NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Konferencia döntők
1 149
77
21:00, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Szájer "kolbászfaló" József 😁😁😁
ThundersNFL
több mint 5 éve
Az Cartmen Lee tábornok 😁😁😁Rue des Pierres 57south park féle antimigráns taktika?
Házibuli csapdájában, csak magyar és lengyel ellenállók voltak, vagy esetleg előkerülnek nemsokára a kiskorú arab fiúk is?
sutianap
briareos
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
tippek h lázár mit jelent be rendkívüliként, és elég lesz-e a terelésre?Visszamászik.
briareos
Egy igazi fideszes nem futamodik meg.
¡No pasarán!
több mint 5 éve
Szájer "kolbászfaló" József 😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Rue des Pierres 57south park féle antimigráns taktika?
Házibuli csapdájában, csak magyar és lengyel ellenállók voltak, vagy esetleg előkerülnek nemsokára a kiskorú arab fiúk is?
sutianap
több mint 5 éve
Rue des Pierres 57Házibuli csapdájában, csak magyar és lengyel ellenállók voltak, vagy esetleg előkerülnek nemsokára a kiskorú arab fiúk is?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
tippek h lázár mit jelent be rendkívüliként, és elég lesz-e a terelésre?
több mint 5 éve
deep penetration agentAmúgy mi van akkor, ha Száj(karat)er József a zsaruknak akart segíteni megakadályozni egy homokos lumpen orgiát és ezért mászott fel az ereszcsatornán? 😊Hat jol beepult az biztos 😀
Mert a fejletlen nyugaton nem mehetnek csak úgy be a rendőrök felszólítás nélkül, így cselekedni kellett!!!
Tudtommal Saul karakterét is róla mintázták a Homeland-ben
FLZOLI
rokaur
több mint 5 éve
Amikor a valódi konzervatívizmus a forradalmi?Hmmm? Nézd már meg a konzervatívokat: yachtozás, meleg szex party. Szóval ha úgy nézzük, én inkább az ellenpólus vagyok.Inkább retrográdnak mondanám.Nekem meg az asszony és max szesz. Én ilyen progresszív vagyok.nem.inkább yacht, kurvák és kokain, mint ereszcsatorna és 25 férfi.Borkai legalább csajokkal bulizgatott.nem mind1?
Kenny
Negritis
Bocs.
Kenny
Gyurma Pappa
Sobri Jóska
Egyébként a monogám kapcsolat az elmúlt 200 év találmánya, szóval én vagyok a progresszív történelmi távlatban...
Gyurma Pappa
Az ellenforradalom ellenforradalma?
Amikor a retrográd a progresszív?
Ez a posztmodern.
Végülis akkor ugyanazt mondjuk.
több mint 5 éve
Hmmm? Nézd már meg a konzervatívokat: yachtozás, meleg szex party. Szóval ha úgy nézzük, én inkább az ellenpólus vagyok.Inkább retrográdnak mondanám.Nekem meg az asszony és max szesz. Én ilyen progresszív vagyok.nem.inkább yacht, kurvák és kokain, mint ereszcsatorna és 25 férfi.Borkai legalább csajokkal bulizgatott.nem mind1?
Kenny
Negritis
Bocs.
Kenny
Gyurma Pappa
Sobri Jóska
Egyébként a monogám kapcsolat az elmúlt 200 év találmánya, szóval én vagyok a progresszív történelmi távlatban...

több mint 5 éve
Inkább retrográdnak mondanám.Nekem meg az asszony és max szesz. Én ilyen progresszív vagyok.nem.inkább yacht, kurvák és kokain, mint ereszcsatorna és 25 férfi.Borkai legalább csajokkal bulizgatott.nem mind1?
Kenny
Negritis
Bocs.
Kenny
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Nekem meg az asszony és max szesz. Én ilyen progresszív vagyok.nem.inkább yacht, kurvák és kokain, mint ereszcsatorna és 25 férfi.Borkai legalább csajokkal bulizgatott.nem mind1?
Kenny
Negritis
Bocs.
Kenny

