Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
hatósági jogkört kapnak Láncziék.
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ishqio/ha_%C3%A9rdekel_hogy_val%C3%B3j%C3%A1ban_mi%C3%A9rt_van_a_cs%C5%91d_sz%C3%A9l%C3%A9n/IGN ugye csődközelben ami mentén valaki végigment a reklámozáson
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
munkaügyeket linkelnék ha találnék 😊Most rakjam be a 24 órás Santa Mariát?Az sem teljesen világos, hogy Mi vesz rá bárkit is —úgy jó tíz éve— hogy Érdre költözzön, ha nem örökség vagy vlm kötelező dolog.👀Értem én, akkor az egy normális viselkedés egy város vezetésétől, hogy úgy parcelláznak fel minden apró területet is hogy bármi infrastruktúra fejlesztést amúgy ott megtennénekindex.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/mer ki bővítene és miből?
Csak én nem értem itt a miértet, hogy egy ész nélkül bővülő városban miért a kormánytól várnak infrastruktúra bővítést?
FLZOLI
Negritis, a vajda
FLZOLI
ozibozi
Kampman
több mint 1 éve
szigetváriknak van akkora felelősségük a fidesz 2/3-ok miatt, mint magának gyurcsóknak24.hu/belfold/2025/02/18/herenyi-karoly-partizan-szigetvari-viktor-kampany-fidesz/Forgalommal szemben volt ez az ember mindig.
jó reggelt
Amadeus the Young
Sajnos a választópolgárok sosem nőttek fel az államférfiúi nagyságához.
Kampman
több mint 1 éve
Most rakjam be a 24 órás Santa Mariát?Az sem teljesen világos, hogy Mi vesz rá bárkit is —úgy jó tíz éve— hogy Érdre költözzön, ha nem örökség vagy vlm kötelező dolog.👀Értem én, akkor az egy normális viselkedés egy város vezetésétől, hogy úgy parcelláznak fel minden apró területet is hogy bármi infrastruktúra fejlesztést amúgy ott megtennénekindex.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/mer ki bővítene és miből?
Csak én nem értem itt a miértet, hogy egy ész nélkül bővülő városban miért a kormánytól várnak infrastruktúra bővítést?
FLZOLI
Negritis, a vajda
FLZOLI
ozibozi
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/02/18/herenyi-karoly-partizan-szigetvari-viktor-kampany-fidesz/Forgalommal szemben volt ez az ember mindig.
jó reggelt
Amadeus the Young
Sajnos a választópolgárok sosem nőttek fel az államférfiúi nagyságához.
több mint 1 éve
Az sem teljesen világos, hogy Mi vesz rá bárkit is —úgy jó tíz éve— hogy Érdre költözzön, ha nem örökség vagy vlm kötelező dolog.👀Értem én, akkor az egy normális viselkedés egy város vezetésétől, hogy úgy parcelláznak fel minden apró területet is hogy bármi infrastruktúra fejlesztést amúgy ott megtennénekindex.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/mer ki bővítene és miből?
FLZOLI
Negritis, a vajda
FLZOLI
több mint 1 éve
Értem én, akkor az egy normális viselkedés egy város vezetésétől, hogy úgy parcelláznak fel minden apró területet is hogy bármi infrastruktúra fejlesztést amúgy ott megtennénekindex.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/mer ki bővítene és miből?
FLZOLI
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/egy észnélkül központosított országban kitől várjanak, mária magdolnától?
FLZOLI
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/mer ki bővítene és miből?
FLZOLI
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/Csak én nem értem itt a miértet, hogy egy ész nélkül bővülő városban miért a kormánytól várnak infrastruktúra bővítést?
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/02/18/herenyi-karoly-partizan-szigetvari-viktor-kampany-fidesz/jó reggelt
több mint 1 éve
2026-ban elvileg úgy lesz, hogyEgy jó Tisza-kampánystratégiának ezért kell targetálnia azt az 54-56 evk-t, amit eséllyel behúzhat.pontosan, amit nagyon sokan leírtak/elmondtak:
Aztán ami Mordorból kiesik, csak nyereség.
