Darts
19 feliratkozó
21 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#2 Michael Smith: gabokocka
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#2 Michael Smith: gabokocka, Willie Parker
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Csütörtök délután:
1. meccs : Chris Landman vs Lee Lok Yin
2. meccs : Callan Rydz vs Romeo Grbavac
3. meccs : Martin Lukeman vs Nitin Kumar
4. meccs : #27 Gabriel Clemens vs Robert Owen
Csütörtök este:
1. meccs : Nick Kenny vs Stowe Buntz
2. meccs : Mensur Suljovic vs Matt Campbell (!)
3. meccs : Scott Williams vs Niko Springer
4. meccs : #2 Michael Smith vs Kevin Doets
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 11 éve
Anand idén már játszotta ezt a változatot: www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1715949
több mint 11 éve
Itt elöbb vannak 2 másodperccel 😊De youtubeon vannak kommentek. Legalább egy kicsit eredménykövető feeling. 😀
chennai2013.fide.com/fide-world-chess-championship-2013-live/
Bár a szép HD streamet kissé fölöslegesnek érzem. 😊Sobri Jóska
több mint 11 éve
Itt elöbb vannak 2 másodperccel 😊BébéSobri JóskaLink a második játszmához (video & live commentary): www.youtube.com/watch?v=VLgTVKZxRcA
5 perc és kezdődik.DoM
chennai2013.fide.com/fide-world-chess-championship-2013-live/
Bár a szép HD streamet kissé fölöslegesnek érzem. 😊
több mint 11 éve
hát nem hiszem h elsáncoltam volna rövidre...de talán így nem lesz döntetlen 😀
több mint 11 éve
Még sohasem néztem sakkmeccset élőben. Mármint ilyen szinten. 😀csak a sötét oldal, a világos az első lépést scripteli 😊
Kíváncsi vagyok, hogy már az első lépés előtt már perceket gondolkodnak-e. 😀
Dom ne lődd le 😀Bébé
több mint 11 éve
hűűű...hát ez az ingazi up-tempo, nem a Chip Kelly féle 😀
több mint 11 éve
Még sohasem néztem sakkmeccset élőben. Mármint ilyen szinten. 😀 Kíváncsi vagyok, hogy már az első lépés előtt már perceket gondolkodnak-e. 😀
Dom ne lődd le 😀
több mint 11 éve
Bébé
Sobri JóskaLink a második játszmához (video & live commentary): www.youtube.com/watch?v=VLgTVKZxRcA
5 perc és kezdődik.
több mint 11 éve
nem követem a sakkot. nekem ez túl pörgős.Carlsent eddig nem láttam, de most Kurt Russell ugrott be az arcáról, valami vidéki csávós szerepben 😊
több mint 11 éve
Így végigpörgetve ez nem gyenge.Az origonak van sakkblogja (másról én nem tudok), de ha nem zavar az angol, akkor a chessgames.com oldalnál nehéz jobbat találni. + chessbase.com/ illetve kingscrusher youtube csatornáján már fent van a mai parti elemzése is: www.youtube.com/watch?v=ufPfgH-NUDU
Vannak fent vhol magyarul meccselemzések?Bébé
több mint 11 éve
Egy ilyen döntetlent én is szívesebben néztem volna: www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1338514DoMÍgy végigpörgetve ez nem gyenge.
Vannak fent vhol magyarul meccselemzések?
