NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
78
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
57
10
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
8
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
6
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Nyugi.És most? ...apeszosA lényeg hogy a Közgép jobban teljesít.apeszosKicsit mellékvágány, de a múltkor nagyot mosolyogtam, amikor a Gellért térnél sétálva felfigyeltem a Szabadság híd elején lévő táblácskára. Valami olyan szöveg volt rajta, hogy felújította a Közgép és a Vegyépszer 2009-ben. Rögtön a 70-30 jutott eszembe: a 2 Orbán-kormány 2 legemblematikusabb cége a 20 éves ballib uralomnak közösen épített hidat.atapapa
Ez csak egy teljesen ártatlan történet volt, amit sokféleképpen lehet továbbgondolni, de úgy a legkevésbé, hogy (szerintem) a kormányváltás nem tett volna jót a közgépnek.
több mint 11 éve
"Veszteségei ellenére a CIB Bank anyabankja, az Intesa Sanpaolo elkötelezett Magyarország iránt, és leánybankjánál folyamatban van az átszervezés, hogy visszatérjen a nyereséges működéshez – közölte az Intesa Sanpaolo hétfőn a Dow Jones hírügynökséggel." (2013. december 16.) hvg.huMKB (külföldi anyabank), CIB, Erste, Raiffeisen.Melyik az a négy?GogoTudnám kivel fogják, ha a négy nagy tényleg kivonul, akkor ugyanis a többiek is követik majd őket.berger90hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elottCsak a jelenlegi árfolyamgát elvisz vagy évi 20 milliárdot a költségvetésből. Ugye ez a konstrukció elvileg pár éven belül kifut, de az MNB már ráállt arra, hogy kidolgozzon egy végleges, az árfolyamrögzítéshez hasonló konstrukciót. Ennek a költségének a zömét a hírek szerint a bankokkal nyeletnék be.atapapa
A fentebbi cikk alapján eszembe jutott (bár nem tudom mennyire elfogadott itt TGM cikket idézni), hogy miért rosszabb a devizahiteleseket "konszolidálni", mint bankokat anno a '90-es években?!
Ha a Postabankot tudta a Fidesz 98-ban 200-300 milliárdból kiglancolni, akkor több százezer ember életét miért nem? Ez jelen esetben több tízezer vagy esetleg százezer szerződés "kikönnyítését" jelentené.
HanSolo
nol.hu/gazdasag/20131224-mintha_el_sem_mentek_volnaberger90
Itt is csak kettőről van szó:
" Az MKB tulajdonosának három éven belüli kivonulása ma már biztos, és a Raiffeisen is jelezte: nem tartja kizártnak, hogy kivonul Magyarországról." (2013. december 28.) portfolio.hu
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
MKB (külföldi anyabank), CIB, Erste, Raiffeisen.Melyik az a négy?GogoTudnám kivel fogják, ha a négy nagy tényleg kivonul, akkor ugyanis a többiek is követik majd őket.berger90hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elottCsak a jelenlegi árfolyamgát elvisz vagy évi 20 milliárdot a költségvetésből. Ugye ez a konstrukció elvileg pár éven belül kifut, de az MNB már ráállt arra, hogy kidolgozzon egy végleges, az árfolyamrögzítéshez hasonló konstrukciót. Ennek a költségének a zömét a hírek szerint a bankokkal nyeletnék be.atapapa
A fentebbi cikk alapján eszembe jutott (bár nem tudom mennyire elfogadott itt TGM cikket idézni), hogy miért rosszabb a devizahiteleseket "konszolidálni", mint bankokat anno a '90-es években?!
Ha a Postabankot tudta a Fidesz 98-ban 200-300 milliárdból kiglancolni, akkor több százezer ember életét miért nem? Ez jelen esetben több tízezer vagy esetleg százezer szerződés "kikönnyítését" jelentené.
