Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
Általában nem értünk egyet, de ebben nem sok kivetni valót látok. A KE jeltolmácsa egy viszonylag híres fogyatékkal élő (szemrevaló 😊 )személy. Ebben hülyeség politikát keresni.tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91Mégis mihez? Én személy szerint Hitler jeltomácsát sem ítélném el különösebben, Áder újévi beszéde meg azért messze is van ettől.
Plusz nem minden fideszes ördög, ha az ellenzék is ilyen szinten áll hozzá a rendszerhez, nehéz lesz választást nyerniük, a választók sem szeretik, ha a gonosz kiszolgálóinak titulálják őket, márpedig az ország nagyobb része szavazott valahol a Fideszre az elmúlt évek folyamán.Rajna
több mint 12 éve
De csúnyát mutogat, ez azért nem szép ilyen jeles alkalomkor.Én sem értem, elítélendő hogy jel tolmácsolja a köztársosági elnök új évi beszédét.tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91A lényeget elrejtették a jelbeszédben 😀KoriDzsokijuing
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Közben megtalálták a méltó vezetőt a rezsikommandó élére is:Ez a mi polgármesterünk 😂, hajrá, Szigetország!
varanus.blog.hu/2013/01/03/orban_imakommandosa?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_03&utm_campaign=index
somoskovig
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Én sem értem, elítélendő hogy jel tolmácsolja a köztársosági elnök új évi beszédét.tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91A lényeget elrejtették a jelbeszédben 😀KoriDzsokijuing
több mint 12 éve
Közben megtalálták a méltó vezetőt a rezsikommandó élére is:varanus.blog.hu/2013/01/03/orban_imakommandosa?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_03&utm_campaign=index
több mint 12 éve
Komment nélkül: A holnapi számban Esterházy Péter: "Mert fölkértek, hogy havonta kultúrajánljak, Kossuth Rádió, Trend-idők, és ajánlottam is, az új Rubin Szilárdot, hozzá rögtön Keresztesi nagyon érdekes és jól olvasható monográfiáját, kiállításokat a PIM-ből, a Kovács Ida rendezte Ottlikot, Pádár Eszter Örkényét, Bazsányi Nádasát meg színházat, a Nemzetit. Ez utóbbit nem politikai kekeckedésből (bár mért ne tehettem volna akár azt is, ok volna), hanem merthogy ez a Nemzeti már csak fél évig lesz, aztán beszántják, és mivel szerintem a Nemzeti még soha ilyen közel nem volt a közönségéhez, mint most, Alföldi vezetése alatt, aki ezt a ritkán, szerencsésen megszülető közelséget meg akarja még ismerni, menjen, míg mehet.Ez nagyon kemény. Vissza a jövőbe.
Mármost az egyik ajánlást kivágták. Akik eltalálják, melyiket, azok közt a kultuszminiszter portréjával díszített turulmadarakat sorsol ki a Magyar Művészeti Akadémia. Bármily meglepő, a nemzetis ajánlás esett áldozatul. Mondanám Básti Lajos hangján: De hát hogy jövök én ehhez? Legutóbb engem, emlékeim szerint, 1981-ben cenzúráztak. Fogok most én is kapni egy telefont, hogy elnézést, félreértés történt? Merthogy hirtelen 86-ban vagyunk (mert akkor már reflektálhattam a 81-es barbárságra)?
De nem akarok most se 81-ben, se 86-ban élni. Már egyszer éltem akkor, egyszer elég volt. A Nemzeti Együttműködés Rendszere mint kádármaszat; így nem akarnék nemzetegyüttműködni."Gyurma Pappa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Komment nélkül: A holnapi számban Esterházy Péter: "Mert fölkértek, hogy havonta kultúrajánljak, Kossuth Rádió, Trend-idők, és ajánlottam is, az új Rubin Szilárdot, hozzá rögtön Keresztesi nagyon érdekes és jól olvasható monográfiáját, kiállításokat a PIM-ből, a Kovács Ida rendezte Ottlikot, Pádár Eszter Örkényét, Bazsányi Nádasát meg színházat, a Nemzetit. Ez utóbbit nem politikai kekeckedésből (bár mért ne tehettem volna akár azt is, ok volna), hanem merthogy ez a Nemzeti már csak fél évig lesz, aztán beszántják, és mivel szerintem a Nemzeti még soha ilyen közel nem volt a közönségéhez, mint most, Alföldi vezetése alatt, aki ezt a ritkán, szerencsésen megszülető közelséget meg akarja még ismerni, menjen, míg mehet.Mármost az egyik ajánlást kivágták. Akik eltalálják, melyiket, azok közt a kultuszminiszter portréjával díszített turulmadarakat sorsol ki a Magyar Művészeti Akadémia. Bármily meglepő, a nemzetis ajánlás esett áldozatul. Mondanám Básti Lajos hangján: De hát hogy jövök én ehhez? Legutóbb engem, emlékeim szerint, 1981-ben cenzúráztak. Fogok most én is kapni egy telefont, hogy elnézést, félreértés történt? Merthogy hirtelen 86-ban vagyunk (mert akkor már reflektálhattam a 81-es barbárságra)?
De nem akarok most se 81-ben, se 86-ban élni. Már egyszer éltem akkor, egyszer elég volt. A Nemzeti Együttműködés Rendszere mint kádármaszat; így nem akarnék nemzetegyüttműködni."