Dzsokijuing
nem budapest és nem a full vidék hanem a kis-közép városok kell hogy a cél legyen mert ott lehet megnyerni a választásokat
a nagyvárosokat nem viszi el a fidesz
a full falu (még) esélytelen
Negritis, a vajda
106 egyéni kerület
16 budapesti
27 megyeszékhelyi
7 megyei jogú városi
56 kisvárosi
A budapestiekhez értelemszerűen nem tartozik falu (már ha némely külső kerületeket nem tekintünk annak)
A megyeszékhelyiekhez és a megyei jogú városiakhoz változó mértékben akad.
A kisvárosiaknál inkább ők dominálnak.
2010 óta kisvárosi körzetet csak jobbikos hátterű jelölt nyert, azt is összesen kétszer, ebből az egyik időközin volt.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Én csodálkoznék ha csak a főszerkesztő Gyuri ennyiből meg lenne 2010 ótaAzért hogy király urunk reggeli sz*rásához a papíráru 3,5 milliárdba kerül, az egy kicsit erős...gyanítom a cikk elolvasása nélkül, ezt nem úsztuk meg 3,5MRD-ből, mert amit azóta költhettek még rá az még lehet ennyi legalább, ha nem több
telex.hu/gazdasag/2025/02/18/nemzeti-sport-megvasarlas-per-atlatszo
somoskovig
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Azért hogy király urunk reggeli sz*rásához a papíráru 3,5 milliárdba kerül, az egy kicsit erős...gyanítom a cikk elolvasása nélkül, ezt nem úsztuk meg 3,5MRD-ből, mert amit azóta költhettek még rá az még lehet ennyi legalább, ha nem több
telex.hu/gazdasag/2025/02/18/nemzeti-sport-megvasarlas-per-atlatszo
somoskovig
több mint 1 éve
Azért hogy király urunk reggeli sz*rásához a papíráru 3,5 milliárdba kerül, az egy kicsit erős...telex.hu/gazdasag/2025/02/18/nemzeti-sport-megvasarlas-per-atlatszo
több mint 1 éve
Egy jó Tisza-kampánystratégiának ezért kell targetálnia azt az 54-56 evk-t, amit eséllyel behúzhat.pontosan, amit nagyon sokan leírtak/elmondtak:
Dzsokijuing
nem budapest és nem a full vidék hanem a kis-közép városok kell hogy a cél legyen mert ott lehet megnyerni a választásokat
a nagyvárosokat nem viszi el a fidesz
a full falu (még) esélytelen
több mint 1 éve
Egy jó Tisza-kampánystratégiának ezért kell targetálnia azt az 54-56 evk-t, amit eséllyel behúzhat.Ne olyan misztikus dolgokra gondolj jobban működés alatt, hogy kiér-e a mentő a vk összes lakosához időben, meg hogy a vk átlagos jövedelmi szintje javul-e, meg ilyesmik. Van falunap Kis Grófóval meg valami random X-faktor középdöntőssel, a nagyságos úr néha lemegy a pórnép közé kvaterkázni, működik a nyugdíjasklub, időnként kicsit aszfaltoznak, ilyesmi. És ezeket kiválóan hozza vidéken a Fidesz.Hát, ha onnan tőled nézve a fideszesek jobban működnek, akkor úgyis mindegy, sose fogunk egyetértenisajnos vagy sem rengeteg vidéki fideszes SOKKAL jobban működik, mert ők a saját körzetükkel foglalkoznakAz a posztja, hogy felszínre hoz egy csomó olyan gazemberséget, ami egyébként nem kerülne sosem nyilvánosságra. Klasszikus tényfeltáró aktivista. Nélkülözhetetlen, mert rajta kívül senki nem csinálja. Egy demokráciában is nélkülözhetetlen lenne az ilyen, hát még nálunk.mi a posztja?Amikor szar csapatnak szurkolsz, akkor vannak azok a játékosok akik a foshalmaz közepén próbálnak teljesíteni, küzdeni. Az ilyen játékos a szívedhez nő, ragaszkodsz hozzá akkor is mikor végül már jó a csapat és oda pedig már nem fér be és el kéne engedni. Nálam ez a játékos a Hadházy Ákos.Hadházy a saját posztján ligaelit. Persze, ha más poszton akarod játszatni, akkor szar.
