Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
„Az eurózóna olyan hiba, amit nem lehet kijavítani”Aki nem találta Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét elég provokatívnak, az ki ne hagyja ezt az interjút, melyet az elmúlt hónapok egyik legnépszerűbb német könyvének szerzőjével készítettünk kölni irodájában.
Wolfgang Streeck mégsem orbáni következtetésekre és megoldásokra jut. Kicsit hosszú, de érdemes nekifutni!
hvg.hu/gazdasag/20150728_Az_eurozona_olyan_hiba_amit_nem_lehet_ki
több mint 10 éve
És ki a kedvenced közülük? A koszovói születésű albán nemzetiségű támadó, Kosovare Asllani? Esetleg a chilei származású középpályás, Malin Diaz? Vagy a német származású, Németországban élő védő Maria Fischer? Aki egyébként a lányokat szereti. Sőt, házas. Egy nővel. Vagy a dán felmenőkkel rendelkező - mellesleg szintén nyíltan leszbikus - Caroline Seger?Mindenesetre nagyon örülök, hogy egy ilyen csapat neked így ahogy van TETSZIK, függetlenül attól, hogy nemzetiségében, származásában, de szexuális orientációjában is sokszínű. 😊 Bár csak többen lennétek. 😊
Mondjuk nekem az u 19-esSVÉD lány focicsapat így tetszik
diverdoc

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
index.hu/belfold/2015/07/28/l._simonnak_a_rola_elnevezett_ceg_letagadasa_meg_sem_kottyan/Aki kitartó fidesz szimpatizáns, az nem fogja magát hagyni összezavarni egy index cikktől.
Erre mit mond vajon egy kitartó fidesz szimpatizáns?Klaci79
Amelyik ráadásul megint ilyen fogalmat enged meg magának, hogy "tulajdonosi tisztsége"
Engem egy ilyen baromság beleírása egy cikkbe jobban zavar, mint ha összevissza nyilatkozik egy politikus.
Mert a politikus összevissza beszél, hisz politikus, ez a "dolga", de aki erről ír, aki ezen cselekedetet elítéli, minősíti, elénk tárja, prezentálja, ne engedjen már meg magának ilyenfokú gazdasági járatlanságot felfedő elírást, hibát.
több mint 10 éve
index.hu/belfold/2015/07/28/l._simonnak_a_rola_elnevezett_ceg_letagadasa_meg_sem_kottyan/Hát a Gyurcsány megazemúttnyócév.
Erre mit mond vajon egy kitartó fidesz szimpatizáns?Klaci79
több mint 10 éve
index.hu/belfold/2015/07/28/l._simonnak_a_rola_elnevezett_ceg_letagadasa_meg_sem_kottyan/Erre mit mond vajon egy kitartó fidesz szimpatizáns?
több mint 10 éve
Hova vezet?az hagyjan h sved letere bosnyak, de meg cigany szarmazasu is, toled nem vartam vna h ezt a magaslabdat nem veszed bele 😊
Nem módfelett elrettentő, hogy a legutóbbi 2 labdarúgó világbajnokságra ki se jutottak a svédek, utoljára, több, mint 20 éve szereztek érmet, és az egyetlen használható, értékes játékosuk egy bosnyák ??
Hát azt akarod, hogy nemzeti sportunk ilyen mélyre süllyedjen?!
Nézd meg ezt a menekültet, ezt a látens terroristát, hát kinek kell ez?!
Sobri Jóska
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Az en kerdesem az hogy a magyar kormany az miből költ reklámra?JanekNálunk nem kell az egészségügyre, oktatásra költeni. Szóval van bőven pénz önfényezésre.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Az en kerdesem az hogy a magyar kormany az miből költ reklámra?
több mint 10 éve
Mondjuk nekem az u 19-esSVÉD lány focicsapat így tetszik
A pl. libanoni meg így

