Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
Máshogy mondom:index.hu/belfold/2016/09/13/uj_szinten_a_kampany_kover_laszlo_nekirontott_egy_migrans_focisztarnak/Ha nem működne, nem ezt tennék.
Szánalom.
A nagyobb baj az, hogy működik is...
Lecsó
A politikai pragmatizmus egyik alapvetése, hogy csak működő dolgokkal operálnak.
Sobri Jóska
A nagyobb baj az, hogy az emberek olyan sötétek, hogy elhiszik...
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/09/13/uj_szinten_a_kampany_kover_laszlo_nekirontott_egy_migrans_focisztarnak/Ha nem működne, nem ezt tennék.
Szánalom.
Lecsó
A politikai pragmatizmus egyik alapvetése, hogy csak működő dolgokkal operálnak.
Egy jót cigányozni mindig, akármilyen apropóból lehet. Hisz látod.Viszont ez a brexit-kampány és brexit óta lett igazán probléma, a proli suttyók a népszavazás óta feljogosítva érzik magukat arra, hogy az "idegenek" ellen "fellépjenek", szóval ebben a témában pont nem lehetett egy jó ízeset cigányozni, arabozni. Vannak kint lengyel és magyar barátaim, ugyan csak töredéküktől, de már hallottam, hogy beléjük álltak az igazi, tiszteletre méltó fehér nép tagjai, pont a brexit óta.minek ide iszlám?Halkan megjegyzem Franciaországban is előfordul, hogy helyi fiatalok randalíroznak (pl a foci eb alatt) aztán kiderült, hogy nem Francois és Jacques tombolt
hvg.hu/vilag/20160913_Mar_tucatnal_is_tobb_lengyelt_tamadtak_meg_NagyBritanniaban
Negritis
Meg ugye "magyarok" is sokszor bűnöznek Ausztriában, aztán kiderül, hogy nemzetiségileg valóban magyarok, de amúgy tudjuk kik...
NB2
dankodavid
több mint 9 éve
Fura nekem akkor a sztori így, nem is értem. De majd a magyarok és a lengyelek összefognak és jól szétverik ezt a csürhét😊
több mint 9 éve
Én is kint dolgozom, igen a söpredék a brexitet kvázi engedélynek tekinti arra hogy basztassa a lengyeleket. Érdekes hogy a fő gondjuk az arabokkal meg a feketékkel van, de beléjük nem mernek kötni.Szánalmas banda amúgy.Viszont ez a brexit-kampány és brexit óta lett igazán probléma, a proli suttyók a népszavazás óta feljogosítva érzik magukat arra, hogy az "idegenek" ellen "fellépjenek", szóval ebben a témában pont nem lehetett egy jó ízeset cigányozni, arabozni. Vannak kint lengyel és magyar barátaim, ugyan csak töredéküktől, de már hallottam, hogy beléjük álltak az igazi, tiszteletre méltó fehér nép tagjai, pont a brexit óta.minek ide iszlám?Halkan megjegyzem Franciaországban is előfordul, hogy helyi fiatalok randalíroznak (pl a foci eb alatt) aztán kiderült, hogy nem Francois és Jacques tombolt
hvg.hu/vilag/20160913_Mar_tucatnal_is_tobb_lengyelt_tamadtak_meg_NagyBritanniaban
Negritis
Meg ugye "magyarok" is sokszor bűnöznek Ausztriában, aztán kiderül, hogy nemzetiségileg valóban magyarok, de amúgy tudjuk kik...
NB2
dankodavid
több mint 9 éve
Viszont ez a brexit-kampány és brexit óta lett igazán probléma, a proli suttyók a népszavazás óta feljogosítva érzik magukat arra, hogy az "idegenek" ellen "fellépjenek", szóval ebben a témában pont nem lehetett egy jó ízeset cigányozni, arabozni. Vannak kint lengyel és magyar barátaim, ugyan csak töredéküktől, de már hallottam, hogy beléjük álltak az igazi, tiszteletre méltó fehér nép tagjai, pont a brexit óta.minek ide iszlám?Halkan megjegyzem Franciaországban is előfordul, hogy helyi fiatalok randalíroznak (pl a foci eb alatt) aztán kiderült, hogy nem Francois és Jacques tombolt
Negritis
NB2
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
minek ide iszlám?Halkan megjegyzem Franciaországban is előfordul, hogy helyi fiatalok randalíroznak (pl a foci eb alatt) aztán kiderült, hogy nem Francois és Jacques tombolt
Negritis
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/09/13/uj_szinten_a_kampany_kover_laszlo_nekirontott_egy_migrans_focisztarnak/Szánalom.
