Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Gakpo again 😊
több mint 1 éve
azt értem, csak mikor útólag bejelentik hogy hibázott a VARamúgy továbbra se értem hogy ezeket a belépőket miért nem lehet utólag szankcionálni ...ha vak VAR you, akkor vak VAR you
Negritis, a vajda
slowmotion
akkor miért nincs egy piros utólag?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
amúgy továbbra se értem hogy ezeket a belépőket miért nem lehet utólag szankcionálni ...ha vak VAR you, akkor vak VAR you
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
amúgy továbbra se értem hogy ezeket a belépőket miért nem lehet utólag szankcionálni ...
több mint 1 éve
labda vót, spori!puhányok ezek ma, ezé nem nézi senki má
slowmotion
több mint 1 éve
mondjuk Tony Harringtonról nincs emlékem hogy egy pöcs lenneelső félóráról lemaradtamfelkúrtad volna az agyad.
nemtom baj-e
Negritis, a vajda
Robbo térdébe beletalpalt valami benga néger - csak sárga
Gravenberch achillesére rálépett a csávó csak úgy - csak sárga.
aztán a második gyerek rúgott egy gólt, aztán Robbo hibázott, és kiállíttatta magát.
slowmotion
Negritis, a vajda

labda vót, spori!
több mint 1 éve
koreai gyerek is veri közben a Bayernt
több mint 1 éve
a videobíró, though... Robbo térden rúgása lényegében Virgil v2 volt, leről jött vissza Gakpo, még nem fújták le, de a csávó nyújtott lábbal állt bele Robertson térdébe oldalról.mondjuk Tony Harringtonról nincs emlékem hogy egy pöcs lenneelső félóráról lemaradtamfelkúrtad volna az agyad.
nemtom baj-e
Negritis, a vajda
aztán a második gyerek rúgott egy gólt, aztán Robbo hibázott, és kiállíttatta magát.
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mondjuk Tony Harringtonról nincs emlékem hogy egy pöcs lenneelső félóráról lemaradtamfelkúrtad volna az agyad.
nemtom baj-e
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
első félóráról lemaradtamfelkúrtad volna az agyad.
nemtom baj-e
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
első félóráról lemaradtamnemtom baj-e
több mint 1 éve
Csak a Kiállítás óta Volt már kulcsszerelése 3 is Szobonak a szpíker 1-et már észre is vett nagy nehezen bwlőle.
több mint 1 éve
Direkt piros 2 meccs eltiltás?nem volt súlyos, nem hiszem
Nomac
több mint 1 éve
Direkt piros 2 meccs eltiltás?
több mint 1 éve
Most már én is láttam, kösz 🙂De előtte nem volt les?nem.
vpi
slowmotion
több mint 1 éve
De előtte nem volt les?
több mint 1 éve
Baj van..
több mint 1 éve
nyilván az a gyerek rúgja, aki előtte csak úgy odalépett Gravenberch achillesére. business as usual.
több mint 1 éve
Andó-szabó világ életében ellenünk fújt, erre az utolsó meccsén az utolsó 10 mp-ben csak befújt nekünk egy tizit🤣Kurva anyád ondó. Karakó után a legundorítóbb jv. A libások 2. gólja előtt is vagy 20 méterrel előrébb végeztette el a szabadot.
Minden jó ha a vége jó, kár hogy csak az utolsó meccsén kezdett el törleszteni
eaglesmcnabb
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
Andó-szabó világ életében ellenünk fújt, erre az utolsó meccsén az utolsó 10 mp-ben csak befújt nekünk egy tizit🤣Minden jó ha a vége jó, kár hogy csak az utolsó meccsén kezdett el törleszteni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
2. kalapból húztak minket, szal a cél minimum a 2. hely kell hogy legyen
több mint 1 éve
Írek ellen én nem venném alapul az EB előtti szenvedéseket, az örmények meg olyan 2-3 meccs wow, 2-3 meccs jujj, többi meg várható színvonal.Portugália/DániaEzt hogy számoltad ki?
Írország
Örményország
Második hely kötelező.
zacknorb
Mikey
NL-ben is hozva lett a kötelező, sőt (két hazai pontszerzés), szerintem itt is lehet hozni, ami a második hely a négyből.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gondolom, ha a kijutást mint célt el akarják érni, akkor nem sok lehetőség van.Portugália/DániaEzt hogy számoltad ki?
Írország
Örményország
Második hely kötelező.
zacknorb
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.