Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Tipikus,aki nem velünk az ellenünk...Mintha a Fideszt hallanám,ha valaki kritikus a rendszerrel az ellensége annak.Mivel itt focival foglalkozunk,nem akarom összemosni a kettőt,csupán azért látni hogy a vezér kedvenc sportjáról beszélünk,és áthallanak részletek a politikából.Amúgy szerintem az hogy most van egy pár jó éve a magyar focinak,igazából becsülendő dolog,és a fantasztikus kategóriába tartozik.Elsősorban ezt annak a 4-5 játékosnak lehet köszönni,akik valamirevaló európai bajnokságokban játszanak.Mert a hazai csapatokban előforduló egy-egy kiemelkedő játékos sajnos még nem elég ahhoz,hogy folyamatosan tartani tudjuk a színvonalat.A magyar NB1 nagyrészt másod- harmadhegedűs külföldi játékosokból áll,a fiatalok sajnos európai szinten sem kiemelkedők,de ha mégis van köztük tehetség,az a magyar élvonalba jutáskor beleszürkül annak közegébe.
Szóval egy szó mint száz,azt gondolom hogy bár szép teljesítmény az is hogy egy darabig az A-osztályban fociztak,de nagyobb ennek a füstje mint a lángja ha az európai elit színvonalhoz hasonlítunk.
Csodálom hogy mondjuk Szoboszlainak ez nem tűnik fel,pont neki aki nem igazán a magyar akadémiai rendszerból lett európai szintű játékos....
9 hónapja
“SZOBOSZLAI DOMINIK: AKIK AKKOR NEM SZURKOLNAK NEKÜNK, AMIKOR VESZTÉSRE ÁLLUNK, AKKOR SE SZURKOLJANAK, AMIKOR NYERÜNK“jol van o is reszt a Kubatov kommunikacios treningjen.
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
“SZOBOSZLAI DOMINIK: AKIK AKKOR NEM SZURKOLNAK NEKÜNK, AMIKOR VESZTÉSRE ÁLLUNK, AKKOR SE SZURKOLJANAK, AMIKOR NYERÜNK“Nyerunk? Mit? Neha osszejon egy szerencses eredmeny de amugy vak vezet vilagtalant.
JC6 (Mr. Miele)
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
A csávót a propaganda beválasztja "minden idők focicsapatába" ezért úgy érzi, most már megmondhatja, ki szurkoljon kinek...A fiam imádja a gurulóst, nézi, követi, olyan mint egy lexikon. Párszor kérdeztem, de a magyar foci nem érdekli. Na az ilyen okos kijelentések biztos segítenek....
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
9 hónapja
A második gól:Szoboszlai csúnyán eladja a törökök tizenhatosa előtt....
Török támadó átrobog a komplett pályán majd egy félig meddig rossz passz majd vissza passz és Güler begurítja....ami bosszantó ,hogy a vissza passznál 7! magyar lesi 4 török ellenben,hogy mi van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
és akkor mi ezekkel a spanyolokkal és hollandokkal akartunk egy csoportban lenni 😊))közünk nincs ezeknek a focijához
9 hónapja
Ferran nem adja le Yamalnak, erre másik oldalt tizi 😁😁
9 hónapja
Szerintem meg nem. Ok belottek a helyzeteiket, mi faszsagokat csinaltunk es kihagytunk mindent. Ez nem szerencse kerdese. Az szerencse, hogy Szobo kapufaja par centivel ment fole, de ha egy helyzetet nem rugsz be, ala Gazdag, ala Varga fejese az elso meccsen es tarsai, az nem szerencse. Nem kaptunk megpattano lovesbol golt es tarsai, hanem hulyere szopattak olykor.Most ertem haza a meccsrol. Az hogy ez a parharc 6:1 lett az nem mond semmit. De persze a futball isten.. sokszor lett a vege jobb mint a realiitas. Most mashogy alakult. Kaptunk mar ki kevesbe es volt nagyobb hianyerzetem, ezt most nem ilyen.Azt mondom,hogy a Fortuna amit eddig adott azt most a 2 meccsen masszívan visszavette....
JéBé
ThundersNFL a Paraszt
Ez nalam nem fortuna, ez nalam egyszeruen egy szemmel lathato kulonbseg jatekos es jatekos kozott. Akadtak korabban, amikre azt mondom, igen, jogos, nem volt szerencsenk, de ez a parharc nem az volt. Ha taktikai hibakat vetesz es az ezaltal indokolatlanul kezdo jatekosod gyoker es tizit csinal butasagbol, nem szerencse kerdese. Ez a te hibad eredmenye. Ha eladod a labdat es lekontraznak, nem szerencse, hanem a te hibad eredmenye.
Ez a fortuna dolog Rossi allando maniaja, ha valami nem jon ossze, de nem mindegy, mi es hogyan, miert nem jon ossze.
9 hónapja
Lamine Yamal! 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
a fél német csapatot kisárgáztam volna időhúzásértegyszerűen iszonyat dühítő, hogy nem tudnak ezzel mit kezdeni már évtizedek óta
9 hónapja
Most ertem haza a meccsrol. Az hogy ez a parharc 6:1 lett az nem mond semmit. De persze a futball isten.. sokszor lett a vege jobb mint a realiitas. Most mashogy alakult. Kaptunk mar ki kevesbe es volt nagyobb hianyerzetem, ezt most nem ilyen.Azt mondom,hogy a Fortuna amit eddig adott azt most a 2 meccsen masszívan visszavette....
JéBé
Draft

