Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
oroszhirek.hu/gazdasag/37-gazdasag/2775-toebben-koevethetik-majd-depardieut-oroszorszagbaMi még csak ott tartunk, hogy letelepedési engedély pénzért.
😊Amadeus91
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Ez igaz, de ez így különleges szitu, mondjuk nem vagyok biztos abban, hogy Salamonos felállásban nem változnak kicsit az álláspontok.Vele is átfutott volna ennyi idő alatt? Ugye, itt az időfaktor is számított, mert ha jön Salamon, többségbe kerülnek a pártkatonák.DzsokijuingHa feltesszük, hogy ez az egész nem egy elejétől fogva jól kitalált színjáték, aminek értelmét én személy szerint nem látnám, akkor azért ez elég erős érv amellett, hogy Áder köztársasági elnökként nem hajlandó a Schmitt Páli szereppel megelégedni. Ha ő nem küldi az AB-hez a törvényt, akkor ez átment volna csont simán.SchleckSzabó Máté.Rajna
több mint 12 éve
Szalay, Bihari és Stumpf is a 2010-s választás után került be, ők is osztották a többség véleményét (ha az Orbán által beküldött emberek egységesen a Kormány mellé állnak, akkor a regisztráció marad)Ha feltesszük, hogy ez az egész nem egy elejétől fogva jól kitalált színjáték, aminek értelmét én személy szerint nem látnám, akkor azért ez elég erős érv amellett, hogy Áder köztársasági elnökként nem hajlandó a Schmitt Páli szereppel megelégedni. Ha ő nem küldi az AB-hez a törvényt, akkor ez átment volna csont simán.SchleckA döntés árnyoldala:
A többségi határozattal szemben öt alkotmánybíró fogalmazott meg különvéleményt, de egyikük, Lenkovics Barnabás magának a regisztrációnak az eltörlésével egyetértett. A kötelező előzetes regisztráció intézményét csak a 2010-es választás után megalakult parlament, vagyis a kétharmados kormánytöbbség által megválasztott négy alkotmánybíró tartja alkotmányosnak.
DoM
Én inkább Pokollal értek egyet(kivéve a NER-es individum-közösség hülyeséget), azzal kiegészítve, hogy a regisztráció módját lehetett volna könnyebben megoldani.
Abban a többségi véleményben elvileg lehet valami, hogy a regisztrációval a választókörzetekben lévők száma torzulhat, ami pedig egyenlőtlenséget okozhat szavazat és szavazat között, de ez meg onnan sántít, hogy a választás napján se azonos mértékben jelennek meg a szavazók az ország minden körzetében, ahol kevesebben szavaznak, ott is többet ér egy szavazó szavazata, ergo az összes választás alkotmányellenes.
Több ilyen támadható érv van a többségi vélemény mögött, ezért se szeretem az aktivista alkotmánybíráskodást.
több mint 12 éve
Vele is átfutott volna ennyi idő alatt? Ugye, itt az időfaktor is számított, mert ha jön Salamon, többségbe kerülnek a pártkatonák.Ha feltesszük, hogy ez az egész nem egy elejétől fogva jól kitalált színjáték, aminek értelmét én személy szerint nem látnám, akkor azért ez elég erős érv amellett, hogy Áder köztársasági elnökként nem hajlandó a Schmitt Páli szereppel megelégedni. Ha ő nem küldi az AB-hez a törvényt, akkor ez átment volna csont simán.SchleckSzabó Máté.Rajna
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Ha feltesszük, hogy ez az egész nem egy elejétől fogva jól kitalált színjáték, aminek értelmét én személy szerint nem látnám, akkor azért ez elég erős érv amellett, hogy Áder köztársasági elnökként nem hajlandó a Schmitt Páli szereppel megelégedni. Ha ő nem küldi az AB-hez a törvényt, akkor ez átment volna csont simán.SchleckSzabó Máté.
