Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
De semmi ilyesmi nincs és nem is lesz.. semmi realitása ennek. A kérdés csak az (volt), hogy a kutyák visszalépnek-e vagy sem. Azzal, hogy nem tették meg egyértelműen kiállították magukról a bizonyítványt - nekik fontosabb a saját megélhetésük, mint hogy el legyen takarítva ez a rendszer - ehhez nyilván joguk van, csak akkor meg basszák meg.Még egyszer: ha 2-3%-on ragadnak március végére, nincs miről beszélni.Mit optimalizálsz azon, hogy minden kutya szavazat a dev nullba megy?Mi legyen a kutyapárti szavazókkal?és szerinted te vagy a racionális? 😀 na mindegy, hagyjuk.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
elég jó összefoglaló cikk, mi a probléma mostanság a kutyákkal
Wester
Az a "baj", hogy az a 2-3% világnézeti MKKP-szavazó NEM meggyőzhető, hogy átszavazzon a Tiszára, ezért egyszerűbb lenne a Tiszának egy más hozzáállással segítenie az 5% elérését (és erre vannak hatékony eszközök, ld. a 2002-es MSZP-SZDSZ csendes kollabot), mint nem.
A racionális döntés továbbra is megnézni az uccsó méréseket. Ha beragadnak, mindkét voks Tisza. Ha megindulnak 4% felett, listán Kutya.
Dzsokijuing
Szesze
Sokan számolnak (én is), hogyan lehetne megmenteni százezres nagyságrendű szavazatot a rendszerváltásnak.
Ha söpör a Tisza, irreleváns a kutyás buborék.
De ha szoros lesz, át kell szavaznia nem kevés embernek, mint 2002-ben az SZDSZ-re, hogy meglegyen a váltás.
Lehet anyázni a Kutyapártot, de ez nem visz előre, a stratégiai nyugalom hasznosabb.
Dzsokijuing
Szesze
Én: optimalizáljuk a voksaikat.
Te: kapják be!
Dzsokijuing
Toca
Efelett új dinamika indul (pontosabban sztem kellene indulnia) a Tisza és a Kutya között. Vannak erre jól bejáratott eszközök, vokscsere, átszavazás.
Dzsokijuing
2 hónapja
Én meg azt gondolom, hogy te ülsz fordítva a lovon.Mi legyen a kutyapárti szavazókkal?és szerinted te vagy a racionális? 😀 na mindegy, hagyjuk.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Az a "baj", hogy az a 2-3% világnézeti MKKP-szavazó NEM meggyőzhető, hogy átszavazzon a Tiszára, ezért egyszerűbb lenne a Tiszának egy más hozzáállással segítenie az 5% elérését (és erre vannak hatékony eszközök, ld. a 2002-es MSZP-SZDSZ csendes kollabot), mint nem.
A racionális döntés továbbra is megnézni az uccsó méréseket. Ha beragadnak, mindkét voks Tisza. Ha megindulnak 4% felett, listán Kutya.
Dzsokijuing
Szesze
Sokan számolnak (én is), hogyan lehetne megmenteni százezres nagyságrendű szavazatot a rendszerváltásnak.
De ha szoros lesz, át kell szavaznia nem kevés embernek, mint 2002-ben az SZDSZ-re, hogy meglegyen a váltás.
Lehet anyázni a Kutyapártot, de ez nem visz előre, a stratégiai nyugalom hasznosabb.
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
Komolyan azt várod, hogy egy párt akinek végre reális esélye van leváltani a 16 éve kétharmados Fideszt kezdjen el kampányolni a kutyák mellett, hogy végre megkapják az 5%-ot, amit egyébként soha nem értek el?
Amellett a párt mellett, aminek minden adott volt 2022 után, hogy akkora szavazóbázist építsenek ki, hogy nevetve meglegyen az 5%, amellett a párt mellett, ami eddig úton útfélen azt hangoztatta, hogy ők egy viccpárt? Amellett a párt mellett, ami azokat az embereket támadja, akik képesek voltak belátni, hogy indulásukkal veszélyeztetnék a rendszerváltást?
De akkor már ne csak a kutyákat segítse a Tisza és a DK-t is bejuttatnám a parlamentbe, hiszen Klára kell!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Még egyszer: ha 2-3%-on ragadnak március végére, nincs miről beszélni.Mit optimalizálsz azon, hogy minden kutya szavazat a dev nullba megy?Mi legyen a kutyapárti szavazókkal?és szerinted te vagy a racionális? 😀 na mindegy, hagyjuk.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
Toca
Efelett új dinamika indul (pontosabban sztem kellene indulnia) a Tisza és a Kutya között. Vannak erre jól bejáratott eszközök, vokscsere, átszavazás.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
telex.hu/gazdasag/2026/02/23/beruhazas-ksh-adatokLett volna mit megbeszélni két seggrepacsizas között, de ugye a köcsög 444 szétcseszte a meetinget, meg ezzel az ország jövendő felemelkedését is egyúttal.
Újabb jó hír.
atapapa
2 hónapja
Hagyjuk már ezt hogy mi lesz a kutya szavazóval.Ez egy fontos érv.
