Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért ne hasonlítsunk almát körtével, ha lehet. Romániában az elnökválasztás első fordulója lett eltörölve, nem a parlamentié, és ott se volt győztes, csak továbbjutók egy második fordulóba. A parlament felállt és kormány is alakult.Megkérdem sokadjára: és ha az utcára viszik?Na, ha akkor nem lesz nepharag es nem tudjak az embereket utcara vinni, akkor igazabol tenyleg mindegy.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
Egyrészt most még simán megnyerhetnék az evk-kkal és a győztes kompenzációval a falvak miatt, főleg mert 1 évvel kevesebbje lenne MP-nek országot járni és embereket építeni, másrészt ha buknak is esetleg és beülnek ellenzékbe, akkor meg egy nagy kalap szart hagynak maguk után, most viszonylag keveset lehet lopni, de ellenzékben lehet fröcsögni és akár vissza is lehet jönni 4 év múlva, amikor már újra vannak EU pénzek...
StormST
Toca
csebi
Lúdas Solymi
Az EU soha nem ismerne el egy forradalmat/puccsot, amivel megdöntenek egy demokratikusan megválasztott kormányzatot.
Márpedig a román sztori azt megmutatta, hogy az AB-döntése számukra a demokratikus folyamat része, akkoris, ha az a posztmodern joghajlítás eredménye.
Tehát mit tud elérni egy csomó utcára vitt ember, ami utána legitimitást is nyerne?
Őszentsége Sobri Jóska
Ne vonjunk már le következtetéseket arra, hogy mi történne, ha egy parlamenti választás eredményét próbálná az alkotmánybíróság eltörölni. Aki erre jósol, hogy mit reagálna az EU vagy bárki, illetve hogy mit reagálnának arra, ha ezért az utcára mennének az emberek, ami egyébként Romániában tudtommal nem történt, az simán csak tealevelekből jósol, nem precedens alapján. Persze jól hangzik, hogy "nem lépett semmit az EU", csak nem ugyanarról van szó messze...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Pont ez a lényeg. Ha Keletről avatkozna be, az önkényuralmi. Ha Nyugatról, az demokratikus változást indukál.Ebben igazad van, de tegyük hozzá, hogy Romániában azok hajlítgatják a jogot, akiket az EU szívesen pozícióban tart. Orbán simán van annyira a bögyében mindenkinek, hogy amennyiben ő hajlítgatja azt lehet, nem fogadja el az EU és valamivel (gondolom EU-s pénzekkel) nem engedik neki a hajlítgatást.Megkérdem sokadjára: és ha az utcára viszik?Na, ha akkor nem lesz nepharag es nem tudjak az embereket utcara vinni, akkor igazabol tenyleg mindegy.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
Egyrészt most még simán megnyerhetnék az evk-kkal és a győztes kompenzációval a falvak miatt, főleg mert 1 évvel kevesebbje lenne MP-nek országot járni és embereket építeni, másrészt ha buknak is esetleg és beülnek ellenzékbe, akkor meg egy nagy kalap szart hagynak maguk után, most viszonylag keveset lehet lopni, de ellenzékben lehet fröcsögni és akár vissza is lehet jönni 4 év múlva, amikor már újra vannak EU pénzek...
StormST
Toca
csebi
Lúdas Solymi
Az EU soha nem ismerne el egy forradalmat/puccsot, amivel megdöntenek egy demokratikusan megválasztott kormányzatot.
Márpedig a román sztori azt megmutatta, hogy az AB-döntése számukra a demokratikus folyamat része, akkoris, ha az a posztmodern joghajlítás eredménye.
Tehát mit tud elérni egy csomó utcára vitt ember, ami utána legitimitást is nyerne?
Őszentsége Sobri Jóska
vpi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
2006-ban a Fidesznek sikerult.Kivételesen Jóska érti amit akarok ezzel mondani.Megkérdem sokadjára: és ha az utcára viszik?Na, ha akkor nem lesz nepharag es nem tudjak az embereket utcara vinni, akkor igazabol tenyleg mindegy.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
csebi
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Most akkor azert nem sikerulne, mert az AB-ben a Fidesz emberei ulnek?
Ennyi lenne szerinted a demokracia meg a kulonbozo jogok?
Ilyen alapon irjuk at az egesz kibaszott alaptorvenyt meg minden szart, jogaszkodjunk egy kicsit es tegyuk meg OV-t es csaladjat orokos kirallya es irjuk a nevere az egesz orszag meg a lakossag vagyonat.
Komolyan, agyfasz mar h jogaszkodassal lehet igazolni mindent, ti meg meg bologattok is ra h ez igy torvenyes.
