Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
hú ez már elég összeesküvés elmélet gyanús, szted mi olyat tudott meg a cikkből az embercsemépsz amit ne tudna meg bárkitől akit csempész ?
gabtsi
végülis bárki beszél magyarul, és érti a rendőröket, hogy mi mikor és miért történik? bárcsak ennyien beszélnék a magyar nyelvet ... de akár más dolog miatt is találhatják társadalomra veszélyesnek a cselekményt, nekem csak ötletem volt ez így hirtelen.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hú ez már elég összeesküvés elmélet gyanús, szted mi olyat tudott meg a cikkből az embercsemépsz amit ne tudna meg bárkitől akit csempész ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
az indexen is van cikk erről, és ott leírják, hogy miért támadták meg a megrovást amit kapott az újságíró.

persze nyilván hallatlanul veszélyes a társadalomra a pali.
gabtsi
maga a cselekmény volt veszélyes, nem a pali ... nem kellene sztem így lesarkítani, populista módon írogatni, főleg még ha nem is igaz.
csebi
már mi volt veszélyes, hogy átjött a határon a többi migránssal ?
gabtsi
nem, hanem egy ilyen cikk, jelentés a fekete piacon az embercsempészeknek nagyon nagyon sokat ért volna (sztem többet, mint amit az indextől kapott, bár gondolom most elindul a bulvár, és majd megy a mokkába, fókuszba nyilatkozgatni jó pénzért, hogy őt a magyar igazságszolgáltatás mennyire meghurcolja). talán nem véletlen, hogy a táborokba nem járhat be boldog-boldogtalan.

szerk.: látom belinkelted a sajtó törvényből. arról már leírtam az én véleményem. ez, amit írt, az nem közérdekű adat. ez egy személyes vélemény, benyomás.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010-es törvény 8. § (1) szakasza

A médiatartalom-szolgáltató, annak munkavállalója vagy a médiatartalom-szolgáltatóval munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személy nem vonható felelősségre olyan jogsértésért, amelyet valamely közérdekű információ megszerzésével összefüggésben követett el, és az adott információ általa nem, vagy csak aránytalan nehézséggel lett volna más módon megszerezhető, feltéve, hogy az így elkövetett jogsértés nem okoz aránytalan vagy súlyos sérelmet, továbbá az információ megszerzésére nem a minősített adatok védelméről szóló törvény megsértésével került sor.

több mint 10 éve
Emlékeim szerint én linkeltem annak idején ennek az újságírónak a cikkét. Arra válaszolva írtad le akkor a véleményedet.

Kíváncsi leszek a végeredményre én is. Az emlékeim alapján hatóságot megtéveszteni eljárás alatt már nem lehet, azt csak eljárás alá nem vont személy követheti el. A határnál bezsuppolják, buszra ültetik, táborba viszik, őrzik, és amikor oda jut, hogy kikérdezik, akkor nincs eljárást alatt? Ez nemigen tűnik valószínűnek. Szerintem akkor már idegenrendészeti eljárás alatt volt. De majd meglátjuk. (Ha közokiratot írt alá, akkor meg egyszerűen hülyeséget csinált, meg is érdemli.)
peterk2005
lehet az a véleményed, de sztem a Btk. elég egyértelműen fogalmaz:

" Aki hatóságnál szabálysértési, illetve fegyelmi jogkör gyakorlójánál szabálysértési, illetve fegyelmi eljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan – és a 269. § esete nem áll fenn -, egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

abban a pillanatban, hogy a rendőrnek (hatóság) azt állítja (bejelentés), hogy kirgiz állampolgár (valótlan adat) és nincs útlevele (valótlan adat), akkor elköveti ezt a bűncselekményt.

több mint 10 éve
az indexen is van cikk erről, és ott leírják, hogy miért támadták meg a megrovást amit kapott az újságíró.

gabtsi
maga a cselekmény volt veszélyes, nem a pali ... nem kellene sztem így lesarkítani, populista módon írogatni, főleg még ha nem is igaz.
csebi
már mi volt veszélyes, hogy átjött a határon a többi migránssal ?

