NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/1635_10151569790693659_209664552_n.jpglaccoo74
Ez az 50 Ft-os tojásár mekkora kamu már. 😀
Nem mintha szeretném azt venni, de tegnap láttam a Tescoban 24 Ft-os tojásokat és úgy általában bárhol talál az ember 35 Ft-nál olcsóbban, ha akar.Schleck
Na, a Tesco tojás annyit is ér.laccoo74
Mert 2009-ben a biotojást adták 25 Ft-ért...

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/1635_10151569790693659_209664552_n.jpglaccoo74
Nem mintha szeretném azt venni, de tegnap láttam a Tescoban 24 Ft-os tojásokat és úgy általában bárhol talál az ember 35 Ft-nál olcsóbban, ha akar.Schleck
Na, a Tesco tojás annyit is ér.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem mintha szeretném azt venni, de tegnap láttam a Tescoban 24 Ft-os tojásokat és úgy általában bárhol talál az ember 35 Ft-nál olcsóbban, ha akar.

több mint 12 éve
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 143 — #NoStress

több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

Orbán, a kis mitungársz (sic!).

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Úgy látom minden média hazudik. Kivéve a Gyevi bírót.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
 index.hu/belfold/2013/03/29/neptanccal_valtana_ki_a_testnevelest_a_kdnp/

😂
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
És cserélgetnék az állampolgárok egymás között a duplán meglévő lapokat, mint a Spar matricás albumánál.laccoo74
Aki a választások napján össze tud rakni egy éppen érvényben lévő verziót, az kétszer szavazhat, határon túlról négyszer (mondjuk ez kinéz anélkül is).

több mint 12 éve
 hvg.hu/itthon/20130329_Birtalan_Gergely_szekhaz

"Kihallgatásra vitték be péntek reggel a HaHa két aktivistáját. Információink szerint a rendőrség reggel hét órakor állította elő őket."

és akkor értük jött a nagy fekete autó.

www.facebook.com/photo.php?fbid=519695741405939&set=a.135312323177618.12073.119056498136534&type=1&theater

ez meg lvl 9999
több mint 12 éve
Engem már csak az zavar, hogy
Dzsokijuing
A NER-ben az a szép, hogy az összes poén valósággá válik.
 index.hu/belfold/2013/03/29/atirjak_az_alaptorveny_diszkoteteit_is/Dzsokijuing
"A miniszterelnöki megbízott lapunknak elmondta, hogy elsőként egy "bulletint" ad ki, amely beilleszthető a már megvásárolt díszkötetbe, és jár a frissen kinyomtatott Alaptörvényekhez is"

mint azok a régi vadászrepülős, meg állatos lefűzhető, gyűjthető cuccok. Ötösével lehetne megvenni őket, majd a megszámozott sorrendben befűzni a gyűjtőbe. Esetleg még lehetne "hatalomkártyásan". Venne mindenki nejlon tokokat, a szabvány 9-sből (régi szép kosaraskártyás idők) és oda lehetne gyűjteni. Nem kéne az egész könyvet megvenni.Amadeus91
És cserélgetnék az állampolgárok egymás között a duplán meglévő lapokat, mint a Spar matricás albumánál.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
 index.hu/kulfold/2013/03/29/bekemenet_tamogatja_kim_dzsong_unt/

"Több ezren vettek részt pénteken Phenjanban egy Kim Dzsong Unt támogató tömegtüntetésen"

Close enough?
több mint 12 éve
Dzsokijuing
 index.hu/belfold/2013/03/29/atirjak_az_alaptorveny_diszkoteteit_is/Dzsokijuing
"A miniszterelnöki megbízott lapunknak elmondta, hogy elsőként egy "bulletint" ad ki, amely beilleszthető a már megvásárolt díszkötetbe, és jár a frissen kinyomtatott Alaptörvényekhez is"

mint azok a régi vadászrepülős, meg állatos lefűzhető, gyűjthető cuccok. Ötösével lehetne megvenni őket, majd a megszámozott sorrendben befűzni a gyűjtőbe. Esetleg még lehetne "hatalomkártyásan". Venne mindenki nejlon tokokat, a szabvány 9-sből (régi szép kosaraskártyás idők) és oda lehetne gyűjteni. Nem kéne az egész könyvet megvenni.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
Dzsokijuing
 index.hu/belfold/2013/03/29/atirjak_az_alaptorveny_diszkoteteit_is/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
Lehet tippelni, hogy a cím alapján miről szól a cikk, és hogy jön elő a fojtogatás:

index.hu/kultur/2013/03/28/kalomista_sok_birot_ismer_de_nem_fojtogat/Sobri Jóska
A Blikk főszerkesztője már utasította is a HR-osztályt, hogy ezt a tehetséges újságírót szerezzék meg bármi áron

több mint 12 éve
Lehet tippelni, hogy a cím alapján miről szól a cikk, és hogy jön elő a fojtogatás:

index.hu/kultur/2013/03/28/kalomista_sok_birot_ismer_de_nem_fojtogat/Sobri Jóska
Ja. Olvastam. A cikk írójának csak azt tudnám mondani, hogy "emmán oszt kultúra, bameg".

