én liberálisként így látom.
Mindenki azzal baszik, akivel akar, ha elmúltak 18 évesek. És lehetnek akár 20-an is.
Sobri Jóska
Meg egyszerűbben, ha a pártod szerint nem azzal baszol, akivel akarsz, akkor nem szerencsés mégis azzal baszni.
somoskovig
kristóf17
somoskovig
Akkor hiteltelenné válik a prédikálás.
De senki se azzal a skizofrén tudattal issza a bort, miközben prédikálja a vizet, hogy le fog bukni.
Ha tudná egy rabló, betörő, hogy nem úsza meg, akkor el se követné a tettét.
Ezért ezek az utólagos okoskodások értelmetlenek.
Pl. Harvey Weinstein filmjeinek tanulságai is validak attól még, hogy maga Weinstein egy szarházi.
több mint 5 éve
csak a szomszéd feleségét ne kívánd, a seggéről nincs szó 😀Melyikben van benne a házasságon kívüli meleg szex, mint támogatandó lehetőség?Azért vannak benne viszonylag egyértelmű iránymutatások bizonyos témakörökben, mint tízparancsolat, meg ilyesmik, olvasd újra. 😊melyik 10 parancsolat?
somoskovig
Negritis
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Melyikben van benne a házasságon kívüli meleg szex, mint támogatandó lehetőség?Azért vannak benne viszonylag egyértelmű iránymutatások bizonyos témakörökben, mint tízparancsolat, meg ilyesmik, olvasd újra. 😊melyik 10 parancsolat?
somoskovig
Negritis
több mint 5 éve
Borkai: Magánrepcsi, jacht, kurvák, kokain, asszem ezt kimaxoltam.HA JACTHON ORGIÁZOL, NEM KELL AZ ERESZCSATORNÁN MENEKÜLNI!- ősi győri mondásHát ezen besírtam!!! 😀
Bazzani
Klaci79
Kenny
Szájer: Zsolti, fogd csak meg a söröm!
több mint 5 éve
Persze, támogathatja. Misét is lehet tartani elkölcsi prédikációval, meg gyóntatni és feloldozni bűnösöket, csak ha mise után a sekrestyében rámászol a ministráns fiúra, akkor hogy is mondjam, csorbul a hitelessége a dolognak.Miért? Ha tudja magáról, hogy ez szerinte nem épp dolog, de ez van, attól még támogathatja a család igazi, rendes felépítését stb. Nyilván nem így gondolja, de amit leírsz az nem valid ez által.Szerintem is. Csak ha férfiként több fasz van a kezeben (is) valakinek, mint kilincs, akkor talán ne tolja bele gyorsba az iPadjen az alaptörvénybe, hogy apa férfi, anya no, a melegek meg ne hazasodjanak, ne fogadjanak örökbe, maradjanak távol a gyerekeinktol, meg egyébként is inkább bújjanak a föld alá.Bármilyen vádba, basztatásba belekeverni a szexuális orientációt mindig ugyanaz.Ebben tévedsz, rohadtul nem ugyanaz."Nincs mit tenni, ezek tényekSzájert a melegségével basztatni pont ugyanaz, mintha Alföldit, Fridit vagy Gulyás Marcit karaktergyilkolnák ezzel.
Így vagyunk mi keresztények
Szőrös mátkám, eressz kérlek
Én már csak egy ereszt kérek"
- Szájer József
petey
Rengeteg gáz eleme van a helyzetnek is, az embernek is, az, hogy meleg, az pont nem.
Sobri Jóska
somoskovig
Én liberálisként így látom.
Mindenki azzal baszik, akivel akar, ha elmúltak 18 évesek. És lehetnek akár 20-an is.
Sobri Jóska
Meg egyszerűbben, ha a pártod szerint nem azzal baszol, akivel akarsz, akkor nem szerencsés mégis azzal baszni.
somoskovig
kristóf17
több mint 5 éve
Úgyse lehet senki próféta a saját hazájában.Akkor itt az idő, az igazi próféta ellenséges környezetben térít. 😊Nincs facebookom.Remelem, ezzel minden kapcsolódó kommentet szinten megvalaszoltal a Fidesz Fb oldalán is 😊Szájer "kolbászfaló" József 😁😁😁
ThundersNFL
Sobri Jóska
somoskovig
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 5 éve
Akkor itt az idő, az igazi próféta ellenséges környezetben térít. 😊Nincs facebookom.Remelem, ezzel minden kapcsolódó kommentet szinten megvalaszoltal a Fidesz Fb oldalán is 😊Szájer "kolbászfaló" József 😁😁😁
ThundersNFL
Sobri Jóska
somoskovig
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nincs facebookom.Remelem, ezzel minden kapcsolódó kommentet szinten megvalaszoltal a Fidesz Fb oldalán is 😊Szájer "kolbászfaló" József 😁😁😁
ThundersNFL
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 5 éve
Remelem, ezzel minden kapcsolódó kommentet szinten megvalaszoltal a Fidesz Fb oldalán is 😊Szájer "kolbászfaló" József 😁😁😁
ThundersNFL
Sobri Jóska