Darts

19 feliratkozó

21 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 882 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ki nyeri?
#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#2 Michael Smith: gabokocka
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof

Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#2 Michael Smith: gabokocka, Willie Parker
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof

Menetrend:

Csütörtök délután:
1. meccs : Chris Landman vs Lee Lok Yin
2. meccs : Callan Rydz vs Romeo Grbavac
3. meccs : Martin Lukeman vs Nitin Kumar
4. meccs : #27 Gabriel Clemens vs Robert Owen

Csütörtök este:
1. meccs : Nick Kenny vs Stowe Buntz
2. meccs : Mensur Suljovic vs Matt Campbell (!)
3. meccs : Scott Williams vs Niko Springer
4. meccs : #2 Michael Smith vs Kevin Doets

Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 570 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Lázár Zoli megint hibátlan volt az akadályban 😀 Pedig egyedül ő tolja lipicaiakkal 😀 hihetetlen nagy császár!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
| Az mi köcsögség már, amilyen hátszelet kaptak a bíróktól is? Lefújják a túl erős szél miatt új-zélandi vezetésnél, ugyanezt nem tették meg mikor az Oracle vezetett. Így könnyű comebackelni! | berger90
Szerintem már nincs értelme spoilerezni. Melyik futamra gondolsz, amikor a limit túllépése ellenére hagyták végigmenni a futamot? Én ilyenre nem emlékszem - pedig a kiwi sikerért drukkoltam. 😕

A race time limitről viszont azt megelőzően nem is hallottam. Annak a szabálynak az értelmére még nem jöttem rá, különösen, hogy ennyire szűken lett meghúzva. Viszont a verseny előtt nyilván mindkét csapat egyetértett vele. 😕

A technikai oldalához nagyon keveset értek, nem tudom mit lehetett változtatni a hajón, de a verseny második felében egyértelműen gyorsabb volt az amerikai hajó szembeszélben és hátszélben is. Ilyen nyomás alatt taktikailag, stratégiailag is könnyebb volt hibázni, nehezebb tökéletes futamokat futni Új-zéland részéről és ez meg is mutatkozott sajnos. Ezzel párhuzamosan a hajó sebessége miatt sem volt akkora kapkodás az Oracle-nél. Nem kellett "trükközni" "váratlant" húzni az előnyért, csak arra kellett vigyázni, hogy ne bakizzanak (Ainsle ezt gyönyörűen is vezényelte le).

Az utolsó előtt futamon is, amikor a harmadik szakaszon az Oracle próbálta leszorítani a bounderyhez az ETNZ-ot a két kommentátor meg volt győződve, hogy hiba volt még a boundery elérése előtt visszaváltani egyidőben az Oracle-lel, amivel esély sem volt előttük maradni (eléjük kerülni), míg ha tempóval továbbmennek a pálya széléig, akkor esélyesebb lett volna, hogy eléjük kerülnek, előttük maradnak a fordulóig. Míg ezzel a döntéssel, hogy ugyanazt csinálták, konzerválták a minimális hátrányt, ami semmit sem ér már annak a szakasznak az utolsó harmadában, mert a fordulónál ígyis-úgyis buknak.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 918
America Kupa, utolsó futam: | Greatest Comeback in Sports' History. Pont. Az Oracle 1-8-ről védte meg a kupát 9-8-s győzelmet aratva. | DoM
| Az mi köcsögség már, amilyen hátszelet kaptak a bíróktól is? Lefújják a túl erős szél miatt új-zélandi vezetésnél, ugyanezt nem tették meg mikor az Oracle vezetett. Így könnyű comebackelni! |

Mindig jövőre
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
Snooker fogadási botrány: Lee 12 év eltiltás kapott. Gyakorlatilag már profi-elit pénzdíjazásos versenyen már nem látjuk többet. Hülye barom, valami 50 000 fontot sikerült rábizonyítani, aminek a többszörösét kereste egy évben (persze attól függően mennyi versenyen indult és ott meddig jutott).

