Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 123 — #NoStress
"Van olyan, hogy az embert leparancsolják a parancsnoki hídról, erről én is tudnék mesélni. De a hajó közös. Ekkor is evezni kell, és nem durcásan ügyeskedni a fúróval a hajófenékben." OV
eeeeeeez kemény. most másodszorra olvasva esett le, hogy mi van 😀

Teljesen a saját tábornak szól már minden, nem is akarnak velem beszélgetni.Gyurma Pappa
Te akarsz velük?

Valamint ha csak ugyanazok rájuk szavaznak ismét, mint 3 éve, az több, mint elég.

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 321 — zászló zászló szív
"Van olyan, hogy az embert leparancsolják a parancsnoki hídról, erről én is tudnék mesélni. De a hajó közös. Ekkor is evezni kell, és nem durcásan ügyeskedni a fúróval a hajófenékben." OV
eeeeeeez kemény. most másodszorra olvasva esett le, hogy mi van 😀

Teljesen a saját tábornak szól már minden, nem is akarnak velem beszélgetni.

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
"A kormány „mestertervének” részeként felsorolta: az ország pénzügyi- és energiafüggésének megszüntetését, a devizaadósok megmentését, valamint azt, hogy mindenki találjon munkát itthon. Tízezer exportáló, tizenöt magyar multi lesz, ötven százalékra csökken az államadósság. Egyetemeinket bevisszük a legjobbak közé, többet költünk majd az innovációra, és visszatérünk a kultúrnemzetek közé. Világnemzetet építünk, az életszínvonal meghaladja majd az európai átlagot – sorolta a következő húsz év céljait Orbán.

A kormányfő az idei évre vonatkozó kormányzati tervekből is felsorolt párat, ezek között említette: a bérből és fizetésből élők számára akciótervet dolgoznak ki, nem hagyják, hogy az idős emberek életszínvonala csökkenjen, a munkavédelmi akciótervet tovább fogják bővíteni. Orbán az egyes ágazatokban eddig elért eredményeket rendre azzal a fordulattal vezette fel, hogy „jobban teljesítünk, de nem elég jól”."
Hát én köszöntem a részvételt. Orbán úr megerősített a döntésem helyességében. El innen.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
 ec.europa.eu/economy_finance/publications/european_economy/2013/pdf/ee1_en.pdf

EB jelentése
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
 mno.hu/ahirtvhirei/jelentkezett-a-hir-tv-nel-az-egyetemi-listak-hamisitoja-1140496

Ez az évszázad legnagyobb idióta sztorija. Most a HírTv ennyire hülye (nem) vagy tényleg ennyire szervilis. Eleve: hírek alapja: egymástól független két forrás nélkül SOHA nem hozunk le hírt. Jelentkezett egy hallgató, álnéven. Gratulálok. Gyurma Pappa
Ha ezt betartanák Magyarországon, üresek maradnának a lapok 😀

De egy ilyen "hír" kiengedése valóban közel van a legaljához. atapapa
Az a baj, hogy sajnos igazad van... de ez akkor is nevetséges és már-már felháborítóan idióta. Ha még fel tudnék háborodni.Gyurma Pappa
Anyám egyik unokatestvére évekig a Hír TV-nél dolgozott. Addig mocskos posztkommunista, balliberális, magyarellenes rendszer, szétbaszták az országot, a Fidesznek kell 8 év, hogy rendbetegye etc. Nemrég valamiért kirúgták. Dobbantott az ATV-hez. Embert ilyen gyorsan 180 fokot fordulni a gerince körül én még nem láttam, pedig nyitott szemmel járok. Ezt csak azért mesélem el, hogy kicsit tistában legyünk az ilyen helyeken dolgozók erkölcsi és szellemi szintjével.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Köszönöm a sorsnak, hogy ilyen csodálatos országban élhetek, szárnyra keltek lelkemben a boldogság apró narancssárga madarai (mert nekünk nem jó a kék, ronda nyugati szimbólum, pfúújj...