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
peterk2005
Nem értünk sok mindenben egyet ez tény.Véleményedet meg természetesen tiszteletben tartom, max próbállak meggyőzni az ellenvéleményemről. Amíg ennyire normális hangnemben tudok véleményt ütköztetni addig jó. Részemről veszélyesnek látom a kialakult, kialakulóban lévő helyzetet ezért írok. Te nem, szerinted nem ez a helyzet. Az idő eldönti. Legyen Neked igazad, tiszta szívemből kívánom.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 415 — The only discipline that lasts, is self discipline
Emlékeim szerint én linkeltem annak idején ennek az újságírónak a cikkét. Arra válaszolva írtad le akkor a véleményedet.

Kíváncsi leszek a végeredményre én is. Az emlékeim alapján hatóságot megtéveszteni eljárás alatt már nem lehet, azt csak eljárás alá nem vont személy követheti el. A határnál bezsuppolják, buszra ültetik, táborba viszik, őrzik, és amikor oda jut, hogy kikérdezik, akkor nincs eljárást alatt? Ez nemigen tűnik valószínűnek. Szerintem akkor már idegenrendészeti eljárás alatt volt. De majd meglátjuk. (Ha közokiratot írt alá, akkor meg egyszerűen hülyeséget csinált, meg is érdemli.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve

gabtsi

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 711
 444.hu/2015/12/01/az-ugyeszseg-vadat-emelt-az-ev-legjobb-beepulos-riportja-miatt
Az index egyik olvasója feljelentette. Tiszta kommunizmus...mikor lesz vajon vége ennek a feljelentgetésnek. Úgy tűnik még mindig sokan baromira ráérnek feljelentgetni, ahelyett hogy dolgoznának. Abba már bele se merek gondolni, hogy lehet valakinek az a munkája, hogy feljelentsen másokat. Mert az '50-es években már volt ilyen..."mi kommunista ifjak indulunk"
Klaci79
ez nem kommunizmus, hanem jogállamiság. megjegyzem, hogy az ügyészségnek hivatalból kellett volna eljárást indítani sztem itt követtek el egyedül hibát, hogy nem tették meg.
ha jól emlékszem, mikor kijött a riport, azonnal írtam itt is, hogy bűncselekményt vagy bűncselekményeket követett el az úr. teljesen jogos az ügyészség nyomozása.
A 444-et alapvetően szeretem olvasni, vannak jó írásaik, riportjaik, de nagyon nem értek velük most egyet.
ad1: az nem igaz, hogy nem volt más lehetőség az idegenrendészeti eljárás lefolytatásáról képet kapni.
ad2: igen is megtévesztette a hatóságot, saját maga írta
ad3: közokirat hamisítás: ezt egyszerű lenne bebizonyítani, elő kell keresni bmien papírt, amit esetleges aláírt. ha van akkor elkövette, ha nem akkor nem.
ad4: mindezek mellett az nem számít közérdekű adatnak, ahogyan ő ezt bemutatta. ez személyes vélemény, nem pedig adat.
ad5: saját maga a cikkben elismeri, hogy korábban mikor kérdezett rendőröket az eljárás menetéről, akkor azok válaszoltak. szóval most akkor hozzáfért az információkhoz vagy nem? jó lenne eldönteni.

továbbra sem tudom elfogadni ezt a szenzációhajhász újságírót, aki csak azért írt erről, mert éppen pörög, tudomásom szerint korábban kicsit sem foglalkozott a témával, de kvázi szakértőként okoskodott mindenben.
gondolom, hogy ezért most mit fogok itt kapni, de ez a személyes véleményem.
csebi
abszolút nem azzal van bajom, hogy bűncselekmény volt e vagy sem. Azzal van bajom, hogy az emberek jelentgetik fel egymást, ahelyett, hogy az arra hívatott szervezetek dolgoznának. Bezzeg ha az utcán összevernek valakit, nagy tisztelet a kivételnek, inkább mindenki továbbsiet, nehogy aztán tanúskodni kelljen. Itt bezzeg megy a feljelentgetés, mint anno fekete vágásért. Na ezért jut eszembe a kommunizmus
több mint 10 éve