több mint 5 éve
Ez csak ízlésvita.nem.inkább yacht, kurvák és kokain, mint ereszcsatorna és 25 férfi.Borkai legalább csajokkal bulizgatott.nem mind1?
Kenny
Negritis
Bocs.
Kenny
több mint 5 éve
nem.inkább yacht, kurvák és kokain, mint ereszcsatorna és 25 férfi.Borkai legalább csajokkal bulizgatott.nem mind1?
Kenny
Negritis
Bocs.
több mint 5 éve
A fő problémám, hogy valaki annyira ignoráns, hogy ennyire súlyos járvány közepén szexpartira jár. Az hogy mit szed közben vagy kivel kefél, szerintem az ő dolga.Pontosan.
Gyurma Pappa
Megsértette a járványügyi szabályokat, semmibe vette a vírusvédekezést, ez a fő probléma.
Nem az, hogy miért, hogy kivel dugott és mennyire volt közben beállva.
Ezt próbálom kidomborítani, hogy ez a lényegi, releváns csapásvonal.
több mint 5 éve
Borkai legalább csajokkal bulizgatott.
Kenny
több mint 5 éve
Nem. 😊"Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren. "De most őszintén? Az egész kereszténydemokrácia, sőt, a keresztény vallás nem a kultúra szemétdombjára való a pusztán hatalmi céljainak megvalósításával, az ostoba emberek félrevezetésével, a politikábaintegrálódásával, kollaborációival, haszontalanságával?
Bazzani
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Miért? Ha tudja magáról, hogy ez szerinte nem épp dolog, de ez van, attól még támogathatja a család igazi, rendes felépítését stb. Nyilván nem így gondolja, de amit leírsz az nem valid ez által.Szerintem is. Csak ha férfiként több fasz van a kezeben (is) valakinek, mint kilincs, akkor talán ne tolja bele gyorsba az iPadjen az alaptörvénybe, hogy apa férfi, anya no, a melegek meg ne hazasodjanak, ne fogadjanak örökbe, maradjanak távol a gyerekeinktol, meg egyébként is inkább bújjanak a föld alá.Bármilyen vádba, basztatásba belekeverni a szexuális orientációt mindig ugyanaz.Ebben tévedsz, rohadtul nem ugyanaz."Nincs mit tenni, ezek tényekSzájert a melegségével basztatni pont ugyanaz, mintha Alföldit, Fridit vagy Gulyás Marcit karaktergyilkolnák ezzel.
Így vagyunk mi keresztények
Szőrös mátkám, eressz kérlek
Én már csak egy ereszt kérek"
- Szájer József
petey
Rengeteg gáz eleme van a helyzetnek is, az embernek is, az, hogy meleg, az pont nem.
Sobri Jóska
somoskovig
Én liberálisként így látom.
Mindenki azzal baszik, akivel akar, ha elmúltak 18 évesek. És lehetnek akár 20-an is.
Sobri Jóska
Meg egyszerűbben, ha a pártod szerint nem azzal baszol, akivel akarsz, akkor nem szerencsés mégis azzal baszni.
somoskovig
több mint 5 éve
A fő problémám, hogy valaki annyira ignoráns, hogy ennyire súlyos járvány közepén szexpartira jár. Az hogy mit szed közben vagy kivel kefél, szerintem az ő dolga.Szopómaszkban volt.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
A fő problémám, hogy valaki annyira ignoráns, hogy ennyire súlyos járvány közepén szexpartira jár. Az hogy mit szed közben vagy kivel kefél, szerintem az ő dolga.

több mint 5 éve
Borkai legalább csajokkal bulizgatott.nem mind1?
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Dugovics Titusz?Veszélyes a hősködés és a magyar virtus, kiderül a cikkből.Igazi példakép.Vajon köztársasági elnöknek jó lesz?Aki még 59 évesen is az ereszcsatornán próbál leereszkedni egy rendőrségi razzia közben, annak bizony van vér a pucájában. (Vagy mdma az ereiben.)
Klaci79
Mindenesetre elismerendő bátorság és lelkesültség, csak rossz taktika és stratégia.
Dehát mindenben nem lehet egyaránt erős.
Sobri Jóska
Minden magyar gyereket ilyennek kéne nevelni.
Bazzani
Véres lett a keze is, magyar gyerek megvágta.
Példaképnek nem mondanám. De nem hagyta magát bambán elfogni, felbuzogott Zrínyi vére.
Sobri Jóska

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
HA JACTHON ORGIÁZOL, NEM KELL AZ ERESZCSATORNÁN MENEKÜLNI!- ősi győri mondásHát ezen besírtam!!! 😀
Bazzani
Klaci79