Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Kordonbontásban mondjuk jók.telex.hu/belfold/2025/01/03/halaszbastya-kordon-budai-var-i-kerulet-borocz-laszloVolt értelme.
Szép munka
gabokocka
kittli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/03/halaszbastya-kordon-budai-var-i-kerulet-borocz-laszloVolt értelme.
Szép munka
gabokocka
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/03/halaszbastya-kordon-budai-var-i-kerulet-borocz-laszloSzép munka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Félre ne érts, jó lenne egy olyan országban élni ahol a Hadhazy munkássága országosan jelentőséggel bír. Azonban ha megkérdeztük volna az emberek nagy része mit tart fő problémának 10 éve, akkor szerintem ott is kijött volna a korrupció. Csak ez nem szavazatmozgató probléma, mert az alapvetés az hogy ez nem változik majd. Mint látjuk hogy még a korrupció mértéke sem mozgató erő, mert a precedens az ilyen mértékű lopásra csak megadta a lehetőséget arra, hogy a következő is ennyit lopjon.Ha jót nevettél, akkor egészségedre.A korrupció jól hangzó dolog mint indok, de mindannyian tudjuk hogy többségét csak azért zavarja már, mert neki már nem jut belőle. Magyar ember tudja hogy a politikus lop, de amíg csurran cseppen neki is valami ott alul, addig nem érdekli. Lasd 2010-2020. Amint elfogy alul a pénz, onnantól kezdve pedig a világ legnagyobb problémája, mert "elszemtelenedett" a politikus, ide már nem is ad. Szóval én ezen az indokon mikor kijött is jót nevettemHadházy elvileg politikus, abban pedig eléggé borzasztó. Ahogy Sobri is írja neki az oknyomozó újságíró szerep, vagy ahhoz valami segéd illik. Slusszpoénként ugye lehetne belőle főügyész most már, de nem fogják oda rakni, mert kompromisszumképtelen( ezért szar politikus ). És nem nem sok köze van MP felemelkedéséhez, mert az elérésének nagyrésze elakad a belpesti értelmiségnél.Többeket ismerek, akik részt vettek abban az aláírásgyűjtési kampányban, amit Hadházy az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében indított. Mesélték, hogy – számukra is meglepő módon – egészen eldugott falvakban is megmozdultak az emberek. Emlékszel még, hogy hány aláírás gyűlt össze? 680 ezer. Úgy gondolom, ez lényegesen több, mint a „belpesti értelmiség” létszáma.
Wester
Abban talán egyetértünk, hogy nincs politikus, aki többet beszélt volna arról, mennyire fontos a korrupció elleni küzdelem, mint Hadházy Ákos. A Policy Solutions felmérése szerint a Tisza Párt szavazóinak a problématérképén első helyen a korrupció áll. Eddig még nem fordult elő, hogy bármely párt szavazótábora a korrupciót nevezte volna meg az ország legnagyobb problémájaként, megelőzve pl. az egészségügy helyzetét is:
www.policysolutions.hu/userfiles/elemzes/367/policy_solutions_mit_kivan_a_magyar_nemzet_2024.pdf
Közvetett bizonyítékként ezt minden további nélkül elfogadhatjuk annak igazolására, hogy Hadházy Ákosnak igenis nagyon sok köze van MP felemelkedéséhez.
nagylaza, főpohárnok
Wester
nagylaza, főpohárnok
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ha jót nevettél, akkor egészségedre.A korrupció jól hangzó dolog mint indok, de mindannyian tudjuk hogy többségét csak azért zavarja már, mert neki már nem jut belőle. Magyar ember tudja hogy a politikus lop, de amíg csurran cseppen neki is valami ott alul, addig nem érdekli. Lasd 2010-2020. Amint elfogy alul a pénz, onnantól kezdve pedig a világ legnagyobb problémája, mert "elszemtelenedett" a politikus, ide már nem is ad. Szóval én ezen az indokon mikor kijött is jót nevettemHadházy elvileg politikus, abban pedig eléggé borzasztó. Ahogy Sobri is írja neki az oknyomozó újságíró szerep, vagy ahhoz valami segéd illik. Slusszpoénként ugye lehetne belőle főügyész most már, de nem fogják oda rakni, mert kompromisszumképtelen( ezért szar politikus ). És nem nem sok köze van MP felemelkedéséhez, mert az elérésének nagyrésze elakad a belpesti értelmiségnél.Többeket ismerek, akik részt vettek abban az aláírásgyűjtési kampányban, amit Hadházy az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében indított. Mesélték, hogy – számukra is meglepő módon – egészen eldugott falvakban is megmozdultak az emberek. Emlékszel még, hogy hány aláírás gyűlt össze? 680 ezer. Úgy gondolom, ez lényegesen több, mint a „belpesti értelmiség” létszáma.
