Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Már bocsi, de aki egy mucsai időközi választásból akar jósolni nyugodtan folytathatja tyúkbéllel is majd, mert kb annyit is ér. MP egy dolgot kell csináljon, tematizáljon és arról beszéljenek a népek amit ő dob be. Most hogy ez elovalasztas vagy a vén díszfa** cseszegetése kb tök mindegy, a lényeg, hogy ne a NER mócsingjai által generált fekáliaszellőbe álljon beleAmikor a koztarsasagi elnok uzenget a kicsinek! 😀Ő izé, MP állt bele Sulyokba, Sulyok meg visszaszólt. (Ráadásul értelmetlenül állt bele, nincs lehetősége feloszlatni a parlamentet jelenleg, ha akarná se, amúgy meg Sulyokba beleállni? Sportértéke sincs sok…)
Van az a szint 😀
Most arra apellalnak ott fent h az emberek felhaborodnak es szidjak majd MP-t, ha ez a kozjogi meltosagnak csufolt ize is megszolal?
Reg elerodaltak mar az erteket a pozinak.
Meg sztem a tobbseg azt se tudja ki ez.
www.facebook.com/share/1EqoaQhRrL/?mibextid=wwXIfr
Lúdas Solymi
Amennyire jó volt bizonyos szempontból - no, nem annyira, mint amennyire a haladó sajtó felsz…. Izé, dicsérte - az új évi beszéde, annyira kontrollálatlan és esetleges szilveszter óta MP kommunikációja, csapong és nem nagyon látni az irányát. El kéne engedni ezt a döglött lovat (előrehozott választás) mert se értelme, se haszna nincs már. Értem, hogy kicsit kínos lesz “Magyarország vezető pártjának” “aki minden kutatás szerint veri a fideszt” amikor jövő héten agyon nyeri magát a fideszes jelölt az időközin, de ez van, ezt bekalkulálták amikor nem indultak, 1-2 hét és lecseng. Ezért nem kell faszságokat felszínen tartani.
MC12
több mint 1 éve
És most a Lendvay utcában válságtanács van mert Súlyok felemelte a szintjére …A politikai kommunikáció egyik leglényegesebb eleme, hogy szint a szinttel, azaz aki felül van, nem engedi, hogy csimpaszkodjon rá, aki csak mászik felfelé.Amikor a koztarsasagi elnok uzenget a kicsinek! 😀Ő izé, MP állt bele Sulyokba, Sulyok meg visszaszólt. (Ráadásul értelmetlenül állt bele, nincs lehetősége feloszlatni a parlamentet jelenleg, ha akarná se, amúgy meg Sulyokba beleállni? Sportértéke sincs sok…)
Van az a szint 😀
Most arra apellalnak ott fent h az emberek felhaborodnak es szidjak majd MP-t, ha ez a kozjogi meltosagnak csufolt ize is megszolal?
Lúdas Solymi
Amennyire jó volt bizonyos szempontból - no, nem annyira, mint amennyire a haladó sajtó felsz…. Izé, dicsérte - az új évi beszéde, annyira kontrollálatlan és esetleges szilveszter óta MP kommunikációja, csapong és nem nagyon látni az irányát. El kéne engedni ezt a döglött lovat (előrehozott választás) mert se értelme, se haszna nincs már. Értem, hogy kicsit kínos lesz “Magyarország vezető pártjának” “aki minden kutatás szerint veri a fideszt” amikor jövő héten agyon nyeri magát a fideszes jelölt az időközin, de ez van, ezt bekalkulálták amikor nem indultak, 1-2 hét és lecseng. Ezért nem kell faszságokat felszínen tartani.
MC12
Sulyok felemelte MP-t. (Nem emberi, hanem pozíciószintről beszélek)
A kormányzati kommunikáció nem véletlenül küldte Menczert MP ellen, azt mutatván, ők vannak egy szinten. Ide sikerült becsatlakoznia önként(?) a köztársasági elnöknek. Nagy hiba. Nem véletlen üti MP ezt a vasat, nem döglött még ez a ló, hogy elengedje.