Wester
Assurbanapli
mer egyéni elvileg evk képviselő
abban pedig szar
Negritis, a vajda
Az egyéni képviselőség csak egy kényszerű forma. Arra csak azért van szüksége, mert másképp nem lenne a fenti feladat teljesítésére sem pénze, sem apparátusa, sem semmilyen lehetősége.
De ha már képviselőség: mondj egy egyéni képviselőt, aki egyéni képviselő minőségében jobban működik, mint ő. Ugye az összes kormánypártinál alapból jobb, hiszen ha semmit sem csinál, akkor is ő legalább nem szavazza meg az ország tönkretételét. De az ellenzéki képviselők sem csinálnak semmit, ami hasznos lenne, csak felveszik a fizetésüket. És ráadásul ők Hadházyval ellentétben nem arra fordítják, hogy a nyilvánosság elé tárjanak disznóságokat.
Assurbanapli
HÁ telibeszarja zuglót és a helyieknek semmivel se jobb
az meg hogy nincs apparátusa vagy bármi? há b+ ilyen az oknyomozó újságírás
az átlátszól, direkt36, partizán, telex, 444 meg tudja csinálni képviselőség nélkül is
még Juhász Péter is csinálta egy csomószor úgy hogy már nem volt képviselő
szép és jó amit csinál Hadházy, sőt hasznos is
csak épp kurvára nem erre kapta a felhatalmazást, nem ez a dolga és nem erre a posztra osztották be
ő dönt úgy hogy telibe szarja azokat aztért hogy oknyomozzon
Negritis, a vajda
Assurbanapli
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
egyrészt ez hogy működik a nyugdíjas klub van buszos út hévízre és ilyenekNe olyan misztikus dolgokra gondolj jobban működés alatt, hogy kiér-e a mentő a vk összes lakosához időben, meg hogy a vk átlagos jövedelmi szintje javul-e, meg ilyesmik. Van falunap Kis Grófóval meg valami random X-faktor középdöntőssel, a nagyságos úr néha lemegy a pórnép közé kvaterkázni, működik a nyugdíjasklub, időnként kicsit aszfaltoznak, ilyesmi. És ezeket kiválóan hozza vidéken a Fidesz.Hát, ha onnan tőled nézve a fideszesek jobban működnek, akkor úgyis mindegy, sose fogunk egyetértenisajnos vagy sem rengeteg vidéki fideszes SOKKAL jobban működik, mert ők a saját körzetükkel foglalkoznakAz a posztja, hogy felszínre hoz egy csomó olyan gazemberséget, ami egyébként nem kerülne sosem nyilvánosságra. Klasszikus tényfeltáró aktivista. Nélkülözhetetlen, mert rajta kívül senki nem csinálja. Egy demokráciában is nélkülözhetetlen lenne az ilyen, hát még nálunk.mi a posztja?Amikor szar csapatnak szurkolsz, akkor vannak azok a játékosok akik a foshalmaz közepén próbálnak teljesíteni, küzdeni. Az ilyen játékos a szívedhez nő, ragaszkodsz hozzá akkor is mikor végül már jó a csapat és oda pedig már nem fér be és el kéne engedni. Nálam ez a játékos a Hadházy Ákos.Hadházy a saját posztján ligaelit. Persze, ha más poszton akarod játszatni, akkor szar.
Wester
Assurbanapli
abban pedig szar
Negritis, a vajda
Az egyéni képviselőség csak egy kényszerű forma. Arra csak azért van szüksége, mert másképp nem lenne a fenti feladat teljesítésére sem pénze, sem apparátusa, sem semmilyen lehetősége.
De ha már képviselőség: mondj egy egyéni képviselőt, aki egyéni képviselő minőségében jobban működik, mint ő. Ugye az összes kormánypártinál alapból jobb, hiszen ha semmit sem csinál, akkor is ő legalább nem szavazza meg az ország tönkretételét. De az ellenzéki képviselők sem csinálnak semmit, ami hasznos lenne, csak felveszik a fizetésüket. És ráadásul ők Hadházyval ellentétben nem arra fordítják, hogy a nyilvánosság elé tárjanak disznóságokat.
