Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
mandiner.hu/cikk/20160822_rajcsanyi_gellert_igy_gondozzatok_a_lovagkereszteteketEgyfelől tök igaza van, másfelől meg csúsztat, mert többen még az előző fidesz meg a mostani kormány alatt kapták a keresztet, mondjuk úgy a 30%-a a "tüntetőknek".
"Öt: a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes felhorgadásötpercét, amivel egymás előtt bizonyítani akarják önnön erkölcsi fölényüket."
NB2
Ettől még persze, sok haszna nincs ennek a kutyakomédiának.

több mint 9 éve
mandiner.hu/cikk/20160822_rajcsanyi_gellert_igy_gondozzatok_a_lovagkereszteteket"Öt: a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes felhorgadásötpercét, amivel egymás előtt bizonyítani akarják önnön erkölcsi fölényüket."
több mint 9 éve
Felhívom a tisztelt publikumot egy régi magyar mondásra: mindenkinek megvan a maga keresztje.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ÜZENEM STEFKA PISTÁNAK…Ez a Stefka is..... Vannak emberek, akiknek olyan tenyérbemászó a stílusuk, hogy az se tud érdekelni, hogy mit mondanak. A Bayer mellett ez a Stefka is ilyen. Meg a balosok közül a Kende Péter. Hogy ezek hogyan tudnak évtizedeken keresztül érvényesülni? Ennyire kevés az ész - vagy a nyelv - hogy ezekre is szükség van? Nálam, ha ilyen lenne a stílusa, Bill Gates ifjú verziója se dolgozna 1-2 napnál tovább, tök mindegy mekkora zseni. 😀
diverdoc

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azannya, ezt tényleg úgy osztogatják, mint a jehova tanúi a szórólapjaikat 😀 Őszintén szólva, ha én kapnék egy ilyent, lehet, hogy fel se mennék érte Pestre, nem éri meg a benzin pénzt 😊Hányan kapták meg ezt a billogot, hogy ennyi vissza tudja adni?"A Magyar Érdemrend lovagkeresztjéből évenként legfeljebb kettőszáznyolcvan adományozható."
peterk2005
Lengyelpiacos...
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Megnéztem én is a wikin, baromi sok van. Visszapörgettem vagy 2004-ig, hát mit mondjak, azért találtam pár érdekes nevet...Már 47.már 40De ki írta?Pontosan nem tudom ki írta, de szerintem ezt a (most épp) 33 embert kizárhatjuk:
Sobri Jóska
444.hu/2016/08/22/visszaadott-lovagkereszt-szamlalo
Jan
Amadeus91
Hányan kapták meg ezt a billogot, hogy ennyi vissza tudja adni?
peterk2005
(jó, persze Zsótival egyik se ér fel, de pl most tudtam meg, hogy a volt főnökömnek is van egy ilyen... szvsz ő nem is fogja visszaadni 😊 )
több mint 9 éve
Kaptok egy kis ellenvéleményt😊Itt pedig egy kis szösszenet a bérborzról aki ezt írta (Stefka)
azoreg.hu/nem-adom-vissza/
(nem én írtam)
NB2
ÜZENEM STEFKA PISTÁNAK…
„Márpedig én nem adom vissza a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét, amit 2011-ben kaptam az 1956-os forradalomról és szabadságharcról készült könyveimért. Büszke vagyok, jól érzem magamat Bayer Zsolt kollégám, Bencsik András, Hargitay András és Szigethy Gábor társaságában.”- Nyilatkozta Stefka István, magát újságírónak tartó, a szakma másik része szerint bérborz.
Nos, kedves Pistám, te nem csak ezeket a kitüntetéseid nem adod vissza, hanem azokat sem, amiket még annak idején, jóval a rendszerváltás előtt kaptál sok éven keresztül, a Belügyminisztérium céljait szolgáló riportjaidért, tudósításaidért.
Ugyan olyan alázattal vetted át a kitüntetéseket és a pénzjutalmakat annak idején Horváth István belügyminisztertől, Lakatos Ernő, (APO) jelenlétében, mint ma, az új uraidtól.
