Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repuloCsak peldat mutat hogyan kene rendesen fogyasztani a magyaroknak.
ezt a gyökeret nem lehet valahol megverni? nem tudja milyen jó itt élni...
törölt kristof
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Vagy nem jönne vissza.telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repulofelőlem nyugodtan elrepülhetne évente is 60 millát ha nem lenne ekkora balfasz
törölt kristof
Negritis, a vajda
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repulofelőlem nyugodtan elrepülhetne évente is 60 millát ha nem lenne ekkora balfasz
törölt kristof
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repuloezt a gyökeret nem lehet valahol megverni? nem tudja milyen jó itt élni...
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Orbán útja: hazatért
több mint 1 éve
Na, úgy látom, már senkit nem mernek hívni a katolikus meg a református szakkörből, új kedvenc háziegyházat választottak a fijjúg.A görögkatolikusok is katolikusok, csak elég sok ortodox vonással.
telex.hu/belfold/2025/01/06/megaldottak-a-karmelitat-semjen-zsolt-miniszterelnok-helyettes
telex.hu/belfold/2025/01/05/megszentelte-aztan-ivott-is-a-dunabol-kocsis-fulop-ersek-a-batthyany-ternel
somoskovig
Onnan lettek félig-meddig áttérítve még az újkorban.
több mint 1 éve
Nekem ban pár ismerősöm, akik most vannak 30 körül, nekik az első politikai emlékeik 2006-2008 környékéről vannak, szóval Gyurcsány meg Őszöd, munkába meg a 2015-2017 környéki konjunktúrában álltak be, szóval van köztük nem kevés, akiknek nehéz elmagyarázni, hogy miért is nem a fidesz az isten és miért is lenne jobb bárki/bármi más. Ezeket az embereket nem tudom hogyan lehet elérni, nekem még nem sikerült jobb belátásra téríteni őket...Ez erdekes mert nagyjabol engem es az ismeroseimet lefedi akikrol irsz. A fidesz gyakorlatilag szitokszo. Budapest, vagy persze kulfold mar😀
StormST
több mint 1 éve
OV kénytelen volt megszólalni az indiaiazért van gyógyhotelben.útjárólnyaralásáról, ami megint egy kisebb csatavesztés számára. Mindenki nyugodjon meg: makkegészséges.
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/orban-viktor-indiai-vakacio-interju/n2pbe64
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
OV kénytelen volt megszólalni az indiai www.blikk.hu/politika/magyar-politika/orban-viktor-indiai-vakacio-interju/n2pbe64
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tanulságos, hogy a relatíve legkisebb összeomlást a Kutyapárt mutatja.merce.hu/2025/01/06/politikai-valsag-es-gazdasagi-osszeomlas-tenyleg-kinyilt-a-politika-2024-ben/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Én a szintről beszélek, nem a pozícióról.Szint a szinttel? Tehát MP köztársasági elnök szeretne lenni szerinted?A politikai kommunikáció egyik leglényegesebb eleme, hogy szint a szinttel, azaz aki felül van, nem engedi, hogy csimpaszkodjon rá, aki csak mászik felfelé.Amikor a koztarsasagi elnok uzenget a kicsinek! 😀Ő izé, MP állt bele Sulyokba, Sulyok meg visszaszólt. (Ráadásul értelmetlenül állt bele, nincs lehetősége feloszlatni a parlamentet jelenleg, ha akarná se, amúgy meg Sulyokba beleállni? Sportértéke sincs sok…)
Van az a szint 😀
Most arra apellalnak ott fent h az emberek felhaborodnak es szidjak majd MP-t, ha ez a kozjogi meltosagnak csufolt ize is megszolal?
Reg elerodaltak mar az erteket a pozinak.
Meg sztem a tobbseg azt se tudja ki ez.
www.facebook.com/share/1EqoaQhRrL/?mibextid=wwXIfr
Lúdas Solymi
Amennyire jó volt bizonyos szempontból - no, nem annyira, mint amennyire a haladó sajtó felsz…. Izé, dicsérte - az új évi beszéde, annyira kontrollálatlan és esetleges szilveszter óta MP kommunikációja, csapong és nem nagyon látni az irányát. El kéne engedni ezt a döglött lovat (előrehozott választás) mert se értelme, se haszna nincs már. Értem, hogy kicsit kínos lesz “Magyarország vezető pártjának” “aki minden kutatás szerint veri a fideszt” amikor jövő héten agyon nyeri magát a fideszes jelölt az időközin, de ez van, ezt bekalkulálták amikor nem indultak, 1-2 hét és lecseng. Ezért nem kell faszságokat felszínen tartani.
MC12
Sulyok felemelte MP-t. (Nem emberi, hanem pozíciószintről beszélek)
A kormányzati kommunikáció nem véletlenül küldte Menczert MP ellen, azt mutatván, ők vannak egy szinten. Ide sikerült becsatlakoznia önként(?) a köztársasági elnöknek. Nagy hiba. Nem véletlen üti MP ezt a vasat, nem döglött még ez a ló, hogy elengedje.
vpi
Az a szabály elég szigorú. Az nem úgy van, hogy felfele meg lefele, hanem konkrétan pozíció szintről. Tehát ha én miniszterelnök akarok lenni, akkor vele, és csak vele van beszélni valóm (ahogy ezt egyébként MP - helyesen - jó sokszor el is mondja, csak nem tartja magát hozzá).
