Soccer VB 2026
19 feliratkozó
13 napja
Menetrend:Június 13., szombat
3:00 USA - Paraguay (Los Angeles)
21:00 Katar - Svájc (Santa Clara)
Június 14., vasárnap
0:00 Brazília - Marokkó (New York)
3:00 Haiti - Skócia (Boston)
6:00 Ausztrália - Törökország (Vancouver)
19:00 Németország - Curaçao (Houston)
22:00 Hollandia - Japán (Dallas)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 perce
Vezetem a fantasyt és a tippjátékot is.ja, mert a reina rúgott egy negyediket a 600. percben a végén... 🙊
Stop the count!
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
17 perce
Igazabol fogalmam sincs, kik lehetnek meglepi csapatok. Del-amerikiaktol barkit mondanek, mert ok otthon vannak es elonyuk van az europaiakkal szemben idojarasban, etc, de annyira extremek a korulmenyek, meg van egy halom csapat, aminek a valos erejerol kb. semmit sem lehet tudni, hogy nem is merek semmit sem mondani. De azt varom, hogy lesz nehany meglepo, jobb europai valogatott, ami siman kihullik hamar, akik nem birjak ezt az idojarast. Bold tippem Anglia amugy, a nyolc kornyeken, ami annyira nem is bold, mert hat tudjuk, mekkora chokerek. 😀akkor azt mondod, hogy nem Curacao lesz a vb győztes? 😊hát ezt az usa-par 4-1-et nem láttam jönni 😕Pedig mar akkor egyertelmu volt a PAR jinx, amikor itt valaki beirta, hogy egy ismerose szerint rohadt jo volt Paraguay a selejtezojeben, es figyelni kell rajuk a vilagbajnoksagon is. 😀
NB2
Stez
(amúgy mindig van egy olyan csapat aki nem hozza magát és lesznek meglepi csapatok)
NB2
36 perce
Fuhh, hát ez rettenet lebőgés volt a gvájoktól 😕M4sport youtube-on is fent van mind a három verzió.
M4 is szarjon sünt monnyuk, mediaklikken csak a teljes meccs meg a hosszú, fél órás összefoglaló van fent, ha rövidebbet akarok akkor az m4sport oldal, ott meg mire leteker az ember az összefoglalókig, addig ott van két videó is, hogy interjú valamelyik amerikaival, meg hogy Reina a hosszabbításban állította be a végeredményt, szóval már élből tudja az ember ki nyert...
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
55 perce
Fuhh, hát ez rettenet lebőgés volt a gvájoktól 😕M4 is szarjon sünt monnyuk, mediaklikken csak a teljes meccs meg a hosszú, fél órás összefoglaló van fent, ha rövidebbet akarok akkor az m4sport oldal, ott meg mire leteker az ember az összefoglalókig, addig ott van két videó is, hogy interjú valamelyik amerikaival, meg hogy Reina a hosszabbításban állította be a végeredményt, szóval már élből tudja az ember ki nyert...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
akkor azt mondod, hogy nem Curacao lesz a vb győztes? 😊hát ezt az usa-par 4-1-et nem láttam jönni 😕Pedig mar akkor egyertelmu volt a PAR jinx, amikor itt valaki beirta, hogy egy ismerose szerint rohadt jo volt Paraguay a selejtezojeben, es figyelni kell rajuk a vilagbajnoksagon is. 😀
NB2
Stez
(amúgy mindig van egy olyan csapat aki nem hozza magát és lesznek meglepi csapatok)
1 órája
Nem én voltamhát ezt az usa-par 4-1-et nem láttam jönni 😕Pedig mar akkor egyertelmu volt a PAR jinx, amikor itt valaki beirta, hogy egy ismerose szerint rohadt jo volt Paraguay a selejtezojeben, es figyelni kell rajuk a vilagbajnoksagon is. 😀
NB2
Stez
1 órája
hát ezt az usa-par 4-1-et nem láttam jönni 😕Pedig mar akkor egyertelmu volt a PAR jinx, amikor itt valaki beirta, hogy egy ismerose szerint rohadt jo volt Paraguay a selejtezojeben, es figyelni kell rajuk a vilagbajnoksagon is. 😀
NB2
1 órája
hát ezt az usa-par 4-1-et nem láttam jönni 😕
4 órája
szal a vb után pochettinot kirúgják?Lejar a szerzodese, es nem akar maradni allitolag.
Negritis, a vajda
Amugy ez volt mar? Elloptak az angol csapat cuccait (felszerelesek + cipok stb) 😀
www.bbc.com/sport/football/articles/cwyldy8w0jpo
6 órája
Rubio van ott Infantino mellett, Donald akkor jó eséllyel nincs.
6 órája
Hát aki erre fogadott az most milliomos, nem néztem meccs közben de amúgy is jó pénzt adott a paraGolra.. főleg ezzel a félidős játékkal ..Az honnan jött ez a paraGoalA semmiből.
Raider89
iktriad

Just Win Baby!
6 órája
Viszont nekem lassan le kéne feküdjek mert délben kelek leltárra de faszomat erdekli, egy sor meg belefer 😀😀🫣

Just Win Baby!
6 órája
Na egyik mixem jött a 4 golra meg 1 kell és jön az 5 is (2000 euró ) 😀😀😀

Just Win Baby!
6 órája
Az honnan jött ez a paraGoalA semmiből.
Raider89
6 órája
Jah erre nagyon nem tudok reflektalni mert csak egy meccset a toltam, de az nem adta vissza nekem pld a 2012es vbt, vagy. 2002est..Bolond baloGun, hát benne van a neveben is hogy egy fegyver.. amúgy par napja eafc26ban indítottam egy wc careert USA + angliaval, USA első meccsen balogun mesternegyes 😀Ilyen igénytelen vb kiegészítőt se láttam még, sem a stadionokat, sem a meccsek sorrendjét nem sikerült eltalálniuk.
Raider89
Kampman

Just Win Baby!
7 órája
Trump kint van amúgy a meccsen? Mert akkor most kell megrakni hogy fordít paraguayNincs. Aludjon is inkább otthon.
Raider89
7 órája
Bolond baloGun, hát benne van a neveben is hogy egy fegyver.. amúgy par napja eafc26ban indítottam egy wc careert USA + angliaval, USA első meccsen balogun mesternegyes 😀Ilyen igénytelen vb kiegészítőt se láttam még, sem a stadionokat, sem a meccsek sorrendjét nem sikerült eltalálniuk.
Raider89
7 órája
Érik egy újabb 6-0-ás verés. 😀
7 órája
Bolond baloGun, hát benne van a neveben is hogy egy fegyver.. amúgy par napja eafc26ban indítottam egy wc careert USA + angliaval, USA első meccsen balogun mesternegyes 😀

Just Win Baby!
7 órája
Trump kint van amúgy a meccsen? Mert akkor most kell megrakni hogy fordít paraguay

Just Win Baby!
7 órája
szal a vb után pochettinot kirúgják?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
Ja hát kb az egész akkori spurst, eriksent is... Csak próbáltam geologiailag olyat mondani aki közelebb van usahoz mint europahoz (Harry= bolond winks?) 😀Meg Kane még Harry is. 😀Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
Raider89
iktriad
Raider89
iktriad
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
7 órája
Meg Kane még Harry is. 😀Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
Raider89
iktriad
Raider89