Mint ahogy ott voltak azok is, akik társaságában akkor érezted jól magad. Szabó László, Molnár Tamás, (az első képen), és sorolhatnám… és akkor is büszke voltál, és akkor is jól érzeted magad az akkori barátaiddal, akkori elvtársaiddal. Tudom, tanúsíthatom, mert ott voltam. Mert ha jól emlékszem, a kitüntetéseid és a pénzjutalmaid is az elvtársaidtól kaptad. Ha te nem emlékszel, nézd meg, mi van az okleveleidre írva! Stefka István elvtársnak. És azokat sem küldted vissza az óta sem, akár csak ennek a rendszernek, amiket mostanában kaptál. Gondolom, azt se küldted vissza, amit például l982-ben, a Sajtónap alkalmából vettél át, a „Belügyminisztérium érdekében kifejtett áldozatos munkádért”. És ebben az évben éppen, -a képek tanúsága szerint-, épen te köszönted meg a Belügyminiszternek a nagy tisztességet, amivel elismerték a munkád, a munkátokat.
Mert te is része voltál annak idején annak a néhány tíz, szigorúan kiválasztottnak, akik Belügyi Tudósítói igazolvánnyal rendelkeztek, és munkájuk a belügyminisztérium sajtó,- és propaganda munkáját volt hivatva, önkéntesen segíteni. Igen, önkéntesen!
Ha nem emlékeznél, küldök neked néhány ott készült képet. Többek között azt is, amikor megköszönöd Horváth István belügyminiszternek, és Lakatos Ernőnek, az MSZMP KB. Agitációs és Propaganda osztálya vezetőjének a megérdemelt munkádért kapott jutalmad.
Nézegesd csak a Magyar Rendőr című lap archívumában megtalálható képeid, és gondolkozz el azon, hogy ki is vagy te Stefka Pista… Hogy hol, mikor, és éppen kiknek a társaságában érzed jól magad. Tényleg büszke lehetsz! Tegnap azokra, ma ezekre. És holnap?...
www.facebook.com/andras.lakatos1/posts/10208149203555996

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
"A Magyar Érdemrend lovagkeresztjéből évenként legfeljebb kettőszáznyolcvan adományozható."Már 47.már 40De ki írta?Pontosan nem tudom ki írta, de szerintem ezt a (most épp) 33 embert kizárhatjuk:
Sobri Jóska
Jan
Amadeus91
peterk2005
Lengyelpiacos...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/08/23/taxisuldozes_volt_a_belvarosban_emberek/Nem biztos, hogy pont ebbe a topikba illik, de talán valamennyire most már mégis, az elmúlt hónapok után. Elég kevés fantázia kell hozzá, hogy kitaláljuk, miért is spurizott a rendőrök elől a félig felmatricázott, elég nyilvánvalóan láthatóan hiéna taxis, most már csak az a kérdés merül fel bennem ismét, hogy az ilyen, meg a hétvégén is firtatott 1280 Ft/km-es taxis kocsiján miért van még rendszám, ha az Uber sofőrök kocsijáról volt buzgalom leszedni és őket baszogatni is? Erre miért nem lehet kormányzatilag embereket uszitani vajon?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
A rohadt népszabi, munkát adott egy akkor még liberális (vagy milyen?) Bayernak. Fujj... Nade Zsóti azóta megtért, és náci lett, mert most épp arra van igény. Aztán ha majd bukik a fidesz, akkor lehet, hogy előveszi az akkor remek cikkeit, és azt tetováltatja magára, hogy könnyebben pálforduljon. Hogy is volt, aszongyahogy:De van egy szint, ami alatt azért már többről szól. Ez a Bayer jóval túllépett a beszólogatós pesti értelmiségi keretein, ez egy főállású uszító, gyűlöletkeltő figura. Nem sokszor olvasom/látom, de akárhányszor belebotlok egy műsorába, vagy írásába, nem is a tartalom zavar, hanem a stílus. A barom, suttyú, alpári, uszító jelleg. Egy ilyent megplecsnizni azért már elég ütős történet, itt már nem csak annyi a dolog, saját sleppet díjaznak, hanem a saját sleppből a fekáliát tálalják fel a díszterem asztalán főételként. Ez szvsz morálisan az egész magyar közéletre nézve is nagyon káros. A jobboldal szellemi higiéniájára nézve is az.Az megvan, hogy anno a kilencvenes évek elején bayer a népszabadság újságírója volt? 😊 Legismertebb cikke abban a lapban '94-ből az Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című, ezért nem is igazán értem a népszabi nagy felháborodását, hiszen ha ez a kitüntetés egy életműdíj, akkor egy kicsit ők maguk is hozzátettek e remek ember sikerességéhez.
peterk2005
baggio
„Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppen hogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek…”
Szerencsére a titkok azóta kevesebbek lettek, meg a fegyveres őrök is, így Zsótink visszatérhetett...
Ohhh wait!
Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
Kaptok egy kis ellenvéleményt😊Köszönjük... 😊
azoreg.hu/nem-adom-vissza/
(nem én írtam)
NB2
több mint 9 éve
Vannak dolgok, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Mert van, ami attól még aggályos és kifogásolandó, hogy szándékos és időzített geciség.Nem kell szó nélkül elmenni mellette. Csak tudatosítani kéne, hogy nem az ilyen kitüntetések az igazi botrányok, nem az ilyenek miatt szar Magyarország. Persze ezeken lovagolni könnyebb, mint a korrupcióval, demográfiai válsággal, az értelmiség elvándorlásával, oktatással, egészségüggyel, úgy egyáltalán a szavazókat valóban érintő kérdésekkel foglalkozni. Hogy egy másik példát hozzak: Schiffer András mondta abban az elhíresült Kálmán Olgás interjújában, hogy az mégiscsak szánalmas volt, hogy a 2014-es választási kampány kellős közepén a baloldali ellenzék színe-java egy megszállási emlékmű előtt parádézott éjt nappallá téve, mintha annál fontosabb dolga nem lett volna. Az is teljesen egyértelmű gumicsont volt Orbán részéről, pontosan tudta, hogy ezzel eltereli az ellenzéke figyelmét a kampánytól.
Elképzelem, ahogy az okos ellenzék pártostul, választópolgárostul összekacsint, és nem horkan fel Zsóti kitüntetésén. Mert ez csak egy gumicsont. Ugyan morálisan tényleg erősen aggályos egy ilyen ganét kitüntetni, de most hagyjuk. Várjuk az igazi csontot. Aztán jön egy másik ügy, azt is negligáljuk, mert az sem az igazi. Aztán a harmadikat, meg a negyediket. Közben meg a nem ellenzéki, kormánypárti vagy semleges nézők meg azt látják, hogy már felhorkanni sincs kedv, erő, közös akarat, stb... Aztán lassan elmarad minden horkangatás, mert mindenki várja azt a nagyot, amire majd egy igazit horkanthat.
Lecsó
Nyugodtan mondja el mindenki a véleményét Bayerről, nincs azzal semmi baj. De az, hogy most már komplett cikksorozatok, meg egymásnak üzengetés megy, ez nevetséges.
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
De van egy szint, ami alatt azért már többről szól. Ez a Bayer jóval túllépett a beszólogatós pesti értelmiségi keretein, ez egy főállású uszító, gyűlöletkeltő figura. Nem sokszor olvasom/látom, de akárhányszor belebotlok egy műsorába, vagy írásába, nem is a tartalom zavar, hanem a stílus. A barom, suttyú, alpári, uszító jelleg. Egy ilyent megplecsnizni azért már elég ütős történet, itt már nem csak annyi a dolog, saját sleppet díjaznak, hanem a saját sleppből a fekáliát tálalják fel a díszterem asztalán főételként. Ez szvsz morálisan az egész magyar közéletre nézve is nagyon káros. A jobboldal szellemi higiéniájára nézve is az.Az megvan, hogy anno a kilencvenes évek elején bayer a népszabadság újságírója volt? 😊 Legismertebb cikke abban a lapban '94-ből az Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című, ezért nem is igazán értem a népszabi nagy felháborodását, hiszen ha ez a kitüntetés egy életműdíj, akkor egy kicsit ők maguk is hozzátettek e remek ember sikerességéhez.