Wester
Abban talán egyetértünk, hogy nincs politikus, aki többet beszélt volna arról, mennyire fontos a korrupció elleni küzdelem, mint Hadházy Ákos. A Policy Solutions felmérése szerint a Tisza Párt szavazóinak a problématérképén első helyen a korrupció áll. Eddig még nem fordult elő, hogy bármely párt szavazótábora a korrupciót nevezte volna meg az ország legnagyobb problémájaként, megelőzve pl. az egészségügy helyzetét is:
www.policysolutions.hu/userfiles/elemzes/367/policy_solutions_mit_kivan_a_magyar_nemzet_2024.pdf
Közvetett bizonyítékként ezt minden további nélkül elfogadhatjuk annak igazolására, hogy Hadházy Ákosnak igenis nagyon sok köze van MP felemelkedéséhez.
nagylaza, főpohárnok
Wester
több mint 1 éve
A korrupció jól hangzó dolog mint indok, de mindannyian tudjuk hogy többségét csak azért zavarja már, mert neki már nem jut belőle. Magyar ember tudja hogy a politikus lop, de amíg csurran cseppen neki is valami ott alul, addig nem érdekli. Lasd 2010-2020. Amint elfogy alul a pénz, onnantól kezdve pedig a világ legnagyobb problémája, mert "elszemtelenedett" a politikus, ide már nem is ad. Szóval én ezen az indokon mikor kijött is jót nevettemHadházy elvileg politikus, abban pedig eléggé borzasztó. Ahogy Sobri is írja neki az oknyomozó újságíró szerep, vagy ahhoz valami segéd illik. Slusszpoénként ugye lehetne belőle főügyész most már, de nem fogják oda rakni, mert kompromisszumképtelen( ezért szar politikus ). És nem nem sok köze van MP felemelkedéséhez, mert az elérésének nagyrésze elakad a belpesti értelmiségnél.Többeket ismerek, akik részt vettek abban az aláírásgyűjtési kampányban, amit Hadházy az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében indított. Mesélték, hogy – számukra is meglepő módon – egészen eldugott falvakban is megmozdultak az emberek. Emlékszel még, hogy hány aláírás gyűlt össze? 680 ezer. Úgy gondolom, ez lényegesen több, mint a „belpesti értelmiség” létszáma.
Wester
nagylaza, főpohárnok
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Azt nem látom erős érvnek, hogy a Tiszának nincsnek jelöltjei. 106 kézzel vezérelt szavazógépet tud találni MP, ha csak ezen múlik. Majd jó lesz, aki volt már mondjuk Kutyás jelölt, vagy ellenzék által támogatott, de független stb. Ez nem megoldhatatlan feladat. Idehaza az egyéni jelölt mindegy, a nagyon erős és jó jelöltek pár százalékkal jobbak csak, mint a pártlista, lényegtelen. Szinte senki nem xy-ra szavaz, hanem OV-ra, az aktuális ellenzéki jelöltre stb. Sajnos, nem sajnos, az ellenzéki szavazók megtanultak simán leszavazni ex-náciktól a szélbalosig bárkire, aki a fideszes ellen indul, ezzel MPnek nem lesz gondja.Ez a része az egyetlen, amivel nem értek egyet, és emiatt is gondolom azt, hogy elgondolkodtak egy előrehozott választáson. MP-ről tudni vélik, hogy paranoiás, és mindenhol ellenséget keres. Az, hogy ez csak a látszat, vagy tényleg így van, az mellékes. Szerintem sokkal nehezebb neki hátország, tapasztalat, beágyazottság nélkül kézi szavazógépeket találni, mint mondjuk a Fidesznek.
