Soccer VB 2022
Mondjuk most igazán kiállhatott volna az elveiért, mert ha ez tényleg megtörténik, annak brutál viszhangja lett volnaNem teszik, mert csak a sportdiplomaciailag 0 orszagokkal kemenykednek. Magyarorszag, balkan stb.
r.baggio
Amint kovetkezmenyei vannak (es nem egy NIke kampany beesese), mar visszalepnek.
Nem is tudom ki a szanalmasabb, a legnagyobb terrorszponzor katar vagy a Kane fele mumajerek.
adják rá vmi suta hülyére a karszalagot akiért nem kár és hozzák le egybőlEz konkretan miafaszom?hihetetlen. Megy a love is love, say no to minden reklám és baszki betiltják a karszalagot. Ezt a vb-t konkrétan bojkottálni kéne.
A nemet magyar eb meccsen buziauto hozta be a labdat. Itt meg a cskszalag is tilos?
Mekkora kepmutato korrupt brigad...
Mondjuk mintha ezt nem tudtam volna...
gabokocka
Amadeus von Dollárbaloldal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez konkretan miafaszom?hihetetlen. Megy a love is love, say no to minden reklám és baszki betiltják a karszalagot. Ezt a vb-t konkrétan bojkottálni kéne.
A nemet magyar eb meccsen buziauto hozta be a labdat. Itt meg a cskszalag is tilos?
gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Minden out of context focis twitterfiók tele van egy videóval, amin egy angol csaj random lépcsőzés közben villant egyet. Mondom miaf... 😀😀😀😀ráadásul nem is Katarban történt
zacknorb
choose life
444.hu/foci/2022/11/21/kane-egybol-sarga-lappal-inditana-ezert-nem-lesz-szivarvanyszinu-a-karszalagjaNem is értem, hoztak gyorsan egy új szabályt? Rohadt geci FIFA
az ilyenek miatt nem nézem
The manager Rob Page stated that his captain will wear an LGBTQ+ armband regardless of whether FIFA give permission or not.
Wales backed out of it today after having been threatened with a yellow card.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
lehet csak mert No Tora Cion-nak olvasták444.hu/foci/2022/11/21/kane-egybol-sarga-lappal-inditana-ezert-nem-lesz-szivarvanyszinu-a-karszalagjaaz a csoda, hogy a no to racism mehet a vilag egyik legrasszistabb orszagaban.
csebi
444.hu/foci/2022/11/21/kane-egybol-sarga-lappal-inditana-ezert-nem-lesz-szivarvanyszinu-a-karszalagjaNekem nem tetszik a szivárványos mindenféle, de ez konkrétan zsarolás, úgyhogy rohadjon meg Katar is meg a korrrupt mocskos fifa is egy nagy kupac teveszarban, miközben egy csapat 120 kilós néger buzi recskázza tele a hülye fejüket.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
444.hu/foci/2022/11/21/kane-egybol-sarga-lappal-inditana-ezert-nem-lesz-szivarvanyszinu-a-karszalagjaaz a csoda, hogy a no to racism mehet a vilag egyik legrasszistabb orszagaban.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
444.hu/2022/11/20/bognar-gyorgy-most-is-orjongeni-fog-ha-egy-jatoks-szivrohamot-kapna-egy-vebemeccsenUgyan már, összenő, ami összetartozik. Ebben a szellemi, morális nihilben remélem 1-2 játékos bőrszínére is tesz majd megjegyzést. 😀
"Igen, elvállaltam, a csoportmérkőzések során tíz alkalommal leszek benn a stúdióban. Ha csak korábban nem kap valaki szívrohamot, mert akkor ismét kéngyelen leszek elmondani, hogy kinek mi a teendője" - közölte. "Nem egy ember drámáját kell közvetíteni, mert az nem tartozik a külvilágra, hanem a mérkőzést" - fejtegette tovább.
sztem az m1 direkt csinalja ezt.
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
444.hu/2022/11/20/bognar-gyorgy-most-is-orjongeni-fog-ha-egy-jatoks-szivrohamot-kapna-egy-vebemeccsenEz egy pszichopata fitymaerózió, tökéletes lenyomata a közegnek ami még a felszínen tartja.
"Igen, elvállaltam, a csoportmérkőzések során tíz alkalommal leszek benn a stúdióban. Ha csak korábban nem kap valaki szívrohamot, mert akkor ismét kéngyelen leszek elmondani, hogy kinek mi a teendője" - közölte. "Nem egy ember drámáját kell közvetíteni, mert az nem tartozik a külvilágra, hanem a mérkőzést" - fejtegette tovább.
csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
criminal lawyer or criminal lawyer?
sz: közben megtaláltam, hogy 100-100 pont, akkor valamiért nem látom csak
Szerkesztette: dancogo
Gondolom az, hogy 200 font az ára éjszakánként a sátornak a sátortábornak, ahol ezt adják kajának és van bent egy ventillátor az 50 fokra. Oké hogy ők beduinok és szeretik a sátrakat, de ne az legyen már a sztenderd...Ilyent felénk 2000ért összedobnakAmúgy most nem akarok kukacoskodni, de mi ezzel a baj? Szerintem az ottlévők 90%-a ennyit sem eszik reggelire.
This is one of the breakfast’s fans receive in the World Cup fan villages.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 21, 2022
It’s part of the £200 a night package. 👀 #FIFAWorldCup pic.twitter.com/gcaWz61V6h
Sixo
Hanni
Mondjuk az is hülye aki elutazott oda a sivatagba, mire számítottak...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
A hate vonaton nincsen fék.Ilyent felénk 2000ért összedobnakAmúgy most nem akarok kukacoskodni, de mi ezzel a baj? Szerintem az ottlévők 90%-a ennyit sem eszik reggelire.
It’s part of the £200 a night package. 👀 #FIFAWorldCup pic.twitter.com/gcaWz61V6h
Sixo
Hanni
Most a Qatar, FIFA, téli VB, konténerváros, teveánusz luxus az mind a foci ellensége és a hagyományok szembe köpése trendet kell nyomatni mindenhol. Fanyalogva, de nézi mindenki, fanyalogva, de csak leszarja mindenki, hogy hány ezer nuovo Kőműves Kelemenné van a stadionokban.
Ilyent felénk 2000ért összedobnakAmúgy most nem akarok kukacoskodni, de mi ezzel a baj? Szerintem az ottlévők 90%-a ennyit sem eszik reggelire.
Sixo
Ilyent felénk 2000ért összedobnakmondom én hogy Fyrefest 2.0 😀
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
na akkor arrol semmi beszelgetes nincs, hogy Kane lapot kaphat ma, ha viseli a 'one love' karszalagot?ahogy olvastam, akartam rakni unibeten, hogy kap sárgát, minimum 4-es szorzó lett volna. Viszont addigra levették. Ravasz!
csebi
update: nem is fogják hordani, befostak a sárgáktól.
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
aztan kivegzik, a sejk meg mentesseget kap.na akkor arrol semmi beszelgetes nincs, hogy Kane lapot kaphat ma, ha viseli a 'one love' karszalagot?Mi lesz, ha le is térdel, elviszi az erkölcsrendészet? 😀
csebi
warr_b