NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
Lehet, hogy nagyon naív vagyok, de lenne hely szerintem egy Juhász - Ángyán - Vágó Gábor - Tétényi Éva fémjelezte tömörülésnek most. Róluk még el is hinném, hogy tényleg a változások és a normális, az ország érdekeit szem előtt tartó politizálást művelnének.somoskovig
Tétényin egy vicc, nem politikus. Teljesen képtelen bármilyen együttműködésre, nem hallgat senkire. Ráadásul a legrosszabb értelemben vett feminista. Sehol nem szeretném látni, nem hogy az országos politikában.Gyurma Pappa
Meggyes Tamásról egy rövid véleményt? Légyszi!Atari
Egy igazi megalomán bunkó, akinek ha kicsivel több esze van és kevésbé hallgat az amúgy sem túl sikeres Bánki Erik körre, ma a szentté avatás gondolata is megfordulna az egomiak fejében. Ha utat épít összeomlás küszöbén álló parkoló meg fürdő helyett, akkor ő egy sikeres ember. Simán megúszta volna az asszonyverést meg mindent.

több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Lehet, hogy nagyon naív vagyok, de lenne hely szerintem egy Juhász - Ángyán - Vágó Gábor - Tétényi Éva fémjelezte tömörülésnek most. Róluk még el is hinném, hogy tényleg a változások és a normális, az ország érdekeit szem előtt tartó politizálást művelnének.somoskovig
Tétényin egy vicc, nem politikus. Teljesen képtelen bármilyen együttműködésre, nem hallgat senkire. Ráadásul a legrosszabb értelemben vett feminista. Sehol nem szeretném látni, nem hogy az országos politikában.Gyurma Pappa
Meggyes Tamásról egy rövid véleményt? Légyszi!

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 260 — #neverpunt
Sajnos nincs mit tenni, amíg Orbán a meleg, buzi, zsidó amerikai tanácsadóival hétről hétre emberek millióit hipnotizálja sikeresen egy pesti irodából.
Addig is folyamatosan vélem az egyetlen vállalható pártnak az LMP-t.

több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 www.bbc.co.uk/news/world-europe-25668275
Érdekesen alakul ez az ügy is 😊 .
több mint 11 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Én se gondolom, hogy ténylegesen értelmes lenne, de a "hero, aki szembeszállt a fidesszel" - szerepkörben hjozhatna szavazatokat.somoskovig
Ezt nem vonom kétségbe. De őszintén szólva nem örülnék, ha ilyen embernek bármi (értsd bármi) köze lenne az országos hatalomhoz.Gyurma Pappa
A mostaniak sem különbek. Tisztelet a kivételnek.apeszos
Az a baja a politikának, hogy nagyjából azokat nem lenne szabad a közelébe engedni, akik oda akarnak kerülni. A valóban potens, normálisabb arcoknak, akiktől várható lenne valami pozitív is, eszükbe se jut, vagy gyorsan menekülnek.

több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Én se gondolom, hogy ténylegesen értelmes lenne, de a "hero, aki szembeszállt a fidesszel" - szerepkörben hjozhatna szavazatokat.somoskovig
Ezt nem vonom kétségbe. De őszintén szólva nem örülnék, ha ilyen embernek bármi (értsd bármi) köze lenne az országos hatalomhoz.Gyurma Pappa
A mostaniak sem különbek. Tisztelet a kivételnek.
több mint 11 éve
Ezt nem vonom kétségbe. De őszintén szólva nem örülnék, ha ilyen embernek bármi (értsd bármi) köze lenne az országos hatalomhoz.

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 527 — Chiefs GM
Én se gondolom, hogy ténylegesen értelmes lenne, de a "hero, aki szembeszállt a fidesszel" - szerepkörben hjozhatna szavazatokat.

több mint 11 éve
Tétényin egy vicc, nem politikus. Teljesen képtelen bármilyen együttműködésre, nem hallgat senkire. Ráadásul a legrosszabb értelemben vett feminista. Sehol nem szeretném látni, nem hogy az országos politikában.

több mint 11 éve
Lehet, hogy nagyon naív vagyok, de lenne hely szerintem egy Juhász - Ángyán - Vágó Gábor - Tétényi Éva fémjelezte tömörülésnek most. Róluk még el is hinném, hogy tényleg a változások és a normális, az ország érdekeit szem előtt tartó politizálást művelnének.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
Megérdemeljük.apeszos
Én nem.Sobri Jóska
az a baj, hogy egy halmazt alkotunk és mindannyiunk szava pont ugyanannyit ér. Ha 2/3 részünk ész nélkül békemenetel (márpedig békemenetel bassza meg, mert nem akarnak elfogyni valamiért), a maradék jelentős hányada pedig vagy az MSZP rendezvényen tapsol a nyugdíjért vagy surranóban masírozik a zsidó negyedben, akkor igenis megérdemeljük, mi így kollektíve, te, én, Apeszos, Pista bá a sarki boltban etc.. de leginkább azok, akik benne vannak ebben a fenn említett halmazban.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Megérdemeljük.apeszos
Én nem.

több mint 11 éve
Megérdemeljük.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 260 — #neverpunt
Furcsa, hogy Mesterházyék végül odaengedték Gyurcsányt az asztalhoz.
Ez számomra annyit jelent, hogy nem bíznak a bizonytalanok megnyerésében (azok Gyurcsányból nem igazán kérnek), viszont legalább a balos részekben rejlő erőket össze akarják kapcsolni, nehogy bármennyi is elvesszen az 5% alatti ködben.

