Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Csak érted, valamiért nem a pedagógus végzettségével hasít az öreg, nem neki kéne beszólogatni a politológusoknak.Filmekhez például. De ha nem értene semmihez, akkor az álláspontja is hibás?Puzsér egyébként mihez ért?"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.atapapa
baggio
edit: most látom, hogy töri szakos középiskolai tanár. Ehhez képest mintha nem abból élne meg...Amadeus91
edit: hidd el, fogsz még ilyen embert látni 😊gamerkr
Nem ismerem ezt az ürgét amúgy, annyit tudok róla - mások elmondásából csak -, hogy tróger.
MachiavelliMegtartani minden áron.Sobri JóskaAmíg megszerzed a kormányzó többséget. De azután?Lecsó"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.atapapa
baggio
több mint 11 éve
Megtartani minden áron.Amíg megszerzed a kormányzó többséget. De azután?Lecsó"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.atapapa
baggio
több mint 11 éve
Amíg megszerzed a kormányzó többséget. De azután?"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.atapapa
baggio
több mint 11 éve
igen, gondolom ezt is láttad / hallgattad márEzt is bizonyította már: www.youtube.com/watch?v=2N90LQIKy8ESchleckFilmekhez például. De ha nem értene semmihez, akkor az álláspontja is hibás?Puzsér egyébként mihez ért?"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.atapapa
baggio
edit: most látom, hogy töri szakos középiskolai tanár. Ehhez képest mintha nem abból élne meg...Amadeus91
puzserahm.uw.hu/archivum-1-200.html
több mint 11 éve
Ezt is bizonyította már: www.youtube.com/watch?v=2N90LQIKy8EFilmekhez például. De ha nem értene semmihez, akkor az álláspontja is hibás?Puzsér egyébként mihez ért?"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.atapapa
baggio
több mint 11 éve
Filmekhez például. De ha nem értene semmihez, akkor az álláspontja is hibás?Puzsér egyébként mihez ért?"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.atapapa
baggio
edit: hidd el, fogsz még ilyen embert látni 😊
több mint 11 éve
Puzsér egyébként mihez ért?"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.atapapa
baggio
edit: most látom, hogy töri szakos középiskolai tanár. Ehhez képest mintha nem abból élne meg...
több mint 11 éve
"Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."és a politikában pont ez számít, semmi más.
baggio
több mint 11 éve
Puzsér nem lesz kedvelt ember politológia szakon xD"A politológus olyan, mint Mekk Elek, az ezermester. Hogyha elbaszódik nálad mondjuk a kazán, akkor te bojlerszerelőt hívsz, vagy ezermestert? Nyilvánvaló, hogy nem az ezermestert hívod ki, mert tudod, hogy az csak széjjel fogja barmolni a bojlert, úgyhogy szakemberre bízod a munkát. Na, a politológus, az pont nem az. Nem ért a gazdasághoz, mert nem közgazdász, nem ért a történelemhez, mert nem történész, nem ért a társadalomhoz, mert nem szociológus, és nem ért az eszmékhez se, mert nem filozófus. Valójában semmihez sem ért, kizárólag ahhoz, hogy egy politikai döntés szavazatot hoz vagy szavazatot visz..."
oxox.hu/2014/04/28/en-akar-az-lmp-menedzsmentjet-is-atvennem-interju-puzser-roberttel/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
"Szerinte az nem számít befagyasztásnak, hogy "megkértek minket", hogy a legújabb vitás kérdés lezárásig ne küldjünk számlát az uniónak, mert nem fogják kifizetni. Csepreghy szerint az lenne a befagyasztás, ha elküldenénk a számlákat, és úgy nem fizetnék ki."index.hu/gazdasag/2014/04/28/csepreghy_csak_nem_kuldhetunk_szamlat/
Rájöttem: az a taktika, hogy ne sírjunk, hanem nevessünk az ilyen híreken. Más megoldást nem látok.

több mint 11 éve
Légyszi hagyjátok abba! Esküszöm, nekem kínos látni, hogy itt mekkora különbség van a szellemi szintek között.
több mint 11 éve
Ha te attól vagy boldog, vagy kielégült, hogy felhúzod magad egy Dúró Dórán, akkor hajrá.attól még az alma az alma.Amadeus91De engem nem zavar ha egy náci náci, nem ütközök meg rajta, nem akadok fenn ezen, nem csinálok úgy, mintha ez mekkora egetverő dolog lenne, hogy "hű, egy náci, aki hülyeséget beszél, és náci".Sobri JóskaVagyis csak almában tudsz gondolkozni?Sobri almát a körtéhez.Amadeus91Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Ezekkel is egyetértesz?
Én csak annyit várnék el a meleg emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy melegneknek lenni jó?
Én csak annyit várnék el a demokratikus emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy demnokratikusnak lenni jó?
Én csak annyit várnék el a zsidó emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy zsidónak lenni jó?
stb.Sobri Jóska
Kár.Sobri Jóska
te mondod?Amadeus91
több mint 11 éve
attól még az alma az alma.De engem nem zavar ha egy náci náci, nem ütközök meg rajta, nem akadok fenn ezen, nem csinálok úgy, mintha ez mekkora egetverő dolog lenne, hogy "hű, egy náci, aki hülyeséget beszél, és náci".Sobri JóskaVagyis csak almában tudsz gondolkozni?Sobri almát a körtéhez.Amadeus91Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Ezekkel is egyetértesz?
