NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez semmi?
több mint 10 éve
mennyetek má át a gyűlölköggyünkbe, vagy hívjátok fő löpent, hogy mi a probléma mer csak a semmit vagdaljátok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Akkor ez normális...oké.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 413
azert ceuta es mellila nem uj dolog.Andaluzia legdelibb resze igen valtozatos.
több mint 10 éve
harcunk.info/index.php/hirek/1242-csak-libiabol-500ezer-menekult-akar-meg-a-nyaron-atkelni-europabaharcunk.info/index.php/hirek/1253-igy-rohanjak-meg-az-afrikai-negerek-a-muszaki-hatarzarat-melillaban
harcunk.info/index.php/elemzesek/88-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utan
több mint 10 éve
444.hu/2015/06/17/4-meter-magas-keritest-emelunk-a-magyar-szerb-hatarraUgye, hogy kelleni fog a Paks2! :cool:
Békés, vendégszerető ország. Kis analógiával élve, mit csinálnánk, ha idegengyűlölő nembékés ország lennénk? Annyira abszurd és szánalmas.Amadeus91
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Értem. És mi a migráció egészséges mértéke? Elértük már szerinted? Vagy szellemeket üldözünk?én vagyok a 8 éves kisfiú, akinek náci az apukája, de te fintorogva leguggolsz, és azért megpróbálsz kommunikálni velem. baromi izgalmas.
peterk2005
több mint 10 éve
gondolom valaki majd a kerítésépítéssel szépet fog kaszálni😊csak úgy magyarosan😊
de cserébe drótvágó áruházat nyitnék Szerbiában😊
több mint 10 éve
Értem. És mi a migráció egészséges mértéke? Elértük már szerinted? Vagy szellemeket üldözünk?peterk2005ezt tőlem kérdezed? van olyan közgazdász/szociológus/jövőbelátó, aki erre egzakt választ ad? én csak aggódok, hello. hogy emiatt egy beszűkült hülyének tartasz, az végülis mellékvágány, nem? de amikor nézem a kamionokat calaisnál, ahogy zombiként megrohamozzák, itt meg leírod, hogy majd ők fogják kitermelni a nyugdíjam, picit összeszorul az ánuszom. úgy viszont nem tudnak megerőszakolni.
több mint 10 éve
Értem. És mi a migráció egészséges mértéke? Elértük már szerinted? Vagy szellemeket üldözünk?Akkor az idegenfóbiánkat is magunknak köszönhetjük ugye?peterk2005ki másnak?
van a migrációnak egy egészséges mértéke, meg egy olyan, ami túl nagy terhet róhat a befogadóra. szívesen látom a szomszédot a nappalimban, amíg a rovarirtást megcsinálják a lakásában, de a kádba este már egyedül ülnék be. hol ér véget az aggodalom, hol kezdődik a fóbia?jorge
Egyáltalán, rajtunk múlik, mi szabjuk meg az "egészséges mértéket"? Érted, a mayák számára a spanyolok minden bizonnyal túllépték az "egészséges mértéket". 😊 Egy 1 milliárdos Európával és egy 3.5 milliárdos túlnépesedett Afrikával a térképen vajon a mi ízlésünk fogja-e meghatározni a mértékeket?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
...Akkor valami nagyon nem jött át. A vicc az általánosításról szólt, nem a nemi erőszakról.
nincs ennek így sok értelme, hasonlítgassátok a gyorshajtást a nemi erőszakhoz, röhögcséljetek ezen, mert ez vicces, én ide kevés vagyok sajnos.jorge

több mint 10 éve
Akkor az idegenfóbiánkat is magunknak köszönhetjük ugye?peterk2005ki másnak?
van a migrációnak egy egészséges mértéke, meg egy olyan, ami túl nagy terhet róhat a befogadóra. szívesen látom a szomszédot a nappalimban, amíg a rovarirtást megcsinálják a lakásában, de a kádba este már egyedül ülnék be. hol ér véget az aggodalom, hol kezdődik a fóbia?
több mint 10 éve
Akkor az idegenfóbiánkat is magunknak köszönhetjük ugye?részben igen. + geopolitika + történelmi okok.A logikádat követve, akkor az, hogy mi sokkal szarabbul élünk, mint a svájciak vagy az amerikaiak, az a mi hibánk?peterk2005persze. ezzel lehet a legkönnyebben letagadni. ez a legjobb módszer, ha az ember érzi, hogy rezeg a léc.slowmotionígy van, behúztatok a csőbe, nyertetek.
afrika is csak a balszerencse miatt a földi pokol sok helyen és semmi köze ehhez az ott élő embereknek.
nincs ennek így sok értelme, hasonlítgassátok a gyorshajtást a nemi erőszakhoz, röhögcséljetek ezen, mert ez vicces, én ide kevés vagyok sajnos.jorge
de az, hogy 25 év alatt nem kúsztunk ki a saját szennyünkből, az sok mindent elmond erről a népről. meg ahogy a mindennapokban viselkedünk. a buszon, az autóban, bárhol. szégyen. és nem, ebben nem háríthatjuk át senkire a felelősséget. kb a helyünkön vagyunk, sőt, néha afölött.jorge

