NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 413
dankodavid

"jo a szo teso"
Mindenki csak a negativumokat latjak.
Tenyleg pesszimistak a magyarok.
A plakatokat magyar nyelven keszitettek de kiknek?A sziriaiak tudnak mar magyarul?A magyart kb.csak a magyarok beszelik.
Amugy meg en azt emelem ki amit mar leirtam vhova hogy van egy olyan hely ahol zsinagoga mellett mecset van mellette kereszteny templim es egy arva robbantas rablas sincs....
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 408 — The only discipline that lasts, is self discipline
Vagyunk akik ellenzik, hogy még több jöjjön, van aki szívesen veszi őket. Akkor halljuk azok akik amellett kardoskodnak, hogy jöjjenek, mit csinálnának a menekültekkel? Határ, álljkivagy, menekült, irány a tábor és itt jön a ti javaslataitok. Kíváncsi vagyok rá!NB2
Milyen javaslatokra gondolsz? Európába hosszú ideje érkeznek mingránsok. Az utóbbi években átlagosan évente 3.5-3.8 millió. Ez a migráció, a beérkezők pedig a bevándorlók (immigrants). Ilyenekkel találkozol ha valamerre jársz-kelsz, ilyen költözhet a szomszédodba, ilyen lehet a munkatársad. Belőlük már él kb. 80-100 millió (első- és többedik generációs együtt) a kontinensen. Van egyébként kivándorlás is, évente kb. 2.5-2.8 millió megy el a kontinensről, de ezt most hagyjuk, mellékszál.

Amit a hírekben látsz, azok pedig a menekültek. Ővelük nem találkozol, őket általában a hírekben látod/hallod. Esetleg, ha valamelyik befogadó tábor környékén laksz, akkor ott összefuthatsz velük. Vagy nagy ritkán, ha valahol látod, hogy éppen lekapcsolják őket egy határállomás közelében, vagy vonaton, stb. Ezek a menekültek a legritkább esetben kapják meg az európai letelepedéshez szükséges papírokat. A legtöbbüket elutasítják, aztán így vagy úgy mennek vissza a kiindulási országba. Néha egész gyorsan, néha néhány év is eltelik mire vissza sikerül paterolni őket. Na, róluk megy most a cirkusz, mert pk a "médiaképesek". Ők látványosak, őróluk lehet fasza tudósításokat csinálni a határokon, ők a zavaró tényezők ahogy átszöknek - vagy éppen a lélekvesztőkön tengerbe fulladnak. És kényelmetlen a sok adminisztráció is, ami velük kapcsolatos. Mert Dunába mégse lőheti őket a civilizált Európa, úgyhogy őket leadminisztrálja, elbírálja, közben meg elszállásolja táborokban. Őrzött táborokban is, ahonnan nem lehet kimenni! (Az ugyanis megint csak féligazság, hogy ezeket a táborokat nem lehet zárttá tenni. Lehet, csak mi nem tettük meg, mert kényelmesebb volt kinyitni az ajtót, hiszen 99%-uk húzott tovább Ausztria felé.)

Naszóval ezek a menekültek. Ezeknek csak egy igen kicsi százaléka lesz végül bevándorló, a nagy részük előbb-utóbb, adminsztrálgatás meg némi utazásszervezés után visszakerül. (Hogy egy részük újra nekiinduljon persze.) De a lényeg, hogy őket nem fogod szomszédként üdvözölni sosem. Meg munkatársként sem, meg utcaseprőként sem. Illetve csak igen kis részüket. Akiket fogsz, azok az első bekezdésben említett bevándorlók, akik viszont döntően legálisan jönnek be, semmi közük a menekültekhez, nem is a menekült útvonalakon érkeznek, hanem más módokon (normális beutazóként).