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve

index.hu/kultur/2013/03/28/kalomista_sok_birot_ismer_de_nem_fojtogat/

több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Közben javában készül Széles Gábor Faukettője a magyarság megmentésére. Lehet, hogy már megelőlegezve kapta az állami kitüntetést.
Dzsokijuing
MLM-ben árulják majd? A garázsban szerintem elfér kettő is.

A Gyurcsányos fotót pedig megértem, a kisfiúk is annak örülnek a legjobban, ha a nagyi pisilteti őket 😀

több mint 12 éve
A hét műtárgya:  alexdarkwater.tumblr.com/post/45188993453/a-rezsidemon-nem-engedi-felkelni-az-alelt-magyar

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Közben javában készül Széles Gábor Faukettője a magyarság megmentésére. Lehet, hogy már megelőlegezve kapta az állami kitüntetést.
Dzsokijuing
EgyeNlőre...

több mint 12 éve
[Hogy kell ezt érteni????
Vagy hozzászólásodban a kiemelés is a vicces részhez tartozik?Atari
Bocs, de nincs kedvem bizonygatni, milyen különbségek vannak a jelenlegi kétharmad és az akkori pártállami körülmények között, aki vevő rá, az nyugodtan gondolja azt, hogy a kettő azonos.
Engem nem zavar.
atapapa
Csak az érdekelt, hogy hogyan értelmezzem az "akkor még"-et. Válaszod alapján máshogy, mint amit írtam.
Akkor talán úgy, hogy Kövért akkor még nem zavarta annyira a pártállam, ellenben most utólag zavarja a múlt rendszer. Ebből az is következhet, hogy ha megérjük, akkor jónéhány év múlva, majd már lesz olyan finnyás, hogy esetleg a jelen rendszer anomáliái (amik persze mások mint a Kádár-rendszeréi) is elkezdik majd zavarni. Most persze nem zavarják. Még. De az emberek változnak.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
 www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepsz2011/nepsz_sajto

a 11-a népszámlálás, több mint 700ezer nemzetiségi, abból 185 ezer sváb. 1/3-s kisebbségben a dolgozók.
"A magukat valamely hazai nemzetiséghez tartozónak vallók száma 2001 óta a legtöbb hazai
nemzetiséget tekintve jelentős mértékben emelkedett"
több mint 12 éve
tegyük fel, ha Gyurcsány beleírja az önéletrajzába, hogy hazudtam éjjel-nappal, akkor számít valamit? nem
amúgy meg épp ezért mert neki amúgy nem csak kapcsolata volt, hanem tag volt, kellene leginkább csöndben maradni...csebi
Nagy különbség, hogy Gyurcsány már nem téma, végleg elásta magát. Kövér viszont itt kavarja a szagot a csúcs közelében.
Fletónak már nem csak az őszödi beszéddel, a lesifotósokkal is meg kell küzdenie:
 sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/483196_10200474809345148_1127347990_n.jpg (18+)

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Dzsokijuing
Végigolvastam pár hónapra visszamenőleg az oldalát, és ő tényleg beteg. Mindegy, ilyen is kell.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
tegyük fel, ha Gyurcsány beleírja az önéletrajzába, hogy hazudtam éjjel-nappal, akkor számít valamit? nem
csebi
Ha őszöd előtt teszi meg, akkor igen. De azt követően ennek is ugyanannyi lett a hírértéke, mint Kövér korábbi munkahelyének.

[Hogy kell ezt érteni????
Vagy hozzászólásodban a kiemelés is a vicces részhez tartozik?Atari
Bocs, de nincs kedvem bizonygatni, milyen különbségek vannak a jelenlegi kétharmad és az akkori pártállami körülmények között, aki vevő rá, az nyugodtan gondolja azt, hogy a kettő azonos.
Engem nem zavar.

Dzsokijuing
Lehet hogy a nagy rezsicsökkentés már ennek szellemében zajlik, Széles beindítja a csodamasinát és 100 forint lesz egy hónapban a fűtés 😀 (Ha nem működik, akkor is 😛)