MC12
Erre szerintem teljes jó előjel a vidéki önkormányzatok esete. Amit testközelből végignéztem, az a pécsi önkori. Péterffy pont azzal nyert, hogy független és potens (ex-igazgató, értelmes ember, helyi stb.), majd az első dolga az volt, hogy a Nyőgéri fémjelezte MSZP-s polipot magamellé engedte, akiken keresztül sikerült annyira összeveszni mindenkivel, hogy egy ennyire fixen ellenzéki városban (jól mutatja az időközi, ahol fele annyi szavazatot sem kapott a Fidesz által támogatott, egyébként halálosan utált Kővári, pedig előtte a nyugdíjas tanárnéni 50-50 tudta hozni), nincs többségük a közgyűlésben, leginkább azért, mert az exDK-s Bognár Szilvivel sikerült nem beszélő viszonyig jutni, aki pont annyira indult rájuk, hogy listán bejusson, és most zsarolási pozíciója van. A Fidesz olyan szinten nem hitt a városban, hogy random helyi arcokat indított (Marsalkó fotóművész úr, a Halott Pénzes Marsalkó Dávid faterja, aki arról híres, hogy fogdossa az érettségiző lányokat, meg a Cziráki doktor, aki kb. 10 éve kb. nem mutatkozik a városban, vagy a már említett nyugdíjas tanárok szintje), gyakorlatilag nem kampányoltak túl sokat, aztán pont annyit vittek el mindenhol a kiutált "civilek", hogy ne nyerjen polgi csapata. Az alpolgármestere 10 szavazattal kapott ki pl. Meg hasonló sztorik.
(Ha engem kérdeztek, egyébként szépen üzletelnek a háttérben, ahogy a régi szép időkben... Ezt is csak úgy lehet, ha a régi szép idők emberei ott vannak...)
És tudomásom szerint ilyen helyzetek zajlottak mindenhol. A Tisza (szerintem jogos) félelme, hogy ha túl sok ilyen óllenzékhez kötődő arc kerül be a csapatba, akkor már a választások előtt addig kavarnak, amíg mondjuk random visszalépnek, szivárogtatnak stb. hogy hiába nyer listán a Tisza, pont elég lesz, hogy ne nyerjenek.
Ha én lennék Magyar Péter, én biztos nem szívesen állnék össze mondjuk az MSZP-s poliphoz kötődő arcokkal vagy olyanokkal, aki 2-3 másik formációban megfordultak már. Egyszerűen:
1) Zsarolhatóak
2) Nem lehet tudni kinek az adósai
3) Megvehetőek
4) Opportunisták, és könnyen nézhetik azt, hogy mit kapnak egy jó infóért
Szerintem, ha elgondolkodtak a Fideszben az előrehozott választásokon, az ez. Szerintem túl sok olyan ember van, aki annyira nem bízik a Fidesz leválthatóságában, hogy ilyen helyzetben is azt nézi, miként lehetne az ő szolgálatukra.
De a többi részével a HSZ-ednek maximálisan egyetértek.

több mint 1 éve
Szerintem kifejezetten gyenge és toldozott-foltozott az előrehozott-választás melletti érvrendszer, és szerintem nem is lesz.Nem hiszem, hogy bárki - MP-t is beleértve - komolyan gondolná az előrehozott választást.
MC12
több mint 1 éve
Hadházy elvileg politikus, abban pedig eléggé borzasztó. Ahogy Sobri is írja neki az oknyomozó újságíró szerep, vagy ahhoz valami segéd illik. Slusszpoénként ugye lehetne belőle főügyész most már, de nem fogják oda rakni, mert kompromisszumképtelen( ezért szar politikus ). És nem nem sok köze van MP felemelkedéséhez, mert az elérésének nagyrésze elakad a belpesti értelmiségnél.Többeket ismerek, akik részt vettek abban az aláírásgyűjtési kampányban, amit Hadházy az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében indított. Mesélték, hogy – számukra is meglepő módon – egészen eldugott falvakban is megmozdultak az emberek. Emlékszel még, hogy hány aláírás gyűlt össze? 680 ezer. Úgy gondolom, ez lényegesen több, mint a „belpesti értelmiség” létszáma.