Szóval menekültből nem lesz sok sosem. Már méretarányosan, a méretekhez, lakossághoz viszonyítva. Azért gondolom annyi belátható a félősök számára is, hogy még a legemberbarátabb ultralibsi sem akarja ezeket a menekülteket nyakló nélkül és ellenőzés nélkül beengedni, tárva-nyitva a kapukat. Ennyire hülye ember nincs. Meg jogvédő szervezet sincs, meg kormány sincs, meg semmi sincs. Amiről a vita van, az csak az emberséges ellátásuk, elszállásolásuk, és emberséges visszapaterolásuk. Hogy ne dögöljenek bele az Adriába, és ne lőjék őket agyon a határon. Ennyi. Nos, és persze, hogy ki fizesse mindezt. A befogadásuk egy egész más tészta, ott össz-európai szinten is tízezrekről van szó maximum, magyar szinten meg ezerről sem. Tényleg CSAK azokról, akiknek valamilyen okokból valóban az életük volt veszélyben. (Ezek közül egyébként van aki később visszamegy, ahogy a délszláv háború menekültjeinek egy része is visszament, amikor a harcok elcsendesedtek.)

Namost a bevándorlás (ami, ahogy megbeszéltük, egy egészen más folyamat, a bevándorlók összetétele, helyzete, nemzetisége, iskolai végzettsége, stb. is teljesen más, mint a menekülteké), szóval a bevándorlás zajlik, ez egy folyamat. Mégpedig egy olyan folyamat, ami hosszútávú, és bonyolult, baromira nem arról szól, hogy kit akarsz szomszédodnak, vagy tetszik-e, hogy az erkélyen gitározik. Népszavazni se fogunk róla, és akkor se lesz máshogy, ha az MSZP nyer a következő 40 évben és akkor se, ha a Jobbik. Lentebb egy kép az EU következő 40 évéről. A kép felső része is érdekes, és az alsó is. A felső azt mutatja, hogy amíg 2012-ben 1 inaktívra 4 aktív (kereső) jutott, addig 2060-ra 1 inaktívra 2 aktív fog jutni. Az alsó grafikonon pedig a sárga oszlop mutatja, hogy hogyan alakul(na) az EU népessége bevándorlás nélkül, a barna pedig azt, hogy hogyan fog alakulni bevándorlással. Számunkra talán 2060 már túl messzre van, de a gyerekeinknek egyáltalán nem. Ők akkor még többségében aktívak lesznek, az unokáink pedig akkor lépnek a kamaszkorukba.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
Nagyon remélem, hogy az első afrikai/arab családot majd mellétek költöztetik be. Sobri is remélem megismerkedik majd Malmöben a fantasztikus gettónéger kultúrával (véletlenül erőszakos bűncselekmények statisztikáiról egyet sem hoztál be még poénból se). Vagy kezdésként fogadjatok be magatokhoz mondjuk egy szegény elesett cigány családot, mutassatok példát. Dub
Eddig azért nem akartam belefolyni ebbe a témába, mert egyrészt én a témával kapcsolatban a tapasztalataim miatt szintén szélsőséges vagyok, csak a normálisabb, humánusabb irányba, mondom ezt úgy, hogy semmilyen szélsőséget nem tartok jónak.

Fél évvel ezelőttig együtt is voltam egy arab csajjal, akik -képzeld, igaz, évekkel ezelőtt, de- Szíriából költöztek ide. Mindkét szülője onnan származik, apja viszont itt tanult, és mégis, náluk normálisabb családot nem ismertem, pedig a dolog nem két napig tartott, elég behatóan meg tudtam ismerkedni az életmódjukkal, világlátásukkal. A kultúrájuk fantasztikus-e? Igen! Minden egyes kibaszott kultúra, amelyiknek nem egyetlen célja x és y skatulyába nem illeszkedő emberek kiirtása, az értékes. Értékesek a busmanok, az arabok, de a cigányok között is ismertem nem egy olyat, akire bármikor rá merném vagy mertem bízni a pénzem, hogy ne menjek messzire, a legjobb barátom, akivel már hosszú évek óta ismerjük egymást példának okáért a 8.kerület mélyén nőtt fel. (dankó utca, ha ez mond valakinek valamit)

Vannak erőszakos bevándorlók, ahogy vannak erőszakos fehérek is, viszont ez nem bőrszín, vallás, születési hely vagy iskolázottság kérdése, hanem a személyiségén múlik. Mindenhol vannak és lesznek is bűnözők, de te miért érzed magad ennyivel jobbnak azoknál, akik egy háború vagy bizonytalan társadalmi helyzetük miatt megoldást keresve másik országba költöznek? Európa a fehérek kiváltsága? Magyarország a fehérek kiváltsága?