több mint 10 éve
 444.hu/2015/12/01/az-ugyeszseg-vadat-emelt-az-ev-legjobb-beepulos-riportja-miatt
Az index egyik olvasója feljelentette. Tiszta kommunizmus...mikor lesz vajon vége ennek a feljelentgetésnek. Úgy tűnik még mindig sokan baromira ráérnek feljelentgetni, ahelyett hogy dolgoznának. Abba már bele se merek gondolni, hogy lehet valakinek az a munkája, hogy feljelentsen másokat. Mert az '50-es években már volt ilyen..."mi kommunista ifjak indulunk"
Klaci79
ez nem kommunizmus, hanem jogállamiság. megjegyzem, hogy az ügyészségnek hivatalból kellett volna eljárást indítani sztem itt követtek el egyedül hibát, hogy nem tették meg.
ha jól emlékszem, mikor kijött a riport, azonnal írtam itt is, hogy bűncselekményt vagy bűncselekményeket követett el az úr. teljesen jogos az ügyészség nyomozása.
A 444-et alapvetően szeretem olvasni, vannak jó írásaik, riportjaik, de nagyon nem értek velük most egyet.
ad1: az nem igaz, hogy nem volt más lehetőség az idegenrendészeti eljárás lefolytatásáról képet kapni.
ad2: igen is megtévesztette a hatóságot, saját maga írta
ad3: közokirat hamisítás: ezt egyszerű lenne bebizonyítani, elő kell keresni bmien papírt, amit esetleges aláírt. ha van akkor elkövette, ha nem akkor nem.
ad4: mindezek mellett az nem számít közérdekű adatnak, ahogyan ő ezt bemutatta. ez személyes vélemény, nem pedig adat.
ad5: saját maga a cikkben elismeri, hogy korábban mikor kérdezett rendőröket az eljárás menetéről, akkor azok válaszoltak. szóval most akkor hozzáfért az információkhoz vagy nem? jó lenne eldönteni.

továbbra sem tudom elfogadni ezt a szenzációhajhász újságírót, aki csak azért írt erről, mert éppen pörög, tudomásom szerint korábban kicsit sem foglalkozott a témával, de kvázi szakértőként okoskodott mindenben.
gondolom, hogy ezért most mit fogok itt kapni, de ez a személyes véleményem.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 711
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 415 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mit szóltok Leventéhez? Aki fefakta a youtubera a migdáns videót a Calais-i portban. Gyakorlatilag mindegyik nagyobb média lehozta különfajta verzióban(!!).
Coolearie
Na, megnéztem én is. Egészen művészi az a kontraszt, ahogy a bevándorlókat kvanyázza, közben meg a yeke-yeke szól a háttérben. 😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A kérdés a következő a hispanic az nem fehér? A spanyol az nem fehér? S a portugál? Az olaszok mik? De asszem egyébként a sémi népek is fehérek rassz szerint. Vagy rosszul tudom a leckét? Az arabok most akkor niggerek? A muszlim fekete a legpokolibb állapot?
sutianap
Ehh, kevés vagy te ehhez. Ez mind gój, csak álbőrben, álruhában.

