Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Csávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Akkor tehat Van Basten nincs? Heheheő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
ő lesz a vezetőedző de boer utánSeedorfKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Toto21
több mint 3 éve
BödeSeedorfKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Toto21
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tudtam mi a hívószavadNe melegezz te meleg.Aha, meg melegMerts stez Colts fan?Oszt összeköltöztél végre Stezzel azért lettél colts fan?Maradtam a Wentz vonaton
gordon
mustaine
Toto21
gordon
Stez
több mint 3 éve
ő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
több mint 3 éve
Toto21
5 955
SeedorfKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Kellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
több mint 3 éve
Ne melegezz te meleg.Aha, meg melegMerts stez Colts fan?Oszt összeköltöztél végre Stezzel azért lettél colts fan?Maradtam a Wentz vonaton
gordon
mustaine
Toto21
gordon
több mint 3 éve
Kellene ebbe az oranjébe egy Huntelaar
több mint 3 éve
jah, egy 0-1 kéne ahogy mondodÖrök rejtély, hogy 0-0 ez a meccs.Méltatlan lenne egy ilyen végeredmény.
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Örök rejtély, hogy 0-0 ez a meccs.Méltatlan lenne egy ilyen végeredmény.
NB2
több mint 3 éve
Örök rejtély, hogy 0-0 ez a meccs.Nem volt még gól, ennyi
NB2
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Örök rejtély, hogy 0-0 ez a meccs.Alap szabály vegyél egy jó kapust!
NB2
több mint 3 éve
Örök rejtély, hogy 0-0 ez a meccs.
több mint 3 éve
iktriad azt mesélte a 2 szoros kapcsolatban van egymássalAha, meg melegMerts stez Colts fan?Oszt összeköltöztél végre Stezzel azért lettél colts fan?Maradtam a Wentz vonaton
gordon
mustaine
Toto21
gordon
több mint 3 éve
Aha, meg melegMerts stez Colts fan?Oszt összeköltöztél végre Stezzel azért lettél colts fan?Maradtam a Wentz vonaton
gordon
mustaine
Toto21
több mint 3 éve
depay is amúgy mit művel ma, nem úgy volt, hogy annyira nem jó ?Ha jó lenne, már rúgott volna két gólt
Sixo
több mint 3 éve
depay is amúgy mit művel ma, nem úgy volt, hogy annyira nem jó ?
több mint 3 éve
Dum(b)fries bazmeg 3 centiről mellé... 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toto21
5 955
mi ez a kapus emberek 😀Csak mert iktriad mondta, hogy a macedón kapus a torna legnagyobb védését csinálta. Na most már biztos nem. 😀
Sixo
több mint 3 éve
Bushchan nem baszakszik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ukrán kapus épp most adja el magát valahova 😀