Az is kurva érdekes, hogy belém mindig a kis elkényeztetett apucianyuci ecsetfejű balesetei próbáltak beleállni, nem mások. Mert beléjük nevelték, hogy te vagy a Kovács Kristóf, te megteheted. Ilyenek -persze- vannak a romák között is, de láss csodát, az általad oly' nagyra tartott fehér nép genetikailag felsőbbrendűnek született tagjai között is.

Azt kéne végre egyszer megérteni, hogy nem népcsoportokban, nemzetiségekben, politikai hovatartozásban kell gondolkodni, hanem az individuumok szintjén. Persze ez nehezebb, mint beskatulyázni mindenkit és ez alapján élni, mert ehhez kéne az is, hogy ne csak abban különbözz az amőbáktól, hogy kúrással szaporodsz.

ps.: lehet, hogy ez az egész teljesen össze-vissza, de mentségemre szóljon, hogy baromi fáradt vagyok, és tényleg nem terveztem, hogy ma este még ehhez a témához hozzászólnék.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Vagyunk akik ellenzik, hogy még több jöjjön, van aki szívesen veszi őket. Akkor halljuk azok akik amellett kardoskodnak, hogy jöjjenek, mit csinálnának a menekültekkel? Határ, álljkivagy, menekült, irány a tábor és itt jön a ti javaslataitok. Kíváncsi vagyok rá!NB2
az esetek jelentős részében egyből a határon lehetetlen megállapítani, hogy valaki menekült-e vagy nem ... szóval mondjuk így nézhetne ki, hogy "álljkivagy, menedékkérő," és már innentől is van több opció lehet az, hogy irány a tábor, vagy irány a lakás. vannak ugyanis olyan országok, ahol nem táborokban, hanem lakóparkokban - igen a többi helyi lakossal együtt - helyezik el már az eljárás ideje alatt is a kérelmezőket (igen pl. Svédország ilyen.) aztán lefolytatják az eljárást, aminek a végén ugye szerencsésebb helyzetben pozitív döntés születik, és az illető menekült vagy oltalmazott lesz. ilyenkor jön az integráció (igazság szerint már lehet jobb előbb - az eljárás alatt is- elkezdeni pl a nyelvi integrációt, mint más országokban ld. Ausztria).
Azt, hogy milyen integráció a helyes, az nagyon meghaladja az én képességeimet. Van a lengyel modell példának, ahol integrációs szerződést kötnek velük az elismerés után, és anyagi támogatást kapnak a beilleszkedéshez (ezt vezette be Magyarország 2013-től, viszont a menekülttáborban rövidebb ideig maradhatnak, meg kellett teremteniük gyorsan a lakhatás kérdését), vagy van a korábbi modell (2013 előtt volt itt), hogy hosszabb ideig lehetnek menekülttáborban - olyanban ahol csak elismertek tartózkodnak, menedékkérők nem - és ott nyelvi képzést kapnak plusz még más segítséget. valamint van pl a kanadai modell, ahol azt mondják, hogy az első generációnak munkát kell adni, minél hamarabb, és a második generációt kell taníttatni akár felső oktatásban is. de ez csak 3 kiragadott példa, az integráció nem igazán a szakterületem, nem is foglalnék állást abban, hogy mely lehet a legjobb.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Követelem a magyar svédellenes törvényeket, nem akarok áldozatául esni egy esetleges svéd migrációnak festői kis hazámban. (Ibrahimovic se volt sose a barátunk... aki nem csak svéd, de még bevándorló is, és jól meg is baszott minkett. 85% a négyzeten.)Sobri Jóska
es nemcsak, hogy bevandorlo, de kurvara cigany is. mint pirlo vagy jesus navas.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
- Kannibalizmus Svédországban nem volt, de a szomszédos Dániában egy darab, az elkövető M.Mikkelsen, dán felmenőkkel rendelkező dán.
Sobri Jóska
Nana!
Az köztudott tény, hogy a dánok angyalok!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Az van,hogy azok folyamatosan vannak...ezek meg még jönnek hozzájuk. 😀ZoliZoltán
És baszdmeg még az UTE is szarul szerepel, a Fradi meg közben új stadiont kap. Hova torzul el ez a világ. 😀peterk2005
A nemzet csapata nem MI vagyunk... 😀
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 408 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az van,hogy azok folyamatosan vannak...ezek meg még jönnek hozzájuk. 😀ZoliZoltán
És baszdmeg még az UTE is szarul szerepel, a Fradi meg közben új stadiont kap. Hova torzul el ez a világ. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Én csak azt nem értem, hogy minek az utálathoz meg a félelemhez fél kontinenssel arrébb bantu négerek között kapargászni, amikor a cigányok meg Gyurcsány még mindig itt vannak. Sőt még a bankok is! A nemzetközi háttérhatalomról nem is beszélve!