A mi mestertervünk szerint - és itt egy felsorolás kezdődött a következő húsz év teendőiről megszüntetjük országunk pénzügyi- és energiafüggését. Megmentjük a devizaadósokat és mindenki talál majd munkát itthon, aki keres. Tízezer exportáló, versenyképes , tizenöt magyar multi lesz majd, közben ötven százalék lesz az államadósság. Egyetemeinket bevisszük a legjobbak közé, többet költünk majd az innovációra, és visszatérünk a kultúrnemzetek közé. Világnemzetet építünk, az életszínvonal meghaladja majd az európai átlagot.

Közös nagy művünk volt a honfoglalás is, tudjuk meg, ahogy Szent István államalapítása, a tatárjárás után lerombolt ország újáépítése és a török megállítása. És még 48, és még 56. "És most úgy áll a helyzet, hogy ismét magyar mű van születőben" - mondta Orbán, aki szerint ezt ugyan szerényen kell mondanunk, "de mondanunk kell".

Az elmúlt hatven év legnagyobb egészségügyi fejlesztését hajtott végre Magyarország.

"Van olyan, hogy az embert leparancsolják a parancsnoki hídról, erről én is tudnék mesélni. De a hajó közös. Ekkor is evezni kell, és nem durcásan ügyeskedni a fúróval a hajófenékben."
somoskovig
ezt melyik Napóleon mondta? A kicsi vagy a kancsi?
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
Köszönöm a sorsnak, hogy ilyen csodálatos országban élhetek, szárnyra keltek lelkemben a boldogság apró narancssárga madarai (mert nekünk nem jó a kék, ronda nyugati szimbólum, pfúújj...

A mi mestertervünk szerint - és itt egy felsorolás kezdődött a következő húsz év teendőiről megszüntetjük országunk pénzügyi- és energiafüggését. Megmentjük a devizaadósokat és mindenki talál majd munkát itthon, aki keres. Tízezer exportáló, versenyképes , tizenöt magyar multi lesz majd, közben ötven százalék lesz az államadósság. Egyetemeinket bevisszük a legjobbak közé, többet költünk majd az innovációra, és visszatérünk a kultúrnemzetek közé. Világnemzetet építünk, az életszínvonal meghaladja majd az európai átlagot.

Közös nagy művünk volt a honfoglalás is, tudjuk meg, ahogy Szent István államalapítása, a tatárjárás után lerombolt ország újáépítése és a török megállítása. És még 48, és még 56. "És most úgy áll a helyzet, hogy ismét magyar mű van születőben" - mondta Orbán, aki szerint ezt ugyan szerényen kell mondanunk, "de mondanunk kell".

Az elmúlt hatven év legnagyobb egészségügyi fejlesztését hajtott végre Magyarország.

"Van olyan, hogy az embert leparancsolják a parancsnoki hídról, erről én is tudnék mesélni. De a hajó közös. Ekkor is evezni kell, és nem durcásan ügyeskedni a fúróval a hajófenékben."

több mint 12 éve

"Valamelyik buta szerkesztő véletlenül felrakott egy Simicskát fikázó cikket a köztévé honlapjára, de szerencsére pártunk gyorsan cselekedett és leszedték!
 www.hirado.hu/Hirek/2013/02/22/11/Simicska_Lajos_kapta_az_LMP_Aranytalicska_dijat.aspx?source=hirkereso
A Hírkeresőben bent van."
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
Olyan ez az évértékelő, mintha bekamerázták volna Való Világ módra a zártosztályt.

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.origo.hu/itthon/20130222-sorozot-almodott-a-parlamentbe-kerenyi-imre.html

😂

index.hu/gazdasag/2013/02/21/matolcsy_a_tavolsag_halott/

ez a hét zseniális. Amadeus91
Eddig csak bolhacirkusz volt,most majd lesz vurstli is.
több mint 12 éve
 www.origo.hu/itthon/20130222-sorozot-almodott-a-parlamentbe-kerenyi-imre.html

😂

index.hu/gazdasag/2013/02/21/matolcsy_a_tavolsag_halott/

ez a hét zseniális.
több mint 12 éve
 mno.hu/ahirtvhirei/jelentkezett-a-hir-tv-nel-az-egyetemi-listak-hamisitoja-1140496

