Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
deyell
11 702
vagy inkább egy Kluivert.Rút van Nistel Roy vagy Roy Maka yegy Bergkamp is elég lenne.Kellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
deyell
Willie Parker
choose life
több mint 3 éve
..amúgy Petry-t gondolom azért találták meg hirtelen szakértőnek, mert egyezik a véleménye a NER-direktívával, illetve hogy kis pénhez juttassák...? persze lehet túltolok a spekulációt.
több mint 3 éve
Addig jo, amig nem Holman.Milyen szép nő a kézis barátnője Polman.Van der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
tüsi91
Iktriad joke vol 1.0
több mint 3 éve
Willie Parker
15 383
Rút van Nistel Roy vagy Roy Maka yegy Bergkamp is elég lenne.Kellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 702
egy Bergkamp is elég lenne.Kellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
choose life
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Milyen szép nő a kézis barátnője Polman.Van der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
több mint 3 éve
Juditka, ne homerkedj már 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Akkor ez egyértelműen egy lefelé menő pálya, de fel a fejjel 😀Kispöcs koromban, mikor 8 évesen elkezdtem focizni, Owen volt az isten, meg voltam győződve róla, hogy hasonlítok rá és mindig Ő akartam lenni. Aztán jött a Hunti korszakom gimiben, egyetemi kispályán meg csak a gyöngyösi Hazardnak hívtak 😂Ki a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
Hanni
több mint 3 éve
Dikk profi. Egy italt ez érdemel 😀Tipp: owen és hazardKi a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
peach
több mint 3 éve
Kispöcs koromban, mikor 8 évesen elkezdtem focizni, Owen volt az isten, meg voltam győződve róla, hogy hasonlítok rá és mindig Ő akartam lenni. Aztán jött a Hunti korszakom gimiben, egyetemi kispályán meg csak a gyöngyösi Hazardnak hívtak 😂Ki a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
több mint 3 éve
drenthe és portilloKi a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
több mint 3 éve
én affelay-t is sajnálomVan der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tipp: owen és hazardKi a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Remelem nem Royston DrentheKi a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Ki a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Van der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
több mint 3 éve
Dumfries úgy látszik, hozta magával a PSV-mojót. idén önmagukhoz képest kurva szarok voltak.Csak azért csinálja mert nálam van fantasyban
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
több mint 3 éve
Dumfries úgy látszik, hozta magával a PSV-mojót. idén önmagukhoz képest kurva szarok voltak.
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Ha igy marad a meccs elen zarom a napot. Adnam ^^
több mint 3 éve
sztem realMilanba?Csávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
ervinator
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ervinator
1 701
Milanba?Csávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
több mint 3 éve
Elnézve a játékosok fizikumát csak nekem tűnik úgy, hogy a magyar játékosok elől eldugták a konditerem kulcsát?