Ezekkel mi van? Kimentek a divatból? Vagy jönnek ők még, csak kell rájuk egy kis patina, hogy retroként újra divatba jöjjenek?peterk2005
Mer egy valamit is magára adó szalonfasiszta a bevándorlókat gyűlöli, ez kell a klubtagságihoz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Az van,hogy azok folyamatosan vannak...ezek meg még jönnek hozzájuk. 😀
több mint 10 éve
Én csak azt nem értem, hogy minek az utálathoz meg a félelemhez fél kontinenssel arrébb bantu négerek között kapargászni, amikor a cigányok meg Gyurcsány még mindig itt vannak. Sőt még a bankok is! A nemzetközi háttérhatalomról nem is beszélve!

Ezekkel mi van? Kimentek a divatból? Vagy jönnek ők még, csak kell rájuk egy kis patina, hogy retroként újra divatba jöjjenek?

több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nem azt mondom, hogy fogadjuk be a fél világot, de aki dolgozni akar, szeretne itt letelepedni, be tud illeszkedni és hazájában jó eséllyel agyonlőnék, felrobbantanák, vagy szimplán csak éhenhalna az év végéig azt kutya kötelessége egy magát kereszténynek tartó államnak befogadni.
Aztán amelyik ország ügyes is, az komoly hasznot is húz belölük.gabokocka
á, ehhez előbb gondolkodni is kellene hogy kitaláljanak valami okosságot, ami nemcsak az uniós pályázati pénz lenyúlása, hanem valódi értéket/munkahelyeket/profitot teremt, de egyszerűbb a kerítés a szerb határon...

több mint 10 éve
Biztos mindegyik szorgalmas ,dolgos ember!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 470 — nabege2@yahoo.com
Vagyunk akik ellenzik, hogy még több jöjjön, van aki szívesen veszi őket. Akkor halljuk azok akik amellett kardoskodnak, hogy jöjjenek, mit csinálnának a menekültekkel? Határ, álljkivagy, menekült, irány a tábor és itt jön a ti javaslataitok. Kíváncsi vagyok rá!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Az én tapasztaltom szerint, mer ugye az önempirizmus a világ megismerésének netovábbja. Szóva mindig az ijen fröcsi-öcsikkel gyűlik meg a bajom, mer mikor sikerült elsajátítaniuk a gyűlöletet és a mérhetetlen és kibékíthetetlen önsajnálatot akkor a targeting átcsap a tökmindeggybe. Így lettem néger, mer annyira jó valami távoli és assetuggyukmi homályos dógokat utálni, hogy minek addig elmászni mikor simán le lehet verni ötvenkilós szemüveges gyereket, biztos zsidók, vagy mi. Komolyan egy amerikaifoci fórumon, a játékosok több mint 80%a néger? Nem tuttad?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Visítva sírok a röhögéstől, pedig tanulnom kéne. Istenem vazze.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
De ebből megitn annyit vesztek észre,hogy kuruc...meg harcom...
itt tényekről van szó,nem rasszizmusról meg Hessről...
de hát jöjjenek csak nyugodtan,biztos jó lesz nekünk,mert ti azt mondjátok.ZoliZoltán
Rudolf Hess, a spandaui remete, a hős pilóta, a BÉKE MÁRTÍRJA.
Örülnék ha eszerint kezelnéd és nem mosnád össze mindenféle hozzá nem mérhető gusztustalansággal.
És ha azzal jössz, hogy ő is bevándorló, mert Egyiptomban született, vagy mert Svájcban tanult, akkor azt kell mondanom, hogy izibe kivetlek a nemzettestből, mint egy élősködő parazitát, és vele ellentétben "mindent meg fogsz bánni".