Amugy meg van egy olyan sanda gyanum, h az EU tudna talalni olyan indokot h miert fogadna el legitimnek Viktor kihajitasat…
több mint 1 éve
Nem értem, miért teszel ill tesztek úgy, mintha az EU országai valamiféle bíróság tagjai lennének, ami nem tehet mást, mint értelmezi a jogot meg a precedenseket. Politikai szereplőkről van szó, azt ismernek vagy nem ismernek el, ami az érdekükben áll.Megkérdem sokadjára: és ha az utcára viszik?Na, ha akkor nem lesz nepharag es nem tudjak az embereket utcara vinni, akkor igazabol tenyleg mindegy.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
csebi
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
Ebben igazad van, de tegyük hozzá, hogy Romániában azok hajlítgatják a jogot, akiket az EU szívesen pozícióban tart. Orbán simán van annyira a bögyében mindenkinek, hogy amennyiben ő hajlítgatja azt lehet, nem fogadja el az EU és valamivel (gondolom EU-s pénzekkel) nem engedik neki a hajlítgatást.Megkérdem sokadjára: és ha az utcára viszik?Na, ha akkor nem lesz nepharag es nem tudjak az embereket utcara vinni, akkor igazabol tenyleg mindegy.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
csebi
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Kivételesen Jóska érti amit akarok ezzel mondani.Megkérdem sokadjára: és ha az utcára viszik?Na, ha akkor nem lesz nepharag es nem tudjak az embereket utcara vinni, akkor igazabol tenyleg mindegy.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
csebi
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Megkérdem sokadjára: és ha az utcára viszik?Na, ha akkor nem lesz nepharag es nem tudjak az embereket utcara vinni, akkor igazabol tenyleg mindegy.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
csebi
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Na, ha akkor nem lesz nepharag es nem tudjak az embereket utcara vinni, akkor igazabol tenyleg mindegy.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
csebi
több mint 1 éve
A hvg agymenése volt megtévesztő valójában, mert csak a kiragadott szakaszokat nézték.Jah, azóta valóban frissítették. Mert ugye miért kéne egy rendeletnek vagy törvénymódosításnak egyértelműnek lennie... ☺️“a rendelet csak azokat az eseteket szabályozza, amikor az okmányokért fizetni kell. Erre csak akkor van szükség, ha valaki a lejárati időn belül elveszti a személyit. A személyi kiállítása és a lejárat utáni pótlása ingyenes”hvg.hu/itthon/20241231_A-cafolat-ellenere-Rogan-rendeletbe-adta-penzbe-fog-kerulni-a-szemelyi-igazolvany-es-az-utlevel-ebxRemek... Persze július közepén lejár a személyim meg a jogsim is
Ki gondolta volna h megint hazudtak...
Beki
warr_b
MC12
warr_b
Az index cikk már eleve jót írt, csak ugye clickbait...
több mint 1 éve
Tehát akkor biztos hogy előrehozott lesz.telex.hu/belfold/2025/01/01/valasztasok-2026-koltsegvetes-kovacs-gergely-ketfarku-kutya-part-vox-populi-kormanyzati-tajekoztatasi-kozpontSzerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
Mikey
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/01/valasztasok-2026-koltsegvetes-kovacs-gergely-ketfarku-kutya-part-vox-populi-kormanyzati-tajekoztatasi-kozpontSzerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jah, azóta valóban frissítették. Mert ugye miért kéne egy rendeletnek vagy törvénymódosításnak egyértelműnek lennie... ☺️“a rendelet csak azokat az eseteket szabályozza, amikor az okmányokért fizetni kell. Erre csak akkor van szükség, ha valaki a lejárati időn belül elveszti a személyit. A személyi kiállítása és a lejárat utáni pótlása ingyenes”hvg.hu/itthon/20241231_A-cafolat-ellenere-Rogan-rendeletbe-adta-penzbe-fog-kerulni-a-szemelyi-igazolvany-es-az-utlevel-ebxRemek... Persze július közepén lejár a személyim meg a jogsim is
Beki
warr_b
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Rogán és NagY Márton a jövőben kövesse román kollégája példáját: 24.hu/kulfold/2025/01/01/a-karjara-tetovaltatta-a-roman-miniszterelnok-hogy-nem-emelik-az-afat/Ám a legszebb az mégis az utolsó bekezdésben van, miszerint inflációkövető ára lesz.hvg.hu/itthon/20241231_A-cafolat-ellenere-Rogan-rendeletbe-adta-penzbe-fog-kerulni-a-szemelyi-igazolvany-es-az-utlevel-ebxNem hazudtak.
Beki
Brüsszel nem ad rá pénzt.
kittli
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
oké de a csőcseléket mindig is úgy rángatták ahogy akarták főleg a korgó gyomrukon keresztülSzerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Segglyukisztán demokráciája sokadjára a vidéki söpredék és posztkomcsi és prenáci nyuggerkommandók sötétségén fog kardba dőlni. Lehet itt bármiről vitatkozni értelmiségi alapon amíg a csőcseléket bármikor úgy rángatják ahogy akarják.