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
...Jól vanna, Petőfit nem tudom már, pedig a A helység kalapácsa is ment... Szégyellem magam 😕
József Attila? Ne már.Amadeus91

több mint 10 éve
József Attila? Ne már.Javaslom egyébként tanulmányozásra Izrael bevándorlópolitikáját, ha ott lehet, akkor ha én felvetek hasonló dolgokat, mi ez a felháborodás?DubDehogynem probléma, sőt kimondottan idegesítő, hogy Izrael így viselkedik, és közben számonkéri másokon az antiszemitizmust. Semmivel sem jobb, mint OV retorikája.
Megértem-e őket? Igen, 100%-ban. De ettől nem értek egyet velük. Ha egyetértenék velük, akkor azzal is egyetértenék, hogy a magyarokat a származásuk miatt üldözik a Felvidéken, de ezzel sem értek egyet. Hogy megértem-e? Sajnos igen, de fenntartom hogy a szlovákok premisszája is hibás.
Még annyi, hogy azért nézek mindent gazdasági szempontból, mert ételt nem adnak azért, mert szépen szavalom el a Nincsen apám versét József Attilának, vagy mert kívülről tudom az összes magyar királyt tól-ig uralkodással együtt. És igenis jobban aggódok azért, ha egyszer bedől a német gazdaság, mint hogy hányan zabálnak "főállásban" rizst vagy kebabot Berlin utcáin...Gyurma Pappa
több mint 10 éve
részben igen. + geopolitika + történelmi okok.A logikádat követve, akkor az, hogy mi sokkal szarabbul élünk, mint a svájciak vagy az amerikaiak, az a mi hibánk?peterk2005persze. ezzel lehet a legkönnyebben letagadni. ez a legjobb módszer, ha az ember érzi, hogy rezeg a léc.slowmotionígy van, behúztatok a csőbe, nyertetek.
afrika is csak a balszerencse miatt a földi pokol sok helyen és semmi köze ehhez az ott élő embereknek.
de az, hogy 25 év alatt nem kúsztunk ki a saját szennyünkből, az sok mindent elmond erről a népről. meg ahogy a mindennapokban viselkedünk. a buszon, az autóban, bárhol. szégyen. és nem, ebben nem háríthatjuk át senkire a felelősséget. kb a helyünkön vagyunk, sőt, néha afölött.
több mint 10 éve
A logikádat követve, akkor az, hogy mi sokkal szarabbul élünk, mint a svájciak vagy az amerikaiak, az a mi hibánk?persze. ezzel lehet a legkönnyebben letagadni. ez a legjobb módszer, ha az ember érzi, hogy rezeg a léc.slowmotionígy van, behúztatok a csőbe, nyertetek.

több mint 10 éve
Napi paradoxon:sport.hir24.hu/labdajatekok/2015/06/16/orokbefogadott-afrikai-lany-a-magyar-vizilabda-nagy-kedvence/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
persze. ezzel lehet a legkönnyebben letagadni. ez a legjobb módszer, ha az ember érzi, hogy rezeg a léc.slowmotionígy van, behúztatok a csőbe, nyertetek.
nincs ennek így sok értelme, hasonlítgassátok a gyorshajtást a nemi erőszakhoz, röhögcséljetek ezen, mert ez vicces, én ide kevés vagyok sajnos.
több mint 10 éve
Javaslom egyébként tanulmányozásra Izrael bevándorlópolitikáját, ha ott lehet, akkor ha én felvetek hasonló dolgokat, mi ez a felháborodás?DubDehogynem probléma, sőt kimondottan idegesítő, hogy Izrael így viselkedik, és közben számonkéri másokon az antiszemitizmust. Semmivel sem jobb, mint OV retorikája.
Megértem-e őket? Igen, 100%-ban. De ettől nem értek egyet velük. Ha egyetértenék velük, akkor azzal is egyetértenék, hogy a magyarokat a származásuk miatt üldözik a Felvidéken, de ezzel sem értek egyet. Hogy megértem-e? Sajnos igen, de fenntartom hogy a szlovákok premisszája is hibás.
Még annyi, hogy azért nézek mindent gazdasági szempontból, mert ételt nem adnak azért, mert szépen szavalom el a Nincsen apám versét József Attilának, vagy mert kívülről tudom az összes magyar királyt tól-ig uralkodással együtt. És igenis jobban aggódok azért, ha egyszer bedől a német gazdaság, mint hogy hányan zabálnak "főállásban" rizst vagy kebabot Berlin utcáin...