több mint 10 éve
Nagyon remélem, hogy az első afrikai/arab családot majd mellétek költöztetik be. Sobri is remélem megismerkedik majd Malmöben a fantasztikus gettónéger kultúrával (véletlenül erőszakos bűncselekmények statisztikáiról egyet sem hoztál be még poénból se). Dub
Az első afrikai/arab családok már rég beköltöztek Magyarországra, nálunk itt a szomszédban épp a kurva gitárjaikat hangolják, és antilophúst kevernek a csirkepaprikáshoz. A nők csadorjának meg örökké tevehúggyal kevert csirkegyros szaga van csípősmindennel.
A svédekhez meg már nem is merek menni, mert közben megtaláltam az erőszakos bűncselekményes statisztikákat is:
- Svédországban a családon belüli erőszakot viking felmenőkkel rendelkező tisztafajú svédek ellen 100%-ban viking felmenőkkel rendelkező tisztafajú svédek követik el.
- Fejszével, baltával, láncfűrésszel elkövetett gyilkosságok, csonkítások, és ezek szakszerűtlen használatából eredő 120 napon túl se gyógyuló sérülések Svédországban: 97%-ban svédek követik el.
- Kannibalizmus Svédországban nem volt, de a szomszédos Dániában egy darab, az elkövető M.Mikkelsen, dán felmenőkkel rendelkező dán.
- Gyógyszerrel elkövetett emberölés, súlyos testi sértés, túladagolás, kínzás, tisztítószerekkel történő visszaélések, villamoson történő rettegtetések miatti depresszív öngyilkosságok Svédországban: az elkövetők 94%-a svéd.
- Scania teherautóval elkövetett halálos közúti baleset okozása Svédországban: az elítélt bűnösök 75%-a svéd, de volt 1 fő lett, ő a 25%, de ő is svéd lányt szeretett.

Ha annyira sajnáljátok őket, menjetek oda és tanítsátok, zárkóztassátok fel őket ti, én és a hozzám hasonlóan gondolkodók lemondanánk a megtisztelő feladatról. Dub
Ezzel a mondatoddal pedig elköveted a kenyai Ptk. 65§ 8) a. pontban definiált tényállást, vagyis felbújtást bevándorlásra szellemi kapacitáshiányból fakadó rasszizmusból kifolyólag.
Nem csak a bevándorlás nemzeti sorskatasztrófa, hanem az arra való felbújtás is.
Gondolom nem szeretnéd, ha Nairobiba kéne járkálnod bíróságra, mert az általad felbújtott fehér söpredék elözönli Afrikának ezt a meghitt kis szegletét, és erőszakkal tanít, zárkóztat, és odamegy.
Szerintem ezt jobb is, ha törlöd, mielöbb belekerülsz a Nagy Fekete Szem látóterébe.

több mint 10 éve
De ebből megitn annyit vesztek észre,hogy kuruc...meg harcom...
itt tényekről van szó,nem rasszizmusról meg Hessről...
de hát jöjjenek csak nyugodtan,biztos jó lesz nekünk,mert ti azt mondjátok.
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 340 — zászló zászló szív
Komolyan, ide jönnek és ömlik a gyűlölet. Tipikus bégető birkák.
Kuruc meg harcunk 😉
Hihetetlen hogy vannak ilyen emberek.