vpi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
A politikai kommunikáció egyik leglényegesebb eleme, hogy szint a szinttel, azaz aki felül van, nem engedi, hogy csimpaszkodjon rá, aki csak mászik felfelé.Amikor a koztarsasagi elnok uzenget a kicsinek! 😀Ő izé, MP állt bele Sulyokba, Sulyok meg visszaszólt. (Ráadásul értelmetlenül állt bele, nincs lehetősége feloszlatni a parlamentet jelenleg, ha akarná se, amúgy meg Sulyokba beleállni? Sportértéke sincs sok…)
Van az a szint 😀
Lúdas Solymi
MC12
Sulyok felemelte MP-t. (Nem emberi, hanem pozíciószintről beszélek)
A kormányzati kommunikáció nem véletlenül küldte Menczert MP ellen, azt mutatván, ők vannak egy szinten. Ide sikerült becsatlakoznia önként(?) a köztársasági elnöknek. Nagy hiba. Nem véletlen üti MP ezt a vasat, nem döglött még ez a ló, hogy elengedje.
több mint 1 éve
Nem kell elvetnie a Sulyokot, kóstolgassa csak, nyomi kesztyűbáb, az államfői pozi megcsúfolása, Schmitt 2.Amikor a koztarsasagi elnok uzenget a kicsinek! 😀Ő izé, MP állt bele Sulyokba, Sulyok meg visszaszólt. (Ráadásul értelmetlenül állt bele, nincs lehetősége feloszlatni a parlamentet jelenleg, ha akarná se, amúgy meg Sulyokba beleállni? Sportértéke sincs sok…)
Van az a szint 😀
Lúdas Solymi
MC12
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Amikor a koztarsasagi elnok uzenget a kicsinek! 😀Ő izé, MP állt bele Sulyokba, Sulyok meg visszaszólt. (Ráadásul értelmetlenül állt bele, nincs lehetősége feloszlatni a parlamentet jelenleg, ha akarná se, amúgy meg Sulyokba beleállni? Sportértéke sincs sok…)
Van az a szint 😀
Lúdas Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Az az interjú volt a munkássága csúcsa valóban.Fábry Sándor csalódott “ezekben”Tudom, nem újkeletű, de nekem Fábry óriási csalódás. Az, hogy az ő intelligenciájával és gyors észjárásával beállt ezek mögé, az nálam a teljes önfeladás, nimbusz lerombolás. Hogy ez a csávó, aki kiosztotta a Napkeltéseket utána ezt tette, pontosabban nem tette, kiábrándító.
Amadeus the Young
zinedine5
2010 óta sajnos tényleg nézhetetlen.
több mint 1 éve
Amikor a koztarsasagi elnok uzenget a kicsinek! 😀Van az a szint 😀
több mint 1 éve
Fábry Sándor csalódott “ezekben”Tudom, nem újkeletű, de nekem Fábry óriási csalódás. Az, hogy az ő intelligenciájával és gyors észjárásával beállt ezek mögé, az nálam a teljes önfeladás, nimbusz lerombolás. Hogy ez a csávó, aki kiosztotta a Napkeltéseket utána ezt tette, pontosabban nem tette, kiábrándító.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Gyakorlatilag beismerte, hogy nem az ő pénze ment a cégeineksőt még vacsora vagy bor senem kapott se kossuth díjat, se nyaralást.Fábry Sándor csalódott “ezekben”mármint saját magában is remélem ...
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
Nehéz az élet azért.
Amadeus the Young
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
sőt még vacsora vagy bor senem kapott se kossuth díjat, se nyaralást.Fábry Sándor csalódott “ezekben”mármint saját magában is remélem ...
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
Nehéz az élet azért.
Amadeus the Young
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nem kapott se kossuth díjat, se nyaralást.Fábry Sándor csalódott “ezekben”mármint saját magában is remélem ...
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
Nehéz az élet azért.
több mint 1 éve
Fábry Sándor csalódott “ezekben”mármint saját magában is remélem ...
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Fábry Sándor csalódott “ezekben”
több mint 1 éve
Digi - Voda osszevonas utan el se tudom kepzelni mennyi lesz a net díj max 1-2 év mulva. Tippre 20k es ugyanolyan sebesseg mint most.Ja. Egyre hatásosabban védenek a nemzetközi multik ármánykodásától. De hát ilyen a védelmi pénz. Ki kell fizetni. Igazából a legszebb az lesz, ahogy a rendszer bukása után elkezdik árulni ezeket a cégbirodalmakat, és teljes ágazatok, állami támogatásokkal megsegített és kedvezményes hitelekből összegründolt, majd megbundázott közbeszerzésekkel felpumpált cégek kerülnek majd szarért húgyért külföldi kézbe. Semmi nem veszélyezteti jobban a szuverenerításunk, mint az amit a kormány évek óta csinál.