több mint 9 éve
Mint szaros pista nevenapjàn'
több mint 9 éve
Viktor az etikettel mindig ádáz harcot vív, többnyire igen sikertelenül.Jól elkapott pillanat, ordít róla a pökhendi, suttyó mentalitása. 😊
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/14368856_868761969927792_7912594418358036971_n.jpg?oh=00834862b3b5e52fa46cc90b7a5c23f9&oe=58437084
dankodavid
több mint 9 éve
a 20v2 szitu alapján a támadókra illenek a fent sorolt jelzők (huligánok tán?)minek ide iszlám?tökéletesen megértem őket.
Negritis
a lengyelek elveszik pont azokat a munkákat, amiket a suttyó, proli, buta helyi fiataloknak esze ágában sem lenne megcsinálni.
slowmotion
több mint 9 éve
Viktor az etikettel mindig ádáz harcot vív, többnyire igen sikertelenül.na majd segít neki Petike, a külkapcsolatok professzora, etikett-, protokoll- és diplomácia-szakértő
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/14368856_868761969927792_7912594418358036971_n.jpg?oh=00834862b3b5e52fa46cc90b7a5c23f9&oe=58437084
dankodavid
több mint 9 éve
Viktor az etikettel mindig ádáz harcot vív, többnyire igen sikertelenül.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/14368856_868761969927792_7912594418358036971_n.jpg?oh=00834862b3b5e52fa46cc90b7a5c23f9&oe=58437084
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
minek ide iszlám?Európa már bebizonyította egyszer-kétszer, de minimum kétszer, hogy nem kell. Az európai kultúra és életforma jeleskedik önnön maga pusztításában, ha úgy hozza a helyzet.
Negritis
több mint 9 éve
minek ide iszlám?tökéletesen megértem őket.
Negritis
a lengyelek elveszik pont azokat a munkákat, amiket a suttyó, proli, buta helyi fiataloknak esze ágában sem lenne megcsinálni.
több mint 9 éve
minek ide iszlám?hvg.hu/vilag/20160913_Mar_tucatnal_is_tobb_lengyelt_tamadtak_meg_NagyBritanniaban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az is mindent elmond --sok másik nagyobb jelentőséggel bíró dolog mellett--, amikor egy gnóm ember(erről nem tehet csóri nyomi, így született) állami pénzen qrvázik, és tartja el annak az egész családját... Az ilyeneket 'normálisék' általában titokban csinálják, +tagadják a végsőkig, kellemetlennek érzik... stb... Itt nem az a pár millió az érdekes, hanem ez a banánköztársaságokra, vagy fekete afrikai sötét diktatúrákra jellemző cinizmus... Nem beszélve az istenadta népről' amelyiket úgy lezüllesztettek morálisan, hogy egy ilyenen már fel sem horkan, egyenesen természetesnek veszi... Kiölték belőle azt a képmutató álszenteskedést is amikor az olyan maga által simán elkövetett erkölcsi botlásokat a 'kirakatban' lévőktől nem tűrte el...Amit mondasz, az igaz, bár én azt személy szerint nem bánom, hogy az általad említett képmutató álszenteskedés valóban egyre inkább eltűnik a magyar társadalomból. A politikusaink ígyis-úgyis korrupt gecik voltak és maradtak, én nem tartom egyiküket se nagyobbra, ha ezt kevésbé nyíltan csinálja.