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 787 — Steelers fan
És bocs Doki de Te sem a "lényegi problémát" nézted a reakcióban, hanem amire már előre felkészültél miközben peterk2005 maga is elismerte a probléma valósságát.. 😉
Letette az orvosi eskűt, viselkedjen - és fogalmazzon - ahhoz méltóan. Ez a levél kurucinfó szellemiségű és színvonalú a fogalmazás miatt. Ha az indulat miatt lett ilyen, akkor máskor gondolkozzon előtte. Ha a mögöttes ember is ilyen, mint a fogalmazása, az viszont szomorú.
Mindez teljesen független attól, hogy valószínűleg/nyilvánvalóan az általa említett problémák léteznek.
peterk2005
kittli
Tehát szerinted peterk reakciójának a "lényegi" mondanivalója az általad vastagon szedett egy sor volt? Nem a többi előtte és utána lévő 10 (magyar egészszégügy belekeverésével, a kurucinfózással stb)?
Tehát szerinted ő is azt akarta mondani a hozzászólásával érdemben, hogy borzasztó a jelenlegi korházi állapot ott, hogy nap mint nap élet vészelyben kell dolgozniuk, hogy folyamatos fegyveres jelenlét szükséges a munka ellátásának biztosításához, hogy új piktogramos kampány kell (olvasni nem nagyon, németül egyáltalán nem tudnak), amiben a kórházi személyzet elleni erőszak ellen próbálnak tenni?
Hát bocs tényleg benéztem, mert nekem nem ez jött le mint "lényegi".
diverdoc
Ezek szerint nem voltam elég érthető. Bár megpróbáltam az lenni.
A vastagon szedett sorral nem a lényeget akartam kiemelni. Egyszerűen úgy éreztem, hogy elsiklottál a felett a mondat felett ahol peterk2005 (idézem mert szem érthetőbben nem lehet megfogalmazni) "Csak azért írtam oda azt a mondatot, mert az ilyen levelekre adott kritikai válasz nagyon sokszor kapja azt a reakciót, hogy az írója vak, és nem látja a problémát. Nos, nem vak, látja a problémát."
Sajnálom, hogy nem ment át neked a mondanivalóm, mert utálom magyarázni a szavaimat, rendszeresen meg kell állapítanom, hogy sokszor kevés vagyok a bennem kavargó gondolatokat egyértelmű formába önteni.
Így utólag belegondolva egy egyszerű like-kal jobban jártam volna. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Mit szóltok Leventéhez? Aki fefakta a youtubera a migdáns videót a Calais-i portban. Gyakorlatilag mindegyik nagyobb média lehozta különfajta verzióban(!!).
Coolearie
fantasztikus.. a csávó el lesz meszelve az tuti, ilyen médiahisztik eredménye tulajdonképpen nem lehet más.

Mondjuk a bírálókat is megnézném, hogy hasonló szituban hogyan reagálnának.
gamerkr
Szerintem nem ő az egyetlen aki ilyen dolgokat csinál, csak ők ezt nem rakják fel yt-ra. Faterom is tegnap hívott fel, egyszerűen szörnyű ami ott van. Rá nem mentek fel valamilyen szinten.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.origo.hu/nagyvilag/20151129-svedorszagban-eltunt-14-ezer-menekult.html

Hókuszpók elvarázsolta őket. Felkészül a többi.
cartman023
Sebaj, úgyis ártatlan, háború elől menekülő orvosokról meg mérnökökről van nyilvánvalóan szó, csak ezek a gaz náci, rasszista svédek nem akarták befogadni eme hatalmas, pótolhatatlan tálentumokat. Az sem jelent nyilvánvalóan semmiféle biztonsági kockázatot, hogy gyakorlatilag fogalma sincs senkinek róla, hogy ez a 14 ezer ember most éppen hol jár, mit csinál.