Assurbanapli
az átlátszól, direkt36, partizán, telex, 444 meg tudja csinálni képviselőség nélkül is
csak épp kurvára nem erre kapta a felhatalmazást, nem ez a dolga és nem erre a posztra osztották be
Negritis, a vajda
Assurbanapli
somoskovig
másrészt nem szerintem működik jobban hanem a helyiek szerint
márpedig akiket ismerek zuglóiakat még aki szerint hasznos is amit csinál hadházy sem azért gondolja hasznosnak mert neki jó hanem mert talán az országnak
több mint 1 éve
Ne olyan misztikus dolgokra gondolj jobban működés alatt, hogy kiér-e a mentő a vk összes lakosához időben, meg hogy a vk átlagos jövedelmi szintje javul-e, meg ilyesmik. Van falunap Kis Grófóval meg valami random X-faktor középdöntőssel, a nagyságos úr néha lemegy a pórnép közé kvaterkázni, működik a nyugdíjasklub, időnként kicsit aszfaltoznak, ilyesmi. És ezeket kiválóan hozza vidéken a Fidesz.Hát, ha onnan tőled nézve a fideszesek jobban működnek, akkor úgyis mindegy, sose fogunk egyetértenisajnos vagy sem rengeteg vidéki fideszes SOKKAL jobban működik, mert ők a saját körzetükkel foglalkoznakAz a posztja, hogy felszínre hoz egy csomó olyan gazemberséget, ami egyébként nem kerülne sosem nyilvánosságra. Klasszikus tényfeltáró aktivista. Nélkülözhetetlen, mert rajta kívül senki nem csinálja. Egy demokráciában is nélkülözhetetlen lenne az ilyen, hát még nálunk.mi a posztja?Amikor szar csapatnak szurkolsz, akkor vannak azok a játékosok akik a foshalmaz közepén próbálnak teljesíteni, küzdeni. Az ilyen játékos a szívedhez nő, ragaszkodsz hozzá akkor is mikor végül már jó a csapat és oda pedig már nem fér be és el kéne engedni. Nálam ez a játékos a Hadházy Ákos.Hadházy a saját posztján ligaelit. Persze, ha más poszton akarod játszatni, akkor szar.
Wester
Assurbanapli
abban pedig szar
Negritis, a vajda
Assurbanapli
Negritis, a vajda
Assurbanapli
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2025/02/18/budapest-sutes-aluljaro-bufe-tiltas/
több mint 1 éve
Én is így emlékszem.nem úgy volt hogy Ruff lesz amúgy?Azt gondolom, ha ezt mi látjuk, akkor Tóth is látja. Ha Tóth úgy ítéli meg, akkor így is lesz. Szerintem messze a legjobb elérhető kampányszakembert választott MP....MC12
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
Eljött Szegedről, nyárig csinálja a vétót és onnan kampány ezerrel.
Elvileg anno MZP-vel is ketten együtt beszélgettek, csak ő nem kért belőlük.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
RSZR behívta ma Bobrot az ATV-re 8-raszerintem nem fog menni 😊
több mint 1 éve
Én nem értem miről beszéltek igazából. Full populista kampány lesz ahol elvétve lesz szó másod és harmadvonalbeli arcokról. Tisza Párt és logó, ezt kell beégetni mindenhová és amennyire lehet érzelmi síkra terelni a kérdést. Jó VS Rossz, Új VS Régi, Lopás VS EU pénzek, Pedofilsimogatók VS Gyerekvédelem.Ettől még a megfelelő helyi jelöltek kiválasztását nem spórolhatja meg a Tisza.
Aki a régi matematikát veszi elő és szervezetekben, személyes beszélgetésekben meg szórólapozásban faragja az idejét bukni fog. A NER a végtelen pénzével és a végtelen csicskahaddal tudja ezt is csinálni, de a Tisza minden pénzt a tömegrendezvényekre és tömegkommunikációba kell beletoljon.