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/01/04/akik_szerint_a_regisztracio_nem_korlat/Mi lesz itt, ha végre meglesz a hőn áhított többség az Alkotmánybíróságban is...
több mint 12 éve
tegnap ugyanerről beszéltem anyával, hogy ha van valaki akinek reális képe van most a népszerűségi indexekről, az biztos, hogy a Fidesz és ennek fejében fognak jönni a következő időszak döntései.Jó lenne ismerni a belső felhasználásra készült közvéleménykutatásokat. Pl. kiváncsi lennék, hogy a Kubatov által összegrundolt listán belül jelenleg milyen a Fidesz népszerűsége vagy pl. a nyugdíjasok körében milyen a regisztráció elfogadottsága. Mert azt azért nem gondolom, hogy pusztán jófejségből nem akarják mégis seggbek@rni az alaptörvényt. zinedine5index.hu/belfold/2013/01/04/rogan_nem_lesz_most_regisztracio/Azért a februári törvényre még kíváncsi leszek, mondjuk utána is reszelik majd biztos, de mégis.
Erről ennyit.Gyurma Pappa
Egyébként milyen fain már, hogy nagy demokratikus jófejségükben nem hugyozzák le az alkotmánybíróságot mert elmeszelte őket, kegyet gyakorolnak még ilyenkor is. Persze hülyén hangzana a szájukból az is, hogy a "jogbiztonság nálunk az első és az alkotmánybíróságnak mindig igaza van".Kori
több mint 12 éve
Ha feltesszük, hogy ez az egész nem egy elejétől fogva jól kitalált színjáték, aminek értelmét én személy szerint nem látnám, akkor azért ez elég erős érv amellett, hogy Áder köztársasági elnökként nem hajlandó a Schmitt Páli szereppel megelégedni. Ha ő nem küldi az AB-hez a törvényt, akkor ez átment volna csont simán.SchleckA döntés árnyoldala:
A többségi határozattal szemben öt alkotmánybíró fogalmazott meg különvéleményt, de egyikük, Lenkovics Barnabás magának a regisztrációnak az eltörlésével egyetértett. A kötelező előzetes regisztráció intézményét csak a 2010-es választás után megalakult parlament, vagyis a kétharmados kormánytöbbség által megválasztott négy alkotmánybíró tartja alkotmányosnak.
szerk.:
Kovács Péter párhuzamos indoklását érdemes lehet átfutni a 25. oldaltól.
több mint 12 éve
Ha feltesszük, hogy ez az egész nem egy elejétől fogva jól kitalált színjáték, aminek értelmét én személy szerint nem látnám, akkor azért ez elég erős érv amellett, hogy Áder köztársasági elnökként nem hajlandó a Schmitt Páli szereppel megelégedni. Ha ő nem küldi az AB-hez a törvényt, akkor ez átment volna csont simán.
több mint 12 éve
És ha még tovább fűzitek ezt a hsz, akkor lassan nem fog betölteni a topik az ismétlődő gifektől XDGyurma PappaÖsszeszámoltam, 7 orál egy oldalon, nem semmi.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Stratégiai együttműködés a MNB-vel, az jön.index.hu/belfold/2013/01/04/rogan_nem_lesz_most_regisztracio/Ááá tuttamén, gyön a beetetés ideje, valaki kövér potykát akar fogni jövőre.sutianap
Csak hogy szakmázzak is: www.portfolio.hu/vallalatok/it/elhalasztjak_a_penztargepek_bekoteset_a_nav-hoz.177777.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
lesznek itt még kalandok hamarosan (29-es áfa 0701-től)

több mint 12 éve
Ha átment volna, könnyebben nyernek. Az egyfordulós rendszer miatt így is nekik áll a zászló, ha nem lesz teljes körű demokratikus ellenzéki megállapodás.index.hu/belfold/2013/01/04/rogan_nem_lesz_most_regisztracio/Azért a februári törvényre még kíváncsi leszek, mondjuk utána is reszelik majd biztos, de mégis.
