Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Fault volt
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
Jippijá jippijé
több mint 3 éve
Zubkov kiesése nagyon megütötte az ukránokat.
több mint 3 éve
Örült hogy el tudta paskolni, Wijnaldummal meg senki nem ment. Persze a fő hunyó a balhátvéd volt.Konkrétan legurította a fideszes mezűnek. Illik ilyenkor olyan helyre ütni, ahol nincs ellenfél.Ez viszont egy kicsit a kapusé volt.Dehogy
Kampman
warr_b
mustaine
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
Hollandok már kampányolnakKonkrétan legurította a fideszes mezűnek. Illik ilyenkor olyan helyre ütni, ahol nincs ellenfél.Ez viszont egy kicsit a kapusé volt.Dehogy
Kampman
warr_b
mustaine
több mint 3 éve
sztem a basszunk hozzá pénzt az nincs benneszerintem is rendben van, összeszedett, világos amit mondani akar. csak ugye ez a hipphopp berántunk 1 új arcot 😀..amúgy Petry-t gondolom azért találták meg hirtelen szakértőnek, mert egyezik a véleménye a NER-direktívával, illetve hogy kis pénhez juttassák...? persze lehet túltolok a spekulációt.sztem ő nem rossz, ráér
petey
"hiteles"
és a véleménye üdvös
w-w
Negritis
petey
csak lecsaptak valakire aki értelmes és van haszna
mikor volt utoljára hogy egy "szakértő" tanulmányra hivatkozik?
mer ő tegnap ugye azzal próbálta magyarázni hogy miért lehet logikus a folytatás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Konkrétan legurította a fideszes mezűnek. Illik ilyenkor olyan helyre ütni, ahol nincs ellenfél.Ez viszont egy kicsit a kapusé volt.Dehogy
Kampman
warr_b
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Talán lett volna ideje megszerezni a labdát, nem pont középre ütni.Ez viszont egy kicsit a kapusé volt.Dehogy
Kampman
warr_b
Nem biztos.
több mint 3 éve
szerintem is rendben van, összeszedett, világos amit mondani akar. csak ugye ez a hipphopp berántunk 1 új arcot 😀..amúgy Petry-t gondolom azért találták meg hirtelen szakértőnek, mert egyezik a véleménye a NER-direktívával, illetve hogy kis pénhez juttassák...? persze lehet túltolok a spekulációt.sztem ő nem rossz, ráér
petey
"hiteles"
és a véleménye üdvös
w-w
Negritis
több mint 3 éve
Na végre
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ez nem gol. Majd ha Depay benne van. Kell fantasyben.
több mint 3 éve
Ez viszont egy kicsit a kapusé volt.Dehogy
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ez viszont egy kicsit a kapusé volt.Ez szokott ilyenkor történni, semmi meglepő
Kampman
több mint 3 éve
ezt már Bushchan se védhette
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
GINI
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Ez viszont egy kicsit a kapusé volt.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
Jippijá, jippijé
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
..amúgy Petry-t gondolom azért találták meg hirtelen szakértőnek, mert egyezik a véleménye a NER-direktívával, illetve hogy kis pénhez juttassák...? persze lehet túltolok a spekulációt.Kimentették őt abból a libsi fertőből
petey
több mint 3 éve
..amúgy Petry-t gondolom azért találták meg hirtelen szakértőnek, mert egyezik a véleménye a NER-direktívával, illetve hogy kis pénhez juttassák...? persze lehet túltolok a spekulációt.sztem ő nem rossz, ráér
petey
"hiteles"
és a véleménye üdvös
w-w
több mint 3 éve
Kampman
28 323
..amúgy Petry-t gondolom azért találták meg hirtelen szakértőnek, mert egyezik a véleménye a NER-direktívával, illetve hogy kis pénhez juttassák...? persze lehet túltolok a spekulációt.Szerintem nem tolod túl.
petey
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
Meg van egy Persie isvagy inkább egy Kluivert.Rút van Nistel Roy vagy Roy Maka yegy Bergkamp is elég lenne.Kellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
deyell
Willie Parker
deyell
több mint 3 éve
megugrottad a lécetAddig jo, amig nem Holman.Milyen szép nő a kézis barátnője Polman.Van der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
tüsi91
Iktriad joke vol 1.0
Stez
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
Este van a Polman. Így hívják.Milyen szép nő a kézis barátnője Polman.Van der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
tüsi91