HanSolo
nol.hu/gazdasag/20131224-mintha_el_sem_mentek_volna
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Melyik az a négy?Tudnám kivel fogják, ha a négy nagy tényleg kivonul, akkor ugyanis a többiek is követik majd őket.berger90hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elottCsak a jelenlegi árfolyamgát elvisz vagy évi 20 milliárdot a költségvetésből. Ugye ez a konstrukció elvileg pár éven belül kifut, de az MNB már ráállt arra, hogy kidolgozzon egy végleges, az árfolyamrögzítéshez hasonló konstrukciót. Ennek a költségének a zömét a hírek szerint a bankokkal nyeletnék be.atapapa
HanSolo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
És most? Ez alatt a 3 és fél év alatt? Én is mosolyognék, ha karácsonyra (is) -megelőzve számos jobb ajánlatot- sok sok milliárdos szerződést kapnék a fa alá. Értem én, hogy ballib tolvajlás zajlott, de Orbánék ugyanúgy loptak mikor kormányon voltak. Kivéve a mostani elfuserált "nemzeti mindenkivelharcbanállunk" kormányzásukat, mert ez még arcátlan is ráadásul. Valamint a mai napig nem értem, miért adna nekik feloldozást az, hogy az előző kormány alatt is loptak. Mert a KDNP-t is belevették?A lényeg hogy a Közgép jobban teljesít.apeszosKicsit mellékvágány, de a múltkor nagyot mosolyogtam, amikor a Gellért térnél sétálva felfigyeltem a Szabadság híd elején lévő táblácskára. Valami olyan szöveg volt rajta, hogy felújította a Közgép és a Vegyépszer 2009-ben. Rögtön a 70-30 jutott eszembe: a 2 Orbán-kormány 2 legemblematikusabb cége a 20 éves ballib uralomnak közösen épített hidat.atapapa
több mint 11 éve
A lényeg hogy a Közgép jobban teljesít.apeszosKicsit mellékvágány, de a múltkor nagyot mosolyogtam, amikor a Gellért térnél sétálva felfigyeltem a Szabadság híd elején lévő táblácskára. Valami olyan szöveg volt rajta, hogy felújította a Közgép és a Vegyépszer 2009-ben. Rögtön a 70-30 jutott eszembe: a 2 Orbán-kormány 2 legemblematikusabb cége a 20 éves ballib uralomnak közösen épített hidat.
több mint 11 éve
aki ezt nem látja helyesnek, az labanc-politikát folytat.A lényeg hogy a Közgép jobban teljesít.apeszosTudnám kivel fogják, ha a négy nagy tényleg kivonul, akkor ugyanis a többiek is követik majd őket.berger90hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elottCsak a jelenlegi árfolyamgát elvisz vagy évi 20 milliárdot a költségvetésből. Ugye ez a konstrukció elvileg pár éven belül kifut, de az MNB már ráállt arra, hogy kidolgozzon egy végleges, az árfolyamrögzítéshez hasonló konstrukciót. Ennek a költségének a zömét a hírek szerint a bankokkal nyeletnék be.atapapa
HanSolo
K.u.K.!
több mint 11 éve
A lényeg hogy a Közgép jobban teljesít.Tudnám kivel fogják, ha a négy nagy tényleg kivonul, akkor ugyanis a többiek is követik majd őket.berger90hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elottCsak a jelenlegi árfolyamgát elvisz vagy évi 20 milliárdot a költségvetésből. Ugye ez a konstrukció elvileg pár éven belül kifut, de az MNB már ráállt arra, hogy kidolgozzon egy végleges, az árfolyamrögzítéshez hasonló konstrukciót. Ennek a költségének a zömét a hírek szerint a bankokkal nyeletnék be.atapapa
HanSolo
több mint 11 éve
Tudnám kivel fogják, ha a négy nagy tényleg kivonul, akkor ugyanis a többiek is követik majd őket.hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elottCsak a jelenlegi árfolyamgát elvisz vagy évi 20 milliárdot a költségvetésből. Ugye ez a konstrukció elvileg pár éven belül kifut, de az MNB már ráállt arra, hogy kidolgozzon egy végleges, az árfolyamrögzítéshez hasonló konstrukciót. Ennek a költségének a zömét a hírek szerint a bankokkal nyeletnék be.atapapa
HanSolo
Mindig jövőre
több mint 11 éve
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elottCsak a jelenlegi árfolyamgát elvisz vagy évi 20 milliárdot a költségvetésből. Ugye ez a konstrukció elvileg pár éven belül kifut, de az MNB már ráállt arra, hogy kidolgozzon egy végleges, az árfolyamrögzítéshez hasonló konstrukciót. Ennek a költségének a zömét a hírek szerint a bankokkal nyeletnék be.
HanSolo
több mint 11 éve
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elottA fentebbi cikk alapján eszembe jutott (bár nem tudom mennyire elfogadott itt TGM cikket idézni), hogy miért rosszabb a devizahiteleseket "konszolidálni", mint bankokat anno a '90-es években?!
(( magyarnarancs.hu/belpol/postabank-konszolidacio_a_nagy_szamok_orvenye-61629 ))
Ja, nincs pénz a költségvetésben (ilyenre). De van stadion építésre, gáz-, és áramszolgáltató államosításra, Rábát megvenni, stb. Nem demagóg dumát akartam nyomatni, mert engem személyesen nem érint. A kérdéseim is inkább költőiek.