több mint 10 éve
Ugyanazt amit te,Én dolgoztam a németországi és ausztriai multikultiban. Magyarral, székellyel, románnal, zsidóval, mindenfélével. Fizikai munkát is, meg nem is. Aki dolgozik, azt megbecsülik, és különleges élmény volt egy értelmes románnal beszélgetni. De a magyar, aki 2 hét után sem értette, hogy mettől medfig tart a munkaidő... Na azzal nem volt élmèny. Nyilván nem azért nem értette mert magyar volt, hanem mert egy lusta semmirekellő volt. Csak sajnos a másik magyar is semmirekellő volt, és amikor Magyarországon (is) egymást lopják meg a magyarok, akkor sem vagyok biztos benne, hogy olyanok mint én. Nem olyanok, sajnos többségük egy szarember, és ennek genetikai okai vannak, ez nem rasszizmus, biológiai tény. A magyarral sem az a baj, hogy egy lusta geci szarember, hanem, hogy beilleszthetetlen az európai tàrsadalomba. Nem azt állítom, hogy nincs joga itt élni, de a jelenléte szülhet feszültséget. Mert az nonszensz bassza meg, hogy élek egy másfèl milliós települéen, és magyar, aki elveszi a telefonok, édösanyám munkáját meg egy székely veszèlyezteti. Nekem semmi bajom a magyarral, ha az utcát söpri és jól csinálja. De amilyen migrációs folyamatok zajlanak Európában, nem csak az osztrák kormány gondolja, hogy baj van. Populizmus lenne? Nem hiszem.és szerinted te most ezzel mondtál valamit?jorge
Nagy így írtok ti.Amadeus91
több mint 10 éve
Baszki csak a történelmileg kiemelkedő személyeket vegyük végig, köztük a sok bevándorlóval az aradi vértanúk között....gabokockaMilyen bevándorló vértanú? A Knezić, Damjanich, Aulich, Poeltenberg, Leiningen-Westerburg, Schweidel, Dessewffy nevek mind ősmagyar vezetéknevek! Ezt már Verne Gyula is megírta!

több mint 10 éve
persze. ezzel lehet a legkönnyebben letagadni. ez a legjobb módszer, ha az ember érzi, hogy rezeg a léc.se neked, se nekem nincs bizonyítékom az állítás igazára. teóriák.jorgesajnos a nagy részük sokkal butább, ennek genetikai okai vannak. ez nem fajgyűlölet, ez biológia.jorgeze nem biológia, ez szimpla butaság.
amit meg mondasz, az nem genetika, hanem oktatásügyi kérdés.
ha Neked kellett volna az afrikai meg kurd iskolarendszerben iskolába járni, akkor valószínűleg pont ugyanolyan buta lennél, mint ők.slowmotion
több mint 10 éve
Azon röhögök a legjobban, hogy akik itt színmagyaroznak, fingjuk sincs az őseikről, simàn lehet török, szláv, germán és még vagy 1200 másik nép vére az ereikben. Baszki csak a történelmileg kiemelkedő személyeket vegyük végig, köztük a sok bevándorlóval az aradi vértanúk között....Nem azt mondom, hogy fogadjuk be a fél világot, de aki dolgozni akar, szeretne itt letelepedni, be tud illeszkedni és hazájában jó eséllyel agyonlőnék, felrobbantanák, vagy szimplán csak éhenhalna az év végéig azt kutya kötelessége egy magát kereszténynek tartó államnak befogadni.
Aztán amelyik ország ügyes is, az komoly hasznot is húz belölük.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
- A Svédországban elkövetett 100.000 koronánál nagyobb értékű csalásokat, sikkasztásokat 99,7%-ban svédek követik el, az 1 millió koronánál nagyobbakat pedig 100%-ban.Sobri JóskaAmondó vagyok, akkor buktuk Svédországot baszki. Itthon maradok, pedig már tervezgettem, hogy esetleg kinézek. De itt könnyebb nyúlni egy dohányboltot vagy nyerni pár száz millát egy pilótajátékon. Megy ki oda a tököm, se pénz, se posztó és a végén még seggbe is szeretik az embert a bevándorlók.