Wester
több mint 1 éve
Szerintem kifejezetten gyenge és toldozott-foltozott az előrehozott-választás melletti érvrendszer, és szerintem nem is lesz. Egyrészt ezt 24ben kellett volna megcsinálni, mostmár késő. Ha az első időpontban, februárban amikor indul a ház munkája, kihirdetik, akkor is április közepe, ez még beleférhetne, de én erősen kétlem, hogy ma elmondják hogy nem lesz, és egy hónap múlva bejelentik, hogy mégis, ezt kellően fel lehet hangosítani, ez zavart, bizonytalanságot és gyengeséget tükrözne, úgy tűnne, mintha MP-miatt írnák ki. Május utánra meg már nincs értelme tenni.
Ami erősebb érv, hogy a Fidesz támogatottsága még mindig enyhén, de lefele tart vagy lent stagnál valahol 1,5-2 millió között. A Tisza valahol ugyanitt van, de ők meg enyhén továbbra is felfelé tartó szakaszban vannak. Életveszély mindennemű megelőző osztogatás, különösebb - képzelt - veszély (háború, migráció stb.) nélkül belemenni egy ilyen akcióba, ahol minimum 50-50 a győzelem/vereség. Márpedig OV nem megy bele olyan csatába, amiről nem tudja, hogy megnyeri. Legalábbis eddig nem ment. A vk-k nincsenek a szokásosnál jobban kampány-üzemmódban, és mindenki a síelést tervezi 😀 ez választási évben nincs így.
Azt nem látom erős érvnek, hogy a Tiszának nincsnek jelöltjei. 106 kézzel vezérelt szavazógépet tud találni MP, ha csak ezen múlik. Majd jó lesz, aki volt már mondjuk Kutyás jelölt, vagy ellenzék által támogatott, de független stb. Ez nem megoldhatatlan feladat. Idehaza az egyéni jelölt mindegy, a nagyon erős és jó jelöltek pár százalékkal jobbak csak, mint a pártlista, lényegtelen. Szinte senki nem xy-ra szavaz, hanem OV-ra, az aktuális ellenzéki jelöltre stb. Sajnos, nem sajnos, az ellenzéki szavazók megtanultak simán leszavazni ex-náciktól a szélbalosig bárkire, aki a fideszes ellen indul, ezzel MPnek nem lesz gondja.
De leginkább, most biztosan van még bő másfél évig 2/3, miért kockáztatnának egy maximum gyenge feles többségért, ami simán lehet vereség is? Ha most is simán vezetnek - ahogy a nézőpont állítja - akkor minek kiírni? Hát vezetnek, és elvileg ennek az évnek valamivel tényleg jobbnak kell lennie gazdaságilag, mint a 24esnek, már csak a bázis hatás miatt is. Ha meg olyan rosszul állnak, mint a Medián szerint, akkor meg méginkább minek kiírni. Döntetlenközelinél ugyanez. Egyszerűen nem látok politikai szempontból racionális okot. De én nem váltottam le volna a Katit és nem tippeltem 2/3ot sem 22ben szóval simán meglephetnek a fiúk.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Hadházy elvileg politikus, abban pedig eléggé borzasztó. Ahogy Sobri is írja neki az oknyomozó újságíró szerep, vagy ahhoz valami segéd illik. Slusszpoénként ugye lehetne belőle főügyész most már, de nem fogják oda rakni, mert kompromisszumképtelen( ezért szar politikus ). És nem nem sok köze van MP felemelkedéséhez, mert az elérésének nagyrésze elakad a belpesti értelmiségnél.Jól értem, 2 milliárd HUF szót sem érdemel?Két milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolja Bayer Zsolt feleségét Hadházy ÁkosAz ügy fontossága, súlya, a benne szereplők ismertsége, a károkozás mértéke, a probléma kommunikálhatósága mind-mind akkora atombomba, hogyha ettől nem dől be a NER, akkor semmitől...