több mint 11 éve
Hát ez az első parti egy kicsit kiábrándító volt. Ezzel a sok döntetlennek az idegeimre tudnak menni, meg hogy lépésismétléssel. 😀Egy ilyen döntetlent én is szívesebben néztem volna: www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1338514
Bébé
Anand szekundánsai között egyedül Lékó volt a meglepetés. Carlsen fintora szerintem annak szólhatott, hogy Anand miért árulta el, illetve hogy tőle ilyet biztos nem fognak "kicsalni". 😉
több mint 11 éve
7:27-nél Anand felsorolja a szekundánsait. Carlsen arca 😀 www.youtube.com/watch?v=QtkRh3y0VNU
több mint 11 éve
Pár napja megint elkezdett érdekelni a sakk (korábban 8 évet versenyszerűen sakkoztam, de az utóbbi 10 évben szinte semmi, évente talán, ha 2 partit játszottam.) és pont most láttam, hogy mi zajlik jelenleg. Hát ez az első parti egy kicsit kiábrándító volt. Ezzel a sok döntetlennek az idegeimre tudnak menni, meg hogy lépésismétléssel. 😀
Szurkolok ennek a kis norvégnak, mert Anand már régóta ott van. 😀 (Igaz Lékó ott van Anand csapatában, de mind1. 😀 )
több mint 11 éve
Az elsőt sötéttel kihozta remire Anand.Én mégis a norvég végső győzelmét tippelem. 😊
több mint 11 éve
1,5-2 ponttal nyer Carlsen.Nehéz belőni, hogy milyen stílusú partik lesznek, de az első pár fordulóban kiderül, hogy ki tudja ráerőltetni saját akaratát a másikra. ha Carlsen képes lesz olyan állásokat kihozni a megnyitásból, amit órákon keresztül tud nyúzni és 60-70 lépéses partikat kreál sorozatban, akkor idővel bele fog hibázni Anand a nyomás alatt.
Ha elmenne rapid partikig, akkor ott Anand bedarálná.
Kockáztatnia kell Carlsennek, és szerintem be is fog jönni neki.Sobri Jóska
Viszont, ha Anand az első lépésektől kezdve komoly gondolkodásra tudja késztetni a norvégot megnyitásicsapdáival, akkor jó esélye van.
Nigel Shortnak Aronian 4-1-hez adta Anand esélyeit. Szerintem közelebb van az 50-50-hez az esély, mint a többség gondolná.
több mint 11 éve
Holnap délelőtt 10:30 óra kezdettél kezdetét veszi a régóta nagy érdeklődéssel várt Anand vs. Carlsen sakk világbajnoki döntő: chennai2013.fide.com/DoM1,5-2 ponttal nyer Carlsen.
Ha elmenne rapid partikig, akkor ott Anand bedarálná.
Kockáztatnia kell Carlsennek, és szerintem be is fog jönni neki.
több mint 11 éve
Holnap délelőtt 10:30 óra kezdettél kezdetét veszi a régóta nagy érdeklődéssel várt Anand vs. Carlsen sakk világbajnoki döntő: chennai2013.fide.com/
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
este kilenc után mi nagyon rugalmasak vagyunk. szervezzétek meg, nekem jó, kilenc előtt vagy gyakorlat, vagy meló. amikor mondjátok, mi ott leszünk.Már sose dartsozunk?jövő hétre lebeszélhetnénk egyetshawnka
Igorberger90shawnkaFarkySobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 11 éve
az a baj h állandó du.-ban dolgozom, így hétköznaponként este 10-ig benn vagyok, pedig nagyon mennék már :/Már sose dartsozunk?jövő hétre lebeszélhetnénk egyetshawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Már sose dartsozunk?jövő hétre lebeszélhetnénk egyet
több mint 11 éve
Már sose dartsozunk?Igor
berger90
shawnka
Farky
több mint 11 éve
Érdemes elmenni:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Lökésben nem sikerült az egyéni rekord, mert a 227 kg-ot és a 228 kg-ot is elrontotta Peti, de így is összetett 6. lett (szakításban 4.). Pedig ha sikerül valamelyik második jó fogás lökésben, összetett 4. is lehetett volna. De a mai magyar súlyemelő sportban ezt az eredményt becsüljük meg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nagy Peti is ott van +105 kg súlycsoportban (királykategória) a lengyelországi súlyemelő vb mezőnyében. ES közvetíti. Lökésben 226 kg a rekordja, eddig 220 kg-n van túl (első fogás).
Éremre azért nincs esély, de legjobb nyolcban (hatban) talán megragadhat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.