Más: 2014-es New York-i bűnözési adatok, szörnyű módon rasszokra lebontva (a végén megtalálható a teljes lakosságszám eloszlása szintén rasszokra lebontva). Igaz csak a legsúlyosabb bűncselekmények (gyilkosság, rablás stb) szerepelnek benne, így továbbra is lehet majd a marihuána-fogyasztásra meg az egyéb piti bűncselekményekre és a rasszista rendőrökre hivatkozni (mint ahogy korábban ezt már valamelyik vitapartnerem megtette). Aki a lakosságarányokat is figyelembe véve, netán érdekes következtetéseket vonna le, az természetesen náci.
 www.nyc.gov/html/nypd/downloads/pdf/analysis_and_planning/enforcement_report_year_end_2014.pdf
Dub
Nyu, ezt már szeretem
Tehát van egy majdnem hispanic city, ahol az etnikai méregetés aránya felülmúlta az 50%-ot, és mind a bűnelkövetésben, mind az elszenvedésben felülreprezentált a fekete közösség.
A kérdés a következő a hispanic az nem fehér?
A spanyol az nem fehér? S a portugál? Az olaszok mik?
De asszem egyébként a sémi népek is fehérek rassz szerint. Vagy rosszul tudom a leckét? Az arabok most akkor niggerek? A muszlim fekete a legpokolibb állapot?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Tehát szerinted peterk reakciójának a "lényegi" mondanivalója az általad vastagon szedett egy sor volt? diverdoc
Megválaszolom én, ne legyen belőle félreértés. 😊 Bár ismételni fogom magam, mert már megtettem. .)

Teljesen jól vetted le a "lényeget". A postom "lényegi" mondanivalója nem az az egy sor volt a végén, hanem az, hogy "egy németországi cseh doktornő levele" megjelöléssel beidéztél egy morálisan - számomra mindenképpen, de remélem mások számára is - elfogadhatatlan hangnemű, és szellemileg is rendkívül alacsony színvonalú levelet. Az indokokat már leírtam. Leírtam, hogy mit gondolok úgy általában a névtelen, megjelöletlen "egy XY levele" jellegű postok értékéről, amik az internet bugyraiban születnek. Csak indulatok keltésére jók, hasznuk, mondanivalójuk - ergo értékük - nulla. Jellemzően rendkívül egyoldalúak, egy-egy konkrét esetet - ami vagy igaz vagy nem, ez is sokszor ellenőrizhetetlen, ezt se tudjuk igazán -, szóval egy-egy konkrét esetet nagyítanak fel, és tesznek úgy, mintha általánosságban az lenne az igazság. Írtam egy kontra példát is, hogy ugyanilyen "XY tapasztalta" levelekkel hogyan lehet pl. egy muszlim fórumon felhúzni az ottani erre fogékony olvasókat. (Megjegyzem a terrorista szervezetek "toborzói" is pontosan ilyen módszerekkel hangolják a nyugat ellen akár a békés, nyugodt körülmények között élő, de ilyesmire fogékony fiatalokat.)

Az az utolsó egy mondat csak annak a triviális ténynek a rögzítése volt, hogy a levél "lehúzásra" a részemről konkrétan a levélre vonatkozott, nem általában a problémára. Csak azért írtam oda azt a mondatot, mert az ilyen levelekre adott kritikai válasz nagyon sokszor kapja azt a reakciót, hogy az írója vak, és nem látja a problémát. Nos, nem vak, látja a problémát. 😊 De annak a hamis, elferdített módon tálalt mű-valóságát viszont nem szereti. Remélem így egyértelmű most már. 😊

(Hadd tegyem még hozzá - ha már magyarázzuk a magyarázást - , hogy a véleményeddel nincs bajom. Tisztelem a véleményedet, még, ha nagyon nem is értek vele egyet. Sőt, emberileg, a te helyzetedet ismerve, még meg is értem, hogy miért alakult ilyenné. Remélem, hogy ez fordítva is igaz. De leginkább azt remélem, hogy általánosságban is többnyire igaz, szélesebb körben is elérhető, hogy szót tudjunk érteni akkor is, ha nem értünk egyet adott dolgokban. Ha így van, akkor az idegelés, hangulatkeltés viharai sem fújják el az esélyét annak, hogy megoldódjanak a gondok. Vagy ha nem is oldódhatnak meg, mert krónikusak, akkor megfelelő - a megfelelőt hangsúlyoznám - terápiával csökkenthetők a tünetek, sőt, akár tünetmentessé is tehetők. 😊 )