Hadházy Ákos szerint Bayerné Matusovits Andrea tevékenységének eredményeként 2 milliárd forint veszteség érte 2019-ben az Országos Vérellátó Szolgálatot. A fideszes publicista felesége verseny nélkül, titokban adott el olcsón vérplazmát korábbi egyetemi ismerőse cégének. Az ügyet a Válasz Online hozta nyilvánosságra. A kiadványt Bayerné beperelte, de veszített. A bíróság első és másodfokon is arra a megállapításra jutott, hogy a portál cikkében megjelent információk megfelelnek a valóságnak.
Valószínűleg újabb rettenetes átkozódás közeleg Bayer Zsolttól, miután a Fidesz főpropagandistájának feleségét vádolta meg a független országgyűlési képviselő.
ozibozi
Hadházy lehetne egy fejlett északi demokráciaban egy oknyomozó újságírót segítő lelkes és ügyes adatellenőrző vagy az a munkatárs aki nagy mennyiségben infókat gyűjt és elvégzi a kulimunkát az újságíró számára. De itthon ezzel a skillsettel ellenzéki politikust játszani eléggé súlytalan és értelmetlen.
Ráadásul ő nem vádolhat senkit, az a vádhatóság jogköre, max megosztja a NER 14.évében a meglátásait, amikből nem következik semmi.
Szereptévesztés level100.
Őszentsége Sobri Jóska
Valamiért nagyon nem bírod Hadházy Ákost, ennek nem tudom az okát. Ha jól emlékszem, a legfőbb kifogásod az volt vele szemben, hogy „más zsebében turkál”. Ami elég gyenge érv. (Javíts ki, ha tévedek.)
Akárhogyan is van, én pont az ellenkezőjét gondolom róla. Hadházy rengeteg ügyet túrt elő, nekem éppen az a szimpatikus benne, hogy nemcsak a sajtóban megjelent infókra repül rá, hanem a saját munkáját is beleteszi. Az általa feltárt visszaélések között vannak olyanok, amelyek hatalmas összegekkel károsították meg az országot, és vannak olyanok, amelyek szimbolikus értelemben is szépen megmutatják, hogyan működik a NER. Csak egyet mondok: erdő nélküli lombkoronasétány.
Lehet, hogy nem ő lesz az, aki learatja a babérokat, de azt biztosra veszem, hogy MP felemelkedésében Hadházy szisztematikus, régóta tartó kemény melója is vastagon benne van.
nagylaza, főpohárnok
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Jól értem, 2 milliárd HUF szót sem érdemel?Két milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolja Bayer Zsolt feleségét Hadházy ÁkosAz ügy fontossága, súlya, a benne szereplők ismertsége, a károkozás mértéke, a probléma kommunikálhatósága mind-mind akkora atombomba, hogyha ettől nem dől be a NER, akkor semmitől...
Hadházy Ákos szerint Bayerné Matusovits Andrea tevékenységének eredményeként 2 milliárd forint veszteség érte 2019-ben az Országos Vérellátó Szolgálatot. A fideszes publicista felesége verseny nélkül, titokban adott el olcsón vérplazmát korábbi egyetemi ismerőse cégének. Az ügyet a Válasz Online hozta nyilvánosságra. A kiadványt Bayerné beperelte, de veszített. A bíróság első és másodfokon is arra a megállapításra jutott, hogy a portál cikkében megjelent információk megfelelnek a valóságnak.
Valószínűleg újabb rettenetes átkozódás közeleg Bayer Zsolttól, miután a Fidesz főpropagandistájának feleségét vádolta meg a független országgyűlési képviselő.
ozibozi
Hadházy lehetne egy fejlett északi demokráciaban egy oknyomozó újságírót segítő lelkes és ügyes adatellenőrző vagy az a munkatárs aki nagy mennyiségben infókat gyűjt és elvégzi a kulimunkát az újságíró számára. De itthon ezzel a skillsettel ellenzéki politikust játszani eléggé súlytalan és értelmetlen.
Ráadásul ő nem vádolhat senkit, az a vádhatóság jogköre, max megosztja a NER 14.évében a meglátásait, amikből nem következik semmi.
Őszentsége Sobri Jóska
Valamiért nagyon nem bírod Hadházy Ákost, ennek nem tudom az okát. Ha jól emlékszem, a legfőbb kifogásod az volt vele szemben, hogy „más zsebében turkál”. Ami elég gyenge érv. (Javíts ki, ha tévedek.)
