Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Beállt a fiatal Gullit.jah, majdnem olyan jó játékos, mint ő 😀
warr_b
több mint 3 éve
Marlosnak se kell nagyon aggódnia mennyit játszik a hátralévő meccseken 😀
több mint 3 éve
Finoman szólva is home field advantageígy talán továbbmennek a csoportból
ThundersNFL
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
A VAR-os kép szerint onside volt, de sztem lökött előttevédő nem volt mögötte, max egy vonal, de inkább az semEz hogy nem volt les?Nem volt, a kapus+védő mögötte volt
peach
Willie Parker
Sixo
több mint 3 éve
Beállt a fiatal Gullit.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Jön Gullit
több mint 3 éve
védő nem volt mögötte, max egy vonal, de inkább az semEz hogy nem volt les?Nem volt, a kapus+védő mögötte volt
peach
Willie Parker
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Finoman szólva is home field advantageAzt már a 2000-es EB-n is bőven megkapták
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ha azt mondom, hogy amerikai foci karrierem alatt, Brent Grimes és Asante Samuel akartam lenni?Nem lehetsz egy égimeszelő. 😊Kispöcs koromban, mikor 8 évesen elkezdtem focizni, Owen volt az isten, meg voltam győződve róla, hogy hasonlítok rá és mindig Ő akartam lenni. Aztán jött a Hunti korszakom gimiben, egyetemi kispályán meg csak a gyöngyösi Hazardnak hívtak 😂Ki a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
Hanni
ozibozi
Eltaláltad 😂😂
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
Ez hogy nem volt les?Nem volt, a kapus+védő mögötte volt
peach
több mint 3 éve
Szépítsenek az ukránok, aztán fújják le 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Finoman szólva is home field advantage
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ez hogy nem volt les?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
VAR szobában csak azt nézték, h melyik városban is vannak
több mint 3 éve
ez pedig dumfries gólja 😀 na mostmár ne legyen több
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
"Kivetnivelőt"
több mint 3 éve
asszem a 2-0s tippem nem volt elég bátor 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Itt viszont Dumfriesre be kellett volna fújni a támadó faultotmeg után takarta a kaput a kilátásban, mintha les lett volna
warr_b
több mint 3 éve
ozibozi
17 163
Nem lehetsz egy égimeszelő. 😊Kispöcs koromban, mikor 8 évesen elkezdtem focizni, Owen volt az isten, meg voltam győződve róla, hogy hasonlítok rá és mindig Ő akartam lenni. Aztán jött a Hunti korszakom gimiben, egyetemi kispályán meg csak a gyöngyösi Hazardnak hívtak 😂Ki a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
Hanni
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383