Politika

69 feliratkozó

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 679 — Steelers fan
Azért arra kíváncsi vagyok, hogya kampányban elértük-e a gödör alját, vagy az utolsó héten teljesen ledobjuk a láncot. Mert ennek már tényleg a fele sem tréfa......
csi77
Az eddigi tapasztalatok alapján messze még a vége. 😕

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
1. Tök mindegy, hogy jobb bal alsó felső közép. Én azért baromira figyelnék arra, hogy ne legyen dokumentálva olyan ami kínos!
2. Mivan ha a saját pártja adott rá kilövési engedélyt?
NB2
Épp a napokban írtam egy másik topikba, hogy egy bűnügyben az elkövető keresési előzményei szolgálnak bizonyítékként. Amikre akkor keresett, amikor még nem volt gyanúsított, csak sima felhasználó. Mégis mentették a kereséseit, és most előkapták.

Szerintem neked is, nekem is, meg bárkinek a keresési előzményei között van olyan, amire fel lehet építeni egy lejárató kampányt. Függetlenül a valóságtól.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 340 — Bears & Illinois fan
Azért arra kíváncsi vagyok, hogya kampányban elértük-e a gödör alját, vagy az utolsó héten teljesen ledobjuk a láncot. Mert ennek már tényleg a fele sem tréfa......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 695 — farkas.l.zoltan@gmail.com
1. Tök mindegy, hogy jobb bal alsó felső közép. Én azért baromira figyelnék arra, hogy ne legyen dokumentálva olyan ami kínos!
NB2
Mivel láthatóan mindent belead mindkét oldal ebbe a választásba(Értsd.: Undorítóbb mint valaha), nem hiszem, hogy így időzítenék. Amúgy érdekes látképe a magyar választóknak, hogy sorra jönnek ki ezek a cuccok és a népszerűség meg se rezzen. 98% el se gondolkodik, vagy 1 napon belül meggyőzi magát, hogy nem úgy gondolta az. Oldaltól függetlenül mondom.
andree
A rothadó társadalom akárcsak egy pöcegödör mindig a felszínére forgatja a nagyobb darab ürülékeit, hogy aztán azokkal reprezentálja magát a felszínen.

Az a legszomorubb az egészben, hogy ez a cinikus, pöffeszkedő, hűbéri, kereszt alatt fogant gumicsizmás balkáni macsó hozzáállással a társadalom egy jó része simán azonosul, és pont ugyan ezt tenné a helyükben. És ezt nem csak a Fityisz szimpatizánsok halmazára lehet rahúzni. Ez durva lesz, de ha nem lenne a magyarok jó része hátulról jövős, gyáva, megalkuvó, képmutató, itt már rég halomra ölték volna az emberek egymást politikai hovatartozás miatt

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 695 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nyilván nem lesz jelentősége sehol, de jókat lehet rajta röhögni. Illetve otthon a szőnyeg szélére kerülhet, de mivel talicskával hordja haza a pénzt, ott is el fognak simulni a ráncok. A gyerekeknek lesz gáz.
gabokocka

Persze, otthon, jó NER féle probléma megoldás:

"De egy pofon a jó helyen, a kellő pillanatban, többet ér mint ezer év a kopott iskolapadban."

több mint 6 éve
andree Arizona Cardinals 1 800
NB2
Mivel láthatóan mindent belead mindkét oldal ebbe a választásba(Értsd.: Undorítóbb mint valaha), nem hiszem, hogy így időzítenék. Amúgy érdekes látképe a magyar választóknak, hogy sorra jönnek ki ezek a cuccok és a népszerűség meg se rezzen. 98% el se gondolkodik, vagy 1 napon belül meggyőzi magát, hogy nem úgy gondolta az. Oldaltól függetlenül mondom.
andree
Akkor Orbánnak még sincs igaza vagy Már nem, mert akkor mégsem a karaktergyilkolasrol szól a magyar politika.
csebi
Amennyire tapasztaltam, a hazugságok, álhírek és tényleges információk csak a saját tábort fűtik jobban az adott irányba. A szurkolók szurkolók maradnak, akkor is ha a csatárról kiderül, hogy eladta a meccset.

Azt már rég nem próbálom kideríteni, hogy miről szól a magyar politika. Félek a végén felkötném magam. Kajaszünetben hallgatom a munkatársakat, ahogy a postaládába dobott mocskolódó kiadványok tartalmát köpködik vissza, vagy a tegnapi híradót mesélik. Az igazán kemény, az hogy a valós információk is úgy keverednek a fejekben, hogy szolgálja a narratívát. Például nagy lelkesen mesélte kolléga, hogy hiába próbálták a rohadékok lejáratni az oroszokkal, csak megnyerte az osztrák választást a menekültellenes jelölt. Akkor épp gyengébb pillanatom volt, így mondtam, hogy amúgy a faszi pártja bukott majd 10%-ot és nem vele alakít koalíciót a győztes, de mint kiderült a "Kurz"-"menekültellenes" 2 címkéből elég egynek valahogy stimmelni, hogy hirtelen egy személy legyen Strachéval.