több mint 11 éve
ha csupán a rezsifizetést érted a kijövés alatt akkor igen, nem kell sem enni, sem inni semmi...Tartom, hogy az államnak minimum 50e-t adni kéne, mert annyiból nagyonnagyonnagyon megszorítva, de ki lehet jönni. NB250 ezer forintból ki lehet jönni Budapesten?Amadeus91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Politika. A lényeg, hogy politikai előnyt lehessen kicsikarni, aminek az égisze alatt lehet helyezkedni vagy anyagi előnyhöz jutni. A kisemberek meg le vannak ejtve (akár zsidó, akár nem); mert 99% a valószínűsége, hogy a felbíztatott gyökerek nem a rózsadombon kezdik majd kezelgetni a haszonélvezőket, hanem helyileg az "elérhető ellenségképet".Kérdem én: mi lenne ha tényleg antiszemitizmus lenne?NB2Jó kérdés. Nyilvánvalóan nincs olyan mérvű antiszemitizmus, mint amit leírnak. A helyi zsidóknak viszont egyáltalán nem érdekük, hogy ezzel etessék a szélsőségeset, mert az utálat rájuk esik vissza. Fura.zinedine5
Nekem furább, hogy a kicsi kirekesztettek - általában - ugyanúgy felülnek ennek és így a provokáció csak egyre mélyebb lesz. Mivel pofátlan és gátak nélküli. Azt gondolom, hogy senkinek sem érdeke az integráció, vagy az együttélés egy olyan országban, ami... ennyire magyar.
több mint 11 éve
www.bbc.co.uk/news/world-europe-25419119Síkalki István prof. víziója testet öltött (emlékszem, hogy mennyit sz.rozták érte az öreget az okosok és tessék: papa kezdődik!). Az Európai Egyesült Államok 0. lépéseként az európai FED (ECB) átfogó felügyeleti jogkört kapott az Európa Tanácstól...
több mint 11 éve
Mi az antiszemitizmus mértékegysége?És abból mennyi az elfogadható, mennyi a határérték, és mennyi az, ami mindenképp sok?
Én azt gondolom, hogy egy szépen megterített étkezőasztalon, ahol van 30 tányér étel, nagy tálak, jobbnál jobb finomságok, italok, húsok, saláták, sütemények, egy kistányérnyi szar is rossz hatással van az ember étvágyára.
A szarnak a wc-ben a helyen, nem az étkezőasztalon, még ha mennyiségében elenyésző is az asztalon található összes többi dologhoz képest.
Nem igazán van olyan kis szar, ami passzol a terített asztalhoz.
Persze ízlések és pofonok...
több mint 11 éve
Kérdem én: mi lenne ha tényleg antiszemitizmus lenne?NB2Jó kérdés. Nyilvánvalóan nincs olyan mérvű antiszemitizmus, mint amit leírnak. A helyi zsidóknak viszont egyáltalán nem érdekük, hogy ezzel etessék a szélsőségeset, mert az utálat rájuk esik vissza. Fura.
több mint 11 éve
Ja, és Magyarország jobban teljesít...😀 A krisnásokra szavazok!
Tömegek állnak sorban ételértapeszos
több mint 11 éve
Kérdem én: mi lenne ha tényleg antiszemitizmus lenne?
több mint 11 éve
www.facebook.com/nytimes?fref=tsaz NY Times magyar antiszemitizmusos cikke alatt kialakuló pofozkodás van, mióta megjöttek a magyar nemnáciknemantiszemiták
több mint 11 éve
Szóval akkor 50 ezerből én egyedül nem élnék meg a nagy város szélén sem, nem hogy a közepén...Egyedül tuti nem! De reméltem, hogy valaki 1. vagy van párja legalább ő keres 2. otthon él a szüleivel és akkor 3-an könnyebb. Én nem azt mondtam, hogy 50e-ből vígan el lehet élni, de az, hogy kapsz fél évig mnélkülit, aztán utána csak valami 20e-nyi segély van, hát az semmi. Még a kaját is alig-alig...NB2Tartom, hogy az államnak minimum 50e-t adni kéne, mert annyiból nagyonnagyonnagyon megszorítva, de ki lehet jönni. NB250 ezer forintból ki lehet jönni Budapesten?Amadeus91
Anyukám elvált, nekem kell rajta segíteni. A nagymamám "hatalmas" nyugdíjja meg arra sem elég, hogy a fideszre szavazzak... (pedig nem egyszerű gyári munkás volt szegény, mégis le van szarva, mert nem pártkatona volt) bár ez a gondolkodás tele van előítélettel a részemről 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Egyedül tuti nem! De reméltem, hogy valaki 1. vagy van párja legalább ő keres 2. otthon él a szüleivel és akkor 3-an könnyebb. Én nem azt mondtam, hogy 50e-ből vígan el lehet élni, de az, hogy kapsz fél évig mnélkülit, aztán utána csak valami 20e-nyi segély van, hát az semmi. Még a kaját is alig-alig...Tartom, hogy az államnak minimum 50e-t adni kéne, mert annyiból nagyonnagyonnagyon megszorítva, de ki lehet jönni. NB250 ezer forintból ki lehet jönni Budapesten?Amadeus91
több mint 11 éve
persze. életkortól, túlélési ösztön erősségétől és igényszinttől függően 1-20 napig. ha tudsz lopni tűzifát, és nem kapnak el, akkor talán megvan az 30 is.Tartom, hogy az államnak minimum 50e-t adni kéne, mert annyiból nagyonnagyonnagyon megszorítva, de ki lehet jönni. NB250 ezer forintból ki lehet jönni Budapesten?Amadeus91