több mint 12 éve
Én is ismerem a Fannit, szerintem őt inkább az vezérelte, hogy részt vehet itt, nem az, hogy most Fidesz vagy E14.Azért fiatal, naiv leányzó még, a TV-ben szerepelni mindenki előtt nyilván komoly lehetőség megmutatni magát, nem nagyon gondolkodott szerintem politikai vonalakban, miért is tenné. Egyébként mikor megláttam a képet nekem az Áder fel se tűnt, nyami.tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91$$$Asbee
Egyébként ideális lenne kormányszóvivőnek, szívesen nézegetném a csinos pofiját, és hülyeséget egészen biztos nem fog mondani, pont 2x annyit tudna mint a mostaniak.Kori
Csinos, okos lány, mindig mosolyog, és sok más fogyatékkal élőnek ad nagy reményeket.
Lehet naiv vagyok, de ez van 😊

több mint 12 éve
tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91Mégis mihez? Én személy szerint Hitler jeltomácsát sem ítélném el különösebben, Áder újévi beszéde meg azért messze is van ettől.
Plusz nem minden fideszes ördög, ha az ellenzék is ilyen szinten áll hozzá a rendszerhez, nehéz lesz választást nyerniük, a választók sem szeretik, ha a gonosz kiszolgálóinak titulálják őket, márpedig az ország nagyobb része szavazott valahol a Fideszre az elmúlt évek folyamán.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én ismerem Fannit, jó fej 😛 Hihetetlen belső tulajdonságokkal van megáldva és egyáltalán nem veszed észre rajta, hogy fogyatékkal élő. Respect neki.
több mint 12 éve
Azért fiatal, naiv leányzó még, a TV-ben szerepelni mindenki előtt nyilván komoly lehetőség megmutatni magát, nem nagyon gondolkodott szerintem politikai vonalakban, miért is tenné. Egyébként mikor megláttam a képet nekem az Áder fel se tűnt, nyami.tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91$$$Asbee
Egyébként ideális lenne kormányszóvivőnek, szívesen nézegetném a csinos pofiját, és hülyeséget egészen biztos nem fog mondani, pont 2x annyit tudna mint a mostaniak.

több mint 12 éve
tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...Amadeus91$$$
több mint 12 éve
tudnám, hogy Fanni miért adja magát ehhez...A lényeget elrejtették a jelbeszédben 😀KoriDzsokijuing
több mint 12 éve
Hosszú, de megéri: atlatszo.hu/2013/01/03/csucsragadozo-a-paranoiadzsungelben-i-a-nagy-oszodi-konteo/?doing_wp_cron=1357210000.5524699687957763671875
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Az első munkanap, "remek", új hírek.diverdoc
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Az első munkanap, "remek", új hírek.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/2012/12/27/soha_nem_volt_meg_ennyi_csod/No jó, hát ennyi áldozatot csak lehet vállalni a sok remek átalakítás miatt.
Soha annyi cég nem szűnt még meg egyetlen hónap leforgása alatt az építőiparban, mint most novemberben – közölte az Opten csütörtökön. A céginformációs szolgáltató által működtetett adatbázis szerint az elmúlt hónapban 707 céget töröltek a hatóságok, holott korábban az ötszázat sem érte el soha a megszűnések száma. Ez azt jelenti, hogy naponta átlagosan 23,7 társaság szűnt meg, vagyis óránként átlag egy.
Amadeus91
De végre idén már növekedni fog jelentősen a fogyasztás. Esetleg jelentősen fogyni fogunk, de az majdnem ugyanaz.