Magyarul az MSZP "összefog" egy volt pártelnökével és miniszterelnökével, valamint még egy volt miniszterelnökével és pár, közvetve pont a Gyurcsány elleni elégedetlenkedés miatt politikai porondra lépett arccal (Párbeszéd Magyarországért)

több mint 11 éve
de azért elszórakoztunk 2 évet ezzel a "se veled, sem nélküled" cirkusszal, Viktorék meg kvázi azt csinálnak amit akarnak.
több mint 11 éve
Teljesen igazad van, mondjuk Juhász Péter a hírek szerint ki is lép az Együtt-PM-ből.

több mint 11 éve
Azért üzenetértékű, hogy a "szakember, nem politikus" Bajnai, és az Együtt-PM, a Millás Juhász vagy a Szolidaritás, és az összes "gyökeresen új kezdeményezés" odáig jutott mostanra, hogy semmi másról nincs szó velük kapcsolatban, mintsem arról, hogy elcsíptek néhány (8-10-15?) helyet az MSZP listáján, ahova nemsokára felfurakszik Gyurcsány is, és mind benyeli/elfogadja Mesterházy miniszterelnökjelöltségét.
Se érdemi programok, se ideológiák, se jövőképek, semmi markáns üzenet, csak "legyünk bent a Parlamentben" és "szerezzünk helyet bármi áron, aztán majd meglátjuk" feeling, kiegészülve a sztenderd "Orbán takarodj!" attitűddel.
Pedig igaz a szlogen:

Ez meg a bónusz:
 coub.com/view/cpws
"Nem lesz olyan helyzet, hogy Gyurcsány Ferenccel közös listán legyünk mi rajta." - Juhász Péter

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
@Sobri
megkérdeztem neked
úgy lesz ez, hogy Országoson minden magyarországi nemzetiség cigányoktól az örményekig állít egy listát és a listára fogunk szavazni. Kvázi egy nemzetiség= egy párt.Amadeus91
Értem. Vagyis nem 2 sváb között kell válassz, hanem az összes nemzetiség közül választhatod ki a számodra legkedvesebbet.
De honnan tudják, hogy ki milyen nemzetiség, hogy szavazhasson ilyen listára?Sobri Jóska
A héten kaptam postán egy tájékoztatót és egy adatlapot, amellyel lehet kérni többek között a nemzetiségi névjegyzékbe való felvételt is. Ebben jelölheted meg azt a nemzetiséget, amelyhez tartozónak vallod magad.
Külön lehet azt is jelezni, hogy a névjegyzékbe való felvételed hatálya terjedjen ki az OGY képviselő választásra is. Azonban ha ezt is kéred, akkor az OGY képviselői választáson csak a nemzetiségi listákra szavazhatsz, pártlistára nem. Tehát lesz egy szavazatod amelyet az egyéni jelöltekre, azaz valamelyik párt emberére, mint helyi képviselőjelöltre adhatsz le, és egy másik szavazatod, amellyel a nemzetiségi listák között választhatsz.

A kérelem on-line is benyújtható a valasztas.hu, vagy a magyarorszag.hu oldalon, de gondolom ehhez ügyfélkapus hozzáférés szükséges.
több mint 11 éve
@Sobri
megkérdeztem neked
úgy lesz ez, hogy Országoson minden magyarországi nemzetiség cigányoktól az örményekig állít egy listát és a listára fogunk szavazni. Kvázi egy nemzetiség= egy párt.Amadeus91
Értem. Vagyis nem 2 sváb között kell válassz, hanem az összes nemzetiség közül választhatod ki a számodra legkedvesebbet.
De honnan tudják, hogy ki milyen nemzetiség, hogy szavazhasson ilyen listára?Sobri Jóska
önként beballagok, vagy ügyfélkapun elektronikusan jelzem és feliratom magam a jegyzékbe. (ez eddig is így volt az önkormányzatin)
több mint 11 éve
@Sobri
megkérdeztem neked
De honnan tudják, hogy ki milyen nemzetiség, hogy szavazhasson ilyen listára?

több mint 11 éve
@Sobri
megkérdeztem neked
úgy lesz ez, hogy Országoson minden magyarországi nemzetiség cigányoktól az örményekig állít egy listát és a listára fogunk szavazni. Kvázi egy nemzetiség= egy párt.
több mint 11 éve
még jó, hogy nemzetiségi listára szavazok és nem kell törnöm a fejem a mai fejlemények miatt.Amadeus91
És nemzetiségi listán kire szavazol, és milyen ismérvek alapján?
Írsz róla röviden miképp választ egy nemzetiségi listára szavazó az egyik, illetve a másik nemzetiségi jelölt között, sosem tudtam, hogy megy ez.Sobri Jóska
mi sem (én legalább is, még mindig lusta voltam - nem volt időm - megnézni az új választási tv-t.) tudjuk most lesz az első ilyen parlamentbe beszavazó show.
Program van, van pár jelölt (talán lista?), oszt jónapot. Különálló pártok nincsenek. Mi alapján? Nem tudom, sváb lesz, kis szerencsével tudni fog(nak) németül. Ha idén is magamra (értsd. érvénytelen) szavazatot adnék le, akkor sem lennék előrébb mint ezzel.
több mint 11 éve
még jó, hogy nemzetiségi listára szavazok és nem kell törnöm a fejem a mai fejlemények miatt.Amadeus91
Írsz róla röviden miképp választ egy nemzetiségi listára szavazó az egyik, illetve a másik nemzetiségi jelölt között, sosem tudtam, hogy megy ez.Sobri Jóska
Ne bazd... csak viccelsz. 😒
több mint 11 éve
Írsz róla röviden miképp választ egy nemzetiségi listára szavazó az egyik, illetve a másik nemzetiségi jelölt között, sosem tudtam, hogy megy ez.

több mint 11 éve
még jó, hogy nemzetiségi listára szavazok és nem kell törnöm a fejem a mai fejlemények miatt.