FLZOLI
És nem azért, mert mondjuk 94-ben is minden szoci nyert, hanem, mert a parlamentben utána választókerületi érdekekért kell lobbiznia.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
RSZR volt az első olyan vezérkari főnök, aki már nem a Néphadseregben kezdte a pályafutását (= nem első lépcsős golyófogónak képezték ki), és nem hosszú évtizedek VSZ-es beidegződése után ment ki Amerikába főtiszti akadémiára.Hát hogyne, pont mint a Merkely...Nekem az dereng, hogy ez a romolusz az értelmesebb káderek közé tartozott és szakmailag nem segghülye, meg hogy nem csak egy bólogató jános volt a posztján. Aztán lehet rosszul emlékszem, javítson vagy erősítsen meg aki tudja a megfejtést 😊Engem csak érdekelt. A háborúig én nem feltétlen gondolnám, hogy a Honvédség vezetői pozíciója politikai pozíció lett volna, de nem tudom. Nem igazából követtem az ottani vezetőket, ha valaki tudja majd kijavít.Mert szerinted az nem ütné ki? Vagy a hadsereg nem köthető az államhoz? 😀Amúgy melyik feltételnek nem felel meg Romulusz?Nem fenyegetés, nem volt sehol szó róla, hogy utcára kerül bárki. Arról volt szó, hogy nem lehet jelölt olyan náluk, akik volt pozícióban korábban:Mi értelme lenne megfenyegetni az ország felét illetve kb a teljes bürokráciát, azzal, hogy senkit nem engednek maguk közé akik valaha fideszes volt?Én megint oda jutok ezzel is, mint pár hete a "Kiss Ambrus vs. Vitézy" ügynél, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy MP-nek a korábbi fideszes elköteleződés valójában nem kizáró ok, csak ha 2010 előtt voltál valaki...Amikor szar csapatnak szurkolsz, akkor vannak azok a játékosok akik a foshalmaz közepén próbálnak teljesíteni, küzdeni. Az ilyen játékos a szívedhez nő, ragaszkodsz hozzá akkor is mikor végül már jó a csapat és oda pedig már nem fér be és el kéne engedni. Nálam ez a játékos a Hadházy Ákos.Mondjuk a jo a csapat, azt nem tudom... Mar ha egy csapatra gondolunk.
Wester
Azert azon jot mosolyogtam amikor Magyar "senkivel nem dolgozunk egyutt aki az elmult 20 evben barmilyen politikai poziciot betoltott" Peter esemenyen megjelent a faszi aki 3-4 eve meg allamtitkar volt, de meg 2023-ban is vezeto szerepet toltott be a Magyar Honvédsegnel.
Duff
Reggel az ATVn azzal védte a hosszúnevű katonát, hogy "de hát nem számít, hogy volt helyettes államtitkár, mert akkor is állományban volt, meg az nem politikai pozíció", meg hogy "de hát ő nem is döntött beszerzésekről", ami nekem komoly szerecsenmosdatásnak hangzik, de hát lelke rajta, majd kiderül, hogy az ilyen ex-fidesz káderek behúzása mennyire lesz jó ötlet a szavazótábornál, kis számban talán nem lesz gond, de ha sok ilyen név jön, az szerintem nem annyira lesz szerencsés...
StormST
Klasszik kérdés: Lőrinc 100.000 munkavállalója utcára kerül, ha MP nyerne?
vpi
Utolsóként be kell pipálni, ha a kitöltő volt országgyűlési képviselő vagy országgyűlési képviselőjelölt 2010 után, valamint ki kell jelenteni az alábbiakat (továbbra is szó szerint idézzük a honlapot):StormST
Nem voltam miniszter, miniszterhelyettes, államtitkár (a helyettes államtitkári pozíció már nem kizáró ok).
Nem voltam megyei jogú város vagy Budapest polgármestere, illetőleg 5000-nél nagyobb város polgármestere 2014 után.
Nem voltam 2018 után állami vállalat vezetője és pártalapítvány vagy egyéb pártokhoz vagy államhoz köthető szerveztek vezetője.
Nem voltam 1986 előtt MSZMP tag és semmilyen módon nem kapcsolódtam a szocialista diktatúrához.
A Honvédség vezérkari főnöke, mint államhoz köthető szervezet vezetője lenne a kifogásolható rész?
Jughead
StormST
Jughead
peach
FLZOLI
bólogató jánosnak viszont a poszton nem lehet nem lenni, mert neki is van felettese, a kapott parancsot meg a katona vagy végrehajtja, vagy... végrehajtja. legfeljebb próbálja a lehető legjobban tompítani a faszságok élét. vagy kérheti a leszerelést, de attól még szarban hagyja ott többieket.