Toca
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20250102/egyre-sulyosabb-a-jarvanyugyi-helyzet-latogatasi-tilalomrol-es-a-kotelezo-maszkhasznalatrol-dontott-a-semmelweis-egyetem-732413#
több mint 1 éve
Digi - Voda osszevonas utan el se tudom kepzelni mennyi lesz a net díj max 1-2 év mulva. Tippre 20k es ugyanolyan sebesseg mint most.
több mint 1 éve
Talán ő az egyetlen a ner-ből, akin személyes találkozás alkalmával láttam némi szégyenérzetet.Azért a Sámuel és a szórakoztató egy mondatbanTermészetesen trollkodás. Ő abszolút cringe kategória nálam. Imádom, amikor egy gondolatfolyamból nem tud kikeveredni, és csak mondja, csak mondja.
leírva az vagy trollkodás, vagy csak abból fakadhat hogy még soha nem találkozott a mrárikaval.
ozibozi
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Azért a Sámuel és a szórakoztató egy mondatbanTermészetesen trollkodás. Ő abszolút cringe kategória nálam. Imádom, amikor egy gondolatfolyamból nem tud kikeveredni, és csak mondja, csak mondja.
leírva az vagy trollkodás, vagy csak abból fakadhat hogy még soha nem találkozott a mrárikaval.
ozibozi

több mint 1 éve
Mindenki nagyon jó akármiben, ha képtelen az önreflexióra.De ő ebben nagyon rossz 😂Imádom: telex.hu/belfold/2025/01/03/mraz-agoston-nezpont-intezet-igazgato-elorehozott-valasztas-magyar-peter-fidesz-elemzesSámuelnek is meg kell fizetni a milliárdos létet. Nem lehet mindig Hahn Bandival intellektuális vitában pettingelni, bizony, ha az az utasítás le kell menni földharcba.
Egyrészt Mráz magyarázkodása minden formális logikát nélkülöz. Másrészt továbbra is védekezni kényszerül a Fidesz kommunikációja, ami jelzi, hogy továbbra sem képesek uralni a pillanatot. Harmadrészt Mráz mindig szórakoztató
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
De ő ebben nagyon rossz 😂Imádom: telex.hu/belfold/2025/01/03/mraz-agoston-nezpont-intezet-igazgato-elorehozott-valasztas-magyar-peter-fidesz-elemzesSámuelnek is meg kell fizetni a milliárdos létet. Nem lehet mindig Hahn Bandival intellektuális vitában pettingelni, bizony, ha az az utasítás le kell menni földharcba.
Egyrészt Mráz magyarázkodása minden formális logikát nélkülöz. Másrészt továbbra is védekezni kényszerül a Fidesz kommunikációja, ami jelzi, hogy továbbra sem képesek uralni a pillanatot. Harmadrészt Mráz mindig szórakoztató
Gyurma Pappa
MC12

több mint 1 éve
Imádom: telex.hu/belfold/2025/01/03/mraz-agoston-nezpont-intezet-igazgato-elorehozott-valasztas-magyar-peter-fidesz-elemzesSámuelnek is meg kell fizetni a milliárdos létet. Nem lehet mindig Hahn Bandival intellektuális vitában pettingelni, bizony, ha az az utasítás le kell menni földharcba.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Imádom: telex.hu/belfold/2025/01/03/mraz-agoston-nezpont-intezet-igazgato-elorehozott-valasztas-magyar-peter-fidesz-elemzesEgyrészt Mráz magyarázkodása minden formális logikát nélkülöz. Másrészt továbbra is védekezni kényszerül a Fidesz kommunikációja, ami jelzi, hogy továbbra sem képesek uralni a pillanatot. Harmadrészt Mráz mindig szórakoztató

több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2025/01/03/lengyelorszag-eu-elnokseg-magyar-nagykovet-marcin-romanowskiNie bratanki...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Gyakoroltak, néha kell azt is.Kordonbontásban mondjuk jók.telex.hu/belfold/2025/01/03/halaszbastya-kordon-budai-var-i-kerulet-borocz-laszloVolt értelme.
Szép munka
gabokocka
kittli
Dzsokijuing
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May