Sulyok egy centit nem emelt MP-n. Egyrészt mert ez a vita a hardcore ellenzékieken/fideszeseken kívül senkit nem érdekel (eleve, ez az előrehozott válastás topic se érdekli szerintem a tömegeket, ma már ez a buborékokon belül zajló hergelés mindkét oldalon), márpedig az emelés fontos része, hogy olyanokat is meggyőzzön aki nem HC politika függő, ők a fontosak ugyanis. Másrészt mégha el is fogadnám, hogy valamiféle tudatosság van az akció mögött, akkor is hibás az elmélet, mert idehaza a KE-szintje a béka segge alatt van, senkit nem érdekel. Vagy szerinted tömegek csapnak a homlokukra, hogy "úristen, láttad? MP még a Sulyoknak is beszólt, váó, hát akkor biztosan tud országot is irányítani, rá szavazok". De mondok mást. Amikor tavaly megválasztották Sulyokot, Dobrev betolta a föld-ügyét, ami egybént 1-2 hétig jól ment a médiában, Sulyok reagált is rá, akkor Sulyok megemelte Dobrevet meg a DK-t? Nekem nem úgy tűnt.
Aki itthon miniszterelnök akar lenni, annak OV-val és csak OV-val van dolga, senki mással. Minden egyéb felesleges és értelmetlen energiapazarlás. Dehát ez van, ha nincs más a pártodban, aki Menczerrel, Sulyokkal meg mindenféle nímandokkal vittakozzon. Akkor neked kell. De ettól még nem jó stratégia.
MC12
Ha MP az EP-ben látványosan kezet fog OV-val, az azért van, hogy egy szintre emelje magát.
A Fidesz ezt a szintet nem akarta tartani, ezért gyorsan levakarta OV magáról MP-t azzal, hogy Menczert odaküldte ordibálni.
Ehhez képest most MP kitörhetett és a köztársasági elnökkel diskurál, amit szerintem a Fidesz nem szeretett volna. Mert ha nem is miniszterelnöki szint, de a köztudatban fontos pozíció (legalábbis fontosabb pozíció, mint a Menczeré) . És persze, lehet azt gondolni, hogy Sulyok egy nímand (az), de ha felépítetted a Patyomkin demokrácia díszletet Patyomkin pozíciókkal, akkor a híveknek nem mondhatod azt, hogy Sulyok egy nímand, hisz lehullik a lepel.
több mint 1 éve
Vicces, de pont az ellentétes irány a nyerő.Jah, volt már, akivel ez lett, igen, de ez jó lett így, nem is javítom 😀Nekem ban pár ismerősöm,Remek freudian slip 😀 ennyit tudsz tenni szerintem
StormST
r.baggio
StormST
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Na, úgy látom, már senkit nem mernek hívni a katolikus meg a református szakkörből, új kedvenc háziegyházat választottak a fijjúg.telex.hu/belfold/2025/01/06/megaldottak-a-karmelitat-semjen-zsolt-miniszterelnok-helyettes
telex.hu/belfold/2025/01/05/megszentelte-aztan-ivott-is-a-dunabol-kocsis-fulop-ersek-a-batthyany-ternel
több mint 1 éve
Jah, volt már, akivel ez lett, igen, de ez jó lett így, nem is javítom 😀Nekem ban pár ismerősöm,Remek freudian slip 😀 ennyit tudsz tenni szerintem
StormST
r.baggio

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Nekem ban pár ismerősöm,Remek freudian slip 😀 ennyit tudsz tenni szerintem
StormST

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nekem ban pár ismerősöm, akik most vannak 30 körül, nekik az első politikai emlékeik 2006-2008 környékéről vannak, szóval Gyurcsány meg Őszöd, munkába meg a 2015-2017 környéki konjunktúrában álltak be, szóval van köztük nem kevés, akiknek nehéz elmagyarázni, hogy miért is nem a fidesz az isten és miért is lenne jobb bárki/bármi más. Ezeket az embereket nem tudom hogyan lehet elérni, nekem még nem sikerült jobb belátásra téríteni őket...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
A fiatal vagy velem egykorú, a Fideszre szavazó ismerőseim egy része egzisztenciális okokból, más része gazdasági megfontolásból (középosztály kedvezmények), egy harmadik része pedig kizárásos alapon dönt, az utóbbiak egy része már MP.Valószínűleg ők azok a fiatalok, akik teljesen erkölcstelenek, és gerinc nélkül élnek, így a jelenlegi rendszer nekik teljesen megfelel.A fiataloknal nem sikerült a kondicionalas, hogy "libsi" médiát fogyasztanak? Hát az maga az ördög!Lehet elfogyott a pénz? Állítólag a Megafon sem pörög már úgy...Fideszes ismerőseim közül a fiatalabbak ellenzéki netet olvasnak, az idősebbek a központi NER-médiát, Hír TV-t és ATV-t.
