Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
inkább kamuztál volna valamitOszt összeköltöztél végre Stezzel azért lettél colts fan?Maradtam a Wentz vonaton
gordon
mustaine
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Merts stez Colts fan?Oszt összeköltöztél végre Stezzel azért lettél colts fan?Maradtam a Wentz vonaton
gordon
mustaine
több mint 3 éve
AR mezt kellett volna? 😊nem kevered véletlen?rajtam az vanmiért verném pofán? már megint milan mez van rajta ?jó, hogy pofán nem veredhát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Oszt összeköltöztél végre Stezzel azért lettél colts fan?Maradtam a Wentz vonaton
gordon
több mint 3 éve
Oszt összeköltöztél végre Stezzel azért lettél colts fan?Jöttem okoskodnihát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 3 éve
nem kevered véletlen?rajtam az vanmiért verném pofán? már megint milan mez van rajta ?jó, hogy pofán nem veredhát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
rajtam az vanmiért verném pofán? már megint milan mez van rajta ?jó, hogy pofán nem veredhát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
miért verném pofán? már megint milan mez van rajta ?jó, hogy pofán nem veredhát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
akkor jó helyen járszJöttem okoskodnihát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 3 éve
Jöttem okoskodnihát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 323
jó, hogy pofán nem veredhát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Ibrahimovicnak is egy ideig Zlatan volt.
NB2
több mint 3 éve
hát te meg mit keresel itt 😮Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
mustaine
több mint 3 éve
Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.Józsi Györgynek pl az volt a hátán
NB2
több mint 3 éve
Dövrej???
több mint 3 éve
Miért Memphis van a hàtàra írva? Ez olyan mintha nàlunk Józsi lenne valaki hàtàra írva.
több mint 3 éve
Hát, ha ezt nem a hollandok nyerik... (Akkor az ukránok. Vagy döntetlen.)a zárójelest részt elhagyhattad volna, és akkor kövi kommentben iktriad megírja neked
nagylaza
több mint 3 éve
Hát, ha ezt nem a hollandok nyerik... (Akkor az ukránok. Vagy döntetlen.)
több mint 3 éve
Jó az ukrán kapus.A pisztácia viszont nem elég sós. Persze lehet csak a jalapenós chips miatt nem érzem 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Tetszik ez a meccs!
több mint 3 éve
Hat jol vedekezett, nem kaptak golt xdNa, Zubkov ir. Ez meg a Fradi szempontjabol lesz erdekes, hamarosan selejtezo van.Abban bíztak, hogy fut egy jó EB-t és el tudják adni.
Stez
Kenny
több mint 3 éve
Zubkov mibe sérült bele?Az iramba.
ThundersNFL
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Zubkov mibe sérült bele?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018