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Beszarok. Gondoltam meghallgatom már ezt az új ötvenhatos dalt, youtube-on rákerestem, és rákattintva az első találatra, a dal vége felé jöttem rá, hogy ez tényleg az igazi, nem valami paródiára bukkantam. Isten biza, és végig úgy hallottam, hogy azt éneklik, hogy "Magyarország hal szagú". A dalszöveg írójának lehetett volna annyi esze, hogy meghallgatja, hogy szól a szöveg élőben, mert ebből így tuti mém lesz...(Amúgy meg a dalban én semmi "magyar" jellegűt nem találtam, ellenberger tisztára olyan, mintha az Oroszlánkirály főcím zenéjét koppintották volna le 😀 )
www.youtube.com/watch?v=e9r4rdOD8GM
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Ezzel most nem mutyit fednek, hanem a polgárháborús/szekértáboros hisztériát élesztik újra. Persze ehhez mindig két fél kell, az egyik aki bedobja a teljesen nyilvánvaló gumicsontot (az utóbbi években: Szabadság téri emlékmű, Bayer vagy Szaniszló kitüntetései), meg a másik, aki látványosan ráharap. Mindkét oldalnak szüksége van időről időre ezekre a botrányokra, mert ezekkel lehet egybentartani a potenciálisan lankadó/passzivizálódó szavazótábort és egymás ellen uszítani őket a fórumokon, Facebookon, ahol csak lehet. Felesleges marhaságok, amelyeknek nincs valós befolyása a mindennapi életünkre, viszont baromi jól lehet rajta mocskolódni, felháborodni, fasisztázni/zsidózni/komcsizni, kinek mi tetszik. Most függetlenül attól, ki mit gondol Bayerről, ez az egész ügy, ami az elmúlt 3 és a következő 7 napban uralni fogja az egész médiát a kurucinfótól az indexen át a klubrádióig, valóban ott van az ország 1000 legfontosabb problémája között, amiről érdemes lenne beszélni és amelyekkel kapcsolatban megoldásra vagy legalábbis megegyezésre kelleni jutni?Van mindkét - vagy három? tökmindegy - oldalnak egy "pesti értelmisége", amelyik élvezi, hogy reflexből, pénzért, kedvtelésből, megszokásból hülyézi a másikat, egymáson köszörüli a nyelvét. Ez - bár engem rohadtul irritál néha, de - tényleg jelentéktelen, értelmetlen, nem is érdemes vele foglalkozni. De van egy szint, ami alatt azért már többről szól. Ez a Bayer jóval túllépett a beszólogatós pesti értelmiségi keretein, ez egy főállású uszító, gyűlöletkeltő figura. Nem sokszor olvasom/látom, de akárhányszor belebotlok egy műsorába, vagy írásába, nem is a tartalom zavar, hanem a stílus. A barom, suttyú, alpári, uszító jelleg. Egy ilyent megplecsnizni azért már elég ütős történet, itt már nem csak annyi a dolog, saját sleppet díjaznak, hanem a saját sleppből a fekáliát tálalják fel a díszterem asztalán főételként. Ez szvsz morálisan az egész magyar közéletre nézve is nagyon káros. A jobboldal szellemi higiéniájára nézve is az.
Kampman
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Semmi gond azzal hogy reagáltak rá, semmi gond hogy visszaadják mert nekik morálisan nem fér bele a dolog (mondjuk firtathatnank hogy átvételnél vajon érdekelt-e bármelyiküket hogy eddig kikapta).Sajnos a mai magyar médiának lételeme a gumicsont rágása, ez generál kattintást/nézettséget/hallgatottságot, azaz bevételforrást a gumicsont körüli hirdetési felületekből.
De ez a médiában tulproges szerintem kurva felesleges 1 héten keresztül.
Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Semmi gond azzal hogy reagáltak rá, semmi gond hogy visszaadják mert nekik morálisan nem fér bele a dolog (mondjuk firtathatnank hogy átvételnél vajon érdekelt-e bármelyiküket hogy eddig kikapta). De ez a médiában tulproges szerintem kurva felesleges 1 héten keresztül.
több mint 9 éve
Igazad van, de mi lenne a dolga ebben a helyzetben egy matematikusnak, egy történésznek, stb...?Hülyén hangzik, de ha már "hagyták", hogy idáig fajuljon az agyhalál, akkor kb. annyi, hogy foglalkozzanak matematikával, történelemmel, a saját boldogulásukkal. De erről már polemizáltunk, nem értettünk egyet.
Lecsó
Valószínüleg te az átlagnál idealistább én meg cinikusabb vagyok.
Ugyanazt a csótányt látjuk, de máshogy reagálunk rá.
Te eltaposnád, kiírtanád, és ha ez nem jön be, és egyre nagyobbak és ellenállóbbak jönnek, akkor folytatnád a kilátástalan harcot, mert a belső késztetésed erre sarkal.
Én meg körberaknám könyvekkel, elkeríteném, tudnám ő hol van, én hol vagyok, és úgy okoskodnék, hogy kicsi az esélye, hogyha van már egy a szobámban, akkor jön még egy, és próbálnék profitálni az így kialakult helyzetből. (Hátha el tudom adni egy malájnak vacsorára, mondjuk.) Mert engem meg erre sarkal a bensőm, mivel azt gondolom, úgyse lehet az összes csótányt kiírtani, és ez a közepes még mindig jobb, mint ha valami lóméretű jönne.
több mint 9 éve
Igazad van, de mi lenne a dolga ebben a helyzetben egy matematikusnak, egy történésznek, stb...? Ha úgy vesszük, csak a gumicsontot tudja rágni. Mint mi is. Vagy bárki...De ha nem gumicsont rágásnak nevezzük, hanem vélemény nyilvánításnak, vagy felháborodásnak, akkor mondhatjuk, hogy ésszerű és jogos cselekedet, még ha elégtelen vagy hatástalan is. Szerintem van értelme. Még ha most nem is látszik. Mert egy társadalom értékrendszere vagy iq-ja ezekből áll össze. Hogy elfogadja-e a zsótikat mércének.