Egyébként milyen fain már, hogy nagy demokratikus jófejségükben nem hugyozzák le az alkotmánybíróságot mert elmeszelte őket, kegyet gyakorolnak még ilyenkor is. Persze hülyén hangzana a szájukból az is, hogy a "jogbiztonság nálunk az első és az alkotmánybíróságnak mindig igaza van".Kori
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Jó lenne ismerni a belső felhasználásra készült közvéleménykutatásokat. Pl. kiváncsi lennék, hogy a Kubatov által összegrundolt listán belül jelenleg milyen a Fidesz népszerűsége vagy pl. a nyugdíjasok körében milyen a regisztráció elfogadottsága. Mert azt azért nem gondolom, hogy pusztán jófejségből nem akarják mégis seggbek@rni az alaptörvényt.index.hu/belfold/2013/01/04/rogan_nem_lesz_most_regisztracio/Azért a februári törvényre még kíváncsi leszek, mondjuk utána is reszelik majd biztos, de mégis.
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/01/04/rogan_nem_lesz_most_regisztracio/Azért a februári törvényre még kíváncsi leszek, mondjuk utána is reszelik majd biztos, de mégis.
Egyébként milyen fain már, hogy nagy demokratikus jófejségükben nem hugyozzák le az alkotmánybíróságot mert elmeszelte őket, kegyet gyakorolnak még ilyenkor is. Persze hülyén hangzana a szájukból az is, hogy a "jogbiztonság nálunk az első és az alkotmánybíróságnak mindig igaza van".

több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/01/04/rogan_nem_lesz_most_regisztracio/Ááá tuttamén, gyön a beetetés ideje, valaki kövér potykát akar fogni jövőre.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
És ha még tovább fűzitek ezt a hsz, akkor lassan nem fog betölteni a topik az ismétlődő gifektől XD

több mint 12 éve
Ez így van de egy picit az is zavart, hogy itt most ebbe sztem hülyeség a politikát belekeverni bárhogy, és a kettő teljesen nem választható el egymástól.Úgy vettem ki, hogy te nem a politikára akadtál ki , hanem hogy egy fogyatékossággal élőn gúnyolódom, ami nem állt szándékomban.Ezt most iróniának szántad? Mert ha igen akkor azért érdekes ha meg nem akkor azért.Bocs, nem akartam senkit megbántani, én is jobban örültem volna, ha Schmitt Pál áll Weisz Fanni mellett, úgy viccesebb lett volna. De ő elbukott a méltatlan támadások miatt. Szóval még egyszer bocs.Gratulálok ez egyesek értelmi színvonalára utal nem írom le mit gondolok arról, aki ilyet készít de arról sem aki ilyet betsz már ne haragudj. Örülj neki, hogy látsz hallasz, tudsz beszélni stb ebbe marhára nem kéne politikát keverni...............Az első munkanap, "remek", új hírek.diverdoc
Dzsokijuing
talán ez már ütné a moderáció szintjét de lehet nem....
Amúgy meg tessék, kíváncsi vagyok lesz e belőle vmi remélem igen, remélem azért ebbe majd képesek lesztek nem belekötni:
www.origo.hu/itthon/20130103-az-ab-dontese-a-valasztasi-eljarasi-torvenyrol.htmldande
Attól még átkísérek egy vak embert az úttesten, hogy jókat röhögök egy vak emberes viccen. Szóval kár összekeverni a szezont a fazonnal.Dzsokijuing
Sem Áderhez sem Schmitthez nem fűznek "gyengéd" szálak a fideszhez is csak úgymond azért mert drukkoltam nekik legalább ők normálisan csinálják, ami nem jött be, de bárki állna ott ezen ponton ez zavarna.
De biztos nekem van alacsonyan az ingerküszöböm akkor én kérek elnézést.
Peacedande
Amiben biztosan hibáztam, hogy jeleznem kellett volna, hogy 18+.
