Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 118
 index.hu/belfold/2016/08/30/orban_rahel_kepviselte_a_magyar_allamot_egy_kulfoldi_energiapolitikai_targyalason/

Lassan tényleg családi vállalkozás lesz ez a "kurva ország..."
Lecsó
Bár Récsöl egy eléggé visszataszító teremtés, de ebben nyugati trendeket követünk, az Usában a Kennedy/Bush/Clinton családok ugyanilyenek

több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
 index.hu/belfold/2016/08/30/orban_rahel_kepviselte_a_magyar_allamot_egy_kulfoldi_energiapolitikai_targyalason/

Lassan tényleg családi vállalkozás lesz ez a "kurva ország..."
több mint 9 éve
A kormàny zero tolleranciat hirdet a korrupcio ellen.
Janek
Nem szeretik a konkurenciát...
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan

Lehet ezt a vicc topicba kéne irjam?
Janek
nem, ez véresen komoly. minden forintot meg kell fogni, olyan nincs, hogy ne nekik osszák vissza.
tudod:
A korrupció az, amiből mi kimaradunk.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 435 — The only discipline that lasts, is self discipline
Janek
Lefordítom magyarra: "megnyitottam nektek minden törvényi lehetőséget, tessék azokat használni".

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve

Janek
Szerintem egyébként nincs korrupció, de ha fizetsz nekem, én elintézem, hogy az alvállalkozóm beírja, aztán az ár 30%-át visszaosztja neked a saint kitts és nevisi offshore cégén keresztül.

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 9 éve
 mandiner.hu/cikk/20160829_hatalmas_muszlim_kozpont_nyilik_a_rabbikepzovel_szemben
😀 😀 😀
NB2

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 510 — nabege2@yahoo.com
 mandiner.hu/cikk/20160829_hatalmas_muszlim_kozpont_nyilik_a_rabbikepzovel_szemben
😀 😀 😀
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
 24.hu/kozelet/2016/08/26/egyetlen-apro-kulonbseg-volt-az-rtl-es-a-kozteve-hiradojaban-ami-remekul-megmutatja-a-kormanyzati-propaganda-durvasagat/
peterk2005
Azt a k..va, a CNN is dezinformál!
"He was captured before he reached his destination, which was a Shia mosque," Najmaldin Karim, the governor of Kirkuk Governorate, told CNN. "The security guards noticed there was something wrong, especially that there was another suicide attack a bit earlier, and they captured him."
Karim said the terrorist organization "trained and brainwashed" the boy. "They tell them if they do this, they will go to heaven and have a good time and get everything that they ever wanted," he said.

edition.cnn.com/2016/08/22/middleeast/would-be-child-suicide-bomber-iraq/

Két dolog: egyfelől persze minden média mindig befolyásol, másfelől meg ebben a konkrét esetben a 24.hu nem biztos, hogy mértékadó hírforrás, ők szoci médiának vannak elkönyvelve (már ha még létezik ilyen).

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 435 — The only discipline that lasts, is self discipline
 24.hu/kozelet/2016/08/26/egyetlen-apro-kulonbseg-volt-az-rtl-es-a-kozteve-hiradojaban-ami-remekul-megmutatja-a-kormanyzati-propaganda-durvasagat/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.
Látod, lehet ezt jogszerűen is.

444.hu/2016/08/25/letrehoznak-egy-kulonbirosagot-es-maris-konnyebben-elsikalhatok-a-kenyes-ugyek
Sobri Jóska
Látom. Le is szophatnak. (Mármint engem, de akár még téged is)
Amadeus91
Ő téged:
 www.kormany.hu/download/4/21/00000/tn231c0.jpg

Ő engem:
 www.kormany.hu/download/f/9a/60000/Vizkelety%20Mariann.jpg

Ilyen a jog a gyakorlatban.
És ilyen a történelem.
És a fejlődés is.
Ami pár évszázada még bűnnek számított, ma már nem, vagy akár fordítva.
Panta rhei, semmi sem örökérvényű.

több mint 9 éve
És hogy Amadeus91 is megnyugodjon, hogy miként lesz törvényes, amire most korrupciót, kormányzati arroganciát vagy beavatkozást a bíróságok függetlenségébe-t kiáltana.

444.hu/2016/08/25/letrehoznak-egy-kulonbirosagot-es-maris-konnyebben-elsikalhatok-a-kenyes-ugyek
Sobri Jóska
Amadeus91
Inkább ki kellene állni a szakma becsületéért. Szólj, mikor hol, és megyek én is...
Lecsó
Nincs már neki. 😃
Amadeus91
😊
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230

Sobri Jóska
Amadeus91
Inkább ki kellene állni a szakma becsületéért. Szólj, mikor hol, és megyek én is...
Lecsó
Nincs már neki. 😃
több mint 9 éve

Sobri Jóska
Amadeus91
több mint 9 éve

Sobri Jóska
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 890 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
csináltak 2.0-s verziót, még cikibb, mint az első 😀

youtu.be/4ZROJ0qb8YA

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=-LukWHcITs8
empty taxi

kis híján leköptem fehérjével a macem.... kurva jó. 😃
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 373 — The Mathematician
Comment nélkül:

444.hu/2016/08/24/a-bayer-zsoltot-kituntetesre-allitolag-felterjeszto-gulag-emlektarsasag-elnoke-nem-ert-egyet-bayer-zsolt-kituntetesevel
StormST
- Virág elvtárs, ez az ítélet.
Sobri Jóska
Az emléktársaság elnökének az anyja egy romkocsmatulajdonos oligarcha szeretője volt. Bevallotta.
Kampman
attól még nem rossz lány az, csak kicsit kurv@

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
 www.youtube.com/watch?v=-LukWHcITs8

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Comment nélkül:

444.hu/2016/08/24/a-bayer-zsoltot-kituntetesre-allitolag-felterjeszto-gulag-emlektarsasag-elnoke-nem-ert-egyet-bayer-zsolt-kituntetesevel
StormST
Sobri Jóska
Az emléktársaság elnökének az anyja egy romkocsmatulajdonos oligarcha szeretője volt. Bevallotta.

több mint 9 éve
Comment nélkül:

StormST

több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 509 — SB 50 Champion @ Grund
Comment nélkül:

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Pont ezt gondoltam én is... Meg azt, hogy egy tudós, egy kutató vagy egy paralimpikon milyen hatalmat vagy befolyást veszített el? Rajcsányi el sem tudja képzelni, hogy valaki ne a hatalom és a befolyás elvesztése vagy megtartása miatt kelne síkra, és ne pénzért (mint pl ö), hanem mondjuk az erkölcsi normák betartása miatt ír pár sort valahova.
Ez őt minősíti...