több mint 12 éve

😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Lesz még párszáz közmunkás. Foglalkoztatottság nem csökken.Nincs itt semmi baj.
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/2012/12/27/soha_nem_volt_meg_ennyi_csod/Soha annyi cég nem szűnt még meg egyetlen hónap leforgása alatt az építőiparban, mint most novemberben – közölte az Opten csütörtökön. A céginformációs szolgáltató által működtetett adatbázis szerint az elmúlt hónapban 707 céget töröltek a hatóságok, holott korábban az ötszázat sem érte el soha a megszűnések száma. Ez azt jelenti, hogy naponta átlagosan 23,7 társaság szűnt meg, vagyis óránként átlag egy.
több mint 12 éve
Közigazgatási bírság 50e. Csinálták a faszt. Időpontot kértem neten, mikor bementem és mutattam az őrnek a papírt, csak röhögött.. Mutatta a tömeget: itt mindenkinek időpontja van.. 😀 Ja, és persze munkaidőben. Az időponthoz képest harmadik napra sikerült.Ezt nem hallottam. Mi lett volna a bünti? Legalább soron kívúl megcsinálták?zinedine5Nem, a Frankel Leo-t nevezték át Pákolicz Istvánra. Állítólag az itt lakók kérték. Az itt lakók 70%-a cigány, 20%-a nyugdíjas. És senki sem tud róla, hogy kérte volna. Azt se tudják ki volt Frankel, azt meg pláne, hogy milyen süti az a Pákolicz. De 30 napom volt rá ( a családal együtt) hogy az iratokat lecseréltessem. Ellenkező esetben megbüntetnek. A Pécsi okmányirodában? 😀 😀apeszosAz utca átnevezésről hallottál? Az se volt semmi... 😀 😀apeszosEz a Marx-Wass Albert dolog? Azt csak felületesen olvastm, mert nem vagyok éríntett. Nem lep meg ez a kultuszépítés dolog.
zinedine5
több mint 12 éve
Ezt nem hallottam. Mi lett volna a bünti? Legalább soron kívúl megcsinálták?Nem, a Frankel Leo-t nevezték át Pákolicz Istvánra. Állítólag az itt lakók kérték. Az itt lakók 70%-a cigány, 20%-a nyugdíjas. És senki sem tud róla, hogy kérte volna. Azt se tudják ki volt Frankel, azt meg pláne, hogy milyen süti az a Pákolicz. De 30 napom volt rá ( a családal együtt) hogy az iratokat lecseréltessem. Ellenkező esetben megbüntetnek. A Pécsi okmányirodában? 😀 😀apeszosAz utca átnevezésről hallottál? Az se volt semmi... 😀 😀apeszosEz a Marx-Wass Albert dolog? Azt csak felületesen olvastm, mert nem vagyok éríntett. Nem lep meg ez a kultuszépítés dolog.
zinedine5
több mint 12 éve
Nem, a Frankel Leo-t nevezték át Pákolicz Istvánra. Állítólag az itt lakók kérték. Az itt lakók 70%-a cigány, 20%-a nyugdíjas. És senki sem tud róla, hogy kérte volna. Azt se tudják ki volt Frankel, azt meg pláne, hogy milyen süti az a Pákolicz. De 30 napom volt rá ( a családal együtt) hogy az iratokat lecseréltessem. Ellenkező esetben megbüntetnek. A Pécsi okmányirodában? 😀 😀Az utca átnevezésről hallottál? Az se volt semmi... 😀 😀apeszosEz a Marx-Wass Albert dolog? Azt csak felületesen olvastm, mert nem vagyok éríntett. Nem lep meg ez a kultuszépítés dolog.
zinedine5