Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

19 feliratkozó

13 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 937 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 13., szombat
3:00 USA - Paraguay (Los Angeles)
21:00 Katar - Svájc (Santa Clara)

Június 14., vasárnap
0:00 Brazília - Marokkó (New York)
3:00 Haiti - Skócia (Boston)
6:00 Ausztrália - Törökország (Vancouver)
19:00 Németország - Curaçao (Houston)
22:00 Hollandia - Japán (Dallas)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 perce
peach Atlanta Falcons 15 930 — a new hope (again)
Vezetem a fantasyt és a tippjátékot is.
Stop the count!
braxa88
ja, mert a reina rúgott egy negyediket a 600. percben a végén... 🙊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
17 perce
Stez SMU Mustangs 48 792 — Whoops, looks like something went wrong.
hát ezt az usa-par 4-1-et nem láttam jönni 😕
NB2
Pedig mar akkor egyertelmu volt a PAR jinx, amikor itt valaki beirta, hogy egy ismerose szerint rohadt jo volt Paraguay a selejtezojeben, es figyelni kell rajuk a vilagbajnoksagon is. 😀
Stez
akkor azt mondod, hogy nem Curacao lesz a vb győztes? 😊

(amúgy mindig van egy olyan csapat aki nem hozza magát és lesznek meglepi csapatok)
NB2
Igazabol fogalmam sincs, kik lehetnek meglepi csapatok. Del-amerikiaktol barkit mondanek, mert ok otthon vannak es elonyuk van az europaiakkal szemben idojarasban, etc, de annyira extremek a korulmenyek, meg van egy halom csapat, aminek a valos erejerol kb. semmit sem lehet tudni, hogy nem is merek semmit sem mondani. De azt varom, hogy lesz nehany meglepo, jobb europai valogatott, ami siman kihullik hamar, akik nem birjak ezt az idojarast. Bold tippem Anglia amugy, a nyolc kornyeken, ami annyira nem is bold, mert hat tudjuk, mekkora chokerek. 😀

25 perce
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 560
Vezetem a fantasyt és a tippjátékot is.
Stop the count!
36 perce
Matthew99 New Orleans Saints 10 464 — Invisible man
Fuhh, hát ez rettenet lebőgés volt a gvájoktól 😕

M4 is szarjon sünt monnyuk, mediaklikken csak a teljes meccs meg a hosszú, fél órás összefoglaló van fent, ha rövidebbet akarok akkor az m4sport oldal, ott meg mire leteker az ember az összefoglalókig, addig ott van két videó is, hogy interjú valamelyik amerikaival, meg hogy Reina a hosszabbításban állította be a végeredményt, szóval már élből tudja az ember ki nyert...
warr_b
M4sport youtube-on is fent van mind a három verzió.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
55 perce
warr_b Washington Commanders 30 141 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Fuhh, hát ez rettenet lebőgés volt a gvájoktól 😕

M4 is szarjon sünt monnyuk, mediaklikken csak a teljes meccs meg a hosszú, fél órás összefoglaló van fent, ha rövidebbet akarok akkor az m4sport oldal, ott meg mire leteker az ember az összefoglalókig, addig ott van két videó is, hogy interjú valamelyik amerikaival, meg hogy Reina a hosszabbításban állította be a végeredményt, szóval már élből tudja az ember ki nyert...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
NB2 New England Patriots 28 803 — nabege2@yahoo.com
NB2
Pedig mar akkor egyertelmu volt a PAR jinx, amikor itt valaki beirta, hogy egy ismerose szerint rohadt jo volt Paraguay a selejtezojeben, es figyelni kell rajuk a vilagbajnoksagon is. 😀
Stez
akkor azt mondod, hogy nem Curacao lesz a vb győztes? 😊

(amúgy mindig van egy olyan csapat aki nem hozza magát és lesznek meglepi csapatok)
1 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 240
NB2
Stez
Nem én voltam
1 órája
NB2

1 órája
NB2 New England Patriots 28 803 — nabege2@yahoo.com
4 órája
szal a vb után pochettinot kirúgják?
Negritis, a vajda
Lejar a szerzodese, es nem akar maradni allitolag.

Amugy ez volt mar? Elloptak az angol csapat cuccait (felszerelesek + cipok stb) 😀

www.bbc.com/sport/football/articles/cwyldy8w0jpo

6 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 316
Rubio van ott Infantino mellett, Donald akkor jó eséllyel nincs.
6 órája
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
Az honnan jött ez a paraGoal
Raider89
A semmiből.
iktriad
Hát aki erre fogadott az most milliomos, nem néztem meccs közben de amúgy is jó pénzt adott a paraGolra.. főleg ezzel a félidős játékkal ..

Just Win Baby!
6 órája
Viszont nekem lassan le kéne feküdjek mert délben kelek leltárra de faszomat erdekli, egy sor meg belefer 😀😀🫣

Just Win Baby!
6 órája
Na egyik mixem jött a 4 golra meg 1 kell és jön az 5 is (2000 euró ) 😀😀😀

Just Win Baby!
6 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 735 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Raider89
A semmiből.
6 órája

Just Win Baby!
6 órája
Bolond baloGun, hát benne van a neveben is hogy egy fegyver.. amúgy par napja eafc26ban indítottam egy wc careert USA + angliaval, USA első meccsen balogun mesternegyes 😀
Raider89
Ilyen igénytelen vb kiegészítőt se láttam még, sem a stadionokat, sem a meccsek sorrendjét nem sikerült eltalálniuk.
Kampman
Jah erre nagyon nem tudok reflektalni mert csak egy meccset a toltam, de az nem adta vissza nekem pld a 2012es vbt, vagy. 2002est..

Just Win Baby!
7 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 735 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trump kint van amúgy a meccsen? Mert akkor most kell megrakni hogy fordít paraguay
Raider89
Nincs. Aludjon is inkább otthon.
7 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 316
Bolond baloGun, hát benne van a neveben is hogy egy fegyver.. amúgy par napja eafc26ban indítottam egy wc careert USA + angliaval, USA első meccsen balogun mesternegyes 😀
Raider89
Ilyen igénytelen vb kiegészítőt se láttam még, sem a stadionokat, sem a meccsek sorrendjét nem sikerült eltalálniuk.
7 órája
Érik egy újabb 6-0-ás verés. 😀
7 órája

Just Win Baby!
7 órája
Trump kint van amúgy a meccsen? Mert akkor most kell megrakni hogy fordít paraguay

Just Win Baby!
7 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 685 — The Mathematician
szal a vb után pochettinot kirúgják?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 órája
Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...
Raider89
Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
iktriad
Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀
Raider89
Meg Kane még Harry is. 😀
iktriad
Ja hát kb az egész akkori spurst, eriksent is... Csak próbáltam geologiailag olyat mondani aki közelebb van usahoz mint europahoz (Harry= bolond winks?) 😀

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
7 órája
Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...
Raider89
Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
iktriad
Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀
Raider89
Meg Kane még Harry is. 😀