És ezzel le is lehet zárni a vitát, a másik megértése fárasztó. Én ettől függetlenül értelek titeket, de a véleményem hadd legyen már a sajátom. Korábban is írtam, én tisztelem Dubot, ő vállalja azt aki, meg is védi. Egyetérteni sosem fogunk, de engem ez nem zavar...

több mint 10 éve
 harcunk.info/index.php/elemzesek/88-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utanZoliZoltán
"A volt francia és belga gyarmatokon működő orvosoknak feltűnt, hogy a fekete gyerek első éveiben minden téren, agyilag is, gyorsabban fejlődik a fehérnél. Előbb vesz tudomást környezetéről, előbb beszél és előbb tud járni. Ez az előny kb. 3 éves korban a legnagyobb."harcunk
"Még a hetvenes években Délnyugat-Afrikában (most Namíbia) néhány napot töltöttem a vadállatokban bámulatosan gazdag Etosha nemzeti parkban (30 ezer km² területű). Egyik este a vacsorát kiszolgáló fekete pincér nyelvtudásával büszkélkedett. Megkértem, hogy mondjon valamit németül. Erre ő: Heil Hitler!"harcunk
Szerinted is gáz, ha az árja, túlintelligens feketék megjelennek a szerb határon, hogy elárasszák a multik igazgatótanácsait és az egyetemek katedráit ilyen fasiszta szemlélettel?
És most mi a fő gond? Hogy egy halottat fognak addig üdvözölni, míg ezzel spontán beindítják a zombiapokalipszist, vagy pedig az, hogy utódjaik már az óvodában leigázzák az ostoba, csenevész fehérmagyarok utódjait?

Mindenesetre mivel én is békepárti vagyok, rendeltem is gyorsan az oldalról egyet a népszerű termékeik közül:

Csak félek, hogy olyannyira népszerű, hogy majd a Balcsin lépten-nyomon ez fog szembejönni velem...

(Viszont az zavar, hogy minden póló kurvára fekete. Még a Ku-Klux-Klános is. Ebben a bevándorlók fekete kezének nyomát vélem felfedezni, és intézkedést javallok. Mano Negra Raus!)
 harcunk.info/index.php/service-polok

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Az előítéletek 90 %-ban van alapja, ez túlzás, de igaz.
A probléma az, hogy akik ideérkeznek az egy olyan szinten heterogén közösség h szvsz lehetetlen normálisan sztereotipizálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ezen húzom fel magam én is...a tipikus bégető birkák!
rtl klub meg tv2! 😉
komolyan olyan,mint ha csak poénkodnának...hihetetlen,hogy léteznek ilyenek.
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nagyon remélem, hogy az első afrikai/arab családot majd mellétek költöztetik be. Sobri is remélem megismerkedik majd Malmöben a fantasztikus gettónéger kultúrával (véletlenül erőszakos bűncselekmények statisztikáiról egyet sem hoztál be még poénból se). Vagy kezdésként fogadjatok be magatokhoz mondjuk egy szegény elesett cigány családot, mutassatok példát. Komolyan mintha nem is ugyanabban a világban élnénk, nem hiszem el, hogy ti nem hallottatok a számtalan nyugaton bevándorlók/menekültek által okozott problémákról? Az meg hogy egy lapra tesztek egy horvát, német, lengyel stb-t egy Afrikából kb a középkorból szabadult előemberrel az meg egyenesen vicc kategória. Tudom, mindiíg az a csúnya általánosítás meg előítéletek, csak valahogy mégis az előítéletek 90%-nak van alapja. Ha annyira sajnáljátok őket, menjetek oda és tanítsátok, zárkóztassátok fel őket ti, én és a hozzám hasonlóan gondolkodók lemondanánk a megtisztelő feladatról. Annak az egynek örülök, hogy amennyire környezetemben (meg amúgy a felmérések alapján is) tapasztalom -és teljesen átlagos hétköznapi, nem olyan "náci, fasiszta" emberek mint én-, az itt élők többsége szerencsére nem így gondolkozik mint ti, és nem szeretné őket az országunkban látni. Inkább nevezzenek minket xenofób, rasszista országnak (ezt már amúgy is megtették), mint hogy az a fertő legyen itt is mint mondjuk Marseille egyes negyedeiben. Ennek a kerítésépítésnek is örülök, még azzal együtt is, hogy tudom, hogy valamelyik haver cég majd jót kaszál rajta. Annyi kivetnivalóm van csak, hogy ezt már előbb kellett volna meglépni, mint ahogy egyébként az EU nagy részének sem most kéne észbe kapni, hogy tenni kéne valamit, mert ellep minket a szar. Na mind1, részemről lezártam
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Ez semmi?ZoliZoltán
Az