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Hova vezet?Ennyit én is levettem. 😀 A kérdésem inkább arra vonatkozott, hogy ettől függetlenül is igen erősen prekoncepcióval kell olvasnom a cikket (vagy baromira fogalmatlannak kell lennem azzal kapcsolatban, hogy hogy is néz ki a hétköznapokban - a mindennapi életben - az a rengeteg bevándorlót befogadó Nyugat-Európa), hogy valamiféle ijesztő/elrettentő "hova vezetett" történetet lássak benne.peterk2005Olvass a sorok között, ez gyakorlatilag egy modernkori CV.Érdekes olvasmány, érdemes rászánni egy kis időt és végigolvasni (különösen a multi-kulti barátainak és a nagy tolerancia világbajnokoknak ajánlom, hova vezetett mindez a nálunk történelmileg sokkal szerencsésebb svédeknél):Tegyük fel én a multi-kulti barátja vagyok. Mit kellene szerinted ebből kiolvasnom, ami miatt ajánlod? Mert elolvastam, és nem jövök rá. 😊peterk2005
mandiner.hu/cikk/20150721_santha_hanga_interju_bevandorlas_migracio_svedorszagDub
Minden benne van ami ami a jelenkori vezetés számára érdekessé teszi: Erdélyi magyar, 89ben menekül, svéd egyetem, karierépítés a legalsó fokról, bevándorló ellenesség....együtt van minden, riportként feldobva a netre aztán remélhetőleg addig osztják ameddig valami fideszes is észreveszi...ja és éppen költözik Budapestre..nem lennék meglepve ha pár hét múlva "külpolitikai szakértőként" találkoznánk a nevével 😀gordon
Nem módfelett elrettentő, hogy a legutóbbi 2 labdarúgó világbajnokságra ki se jutottak a svédek, utoljára, több, mint 20 éve szereztek érmet, és az egyetlen használható, értékes játékosuk egy bosnyák??
Hát azt akarod, hogy nemzeti sportunk ilyen mélyre süllyedjen?!
Nézd meg ezt a menekültet, ezt a látens terroristát, hát kinek kell ez?!
több mint 10 éve
Ennyit én is levettem. 😀 A kérdésem inkább arra vonatkozott, hogy ettől függetlenül is igen erősen prekoncepcióval kell olvasnom a cikket (vagy baromira fogalmatlannak kell lennem azzal kapcsolatban, hogy hogy is néz ki a hétköznapokban - a mindennapi életben - az a rengeteg bevándorlót befogadó Nyugat-Európa), hogy valamiféle ijesztő/elrettentő "hova vezetett" történetet lássak benne.Olvass a sorok között, ez gyakorlatilag egy modernkori CV.Érdekes olvasmány, érdemes rászánni egy kis időt és végigolvasni (különösen a multi-kulti barátainak és a nagy tolerancia világbajnokoknak ajánlom, hova vezetett mindez a nálunk történelmileg sokkal szerencsésebb svédeknél):Tegyük fel én a multi-kulti barátja vagyok. Mit kellene szerinted ebből kiolvasnom, ami miatt ajánlod? Mert elolvastam, és nem jövök rá. 😊peterk2005
mandiner.hu/cikk/20150721_santha_hanga_interju_bevandorlas_migracio_svedorszagDub
Minden benne van ami ami a jelenkori vezetés számára érdekessé teszi: Erdélyi magyar, 89ben menekül, svéd egyetem, karierépítés a legalsó fokról, bevándorló ellenesség....együtt van minden, riportként feldobva a netre aztán remélhetőleg addig osztják ameddig valami fideszes is észreveszi...ja és éppen költözik Budapestre..nem lennék meglepve ha pár hét múlva "külpolitikai szakértőként" találkoznánk a nevével 😀gordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Olvass a sorok között, ez gyakorlatilag egy modernkori CV.Érdekes olvasmány, érdemes rászánni egy kis időt és végigolvasni (különösen a multi-kulti barátainak és a nagy tolerancia világbajnokoknak ajánlom, hova vezetett mindez a nálunk történelmileg sokkal szerencsésebb svédeknél):Tegyük fel én a multi-kulti barátja vagyok. Mit kellene szerinted ebből kiolvasnom, ami miatt ajánlod? Mert elolvastam, és nem jövök rá. 😊peterk2005
Minden benne van ami ami a jelenkori vezetés számára érdekessé teszi: Erdélyi magyar, 89ben menekül, svéd egyetem, karierépítés a legalsó fokról, bevándorló ellenesség....együtt van minden, riportként feldobva a netre aztán remélhetőleg addig osztják ameddig valami fideszes is észreveszi...ja és éppen költözik Budapestre..nem lennék meglepve ha pár hét múlva "külpolitikai szakértőként" találkoznánk a nevével 😀
több mint 10 éve
L Simon továbbra is priceless 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Hát ja. Sosem tudtam megérteni azoknak az embereknek az agyszerkezetét, akik este pörögnek egyet egy rave partin, vagy éppen örömlányokkal hemperegnek, másnap reggel pedig ott virítanak a misén az első sorban, délután meg szentbeszédet tartanak a keresztény magyar erkölcsök mellett. Sok ilyen ember van, akiknek a tükör vagy nem működik, vagy valami egész mást láthatnak benne. 😊