Ez az évszázad legnagyobb idióta sztorija. Most a HírTv ennyire hülye (nem) vagy tényleg ennyire szervilis. Eleve: hírek alapja: egymástól független két forrás nélkül SOHA nem hozunk le hírt. Jelentkezett egy hallgató, álnéven. Gratulálok. Gyurma Pappa

Az a baj, hogy sajnos igazad van... de ez akkor is nevetséges és már-már felháborítóan idióta. Ha még fel tudnék háborodni.Gyurma Pappa
Üdv a klubban.
több mint 12 éve

Az a baj, hogy sajnos igazad van... de ez akkor is nevetséges és már-már felháborítóan idióta. Ha még fel tudnék háborodni.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt

De egy ilyen "hír" kiengedése valóban közel van a legaljához.

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hvg.hu/itthon/20130222_honvedseg_Kovacs_Gyula_Hende
Na uraim, a baj itt sem kicsi!
több mint 12 éve

Ez az évszázad legnagyobb idióta sztorija. Most a HírTv ennyire hülye (nem) vagy tényleg ennyire szervilis. Eleve: hírek alapja: egymástól független két forrás nélkül SOHA nem hozunk le hírt. Jelentkezett egy hallgató, álnéven. Gratulálok.

több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Azért odaver rendesen, hogy ő már látja az ingyenes energiát is 😀 ennek indoklása pedig az, hogy most baromi drága, tehát nemsokára ingyé lesz. Csökken a GDP? Hát még szép hogy hamarosan iszonyatosan szárnyalni fog, vízió van, elég hinni benne! Legalább az összefüggéseket ugyanúgy látja minden kérdésben. Fordítva mint a többiek. A hírcsárda lehúzhatja a rolót.

több mint 12 éve
Na, a Gyurit odaengedték a géphez gyógyszer nélkül? 😀
Konkrétan CSODÁS az egész írás.

több mint 12 éve
Ha már video. Csak öt perc. 1988-as előadás. Minden szava igaz ma is.

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
könyvtáros szakon van adatbázis-kezelés óra, nem is egy 😊
jjncaa
Az én indexemben is szerepel néhány tárgy jelentősnek mondható óraszámmal (is), ahol nem teljesült a megtanítani feltétel. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Mer nem olvasol elég Lovecraftet, a valami az azért mer megnevezhetetlensutianap
Szerintem meg
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Ebből az egészből most nem az a tanulság, hogy BTK-sokat nem szabad számítógép közelébe engedni? füligjimmy
😀 De, vagy valaki tanítson meg nekik egy adatbáziskezelő programot alapszinten.

tomi-tomi
vagy a jogosultság-kezelés vívmányait 😊

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ráadásként Matolcsy mai termése:  index.hu/gazdasag/2013/02/21/matolcsy_a_tavolsag_halott/
Ő vagy valami vagy én vagyok helikopter.tomi-tomi
Mi az a valami? 😊 Mond ki nyugodtan. Legfeljebb elvisz a fekete Audi Q7-es. Idióta és orvosi eset. A főnökével együtt. apeszos
Mer nem olvasol elég Lovecraftet, a valami az azért mer megnevezhetetlen

"És eljött a nap, úgy mint egykoron,
midőn láttam a tölgyes völgy ölét,
mely őrzi a föld fullasztó ködét,
s hol téboly ette árnysereg oson.
Nem változott - a szennyes halmokon
felszálló füstcsík hordja szét
a Névtelen hírét, s a buja rét
egy faragott kőoltárt körbefon.

Egy test hevert a nyirkos kőlapon,
és más lények ültek tort a test körül,
E fakó föld, tudtam, nem otthonom,
ez Yuggoth, hol oly csillagos az űr!
A test felém sikoltott egy nagyot,
s már késve eszméltem, hogy én vagyok."

De a vizuálisoknak félretettem a Gyuri legutolsó aurafotóját

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ráadásként Matolcsy mai termése:  index.hu/gazdasag/2013/02/21/matolcsy_a_tavolsag_halott/
Ő vagy valami vagy én vagyok helikopter.tomi-tomi
Mi az a valami? 😊 Mond ki nyugodtan. Legfeljebb elvisz a fekete Audi Q7-es. Idióta és orvosi eset. A főnökével együtt.