Amúgy Higgins-nek is volt hasonló ügye, de ott nem bírták rábizonyítani a dolgot.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
America Kupa, utolsó futam: | Greatest Comeback in Sports' History. Pont. Az Oracle 1-8-ről védte meg a kupát 9-8-s győzelmet aratva. |
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
Hírek az Amerika Kupáról:

| Az Oracle USA egyenlített (8-1-ről)! Bámulatos, amit hajóznak. Egyszerűen gyorsabbak lettek a kiwik. Sorozatban nyerik a startokat. Ben Ainsle beállítása hatalmas húzásnak tűnik. Az ETNZ lába alól mintha kirántották volna a talajt. Momentumuk is csak most volt a 18. futamban, de a szembeszeles szakaszon taktikai bakot lőttek és onnan már nem volt visszaút. Döbbenetes. 8-8 az állás. Egy futam van hátra (holnap este 10 órától). Aki azt nyeri, lesz a győztese ennek a káprázatos csatának. | DoM
Hoppá -2-ről? Szép teljesítmény. Nekem gyanúsan simának tűnt eddig a dolog. 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Hírek az America Kupáról:

| Az Oracle USA egyenlített (8-1-ről)! Bámulatos, amit hajóznak. Egyszerűen gyorsabbak lettek a kiwik. Sorozatban nyerik a startokat. Ben Ainsle beállítása hatalmas húzásnak tűnik. Az ETNZ lába alól mintha kirántották volna a talajt. Momentumuk is csak most volt a 18. futamban, de a szembeszeles szakaszon taktikai bakot lőttek és onnan már nem volt visszaút. Döbbenetes. 8-8 az állás. Egy futam van hátra (holnap este 10 órától). Aki azt nyeri, lesz a győztese ennek a káprázatos csatának. |
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 911 — a new hope (again)
Sastin vmi távoli rokony, de nincs kapcs. azzal az ággal... 😀 szóval bibibi nekem van vb aranyermes a családban 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 088 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok Mariannak! Nem tudom mennyi néző volt egyáltalán de mindegy is a lényeg, hogy ő nyert, Hajrá kötöttfogású fiúk is tovább!!!!
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 380 — No 1 Zhang Yufei fan
Monduk most utánanéztem, mert ez nem az a csávó aki olimpiát nyert.. iráni(?) fórumokon azt látom, hogy elég nagy kavar volt, és az egész kötöttfogású csapatuk új, ráadásul 55kg-ban nem egy nagy név a srác, és nem tartják éremesélyesnek.. szóval, kopp-kopp reménykednék azért.

Ezt meg azért beteszem holnapra/hétvégére

fila-official.com/sites/ultimate/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=83&lang=en

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ez mondjuk elég gáz így, hogy a start előtt másodpercekkel lefújják mára a versenyt..jjncaa
Előző nap már a starttól is eljöttek, amikor másodpercekkel később visszafújták a futamot a szélerősség miatt... Korábban nem volt ilyen. Ennyit változott a szél sajnos..
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 674 — no es importante
sajnos nem vagyok a héten Pesten, pedig kimentem volna 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 380 — No 1 Zhang Yufei fan
Már a vitorlázásról is többet írnak az emberek, mint mondjuk egy birkó VB aranyról/két éremről.. 😕 pedig JJ te épp ágáltál anno, amikor kivették a sportot 😉

Sajnos összefoglalót tudtam csak nézni, pedig gondolkodtam hogy Sastinra ki kéne menni esetleg.. nagy grat neki, nagyon szép volt. Én holnap kilátogatok, reméljük Módos Peti/Godó Kitti is el tud esetleg az éremig jutni.. bár pont iráni ellen kell nyitnia, ez eléggé no comment 😕
A két hölgy első köre azért könnyebb.

Igazából a vasárnap az igazi jolly joker nap, ha valakit még tudok buzdítani rá hogy kimenjen.. 1000 a jegy felső szektorba, 2500 alulra, azért egy VB-re ennél olcsóbban nem fog bejutni az ember semmilyen sportban (na jó, maratonfutást kivéve 😛)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ez mondjuk elég gáz így, hogy a start előtt másodpercekkel lefújják mára a versenyt..