több mint 10 éve
Második mondat:"Családja a nyolcvanas évek végén menekült el a kommunista Romániából Svédországba, de ő maga nemrég Budapestre költözött. Sántha Hanga szerint a bevándorlást korlátozni kell, a svédek pedig identitásválságban szenvednek."
Itt hagytam abba az olvasást...
több mint 10 éve
Hogy ne legyél soha, de soha svéd!Érdekes olvasmány, érdemes rászánni egy kis időt és végigolvasni (különösen a multi-kulti barátainak és a nagy tolerancia világbajnokoknak ajánlom, hova vezetett mindez a nálunk történelmileg sokkal szerencsésebb svédeknél):Tegyük fel én a multi-kulti barátja vagyok. Mit kellene szerinted ebből kiolvasnom, ami miatt ajánlod? Mert elolvastam, és nem jövök rá. 😊peterk2005
több mint 10 éve
Érdekes olvasmány, érdemes rászánni egy kis időt és végigolvasni (különösen a multi-kulti barátainak és a nagy tolerancia világbajnokoknak ajánlom, hova vezetett mindez a nálunk történelmileg sokkal szerencsésebb svédeknél):Tegyük fel én a multi-kulti barátja vagyok. Mit kellene szerinted ebből kiolvasnom, ami miatt ajánlod? Mert elolvastam, és nem jövök rá. 😊

több mint 10 éve
Ez kész röhej. Operetthadsereg. 😀 rtl.hu/rtlklub/hirek/elvennek-es-ingyen-hasznalnak-a-teherautokat-a-keritesepiteshez
több mint 10 éve
mi meg bevittük a pálinkámat 😀Garabonciás omg 😀 a jó kis csapolt szögedi ászok 450ért 😀NegritisGarabonciás omg 😀 a jó kis csapolt szögedi ászok 450ért 😀NegritisAzt a lófaszt, pult alól lehetett ott okosságot venni. Eléggé hc törzsvendégek voltunk ott (is) 😀peach
több mint 10 éve
Amadeus te mint jogászhallgató, azért még gyakorold pl a katonai büntetőjog személyi hatályát, mielőtt ilyen sületlenségeket írsz ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Garabonciás omg 😀 a jó kis csapolt szögedi ászok 450ért 😀Negritis
Garabonciás omg 😀 a jó kis csapolt szögedi ászok 450ért 😀NegritisAzt a lófaszt, pult alól lehetett ott okosságot venni. Eléggé hc törzsvendégek voltunk ott (is) 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Garabonciás omg 😀 a jó kis csapolt szögedi ászok 450ért 😀
több mint 10 éve
kikérem magamnak én próféta vótam, ........nyilván Szögedifjú wannabe doktorként jártad ezeket a helyeket? (hol vannak ezek? Szöged?)Amadeus91régen két Tót vót meg a Sárkány, Birka, Bárka - de a Tiszavirágba má du. kettőkor ment a helyszínelés. Mindennap hálát adok istennek, hogy mindezeket túléltem....sutianapZátony, Sánta Egér... Baszdmeg. 😊 A legnagyobb alkesz munkatársaim (50+) jártak az ilyen kemény helyekre. 😀BazzaniMegjártam én minden elit helyet akkoriban: Vár, Kis bajor, Csendes, Zápor, Elixír, Zátony, Teke, Sánta egér, Nyugi, Rongy, Tót, hogy csak az elitebbekről szóljak 😀empty taxiEgyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.empty taxiNa te is a legjobb helyek egyikén tengetted az idődet 😀peach

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ifjú wannabe doktorként jártad ezeket a helyeket? (hol vannak ezek? Szöged?)régen két Tót vót meg a Sárkány, Birka, Bárka - de a Tiszavirágba má du. kettőkor ment a helyszínelés. Mindennap hálát adok istennek, hogy mindezeket túléltem....sutianapZátony, Sánta Egér... Baszdmeg. 😊 A legnagyobb alkesz munkatársaim (50+) jártak az ilyen kemény helyekre. 😀BazzaniMegjártam én minden elit helyet akkoriban: Vár, Kis bajor, Csendes, Zápor, Elixír, Zátony, Teke, Sánta egér, Nyugi, Rongy, Tót, hogy csak az elitebbekről szóljak 😀empty taxiEgyik támadót egyébként felismertem, néhányszor láttam a Sellőben mikor még Szegeden laktam, a csávó kb. 2 m és Amerikai História X feelinggel egy horogkerszt van varrva a szíve fölé.empty taxiNa te is a legjobb helyek egyikén tengetted az idődet 😀peach