NB2
Dzsokijuing
De komolyra fordítva a szót. Ezek a fiatalok, ha olvassák az ellenzéknek mondott hírportálokat, mit gondolnak a saját hovatartozásukról?
KB23
Mikey
Amikor az elvi alapon voksolás kérdése felmerül, általában győz a cinikus ész.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
24.hu/kultura/2025/01/05/bayer-zsolt-fabry-sandor-kossuth-dij/#Szegény Bayer.
Jó lesz ez az év.
cartman023
Annak idején elárulta a gazdit, amikor az a legnagyobb szarban volt és a Népszabadságba írt a Fideszen gúnyolódó cikkeket.
Majd visszatért, amint a gazdi sorsa is jobbra fordult, de ennek az volt a feltétele, hogy onnantól kezdve a gazdi összes vélt vagy valós ellenségére ugatnia kell.
Az elmúlt 25 évben előadott munkássága erről szól. Hogy jó kutyaként bizonyítsa a hűségét és feledtesse az árulását.
több mint 1 éve
Kiadták nekik az mcc-ben a sajtófigyelést házi feladatnakValószínűleg ők azok a fiatalok, akik teljesen erkölcstelenek, és gerinc nélkül élnek, így a jelenlegi rendszer nekik teljesen megfelel.A fiataloknal nem sikerült a kondicionalas, hogy "libsi" médiát fogyasztanak? Hát az maga az ördög!Lehet elfogyott a pénz? Állítólag a Megafon sem pörög már úgy...Fideszes ismerőseim közül a fiatalabbak ellenzéki netet olvasnak, az idősebbek a központi NER-médiát, Hír TV-t és ATV-t.
NB2
Dzsokijuing
De komolyra fordítva a szót. Ezek a fiatalok, ha olvassák az ellenzéknek mondott hírportálokat, mit gondolnak a saját hovatartozásukról?
KB23
Mikey
több mint 1 éve
Valószínűleg ők azok a fiatalok, akik teljesen erkölcstelenek, és gerinc nélkül élnek, így a jelenlegi rendszer nekik teljesen megfelel.A fiataloknal nem sikerült a kondicionalas, hogy "libsi" médiát fogyasztanak? Hát az maga az ördög!Lehet elfogyott a pénz? Állítólag a Megafon sem pörög már úgy...Fideszes ismerőseim közül a fiatalabbak ellenzéki netet olvasnak, az idősebbek a központi NER-médiát, Hír TV-t és ATV-t.
NB2
Dzsokijuing
KB23
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ahogy Szájer eseténél is mondtam, a kibukásakor sem sértődött meg, nem ment át a másik klánhoz szivárogtatni/teregetni. A NER pedig ezt a fajta hűséget igenis értékeli. Ha Bese is tartja a száját, neki is lesz majd valamilyen visszatérés. Nyilván nem ugyanoda, ahonnan kibukott, de valami jól fizető kamupozíciót biztos kap.Erre varrjatok gombot, Eresz után Bese is visszamászik a kanálisból.Na vajon Bese atya milyen posztot kap a pártban ha visszaszopja magát? Ha igaz akkor Józsi bácsi lesz az új Polt Petike. Lehet a titkárnője lesz 😄
444.hu/2025/01/05/az-elobb-ujra-leadtak-a-kozteveben-bese-atya-beszelgeteset-eperjes-karollyal
Dzsokijuing
KB23
több mint 1 éve
A 30 alatti fideszes szavazókról lassan úgy lehetne 1000 fos kutatást csinálni, hogy nem mintát kell venni, hanem egyesével meg lehet kérdezni mindegyiket… 😊A fiataloknal nem sikerült a kondicionalas, hogy "libsi" médiát fogyasztanak? Hát az maga az ördög!Lehet elfogyott a pénz? Állítólag a Megafon sem pörög már úgy...Fideszes ismerőseim közül a fiatalabbak ellenzéki netet olvasnak, az idősebbek a központi NER-médiát, Hír TV-t és ATV-t.
NB2
Dzsokijuing
KB23
több mint 1 éve
A fiataloknal nem sikerült a kondicionalas, hogy "libsi" médiát fogyasztanak? Hát az maga az ördög!Lehet elfogyott a pénz? Állítólag a Megafon sem pörög már úgy...Fideszes ismerőseim közül a fiatalabbak ellenzéki netet olvasnak, az idősebbek a központi NER-médiát, Hír TV-t és ATV-t.
NB2
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Lehet elfogyott a pénz? Állítólag a Megafon sem pörög már úgy...Fideszes ismerőseim közül a fiatalabbak ellenzéki netet olvasnak, az idősebbek a központi NER-médiát, Hír TV-t és ATV-t.
NB2
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Lehet elfogyott a pénz? Állítólag a Megafon sem pörög már úgy...