ozibozi
több mint 9 éve
Az is mindent elmond --sok másik nagyobb jelentőséggel bíró dolog mellett--, amikor egy gnóm ember(erről nem tehet csóri nyomi, így született) állami pénzen qrvázik, és tartja el annak az egész családját... Az ilyeneket 'normálisék' általában titokban csinálják, +tagadják a végsőkig, kellemetlennek érzik... stb... Itt nem az a pár millió az érdekes, hanem ez a banánköztársaságokra, vagy fekete afrikai sötét diktatúrákra jellemző cinizmus... Nem beszélve az istenadta népről' amelyiket úgy lezüllesztettek morálisan, hogy egy ilyenen már fel sem horkan, egyenesen természetesnek veszi... Kiölték belőle azt a képmutató álszenteskedést is amikor az olyan maga által simán elkövetett erkölcsi botlásokat a 'kirakatban' lévőktől nem tűrte el...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Persze, évekig, évtizedekig hordott álarc szépen rá tud nőni bárkire.A helyzet az, hogy amikor valamit sokat mondasz, vagy valamit sokat mondanak neked, azt elhiszed. Az álarc lesz az arcod, vagy legalábbis már nehéz megkülönböztetni magadnak is. Nem én mondom, egykori közeli emberek mondják. Engem már hidegen hagy, bárkinek az elmeállapota 😊„az irányított nyilvánosságban egyelőre lehetetlenség őszintén beszélni a migránskérdésről. Ezt mi csak a diktatúrákból ismerjük, de tudomásul kell vennünk, hogy van olyan demokrácia, ahol a szólásszabadság gyakorlása egzisztenciális kérdés, és bizonyos véleményeket ellenjavallt elmondani” – adta meg a német demokrácia sajátos jellemzését OrbánTévedés azt hinni, hogy az bőr lenne.
vastag az a bőr
zinedine5
Az már nagyon-nagyon régen álarc.
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Én (jelenlegi távoli emberként) úgy látom, hogy kb. 20 éve rájöttek, hogy a legjobb, legprofitábilisabb üzlet Magyarországon a politika, azon belül is a kormányzás, és eddig nem volt okuk ezen a premisszán változtatni.
több mint 9 éve
A helyzet az, hogy amikor valamit sokat mondasz, vagy valamit sokat mondanak neked, azt elhiszed. Az álarc lesz az arcod, vagy legalábbis már nehéz megkülönböztetni magadnak is. Nem én mondom, egykori közeli emberek mondják. Engem már hidegen hagy, bárkinek az elmeállapota 😊„az irányított nyilvánosságban egyelőre lehetetlenség őszintén beszélni a migránskérdésről. Ezt mi csak a diktatúrákból ismerjük, de tudomásul kell vennünk, hogy van olyan demokrácia, ahol a szólásszabadság gyakorlása egzisztenciális kérdés, és bizonyos véleményeket ellenjavallt elmondani” – adta meg a német demokrácia sajátos jellemzését OrbánTévedés azt hinni, hogy az bőr lenne.
vastag az a bőr
zinedine5
Sobri Jóska

több mint 9 éve
„az irányított nyilvánosságban egyelőre lehetetlenség őszintén beszélni a migránskérdésről. Ezt mi csak a diktatúrákból ismerjük, de tudomásul kell vennünk, hogy van olyan demokrácia, ahol a szólásszabadság gyakorlása egzisztenciális kérdés, és bizonyos véleményeket ellenjavallt elmondani” – adta meg a német demokrácia sajátos jellemzését OrbánTévedés azt hinni, hogy az bőr lenne.
vastag az a bőr
zinedine5
több mint 9 éve
„az irányított nyilvánosságban egyelőre lehetetlenség őszintén beszélni a migránskérdésről. Ezt mi csak a diktatúrákból ismerjük, de tudomásul kell vennünk, hogy van olyan demokrácia, ahol a szólásszabadság gyakorlása egzisztenciális kérdés, és bizonyos véleményeket ellenjavallt elmondani” – adta meg a német demokrácia sajátos jellemzését Orbánvastag az a bőr
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=oP-1r5PMbQI
több mint 9 éve
www.hirado.hu/2016/09/06/alkalmatlanna-valt-posztjara-az-ensz-emberi-jogi-fobiztosa-szijjarto-peter-szerint/#És akkor most kiírják az új népszavazást, hogy "egyetért-e ön azzal, hogyha ez az alkalmatlan ENSZ főbiztos nem mond le akkor Magyarország kilépjen a szervezetből?"
Janek
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Vagyunk páran .Itt azért nem ő mondta a nagyobb faszságot, tegyük hozzá.
Mármint nem túl jó reklám az országnak amiket tesz.
Szóval van súlya a dolognak szerintem
Janek
Súlya nincs sok. A magyar külügy ugyanolyan jelentéktelen sóhivatal, mint maga az ENSZ.