9 hónapja
de rohadt jó meccs az összes és 3 OT-ra áll!
9 hónapja
ahelyett, hogy ezt nyomná xd“SZOBOSZLAI DOMINIK: AKIK AKKOR NEM SZURKOLNAK NEKÜNK, AMIKOR VESZTÉSRE ÁLLUNK, AKKOR SE SZURKOLJANAK, AMIKOR NYERÜNK“Elképesztő, nagyon komoly baj van a fejekben.
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
youtube.com/shorts/YMKPDuUqEmI?si=5fKjeLczDO8rMfqC
9 hónapja
Dánok vagy Portugálok vagy mind1
Draft

9 hónapja
“SZOBOSZLAI DOMINIK: AKIK AKKOR NEM SZURKOLNAK NEKÜNK, AMIKOR VESZTÉSRE ÁLLUNK, AKKOR SE SZURKOLJANAK, AMIKOR NYERÜNK“Kicsi lelke megsértődött....like Rossi.....
JC6 (Mr. Miele)
Draft

9 hónapja
“SZOBOSZLAI DOMINIK: AKIK AKKOR NEM SZURKOLNAK NEKÜNK, AMIKOR VESZTÉSRE ÁLLUNK, AKKOR SE SZURKOLJANAK, AMIKOR NYERÜNK“Elképesztő, nagyon komoly baj van a fejekben.
JC6 (Mr. Miele)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
ezek a play off meccsek rohadt jok
9 hónapja
Lukaku kapásból Bomba , nem semmi volt
9 hónapja
Közben 3-2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Am akármekkora védés ez a kapust és a komplett olasz bagázst száműzném hosszú hónapokig a keretből... ez a tipikus esete annak h mindennel foglalkoztak, csak azzal nem amiért a fizetést kapják és a munkájuk lenne... kurva szánalmas.na ilyen gólt se láttam még (GER-ITA)Link?
gamerkr
bcsarli, Udvari FőkóstolóMemories still hurt.pic.twitter.com/rnxZuJ4Cy4
— R.D. Football Scout (@RdScouting) March 23, 2025
zacknorb
nyolcan bassza meg NYOLCAN voltak minden egyébbel elfoglalva, mintsem ami a feladatuk lett volna
Szerkesztette: Beki
9 hónapja
Nézem a spanyol - holland meccset, mintha nem is ugyanaz a játék lenne, mint amit a HUN-TUR-on volt.mert hazaáruló vagy
Vitézlő Titoknok tomz
és lehet menni az ukrán frontra harcolni, te poloskapeti szimpaizáns
(átlagfideszszavazó)
9 hónapja
Nézem a spanyol - holland meccset, mintha nem is ugyanaz a játék lenne, mint amit a HUN-TUR-on volt.
9 hónapja
YoungZeeZee
9 404
pool - barca a nagy forditasnal volt ilyenna ilyen gólt se láttam még (GER-ITA)Link?
gamerkr
bcsarli, Udvari FőkóstolóMemories still hurt.pic.twitter.com/rnxZuJ4Cy4
— R.D. Football Scout (@RdScouting) March 23, 2025
zacknorb