StormST
FLZOLI
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 1 éve
“a rendelet csak azokat az eseteket szabályozza, amikor az okmányokért fizetni kell. Erre csak akkor van szükség, ha valaki a lejárati időn belül elveszti a személyit. A személyi kiállítása és a lejárat utáni pótlása ingyenes”hvg.hu/itthon/20241231_A-cafolat-ellenere-Rogan-rendeletbe-adta-penzbe-fog-kerulni-a-szemelyi-igazolvany-es-az-utlevel-ebxRemek... Persze július közepén lejár a személyim meg a jogsim is
Beki
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Ezt nem is kell figyelembe venni tekintettel, hogy ez egy olyan esemény amire semmi ráhatásunk nincs. Előhúzhatja persze, de az a sírján az utolsó földkupacok egyike lesz még ebben az országban is.Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
csebi
több mint 1 éve
Sztem azt nem veszitek figyelembe h a Fidesz nem veszíthet a következő választáson. Mert ha esetleg nem jó eredmény jönne akkor majd az AB dönt megfelelően.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Egyetertek. Okos dolog volt erre kiternie a beszedeben, foleg h eszrevettek h mit foglaltak bele jovo evi koltdegvetesbe.Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
Toca
több mint 1 éve
Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Onnantól, hogy ezt MP belengette, nem fogják előrehozni, szerintem ezért is lengette be.
StormST
több mint 1 éve
Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Segglyukisztán demokráciája sokadjára a vidéki söpredék és posztkomcsi és prenáci nyuggerkommandók sötétségén fog kardba dőlni. Lehet itt bármiről vitatkozni értelmiségi alapon amíg a csőcseléket bármikor úgy rángatják ahogy akarják.
StormST
több mint 1 éve
Szerintem ha valamikor, akkor most van értelme a fidesznek megcsinálni az előrehozottat, kitolják előtte a pályaudvarokat (lehet nem véletlen ott a rush, hogy január végéig kell beadni a pályázatot, februárban döntés, de ez már azért konteós), jön az új legfőbb ügyész, aztán tavasszal lehet egy választás, akár featuring egy Trump visit, aki lehet 1 év múlva már azt se tudná, hogy ki az az Orbán Viktor, meg ha addigra beszopat minket a vámokkal, akkor kevesebbet ér még a tábor előtt is, hogy vele barátkozik a látnok Főni...Egyrészt most még simán megnyerhetnék az evk-kkal és a győztes kompenzációval a falvak miatt, főleg mert 1 évvel kevesebbje lenne MP-nek országot járni és embereket építeni, másrészt ha buknak is esetleg és beülnek ellenzékbe, akkor meg egy nagy kalap szart hagynak maguk után, most viszonylag keveset lehet lopni, de ellenzékben lehet fröcsögni és akár vissza is lehet jönni 4 év múlva, amikor már újra vannak EU pénzek...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
a fidesznek semmi érdeke nincs egy előrehozott választásban, most kicsit inog a hatalmuk, de miért dobnák el a most biztos 2/3-ot azért hátha újra bejön.pedig most még tudnának nyerni, ahogy már Gyurma is írta, az emberek a pénztárcájukkal szavaznak és most még valamennyi van, de ezek szerint rosszabb lesz
ezzel a hatalmi berendezéssel simán hoznak olyan törvényeket, lesz olyan osztogatás, hogy esetleg megismételjék a legutóbbi sikerüket. vagy csak simán kivegyenek annyit az államkasszából amennyi van. ráadásul ahogy MC/Gyurma vagy mittudoménki írta pár hónappal ezelőtt, ez nem fidesz módi, nem mutatunk gyengeséget, azt a hívők se tudnál értelmezni.
Fontos_Vidra
megint azt tudom mondani, hogy buborék van, faluban tarol a fidesz, de máshol sem biztos, hogy MP nyerne, max annyit látok, hogy talán nem lesz 2/3-ad, de ez se biztos
a tiszának MP-n kívül nincs senkije kb mintha csatába indulnál, most kell harcolni, amikor gyenge az ellenfél
több mint 1 éve
a fidesznek semmi érdeke nincs egy előrehozott választásban, most kicsit inog a hatalmuk, de miért dobnák el a most biztos 2/3-ot azért hátha újra bejön.Az igazi hívők bármit tudnak értelmezni.
ezzel a hatalmi berendezéssel simán hoznak olyan törvényeket, lesz olyan osztogatás, hogy esetleg megismételjék a legutóbbi sikerüket. vagy csak simán kivegyenek annyit az államkasszából amennyi van. ráadásul ahogy MC/Gyurma vagy mittudoménki írta pár hónappal ezelőtt, ez nem fidesz módi, nem mutatunk gyengeséget, azt a hívők se tudnál értelmezni.
Fontos_Vidra
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Majd beleteszik, hogy a nyugdíjasoknak ingyenes, a 70 felettieknek amúgy is korlátlan idejű, így a bázist nem érinti, a többi meg le van....Ám a legszebb az mégis az utolsó bekezdésben van, miszerint inflációkövető ára lesz.hvg.hu/itthon/20241231_A-cafolat-ellenere-Rogan-rendeletbe-adta-penzbe-fog-kerulni-a-szemelyi-igazolvany-es-az-utlevel-ebxNem hazudtak.
Beki
Brüsszel nem ad rá pénzt.
kittli
Mikey
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.