Én csak annyit várnék el a meleg emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy melegneknek lenni jó?
Én csak annyit várnék el a demokratikus emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy demnokratikusnak lenni jó?
Én csak annyit várnék el a zsidó emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy zsidónak lenni jó?
stb.Sobri Jóska
Kár.Sobri Jóska
te mondod?Amadeus91
több mint 11 éve
De engem nem zavar ha egy náci náci, nem ütközök meg rajta, nem akadok fenn ezen, nem csinálok úgy, mintha ez mekkora egetverő dolog lenne, hogy "hű, egy náci, aki hülyeséget beszél, és náci".Vagyis csak almában tudsz gondolkozni?Sobri almát a körtéhez.Amadeus91Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Ezekkel is egyetértesz?
stb.Sobri Jóska
Kár.Sobri Jóska
te mondod?Amadeus91
több mint 11 éve
Vagyis csak almában tudsz gondolkozni?Sobri almát a körtéhez.Amadeus91Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Ezekkel is egyetértesz?
stb.Sobri Jóska
Kár.Sobri Jóska

te mondod?
több mint 11 éve
Vagyis csak almában tudsz gondolkozni?Sobri almát a körtéhez.Amadeus91Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Ezekkel is egyetértesz?
stb.Sobri Jóska
Kár.
több mint 11 éve
Sobri almát a körtéhez.Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Ezekkel is egyetértesz?
stb.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Ezekkel is egyetértesz?
stb.
több mint 11 éve
anélkül is érzem a bűzt, hogy azt mindennap közölnék velem.Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Na de miért?!
Miért nem tudod elfogadni, hogy ők ilyenek, és arra reflektálnál, nem pedig elvárásokat fogalmaznál meg.
Több toleranciát, megértést, nyitottságot, demokratikusabb hozzáállást várnék el, pont tőled.
Ha kivégeznél mindenkit, aki embereket öl, akkor kezdheted magaddal, és körbe is értünk - fura ha nem látod át.
Egy náci is elmondhatja amit gondol, sőt, mondja is el, hogy tudjuk, ki a hülye, mert ha nem tehetné, sokkal nehezebb lenne felismerned neked is.
A büdös étel például azt jelenti sokszor, hogy romlott, így nem eszed meg, kidobod.
Ha nem lenne büdös, beleennél, majd összefosnád magad, az jobb lenne?Sobri Jóska
több mint 11 éve
Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó,Amadeus91Na de miért?!
Miért nem tudod elfogadni, hogy ők ilyenek, és arra reflektálnál, nem pedig elvárásokat fogalmaznál meg.
Több toleranciát, megértést, nyitottságot, demokratikusabb hozzáállást várnék el, pont tőled.
Ha kivégeznél mindenkit, aki embereket öl, akkor kezdheted magaddal, és körbe is értünk - fura ha nem látod át.
Ha kicseréljük a fenti mondatodban a "büdöst" "meleg"-re, máris egy platformon vagy a nácikkal, akiket zavar a melegfelvonulás.
Egy náci is elmondhatja amit gondol, sőt, mondja is el, hogy tudjuk, ki a hülye, mert ha nem tehetné, sokkal nehezebb lenne felismerned neked is.
A büdös étel például azt jelenti sokszor, hogy romlott, így nem eszed meg, kidobod.
Ha nem lenne büdös, beleennél, majd összefosnád magad, az jobb lenne?
több mint 11 éve
aspektus kérdéseNekem nem megy fel a pumpa, hisz tudom mi a brand, és ha azzal azonos a termék, akkor mi az, ami arra ingerelne, hogy felmenjen? Max. nem vásárolok belőle.kérdés, hogy szégyellős-e a borz."A Jobbik oktatáspolitikájában nem az esélyegyenlőség és az integráció az, amiket értéknek tekint, hanem az emberek küldetésének a kiteljesítése. (…) A Jobbik a magyarság sorskérdéseit állítja az oktatáspolitika középpontjába (…) A Jobbik bevezeti a mindennapos testedzést az iskolákban.”"Ezek téged tényleg érdekelnek?
Dúró Dóra
videa.hu/videok/hirek-politika/meheben-el-a-nemzet.-nch0ah5bgVSq4HVx (2:35-től)
magyarnarancs.hu/publicisztika/mar-reg-osszenott-a-jobbik-sikerei-89797Amadeus91
Úgy érzed valóban kihat az életedre Dúró Dóra?
Vagy ha úgy gondolod, hogy egy agyhalott náci, akkor miért lepődsz meg újra és újra, amikor ezt alkalomról alkalomra demonstrálja is?
Nekik ez a biznisz, logikus, hogy koherensen hülyék.
Majd ha egyszer egy ilyet mond, hogy "fontos a tolerancia, egymás értékeinek elismerése, a másfajta gondolatok integrálása, stb" akkor lehet csodálkozni.