Szóval én inkább csendesen visszadugom az arcom a tenyerembe, amíg focidrukker demokráciát játszunk úgy, hogy csak az egyik oldalon vannak focisták.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 560
Azért az mindig vicces volt régebben is, mikor az ‘autóneppert’ lebűnözőzi az adócsaló.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 724 — Lucas Scott
NB2
andree
Akkor Orbánnak még sincs igaza vagy Már nem, mert akkor mégsem a karaktergyilkolasrol szól a magyar politika.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 660 — nabege2@yahoo.com
... A gyerekeknek lesz gáz.
gabokocka
Volt szerencsém a lányával dolgozni. Nem lesz ott semmilyen gáz 😀
vpi
én úgy hallottam Ádi egész normális, a lánya egy picit HP 😊
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 667 — Patriot
... A gyerekeknek lesz gáz.
gabokocka
Volt szerencsém a lányával dolgozni. Nem lesz ott semmilyen gáz 😀

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
NB2
Borkait elengedte már a fidesz csak nincs más azt irja a blog.

Közben Semjén is megszólítja a választókat:
"Miért kellene nekünk az uniós minimálbér, amikor a magyarok bőven meg tudnak élni abból is amit most keresnek, hiszen több milliós megtakarítást halmoztak fel elmúlt esztendőkben. Azok a számok, amiket fel tudunk mutatni bármelyik EU-s országban megállnák a helyüket. Semmi szükségünk az egységes európai uniós minimálbérre. A magyar emberek így is boldogak, hiszen több száz ezer forintot vihetnek haza havonta, amiből még félre is tudnak tenni. ”

😊
több mint 6 éve
andree Arizona Cardinals 1 800
NB2
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 660 — nabege2@yahoo.com
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 381 — Keep pounding
Nyilván nem lesz jelentősége sehol, de jókat lehet rajta röhögni. Illetve otthon a szőnyeg szélére kerülhet, de mivel talicskával hordja haza a pénzt, ott is el fognak simulni a ráncok. A gyerekeknek lesz gáz.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Borkai is nagy mágus, lesznek még itt nyalánkságok a következő egy hétben.
gabokocka
Parádés.. de naiv dolog lenne azt hinni, hogy belebukik..
gordon
Persze egy ilyen nemzeti-konzervatív-kersztény (nekünkacsaládazelső) ember esetében egy kicsit kellemetlenebb, ha kiderül hogy szabadidős qrvapecér, de szerintem ez elég kevéssé érdekli a szavazókat. Akik rendes orbánisták, azokat ilyesmivel nem lehet eltántorítani.
Egy esetben bukna bele, ha a vezér rossz néven venné a dolgot - de mivel már nem lehet új jelöltet állítani, Győrt meg nem akarják elveszíteni, nyilván a választásokig nem lesz következménye.
Jan
Mondjuk a kurvázás az egy dolog és én tökre leszarom, azt oldja meg a családon belül és feszítsék keresztre miatta. de a korrupció /lopás ilyen szintű leleplezése remélem megizzasztja őket.kíváncsi vagyok ki lesz a következő.
több mint 6 éve
gabokocka
gordon
Persze egy ilyen nemzeti-konzervatív-kersztény (nekünkacsaládazelső) ember esetében egy kicsit kellemetlenebb, ha kiderül hogy szabadidős qrvapecér, de szerintem ez elég kevéssé érdekli a szavazókat. Akik rendes orbánisták, azokat ilyesmivel nem lehet eltántorítani.
Egy esetben bukna bele, ha a vezér rossz néven venné a dolgot - de mivel már nem lehet új jelöltet állítani, Győrt meg nem akarják elveszíteni, nyilván a választásokig nem lesz következménye.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
gabokocka
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 381 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 061 — #NoStress
Azért ez milyen kemény...nyilván ha igaz:
 index.hu/belfold/2019/10/04/onkormanyzati_valasztas_kispest_gajda_peter_lackner_csaba_felvetel/#

Hogy ilyen felvétel készülhessen, mennyire kell ostobának lenni. Vagy esetleg még arra tudok gondolni, hogy egy ilyen felvétel lehetett az ára valaminek...
Klaci79
Occam bototvája.
Tényleg ilyen ostobák.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 099
Azért ez milyen kemény...nyilván ha igaz:
 index.hu/belfold/2019/10/04/onkormanyzati_valasztas_kispest_gajda_peter_lackner_csaba_felvetel/#

Hogy ilyen felvétel készülhessen, mennyire kell ostobának lenni. Vagy esetleg még arra tudok gondolni, hogy egy ilyen felvétel lehetett az ára valaminek...
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 369 — je suis poloska
Józsi dolgozik Robi közszereplésén, szemmel láthatóan.
Amadeus
Balázs

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=74lZVlhKJUw

Amadeus
Ha bármi beleszólásom lett volna, akkor Puzsér sose lép be a politikai térbe.
Sobri Jóska
ne szerénykedj.
Amadeus
Dehát ismersz. Tudod mennyire szeretek szerénykedni.
Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 776

Amadeus
Sobri Jóska
ne szerénykedj.
több mint 6 éve

Amadeus

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 776