A momentum ugyanannyi szavazatot szerzett 2024-ben mint a kutyák, és egy szóval se aggódik azokért a szavazókért, hanem szó nélkül visszaléptek.
atapapa
A Momentum ezen a döntésen újjáépítheti magát 2026-tól, a Kutyapárt pedig az ellenkező döntésen elvérezhet.
Még egyszer: nem moralizálok (ha a kutyák kimúlnak a hajrában, így jártak), de a létező helyzettel kell foglalkozni, abból kihozni a maximumot.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Mit optimalizálsz azon, hogy minden kutya szavazat a dev nullba megy?Mi legyen a kutyapárti szavazókkal?és szerinted te vagy a racionális? 😀 na mindegy, hagyjuk.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
2 hónapja
Megnyugodtam, hogy Gödön a 2 milliardból Kammererék sikseresen majdnem minden lámpaoszlopra kitették a Fidesz plakátokat időben!Fú de nyomasztó lesz ez mire kikapcsolja az agyam. 😀
2 hónapja
Mi legyen a kutyapárti szavazókkal?és szerinted te vagy a racionális? 😀 na mindegy, hagyjuk.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
Szesze
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
tett.merce.hu/2023/05/07/evertekelo-ertekelo/Kik a világnézeti kutya szavazók? Mi a kutya világnézet?www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Kíváncsiságból kérdem, mégis egy viccpártról beszélünk elvileg.
resistance is futile
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Hagyjuk már ezt hogy mi lesz a kutya szavazóval.A momentum ugyanannyi szavazatot szerzett 2024-ben mint a kutyák, és egy szóval se aggódik azokért a szavazókért, hanem szó nélkül visszaléptek.
2 hónapja
Pál Éva (Neoton) újra a kapitalizmus elleni harc frontvonalában a Munkáspárt színeiben 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Ez a világnézeti kutya szavazok nekem is tetszik. 😀 2-3%, ja. Tobb százezer ember, ja. A kutyák 22-ben, a saját maguk csúcspontján es az ellenzék mélypontján szereztek 3%-ot, de majd most biztos meglesz az 5. Racionálisan hangzik.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
És ezt fel lehetett volna építeni normálisan, de nem ez történt, most össze-vissza kommunikálnak, a párt legjelentősebb arcai nem vesznek részt a kampányban, így pedig jóval közelebb lesznek az 1%-hoz, mint az 5-höz. Én többször is szavaztam rájuk, most nyilvnávalóan nem fogok.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Kik a világnézeti kutya szavazók? Mi a kutya világnézet?www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Kíváncsiságból kérdem, mégis egy viccpártról beszélünk elvileg.
2 hónapja
és szerinted te vagy a racionális? 😀 na mindegy, hagyjuk.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
2 hónapja
A szombati csepeli piaci nap után levonta a szükséges konzekvenciákat.telex.hu/belfold/2026/02/23/visszalep-csepelen-szabo-szabolcs
warr_b
csebi
Döglött macskát nem rugdosunk, de őt mindig Németh Szilárd vitte be a parlamentbe.
Egy fokkal normálisabb fideszes jelölt, pláne Borbély Lénárd simán verte volna.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/23/visszalep-csepelen-szabo-szabolcs
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/23/visszalep-csepelen-szabo-szabolcs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Iróniajelzőt bekapcsolni."Írtak programot (Nagy Dávidék), ami egyébként ijesztő. De, mondom, nem kell elolvasni, és akkor olyan, mintha nem lenne." Eddig bizonytalankodtam, de most Gergő meggyőzött.Ehhez képest a főkutyi:Nekem amúgy a Mi hazánk a fekete ló. Ha magas lesz a részvételi arány, akkor lehet hogy nem ugorják meg az 5%-ot, de azért azt gondolom, hogy éppen bent lesznek, ami nagy baj. A kutyapárt meg visszaléphetne a faszomba már csakugyan.A Kutyapárt nagyon sok helyen vissza fog lépni, már most sem gyűjtenek mind a 106 körzetben.
Bruce
Dzsokijuing
telex.hu/belfold/2026/02/22/kovacs-gergely-ketfarku-kutyapart-valasztas-indulas-tisza
Hát ez ilyen egy párt lett..
topin
nagylaza, főpohárnok
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
"Írtak programot (Nagy Dávidék), ami egyébként ijesztő. De, mondom, nem kell elolvasni, és akkor olyan, mintha nem lenne." Eddig bizonytalankodtam, de most Gergő meggyőzött.Ehhez képest a főkutyi:Nekem amúgy a Mi hazánk a fekete ló. Ha magas lesz a részvételi arány, akkor lehet hogy nem ugorják meg az 5%-ot, de azért azt gondolom, hogy éppen bent lesznek, ami nagy baj. A kutyapárt meg visszaléphetne a faszomba már csakugyan.A Kutyapárt nagyon sok helyen vissza fog lépni, már most sem gyűjtenek mind a 106 körzetben.
Bruce
Dzsokijuing
telex.hu/belfold/2026/02/22/kovacs-gergely-ketfarku-kutyapart-valasztas-indulas-tisza
Hát ez ilyen egy párt lett..
topin
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/elég jó összefoglaló cikk, mi a probléma mostanság a kutyákkal
Lesz ez még így se!