Darts
19 feliratkozó
21 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#2 Michael Smith: gabokocka
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#2 Michael Smith: gabokocka, Willie Parker
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Csütörtök délután:
1. meccs : Chris Landman vs Lee Lok Yin
2. meccs : Callan Rydz vs Romeo Grbavac
3. meccs : Martin Lukeman vs Nitin Kumar
4. meccs : #27 Gabriel Clemens vs Robert Owen
Csütörtök este:
1. meccs : Nick Kenny vs Stowe Buntz
2. meccs : Mensur Suljovic vs Matt Campbell (!)
3. meccs : Scott Williams vs Niko Springer
4. meccs : #2 Michael Smith vs Kevin Doets
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 11 éve
Döntetlen, de végre nem lépésismétléssel. 😀A diplomatikus helyzetjelentés, hogy Carlsen könnyedén tartja a döntetlen három partit követően. Ugyanakkor két világos játszmájában még esélye is alig volt némi előny v. számára kényelmesen játszható állás kiharcolására, nem hogy ez a táblánál meg is jelenjen.
Nem láttam az elejétől, de azt mondják, hogy Anand sajnálhatja kicsit ezt az x-et.Bébé
Érdekes stratégiai kérdés, hogy Carlsen mikor vált megnyitást. CK védelem mögött nagyon meglepő lenne, ha sikerül kihúzni hat remivel ezt a döntőt. Ilyen passzív világos megnyitásokkal nincs komoly esély a norvég sikerre.
Ha Caro Kann lesz holnap is, akkor remélem 3.e5 változatot láthatjuk majd.
több mint 11 éve
Döntetlen, de végre nem lépésismétléssel. 😀 Nem láttam az elejétől, de azt mondják, hogy Anand sajnálhatja kicsit ezt az x-et.
több mint 11 éve
Mindenesetre remélem, hogy 2-nél több olyan meccs lesz, ami végül nem döntetlennel zárul. 😀BébéHa nyerne egyet Carlsen több lenne.
A sok remi végülis Anandnak kedvez.
több mint 11 éve
Mindenesetre remélem, hogy 2-nél több olyan meccs lesz, ami végül nem döntetlennel zárul. 😀
több mint 11 éve
"Peter Leko is proud of them both. He couldn't have drawn these games any faster." 😀BébéKedvenc Lékó döntetlenem: www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1486033&kpage=1
A játszma többek között arról híres, hogy Lékó másfél órát (!) gondolkodott a kilencedik lépésén ÉS még az időkontrollig is eljutott.
több mint 11 éve
"Peter Leko is proud of them both. He couldn't have drawn these games any faster." 😀
több mint 11 éve
Rajta vannak, csak nem látszódnak, mert annyira alacsonyan értékeltek. Egyébként nincs külön férfi ranglista, csak női, ahogy eb-n, vb-n is van női szekció és open.A listázás metodikáját nem tudom, de szerintem a többi női játékos nincs rajta a férfi világranglistán, bár a top100-ba csak Judit fér be.Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Nem tudom olyat kérhet-e, hogy a női listán ne jegyezzék, mert ciki a számára. 😊DoM
Ez a meccs meg szépen megy a döntetlenbe így vezércsere után.Sobri Jóska
ratings.fide.com/top.phtml
ratings.fide.com/top.phtml?list=womenSobri Jóska
több mint 11 éve
Egyébként ha valahogy kiiktatódna a sakkból a döntetlen, az nem is ez a sakk lenne már.Egyébként Fischer is utálta a remiket, ezért találta ki a Fischer-sakkot, ami azonnal megöli a megnyitáselméleteket, és alig lenne benne döntetlen, a valós tudás és tehetség döntene, nem a felkészültség.
hu.wikipedia.org/wiki/Fischer_random_sakk
több mint 11 éve
tudom, de hát akkor is szar ez ígynah ezért utálom az ilyeneket...el kéne törölni a döntetlent 😀BébéPedig sötéttel jó az.
Most mit erölködjön egy valóban egál állásban?