Akárhogyan is van, én pont az ellenkezőjét gondolom róla. Hadházy rengeteg ügyet túrt elő, nekem éppen az a szimpatikus benne, hogy nemcsak a sajtóban megjelent infókra repül rá, hanem a saját munkáját is beleteszi. Az általa feltárt visszaélések között vannak olyanok, amelyek hatalmas összegekkel károsították meg az országot, és vannak olyanok, amelyek szimbolikus értelemben is szépen megmutatják, hogyan működik a NER. Csak egyet mondok: erdő nélküli lombkoronasétány.
Lehet, hogy nem ő lesz az, aki learatja a babérokat, de azt biztosra veszem, hogy MP felemelkedésében Hadházy szisztematikus, régóta tartó kemény melója is vastagon benne van.
több mint 1 éve
Nagyon fontos hogy a családot támadják, mert ezek ütnek csak igazán, ezek fájnak a legjobban. Ilyenkor szoktak hibázni,,, Ezek hozzák ki a sodorból legjobban még a normális embert is, nemcsak a magukat érinthetetlennek képzelő hatalmaskodókat.Két milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolja Bayer Zsolt feleségét Hadházy ÁkosAz ügy fontossága, súlya, a benne szereplők ismertsége, a károkozás mértéke, a probléma kommunikálhatósága mind-mind akkora atombomba, hogyha ettől nem dől be a NER, akkor semmitől...
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Itt nem a jogi következmények a lényeg, idegesíti őket az ilyen jellegű támadás, ezt konkrétan tudom.
Az ilyenre meg az erre szakosodott hasznos idióták a megfelelőek mint pl egy Hadházy.
Másra amúgy sem használható, de ezekre tökéletes.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
402 a dollár.Úgy látszik év végén csak ideig-óráig tartott a forinterősítés az MNB-től, hogy szebbek legyenek a számok.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Két milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolja Bayer Zsolt feleségét Hadházy ÁkosAz ügy fontossága, súlya, a benne szereplők ismertsége, a károkozás mértéke, a probléma kommunikálhatósága mind-mind akkora atombomba, hogyha ettől nem dől be a NER, akkor semmitől...
ozibozi
több mint 1 éve
Két milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolja Bayer Zsolt feleségét Hadházy ÁkosHadházy Ákos szerint Bayerné Matusovits Andrea tevékenységének eredményeként 2 milliárd forint veszteség érte 2019-ben az Országos Vérellátó Szolgálatot. A fideszes publicista felesége verseny nélkül, titokban adott el olcsón vérplazmát korábbi egyetemi ismerőse cégének. Az ügyet a Válasz Online hozta nyilvánosságra. A kiadványt Bayerné beperelte, de veszített. A bíróság első és másodfokon is arra a megállapításra jutott, hogy a portál cikkében megjelent információk megfelelnek a valóságnak.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/02/halaszbastya-kordon-lezaras-fizetos-belepes-elso-kerulet-varnegyedNevetséges, komolyan ez az 1500 Ft/fő kell az önkorinak. Egészen borzasztó, ahogy kinéz, szégyen...
Van ottan a várban egy kordonbontó mester, szerintem szólni kellene neki. Hátha megoldja.
| Hogy a picsába néz ki már ott az a fekete kordon. |
cartman023
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/02/halaszbastya-kordon-lezaras-fizetos-belepes-elso-kerulet-varnegyedVan ottan a várban egy kordonbontó mester, szerintem szólni kellene neki. Hátha megoldja.
| Hogy a picsába néz ki már ott az a fekete kordon. |
több mint 1 éve
402 a dollár.
több mint 1 éve
Az a kérdés, mi az amit egy ovk jelölttől vár MP.Igen, mert aki nagy hanggal jelentkezik és nem néz ki egybitesnek, jó eséllyel suttogó, hiszen őt ezért fizetik és ez nála nem egzisztenciális próbatétel.Nem teljesen értem, hogy mit szeretne MP, kik jelentkezzenek.Amennyire én tudom, már-már full paranoia van azzal kapcsolatban, hogy mindenki titokban a Fidesznek/DK-nak kémkedik. Ezt mondjuk megértem, és hát tudjuk, hogy csak a paranoiásak élik túl.
