Darts
19 feliratkozó
21 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#2 Michael Smith: gabokocka
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#2 Michael Smith: gabokocka, Willie Parker
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Csütörtök délután:
1. meccs : Chris Landman vs Lee Lok Yin
2. meccs : Callan Rydz vs Romeo Grbavac
3. meccs : Martin Lukeman vs Nitin Kumar
4. meccs : #27 Gabriel Clemens vs Robert Owen
Csütörtök este:
1. meccs : Nick Kenny vs Stowe Buntz
2. meccs : Mensur Suljovic vs Matt Campbell (!)
3. meccs : Scott Williams vs Niko Springer
4. meccs : #2 Michael Smith vs Kevin Doets
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 11 éve
Nekem ma sajna nem jó 😕@Sobri Jóska? @Farky? @berger90? @Igor?shawnkana?shawnkaén továbbra is mennékkristof
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
@Sobri Jóska? @Farky? @berger90? @Igor?na?shawnkaén továbbra is mennékkristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
na?shawnkaén továbbra is mennék
több mint 11 éve
na?
több mint 11 éve
A Sport TV két csatornáján lesz látható a december 13-án kezdődő dartsvilágbajnokság küzdelemsorozata.(y)
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Most jónak tűnik, a fémnyilak is nálam vannak, de a pénteki nagyon hosszú nap lesz, így nem 100%.felőlem mehet. nyilat kivételesen nem tudok hozni.berger90péntek?shawnkanem mondtam h attól még nem jó 😊FarkyHamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 11 éve
melózom :/péntek?shawnkanem mondtam h attól még nem jó 😊FarkyHamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
felőlem mehet. nyilat kivételesen nem tudok hozni.péntek?shawnkanem mondtam h attól még nem jó 😊FarkyHamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Elkezdődött a Magyar Bajnokság sakkban.Én ebből a mezőnyből két skalpot is begyűjtöttem.
www.sakkvilag.hu/sakkvilag-hirek/4327-gyzelemmel-inditott-a-tavalyi-bajnok-a-63-magyar-ferfi-bajnoksagon.html
Vagy nem tudom, hogy ez hogy megy 😀, de a lényeg az, hogy hajrá Pap Gyula. 😀
Rájöttem, hogy kurvajó generációba meg városba/megyébe születtem. 😀
Régen vele is játszottam egy csomót meg az öccsével Misivel is.
Gyulát is néha meg tudtam verni. Bár olyan 10ből 2x talán. 😀
És még wikipédián is fent van 😀 hu.wikipedia.org/wiki/Pap_Gyula_%28sakkoz%C3%B3%29
Szal remélem alázni fog a későbbiekben is. 😀Bébé
A kisgondát 2000-ben, amikor kb. 9 éves lehetett a Nyugati aluljáróban, schnellben, Czebét meg pókerben vertem el. 😊
Mondjuk mindkettő sportértéke a nullához konvergál.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
péntek?shawnkaszerintem én mennék
több mint 11 éve
péntek?nem mondtam h attól még nem jó 😊FarkyHamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 11 éve
Elkezdődött a Magyar Bajnokság sakkban. www.sakkvilag.hu/sakkvilag-hirek/4327-gyzelemmel-inditott-a-tavalyi-bajnok-a-63-magyar-ferfi-bajnoksagon.html
Vagy nem tudom, hogy ez hogy megy 😀, de a lényeg az, hogy hajrá Pap Gyula. 😀
Rájöttem, hogy kurvajó generációba meg városba/megyébe születtem. 😀
Régen vele is játszottam egy csomót meg az öccsével Misivel is.