Változik ettől valami? Nem.
Jobb ország lennénk, ha az ilyesmi szó nélkül maradna? Nem...
több mint 9 éve
Az a probléma, hogy az "egyszeri értelmiségi" bármit is csinál, annak valós hatása megmarad a gumicsontrágás szintjén.És ilyenkor látszódik -legalábbis számomra- legjobban, hogy a valós törésvonal, érdekellentét nem a fidesz és az mszp, vagy a kormány és az ellenzék között húzódik, hanem a politikából/ért élő, azt csináló, kihasználó, élvező, abból profitáló platform (és ehhez bizony egyaránt tartozik a fidesztől, az mszp-n, lmp-n át a jobbikig az egész bagázs) és a többi, nem eröltetett politikai kategóriákban gondolkodó ember között.
Darabszámra kb 1:99 az arány, súlyra, valós ráhatásra a dolgok menetére meg 99:1.
Én ezt érzem -egyébként megoldhatatlan- problémának, amit még évtizedekig szívni fog Magyarország.
És egy ilyen bayer-kitüntetés és az azt övező történésegyüttes pont ezt a valódi törésvonalat, és valódi tehetetlenséget fedi fel és mutatja meg egyértelműen.
több mint 9 éve
Azért érdekes dolog ez a gumicsontozás...Vannak dolgok, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Mert van, ami attól még aggályos és kifogásolandó, hogy szándékos és időzített geciség.
Elképzelem, ahogy az okos ellenzék pártostul, választópolgárostul összekacsint, és nem horkan fel Zsóti kitüntetésén. Mert ez csak egy gumicsont. Ugyan morálisan tényleg erősen aggályos egy ilyen ganét kitüntetni, de most hagyjuk. Várjuk az igazi csontot. Aztán jön egy másik ügy, azt is negligáljuk, mert az sem az igazi. Aztán a harmadikat, meg a negyediket. Közben meg a nem ellenzéki, kormánypárti vagy semleges nézők meg azt látják, hogy már felhorkanni sincs kedv, erő, közös akarat, stb... Aztán lassan elmarad minden horkangatás, mert mindenki várja azt a nagyot, amire majd egy igazit horkanthat.
"Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.
Szól a kürt, ellibben a függöny, amit most látsz, az tényleg van. Kár, hogy mikor körbenéznél, a szélben a mécsesed ellobban.
És támad akkor olyan sötét, amiben az élők kezét többet nem találod, és ami elér, azt ütöd-vágod."
több mint 9 éve
Azon töprengek, hogy milyen milliárdos mutyi bontakozódhat ki éppen, amit éppen a kereszt sztorival fednek. Mert, hogy ez a csont se véletlen most lett bedobva az fix.Ezzel most nem mutyit fednek, hanem a polgárháborús/szekértáboros hisztériát élesztik újra. Persze ehhez mindig két fél kell, az egyik aki bedobja a teljesen nyilvánvaló gumicsontot (az utóbbi években: Szabadság téri emlékmű, Bayer vagy Szaniszló kitüntetései), meg a másik, aki látványosan ráharap. Mindkét oldalnak szüksége van időről időre ezekre a botrányokra, mert ezekkel lehet egybentartani a potenciálisan lankadó/passzivizálódó szavazótábort és egymás ellen uszítani őket a fórumokon, Facebookon, ahol csak lehet. Felesleges marhaságok, amelyeknek nincs valós befolyása a mindennapi életünkre, viszont baromi jól lehet rajta mocskolódni, felháborodni, fasisztázni/zsidózni/komcsizni, kinek mi tetszik. Most függetlenül attól, ki mit gondol Bayerről, ez az egész ügy, ami az elmúlt 3 és a következő 7 napban uralni fogja az egész médiát a kurucinfótól az indexen át a klubrádióig, valóban ott van az ország 1000 legfontosabb problémája között, amiről érdemes lenne beszélni és amelyekkel kapcsolatban megoldásra vagy legalábbis megegyezésre kelleni jutni?
Toca
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Már 47.már 40De ki írta?Pontosan nem tudom ki írta, de szerintem ezt a (most épp) 33 embert kizárhatjuk:
Sobri Jóska
Jan
Amadeus91

több mint 9 éve
Azon töprengek, hogy milyen milliárdos mutyi bontakozódhat ki éppen, amit éppen a kereszt sztorival fednek. Mert, hogy ez a csont se véletlen most lett bedobva az fix.