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ez sima volt, de legalább lesz még egy futam 😊jjncaa
A negyedik szakaszra először forduló hajó gyakorlatilag nyeri is a futamot, utána már szinte lehetetlen előzni. Az amerikaik végig gyorsabbak voltak. Meglepő.
több mint 11 éve
ez sima volt, de legalább lesz még egy futam 😊

---
több mint 11 éve
Kezdődik:  www.youtube.com/watch?v=3dLs7KzCszA
több mint 11 éve
ja már megy a háttérben az első két futam, csak hogy szokjam, tényleg remek a közvetítés 😊

---
több mint 11 éve
jjncaa
Érdemes 22 órától követni, mert van pályabemutatás és olykor szabálymagyarázat is, különösen ha vki elsőnéző, hogy a futamot már lehessen élvezni.DoM
kösz az ajánlót, a sportnaptárt is ezért csináltam anno, hogy ne csússzak le az ilyen király sporteseményekről, csak aztán így is sikerül aztán gyakran elsiklanom felettük... tökéletes program a két esti meccs előtt 😊jjncaa
9 perc 55-től ezen a videón van a pályarajz (ez minden futam előtt is szerepel), de utána van pár percben knowing the game rovat alapvető szabályokkal, ha közel vannak egymáshoz a hajók, amit viszont csak ritkán mutatnak és ennek ismeretében jobban érthető a verseny és helyezkedés:  www.youtube.com/watch?v=MKL7LiUTvB8&list=PL4jyS1DaVhX_4sSOARbcOObnqywOkRzYl

Talán még annyit írok, hogy a hátszeles szakasz van az 1-2 és 3-4 markok (bóják) között. A 2-3 bója közötti szembeszeles szakasz általában a kulcs, mert ott lehet sokat nyerni és veszíteni. Ugye itt van a sok forduló, oldalváltás, mert csak úgy tudnak előrehaladni a szembe szélben.
több mint 11 éve
jjncaa
Érdemes 22 órától követni, mert van pályabemutatás és olykor szabálymagyarázat is, különösen ha vki elsőnéző, hogy a futamot már lehessen élvezni.DoM
kösz az ajánlót, a sportnaptárt is ezért csináltam anno, hogy ne csússzak le az ilyen király sporteseményekről, csak aztán így is sikerül aztán gyakran elsiklanom felettük... tökéletes program a két esti meccs előtt 😊

---
több mint 11 éve
jjncaa
Érdemes 22 órától követni, mert van pályabemutatás és olykor szabálymagyarázat is, különösen ha vki elsőnéző, hogy a futamot már lehessen élvezni.
több mint 11 éve
A közvetítésről meg valóban csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.DoM
látom 22-kor kezdődik a mai két futam, kb. meddig tart?jjncaa
22:10 körül van a rajt (már a rajt előtt két perccel megkezdődik a helyezkedés, manőverezés a minél jobb pozícióért). A szélerősségtől függően 35-45 perc egy futam. Ha Új-zéland nyeri az elsőt, akkor nincs is második, mert azzal nyerik a kupát. A második futam kb. 30 perccel az első után kezdődik, ha szükség van rá és vmivel gyorsabb szokott lenni, mint az első, mert picit mindig erősödik a szél.
több mint 11 éve
A közvetítésről meg valóban csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.DoM
látom 22-kor kezdődik a mai két futam, kb. meddig tart?

---
több mint 11 éve
Esküszöm, ez a legszínvonalasabb sportközvetítések egyike, amelyet bármilyen sportban láttam.
DoM: A trimarános vonallal mi lett? Valamelyik évben láttam a kupát és az szemre valami elképesztően szépen nézett ki szerintem. Nem jött be, vagy a szabályok tiltották ki őket?Schleck
Nem tiltották be. Az Oracle a trimaránnal és merev vitorlával nyerte el a kupát legutóbb az Alinghivel szemben 2010-ben. Most úgy döntöttek, hogy mást találnak ki és másfajta kategóriában bonyolítják le a versenyt (a szabályok szerintem lehetőséget biztosítottak volna, hogy most trimaránokkal küzdjenek, de az Oracle másként döntött). Meg kell hagyni, baromi jól néz ki, ahogy ezek a gyönyörű katamaránok szinte repülnek a víz felett.

A közvetítésről meg valóban csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Esküszöm, ez a legszínvonalasabb sportközvetítések egyike, amelyet bármilyen sportban láttam.
DoM: A trimarános vonallal mi lett? Valamelyik évben láttam a kupát és az szemre valami elképesztően szépen nézett ki szerintem. Nem jött be, vagy a szabályok tiltották ki őket?