Ha egy borz büdös, abban mi a pláne?Sobri Jóska
Érted, ha valaki szarszagúan kimegy az utcára, de meghúzza magát, látod, hogy szégyelli, akkor csak nem piszkálod, de ha még ordítozik is közben, hogy "büdös vagyok, szagoljátok", akkor csak felmegy a pumpa, nem? Persze a lényeg az, hogy büdös, csak mégis fontos a körítés.Amadeus91
Találtál ismét egy Jobbikost, aki segghülye?
Vagy úgyis mondhatnám, találtál egy politikust, aki hülyeségeket beszél?
Ez kb. olyan, mint egy repülni tudó fecske, vagy egy úszni tudó hal.
Úgy érzem egy hülyétől vársz el olyan viselkedést, mintha normális lenne, és az erre való rágörcsölésed téged is kissé az irracionalitás világába röpít.Sobri Jóska
már megint idedörgölte valaki a büdös seggét ordibálva, ahelyett, hogy lefürödne helyette.
Szóval találtam megint egy jobbikost, aki büszke is rá, hogy segghülye. Én csak annyit várnék el a büdös emberektől, hogy maradjanak csöndben, ne propagálják azt, hogy büdösnek lenni jó, mert félő, hogy túl sok büdös lesz a végén. Persze, lehet ez tényleg irracionalitás.
több mint 11 éve
Nekem nem megy fel a pumpa, hisz tudom mi a brand, és ha azzal azonos a termék, akkor mi az, ami arra ingerelne, hogy felmenjen? Max. nem vásárolok belőle.kérdés, hogy szégyellős-e a borz."A Jobbik oktatáspolitikájában nem az esélyegyenlőség és az integráció az, amiket értéknek tekint, hanem az emberek küldetésének a kiteljesítése. (…) A Jobbik a magyarság sorskérdéseit állítja az oktatáspolitika középpontjába (…) A Jobbik bevezeti a mindennapos testedzést az iskolákban.”"Ezek téged tényleg érdekelnek?
Dúró Dóra
magyarnarancs.hu/publicisztika/mar-reg-osszenott-a-jobbik-sikerei-89797Amadeus91
Vagy ha úgy gondolod, hogy egy agyhalott náci, akkor miért lepődsz meg újra és újra, amikor ezt alkalomról alkalomra demonstrálja is?
Majd ha egyszer egy ilyet mond, hogy "fontos a tolerancia, egymás értékeinek elismerése, a másfajta gondolatok integrálása, stb" akkor lehet csodálkozni.
Érted, ha valaki szarszagúan kimegy az utcára, de meghúzza magát, látod, hogy szégyelli, akkor csak nem piszkálod, de ha még ordítozik is közben, hogy "büdös vagyok, szagoljátok", akkor csak felmegy a pumpa, nem? Persze a lényeg az, hogy büdös, csak mégis fontos a körítés.Amadeus91
Találtál ismét egy Jobbikost, aki segghülye?
Vagy úgyis mondhatnám, találtál egy politikust, aki hülyeségeket beszél?
Ez kb. olyan, mint egy repülni tudó fecske, vagy egy úszni tudó hal.
Úgy érzem egy hülyétől vársz el olyan viselkedést, mintha normális lenne, és az erre való rágörcsölésed téged is kissé az irracionalitás világába röpít.
több mint 11 éve
kérdés, hogy szégyellős-e a borz."A Jobbik oktatáspolitikájában nem az esélyegyenlőség és az integráció az, amiket értéknek tekint, hanem az emberek küldetésének a kiteljesítése. (…) A Jobbik a magyarság sorskérdéseit állítja az oktatáspolitika középpontjába (…) A Jobbik bevezeti a mindennapos testedzést az iskolákban.”"Ezek téged tényleg érdekelnek?
Dúró Dóra
Érted, ha valaki szarszagúan kimegy az utcára, de meghúzza magát, látod, hogy szégyelli, akkor csak nem piszkálod, de ha még ordítozik is közben, hogy "büdös vagyok, szagoljátok", akkor csak felmegy a pumpa, nem? Persze a lényeg az, hogy büdös, csak mégis fontos a körítés.
több mint 11 éve
"A Jobbik oktatáspolitikájában nem az esélyegyenlőség és az integráció az, amiket értéknek tekint, hanem az emberek küldetésének a kiteljesítése. (…) A Jobbik a magyarság sorskérdéseit állítja az oktatáspolitika középpontjába (…) A Jobbik bevezeti a mindennapos testedzést az iskolákban.”"Ezek téged tényleg érdekelnek?
Dúró Dóra
Ha egy borz büdös, abban mi a pláne?
több mint 11 éve
"A Jobbik oktatáspolitikájában nem az esélyegyenlőség és az integráció az, amiket értéknek tekint, hanem az emberek küldetésének a kiteljesítése. (…) A Jobbik a magyarság sorskérdéseit állítja az oktatáspolitika középpontjába (…) A Jobbik bevezeti a mindennapos testedzést az iskolákban.”"Dúró Dóra
magyarnarancs.hu/publicisztika/mar-reg-osszenott-a-jobbik-sikerei-89797