Lelkes amatőrök mindig fognak jönni a politikába, aztán vagy kiesnek vagy ők lesznek a jövő politikusai.
Sajnos kicsi ország vagyunk, itt nem lehet leakasztani 130 potens, fedhetetlen, még el nem kötelezett embert a semmiből egyetlen egy szektorban sem, főleg ilyen gyorsan.
De igen, nem halad a pártépítés.
Amadeus the Young
A "lelkes" amatőrök alatt olyan embereket érts, aki már a Kutyapártnak sem kellettek, pedig ott aztán van minden is. A legtöbben a "kiábrándult" ellenzéki aktivisták vannak, azt mesélik, hogy 10-ből 7 legalább volt valamilyen kisebb-nagyobb kötődéssel főleg a MoMo-hoz vagy a DK-hoz. Őket sem nagyon szeretné MP felvenni.
Ahogy rálátó haver meséli, most az a fázis jön, hogy a rá fognak fanyalodni a 2.-3. vonalas aktivistákra, de aki mondjuk közgyűlési képviselő volt, vagy pártlogóval kampányolt, az már nem játszik. Sok "független" polgi keresi most MP kegyeit, de velük nem foglalkoznak most egyelőre, ugye amúgy sem lehetnek ogy képviselők. Talán majd a networkjüket használják, de még ezzel is kivárnak. Ha tényleg lesz előrehozott választás, akkor nem marad más lehetőség, mint őket használni, és "civil" polgik segítségével építik majd fel a ogy jelölteket.
Természetesen a kormányzati pozíciókra már most sorban-állnak a SZAKÉRTŐK, de őket mind elhajtotta a stáb, egyfelől hogy túl korai, de nem nyilvánosan gyakorlatilag az a mondás, hogy ezeket az arcokat csak úgy engedik oda, ha hoznak is valamit, networköt, támogatót stb.
Több, piacra távozott kutató ismerős is írta, hogy keresik a belsős kutatásokra az embereket, de akiket én ismerek, azok mind mondták, hogy köszi de nem.
Forrásom nem közvetlen Tisza tag vagy MP tanácsadója, nincsenek hangfelvételeim ( 😀 ), de egy olyan ember, aki segített az EU-s országjárás alatt itt Dél-Dunántúl fixerkedni, ügyeket elintézni, tehát 75%-ban adok a szavára.
Gyurma Pappa
Nehéz ügy.
Dzsokijuing
Legyen önálló entitás saját a Tisza értékrendjébe beilleszkedő gondolatokkal, világnézettel?
Legyen valamilyen használható networkkel rendelkező, sok helyi embert mozgósítani tudó valaki, amit lényegtelen, hogyan ért el, és ne legyen önállósága, mindenben kövesse MP utasításait? (Aka 133 bátor ember)
Legyen feddhetetlen előéletű, amivel a Tisza nem támadható, kicsit golyóálló, hogy ne omoljon össze hamar, minden más tök mindegy mert ez úgyis egy MP - OV választás lesz, és az emberek egy kaktuszra is leszavaznak helyben, maga a jelölt úgysem számít?
több mint 1 éve
Jaja, annak idején olvastam, csak most hogy szembejött a hír, újra elgondolkoztam rajta.www.valaszonline.hu/2024/08/06/gubacsi-hid-felujitas-vasut-kozlekedes/Az a híd amúgy mennyire ótvar szar állapotban lehet, hogy ilyen korlátozás kellett oda..?24.hu/belfold/2025/01/02/4ig-urtechnologia-vedelmi-technologia-vezerigazgato-helyettes/Mindeközben
Amadeus the Young
m.hvg.hu/gazdasag/20250102_gubacsi-hid-vonatok-sebessegkorlatozas
Csak nehogy egy túl gyorsan áthaladó gyalogos miatt szakadjon le a híd
r.baggio
Mikey
Volt linkelve korábban, nagyon komoly ott a baj és még komolyabbat okozhat, de fontosabbak az irodaházak, a Vodafone, meg a reptér, mint 40-50 milliárd erre...