Aki itt izmozott volna veszít, teljesen statikus remiállás volt.Sobri Jóska
több mint 11 éve
nah ezért utálom az ilyeneket...el kéne törölni a döntetlent 😀BébéPedig sötéttel jó az.
Most mit erölködjön egy valóban egál állásban?
Aki itt izmozott volna veszít, teljesen statikus remiállás volt.
Az ilyen szitukban csak Fischer ment rá a győzelemre - de veszített is.
Igaz, utána meg simán világbajnok lett.
több mint 11 éve
nah ezért utálom az ilyeneket...el kéne törölni a döntetlent 😀
több mint 11 éve
ne kúrj fel...😀
több mint 11 éve
A listázás metodikáját nem tudom, de szerintem a többi női játékos nincs rajta a férfi világranglistán, bár a top100-ba csak Judit fér be.Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Nem tudom olyat kérhet-e, hogy a női listán ne jegyezzék, mert ciki a számára. 😊DoM
ratings.fide.com/top.phtml
ratings.fide.com/top.phtml?list=women
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
Én úgy tudom, 89 után nem indult, csak férfitornákon, mert a nőit nem tartotta előrelépésnek.Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Zsuzsa még csak 22 éve vezeti a női világranglistát. 😊Sobri JóskaAz Judit lesz.
Egyébként párhuzamosan csapat EB is zajlik Varsóban. Polgár Judit eddig kettőből két sikerrel tartja a leket a "férfi" csapatunkban. 😉DoM
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Nem tudom olyat kérhet-e, hogy a női listán ne jegyezzék, mert ciki a számára. 😊
több mint 11 éve
Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Zsuzsa még csak 22 éve vezeti a női világranglistát. 😊Sobri JóskaAz Judit lesz.
Egyébként párhuzamosan csapat EB is zajlik Varsóban. Polgár Judit eddig kettőből két sikerrel tartja a leket a "férfi" csapatunkban. 😉DoM
Ez a meccs meg szépen megy a döntetlenbe így vezércsere után.
több mint 11 éve
Egyébként párhuzamosan csapat EB is zajlik Varsóban. Polgár Judit eddig kettőből két sikerrel tartja a leket a "férfi" csapatunkban. 😉DoMJah meg Rudolf Anna is nyert a nőknél egy partit a sírból lényegében.
És én még sakkoztam ellene. 😀 Bár inkább Ő játszott velem. 😀 A húga, Kata is simán elvert. Bár egyszer leikszeltem vele és akkor nagyon büszke voltam magamra. 😀
több mint 11 éve
Zsuzsa még csak 22 éve vezeti a női világranglistát. 😊Sobri JóskaAz Judit lesz.
Egyébként párhuzamosan csapat EB is zajlik Varsóban. Polgár Judit eddig kettőből két sikerrel tartja a leket a "férfi" csapatunkban. 😉
több mint 11 éve
chennai2013.fide.com/meet-the-commentators/Amúgy a kommentátor csaj Polgár Zsuzsa?BébéIgen.DoM
Zsuzsa még csak 22 éve vezeti a női világranglistát. 😊
több mint 11 éve
Azért az durva, hogy 2013-ban, egy több kamerával vett partit is körmölniük kell.Pedig az tök menő. 😀 Odacsíptetni a lapot meg elrakni a partikat. Azt bírtam. 😀
Én annak idején ezt utáltam a legjobban az egészben, a lépések írogatását.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Azért az durva, hogy 2013-ban, egy több kamerával vett partit is körmölniük kell.Én annak idején ezt utáltam a legjobban az egészben, a lépések írogatását.
több mint 11 éve
Amúgy a kommentátor csaj Polgár Zsuzsa?
több mint 11 éve
Itt van állandó komputer elemzés is a lépésekhez nagy komoly chat forgalommal: chessbomb.com/site/Itt elöbb vannak 2 másodperccel 😊De youtubeon vannak kommentek. Legalább egy kicsit eredménykövető feeling. 😀Bébé
chennai2013.fide.com/fide-world-chess-championship-2013-live/
Bár a szép HD streamet kissé fölöslegesnek érzem. 😊Sobri Jóska