Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 3., péntek
20:00 Ausztrália - Egyiptom (tizenhatoddöntő, Dallas)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Heisman nádor
17 napja
"meleg pillanatok most az uruguayi kapu előtt" Szaúd-Arábia says no to the LMTBQ propaganda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
17 napja
Végre valami akció!
17 napja
rettenetes ez a magyar kommentátor, küldtök külföldi linket pls? remélhetőleg szuahélitFigyi, ha a meccs nem altat el, akkor majd ő. 😀
Löfli
17 napja
rettenetes ez a magyar kommentátor, küldtök külföldi linket pls? remélhetőleg szuahélit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
17 napja
Nuneznek drukkolok. Kicsit unfair volt, ahogy elkuldtek a fenebe a Liverpooltol, remelem o lesz a golkiraly. 😀Neki én is.
Stez
17 napja
Na Kampman vajon mennyire remeg most?Mitől félne? Hogy Suarez megharapja a fülét, ha nyernek a szaudiak?
Heisman nádor
17 napja
Nuneznek drukkolok. Kicsit unfair volt, ahogy elkuldtek a fenebe a Liverpooltol, remelem o lesz a golkiraly. 😀
17 napja
Nunez fél éve nem játszott már kb, de azért kezdő.Nem csak Rossinak vannak szent tehenei.
slowmotion
17 napja
Nunez fél éve nem játszott már kb, de azért kezdő.
17 napja
Na Kampman vajon mennyire remeg most?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
17 napja
Ő a barna Radagast.Az a bolcsesseg es a varazsero. O mar nem szurke gandalf, hanem feher gandalf.Muslera ved, instant uru wHát de mennyire látszik már rajta a kor
Stez
slowmotion
Stez
17 napja
Muslera ved, instant uru wAkkor is a vámpír miatt játszhattak a döntőért majd pedig a bronzért
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
17 napja
Nincs Infantino, nincs M4 felvezető....az az érzésem, hogy nem vesznek minket komolyan.És még a bírók is Telekomos színben vannak. 😀
Kampman
17 napja
Az a bolcsesseg es a varazsero. O mar nem szurke gandalf, hanem feher gandalf.Muslera ved, instant uru wHát de mennyire látszik már rajta a kor
Stez
slowmotion
17 napja
Muslera ved, instant uru wHát de mennyire látszik már rajta a kor
Stez
17 napja
valamiért nem érzem Uruguayt most olyan jónak. azért remélem nyernek, már csak Bielsa miatt is.
built for this shit
17 napja
Nincs Infantino, nincs M4 felvezető....az az érzésem, hogy nem vesznek minket komolyan.
17 napja
🇯🇵 Japan FIFA Men's World Ranking2013 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 48th
2014 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 54th
2015 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 53rd
2016 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 51st
2017 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 55th
2018 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 50th
2019 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 28th
2020 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 27th
2021 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 26th
2022 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 20th
2023 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 17th
2024 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 15th
2025 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 15th
2026 ➜ 🇯🇵 FIFA Ranking: 15th
17 napja
Akkor még a hatból négy csoportharmadik továbbment, négy ponttal jó esély lett volna erre, hattal meg tutira megvan.Igazából mintha 1 v 2 gól kellett volna a gólarányhoz, nem pontElőtt. Még lehetett matekozni, hogy ha a franciák ellen nyerünk, akkor... aztán szembejött a valóság.az megvan, hogy 2-0-ra vertük Kanadát, de fejből nincs meg, hogy a francia 0-3 előtt vagy után voltSokról nem maradtál le. Meg a győztes meccs is full unalmas volt.Én nem láttam😊'86-ban. De akkor pont ezt csinálták.Mikor láttuk a magyarokat vbn?de amúgy már hányadszor látunk olyat, hogy egy csapat a selejtezőben simán kijutott EB-re/VB-re, aztán magán az eseményen meg nézhetetlen fost tolnak???Magyarok smafu?
lengyelek voltak ebben a legnagyobb spílerek 😊
NB2
ozibozi
Negritis, a vajda
slowmotion
Szal nem számít
Konkrétan a döntő alatt még nem születtem meg 😊
Negritis, a vajda
slowmotion
NB2
slowmotion
ozibozi
17 napja
Igazából mintha 1 v 2 gól kellett volna a gólarányhoz, nem pont, de a Net is vlsz megmondja ha megnézed amit én kb séróból.Előtt. Még lehetett matekozni, hogy ha a franciák ellen nyerünk, akkor... aztán szembejött a valóság.az megvan, hogy 2-0-ra vertük Kanadát, de fejből nincs meg, hogy a francia 0-3 előtt vagy után voltSokról nem maradtál le. Meg a győztes meccs is full unalmas volt.Én nem láttam😊'86-ban. De akkor pont ezt csinálták.Mikor láttuk a magyarokat vbn?de amúgy már hányadszor látunk olyat, hogy egy csapat a selejtezőben simán kijutott EB-re/VB-re, aztán magán az eseményen meg nézhetetlen fost tolnak???Magyarok smafu?
NB2
ozibozi
Negritis, a vajda
slowmotion
Szal nem számít
Negritis, a vajda
slowmotion
NB2
slowmotion
Szerkesztette: ozibozi
17 napja
Az biza😁😁😁😂😂😂A legkirályabb az, aki egy egyszemélyes betéti társaságnál másodikA céges tippcsoportban lecsúsztam a 21. helyre.Én 6-ból 6 vagyok
Úgy, hogy 20-an vagyunk.
Willie Parker
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Willie Parker
Draft

17 napja
csak úgy jönnek sorban a telitalálatok, el kéne kezdenem fogadniBudin ülve könnyű.... A klotyómanó nagy tippelő
Löfli
Draft

17 napja
Előtt. Még lehetett matekozni, hogy ha a franciák ellen nyerünk, akkor... aztán szembejött a valóság.az megvan, hogy 2-0-ra vertük Kanadát, de fejből nincs meg, hogy a francia 0-3 előtt vagy után voltSokról nem maradtál le. Meg a győztes meccs is full unalmas volt.Én nem láttam😊'86-ban. De akkor pont ezt csinálták.Mikor láttuk a magyarokat vbn?de amúgy már hányadszor látunk olyat, hogy egy csapat a selejtezőben simán kijutott EB-re/VB-re, aztán magán az eseményen meg nézhetetlen fost tolnak???Magyarok smafu?
NB2
ozibozi
Negritis, a vajda
slowmotion
Szal nem számít
Negritis, a vajda
slowmotion
NB2
17 napja
csak úgy jönnek sorban a telitalálatok, el kéne kezdenem fogadni