StormST
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/08/06/gubacsi-hid-felujitas-vasut-kozlekedes/Az a híd amúgy mennyire ótvar szar állapotban lehet, hogy ilyen korlátozás kellett oda..?24.hu/belfold/2025/01/02/4ig-urtechnologia-vedelmi-technologia-vezerigazgato-helyettes/Mindeközben
Amadeus the Young
r.baggio
Mikey
Volt linkelve korábban, nagyon komoly ott a baj és még komolyabbat okozhat, de fontosabbak az irodaházak, a Vodafone, meg a reptér, mint 40-50 milliárd erre...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Az a híd amúgy mennyire ótvar szar állapotban lehet, hogy ilyen korlátozás kellett oda..?24.hu/belfold/2025/01/02/4ig-urtechnologia-vedelmi-technologia-vezerigazgato-helyettes/Mindeközben
Amadeus the Young
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Igen, mert aki nagy hanggal jelentkezik és nem néz ki egybitesnek, jó eséllyel suttogó, hiszen őt ezért fizetik és ez nála nem egzisztenciális próbatétel.Nem teljesen értem, hogy mit szeretne MP, kik jelentkezzenek.Amennyire én tudom, már-már full paranoia van azzal kapcsolatban, hogy mindenki titokban a Fidesznek/DK-nak kémkedik. Ezt mondjuk megértem, és hát tudjuk, hogy csak a paranoiásak élik túl.
Lelkes amatőrök mindig fognak jönni a politikába, aztán vagy kiesnek vagy ők lesznek a jövő politikusai.
Sajnos kicsi ország vagyunk, itt nem lehet leakasztani 130 potens, fedhetetlen, még el nem kötelezett embert a semmiből egyetlen egy szektorban sem, főleg ilyen gyorsan.
Amadeus the Young
A "lelkes" amatőrök alatt olyan embereket érts, aki már a Kutyapártnak sem kellettek, pedig ott aztán van minden is. A legtöbben a "kiábrándult" ellenzéki aktivisták vannak, azt mesélik, hogy 10-ből 7 legalább volt valamilyen kisebb-nagyobb kötődéssel főleg a MoMo-hoz vagy a DK-hoz. Őket sem nagyon szeretné MP felvenni.
Ahogy rálátó haver meséli, most az a fázis jön, hogy a rá fognak fanyalodni a 2.-3. vonalas aktivistákra, de aki mondjuk közgyűlési képviselő volt, vagy pártlogóval kampányolt, az már nem játszik. Sok "független" polgi keresi most MP kegyeit, de velük nem foglalkoznak most egyelőre, ugye amúgy sem lehetnek ogy képviselők. Talán majd a networkjüket használják, de még ezzel is kivárnak. Ha tényleg lesz előrehozott választás, akkor nem marad más lehetőség, mint őket használni, és "civil" polgik segítségével építik majd fel a ogy jelölteket.
Természetesen a kormányzati pozíciókra már most sorban-állnak a SZAKÉRTŐK, de őket mind elhajtotta a stáb, egyfelől hogy túl korai, de nem nyilvánosan gyakorlatilag az a mondás, hogy ezeket az arcokat csak úgy engedik oda, ha hoznak is valamit, networköt, támogatót stb.
Több, piacra távozott kutató ismerős is írta, hogy keresik a belsős kutatásokra az embereket, de akiket én ismerek, azok mind mondták, hogy köszi de nem.
Forrásom nem közvetlen Tisza tag vagy MP tanácsadója, nincsenek hangfelvételeim ( 😀 ), de egy olyan ember, aki segített az EU-s országjárás alatt itt Dél-Dunántúl fixerkedni, ügyeket elintézni, tehát 75%-ban adok a szavára.
Gyurma Pappa
Nehéz ügy.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nem teljesen értem, hogy mit szeretne MP, kik jelentkezzenek.Amennyire én tudom, már-már full paranoia van azzal kapcsolatban, hogy mindenki titokban a Fidesznek/DK-nak kémkedik. Ezt mondjuk megértem, és hát tudjuk, hogy csak a paranoiásak élik túl.
Amadeus the Young