Gyulát is néha meg tudtam verni. Bár olyan 10ből 2x talán. 😀
És még wikipédián is fent van 😀 hu.wikipedia.org/wiki/Pap_Gyula_%28sakkoz%C3%B3%29
Szal remélem alázni fog a későbbiekben is. 😀
több mint 11 éve
nem mondtam h attól még nem jó 😊Hamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 11 éve
Hamar feladtad. 😊csütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 11 éve
csütörtök nfl maraton 😀Mikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
Mikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mikor csapatunk egy dartsot?
több mint 11 éve
Kösz, így már megvan, én a mattfenyegetést Vg7-re néztem, de azt a sötét huszár e8-ról kivédi. (Na ezért nem sakkozom. 😊)Hátha valaki tud válaszolni:"Fenyeget" bástya h4 majd matt h7-en. Ezt védi ki könnyedén 28...Ve1. Ha a huszár helyett futólépéssel védekezik a sakk ellen Anand, akkor döntetlenre jó lett volna az első elemzések szerint. Nem mintha túlzott jelentősége lett volna. DoM
Anand és Carlsen 9. partiján mi volt a ráció a 26. Qh6 b2 27. Rf4 lépésben?
Gogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Hátha valaki tud válaszolni:"Fenyeget" bástya h4 majd matt h7-en. Ezt védi ki könnyedén 28...Ve1. Ha a huszár helyett futólépéssel védekezik a sakk ellen Anand, akkor döntetlenre jó lett volna az első elemzések szerint. Nem mintha túlzott jelentősége lett volna.
Anand és Carlsen 9. partiján mi volt a ráció a 26. Qh6 b2 27. Rf4 lépésben?
Gogo
A hibát, vagyis a támadás kifulladását biztosan korábban kell keresni, mint az utolsó pár lépés. Kasparov szerint 23. h4 a legjobb, legpraktikusabb lépés. Nakamura írta twitteren, hogy 20.axb4 hiba volt és a lendület már ott elveszett (not in the spirit of position at all). Helyette a4 vagy f5 kellett volna.
Carlsen a játék minden elemében felülmúlta Anandot. Ennyi történt. Kár érte, de tökéletesen érvényesült a papírforma. Kiélezettebb döntőre számítottam. 😕
több mint 11 éve
Most 6:3, ez eldőlt.Ennyivel valóban jobb a norvég.
Anand egyet se nyert, utolsó 5 partiból Carlsen 3-at.
Hátha valaki tud válaszolni:Időzavar vagy simán elnézte.
Anand és Carlsen 9. partiján mi volt a ráció a 26. Qh6 b2 27. Rf4 lépésben?Gogo
Nincs benne semmi ráció.
De igazából nincs ott már jó lépés.
több mint 11 éve
Hátha valaki tud válaszolni:Anand és Carlsen 9. partiján mi volt a ráció a 26. Qh6 b2 27. Rf4 lépésben?
És mi lett volna a jó (jobb) lépés Anand-nak a 28.-ra?
27 ... b1=Q+ 28. Nf1 Qe1 0-1
(a másodikra megvan a válasz)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
www.origo.hu/sport/20131118-visszavonult-sachin-tendulkar-a-krikett-koronazatlan-kiralya.html
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Azért így is top4-es Élő-átlaguk volt, szóval nem. 😊Öt legjobb ukránból csak a negyedik (Areshchenko) volt ott, így valamelyest érthető a gyengébb szereplés.DoMUkrán 9.hely még annál is durvább.Sobri JóskaJók vagyunk 😊az mi durva, hogy az oroszok csak harmadikok.berger90
www.sakkvilag.hu/sakkvilag-hirek/4303-3-1-es-fejezte-be-ferfi-csapatunk-az-europa-bajnoksagot.htmlBébé
több mint 11 éve
Öt legjobb ukránból csak a negyedik (Areshchenko) volt ott, így valamelyest érthető a gyengébb szereplés.Ukrán 9.hely még annál is durvább.Sobri JóskaJók vagyunk 😊az mi durva, hogy az oroszok csak harmadikok.berger90
www.sakkvilag.hu/sakkvilag-hirek/4303-3-1-es-fejezte-be-ferfi-csapatunk-az-europa-bajnoksagot.htmlBébé