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
És bocs Doki de Te sem a "lényegi problémát" nézted a reakcióban, hanem amire már előre felkészültél miközben peterk2005 maga is elismerte a probléma valósságát.. 😉
Letette az orvosi eskűt, viselkedjen - és fogalmazzon - ahhoz méltóan. Ez a levél kurucinfó szellemiségű és színvonalú a fogalmazás miatt. Ha az indulat miatt lett ilyen, akkor máskor gondolkozzon előtte. Ha a mögöttes ember is ilyen, mint a fogalmazása, az viszont szomorú.
Mindez teljesen független attól, hogy valószínűleg/nyilvánvalóan az általa említett problémák léteznek.
peterk2005
kittli
Tehát szerinted peterk reakciójának a "lényegi" mondanivalója az általad vastagon szedett egy sor volt? Nem a többi előtte és utána lévő 10 (magyar egészszégügy belekeverésével, a kurucinfózással stb)?
Tehát szerinted ő is azt akarta mondani a hozzászólásával érdemben, hogy borzasztó a jelenlegi korházi állapot ott, hogy nap mint nap élet vészelyben kell dolgozniuk, hogy folyamatos fegyveres jelenlét szükséges a munka ellátásának biztosításához, hogy új piktogramos kampány kell (olvasni nem nagyon, németül egyáltalán nem tudnak), amiben a kórházi személyzet elleni erőszak ellen próbálnak tenni?
Hát bocs tényleg benéztem, mert nekem nem ez jött le mint "lényegi".

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

cartman023
Sebaj, úgyis ártatlan, háború elől menekülő orvosokról meg mérnökökről van nyilvánvalóan szó, csak ezek a gaz náci, rasszista svédek nem akarták befogadni eme hatalmas, pótolhatatlan tálentumokat. Az sem jelent nyilvánvalóan semmiféle biztonsági kockázatot, hogy gyakorlatilag fogalma sincs senkinek róla, hogy ez a 14 ezer ember most éppen hol jár, mit csinál.

Más: 2014-es New York-i bűnözési adatok, szörnyű módon rasszokra lebontva (a végén megtalálható a teljes lakosságszám eloszlása szintén rasszokra lebontva). Igaz csak a legsúlyosabb bűncselekmények (gyilkosság, rablás stb) szerepelnek benne, így továbbra is lehet majd a marihuána-fogyasztásra meg az egyéb piti bűncselekményekre és a rasszista rendőrökre hivatkozni (mint ahogy korábban ezt már valamelyik vitapartnerem megtette). Aki a lakosságarányokat is figyelembe véve, netán érdekes következtetéseket vonna le, az természetesen náci.
 www.nyc.gov/html/nypd/downloads/pdf/analysis_and_planning/enforcement_report_year_end_2014.pdf
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228

cartman023
Olvastam én is. Hogy tud felszívódni 14k ember?
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 787 — Steelers fan
Kiváncsi voltam mi lesz az ami, miatt hiteltelennek lehet majd nevezni ezt a levelet, és nem a lényegi problémát nézni. Erre a mondatra, és a szokásos orvosi esküre történő hivatkozásra tippeltem. Bejött.
diverdoc
Csak saját példámból kiindulva számtalan vitát, érvelést buktam már el, mert idegből, meggondolatlanságból olyan szavakat, mondatokat használtam, amit a másik fél egyből lecsaphatott.A tipikus magaslabda esete.
Élőszóban, egy beszélgetés alatt lehet fel sem tűnne, hogy a doktornő "állatoknak" minősíti embertársait...
De írásba adta. A levélben pont az a jó, hogy nem csúszik ki a számon egy "bazdmeg", "kurva", vagy jelen esetben "állatok". Hatvanhatszor visszaolvashatta az irományát, javíthatta, szerkeszthette volna.
Az egész levelét képes volt elszúrni azzal, hogy az elején "fröcsögött" egyet.

peterk2005

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 559 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Coolearie
fantasztikus.. a csávó el lesz meszelve az tuti, ilyen médiahisztik eredménye tulajdonképpen nem lehet más.

Mondjuk a bírálókat is megnézném, hogy hasonló szituban hogyan reagálnának.