Béke, barátság.Dzsokijuing
Na tényleg vége túl van tárgyalva, várjuk együtt a búsulva a következő idényt 😉
több mint 12 éve
Úgy vettem ki, hogy te nem a politikára akadtál ki , hanem hogy egy fogyatékossággal élőn gúnyolódom, ami nem állt szándékomban.Ezt most iróniának szántad? Mert ha igen akkor azért érdekes ha meg nem akkor azért.Bocs, nem akartam senkit megbántani, én is jobban örültem volna, ha Schmitt Pál áll Weisz Fanni mellett, úgy viccesebb lett volna. De ő elbukott a méltatlan támadások miatt. Szóval még egyszer bocs.Gratulálok ez egyesek értelmi színvonalára utal nem írom le mit gondolok arról, aki ilyet készít de arról sem aki ilyet betsz már ne haragudj. Örülj neki, hogy látsz hallasz, tudsz beszélni stb ebbe marhára nem kéne politikát keverni...............Az első munkanap, "remek", új hírek.diverdoc
Dzsokijuing
Amúgy meg tessék, kíváncsi vagyok lesz e belőle vmi remélem igen, remélem azért ebbe majd képesek lesztek nem belekötni:
www.origo.hu/itthon/20130103-az-ab-dontese-a-valasztasi-eljarasi-torvenyrol.htmldande
Attól még átkísérek egy vak embert az úttesten, hogy jókat röhögök egy vak emberes viccen. Szóval kár összekeverni a szezont a fazonnal.Dzsokijuing
Sem Áderhez sem Schmitthez nem fűznek "gyengéd" szálak a fideszhez is csak úgymond azért mert drukkoltam nekik legalább ők normálisan csinálják, ami nem jött be, de bárki állna ott ezen ponton ez zavarna.
Peacedande
Amiben biztosan hibáztam, hogy jeleznem kellett volna, hogy 18+.
Béke, barátság.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Ezt most iróniának szántad? Mert ha igen akkor azért érdekes ha meg nem akkor azért.Bocs, nem akartam senkit megbántani, én is jobban örültem volna, ha Schmitt Pál áll Weisz Fanni mellett, úgy viccesebb lett volna. De ő elbukott a méltatlan támadások miatt. Szóval még egyszer bocs.Gratulálok ez egyesek értelmi színvonalára utal nem írom le mit gondolok arról, aki ilyet készít de arról sem aki ilyet betsz már ne haragudj. Örülj neki, hogy látsz hallasz, tudsz beszélni stb ebbe marhára nem kéne politikát keverni...............Az első munkanap, "remek", új hírek.diverdoc
Dzsokijuing
Peace
több mint 12 éve
Bocs, nem akartam senkit megbántani, én is jobban örültem volna, ha Schmitt Pál áll Weisz Fanni mellett, úgy viccesebb lett volna. De ő elbukott a méltatlan támadások miatt. Szóval még egyszer bocs.Gratulálok ez egyesek értelmi színvonalára utal nem írom le mit gondolok arról, aki ilyet készít de arról sem aki ilyet betsz már ne haragudj. Örülj neki, hogy látsz hallasz, tudsz beszélni stb ebbe marhára nem kéne politikát keverni...............Az első munkanap, "remek", új hírek.diverdoc
Dzsokijuing
Attól még átkísérek egy vak embert az úttesten, hogy jókat röhögök egy vak emberes viccen. Szóval kár összekeverni a szezont a fazonnal.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Gratulálok ez egyesek értelmi színvonalára utal nem írom le mit gondolok arról, aki ilyet készít de arról sem aki ilyet betsz már ne haragudj. Örülj neki, hogy látsz hallasz, tudsz beszélni stb ebbe marhára nem kéne politikát keverni...............Az első munkanap, "remek", új hírek.diverdoc
Dzsokijuing
www.origo.hu/itthon/20130103-az-ab-dontese-a-valasztasi-eljarasi-torvenyrol.html
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/01/03/esterhazy_petert_cenzurazta_a_kossuth_radio/Ebben az a legszebb, hogy valószínűleg valami marha önállóan be akart nyalni a "felső erőnek", kiderült és most fegyelmit kap. Viszont, ha bent hagyja a műsorban akkor meg azért szivatják meg.
NER, én így szeretlek.
több mint 12 éve
De csúnyát mutogat, ez azért nem szép ilyen jeles alkalomkor.DzsokijuingValóban kulturált dolog a jelnyelven röhögni. 😊

diverdoc
Dzsokijuing