Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Soccer híreink röviden:
Bernd Storck lett a Sepsi vezetőedzője.

A téli átigazolási szezonban állítólag a Fradi a Slaven Belupo koszovói válogatott szélsőjével, Arber Hoxhával erősítene. A horvátok állítólag 2 millió EUR-t kérnek érte, a Fradi mellett pl. az Udinesét is érdekli a támadó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Pesicre nagyon kiváncsi voltam mit tud majd mutatni Varga sérülése utáni időszakban, ha mezőnyben nem is mindig de azért a góljainál látszik hogy ő egy igen jó játékos - legalábbis sztem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Jó, hát ezt kb nem értem, hogy húztuk be. Sebaj, legyen egy barátságos x a Fiorentina ellen, oszt annyi. Attól függetlenül a játék (höh) qrva gyenge volt megint.
Bálesz
amig Siger az egyik vkp addig nem tudom mit varunk a csapattol. imadom a sracot, csupasziv meg minden, de a nagy serulese ota arnyeka onmaganak, es elotte sem volt feltetlenul egy csoportkoros csapat meghatarozo tagja. tavaly sem veletlenul nem volt keretben sem.
csebi
Szerintem őt szezon végén elengedik, ahogy vszinű Besicet is. A középső középpályára kelleni fog 2 új játékos, Styles végre rájöhetne hogy jobb egy bajnokesélyes csapatban játszani mint az angol harmadosztályban, még ha az a csapat Mo-n is van. Bár sztem ő nem fogja elhagyni Angliát.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Jó, hát ezt kb nem értem, hogy húztuk be. Sebaj, legyen egy barátságos x a Fiorentina ellen, oszt annyi. Attól függetlenül a játék (höh) qrva gyenge volt megint.
Bálesz
amig Siger az egyik vkp addig nem tudom mit varunk a csapattol. imadom a sracot, csupasziv meg minden, de a nagy serulese ota arnyeka onmaganak, es elotte sem volt feltetlenul egy csoportkoros csapat meghatarozo tagja. tavaly sem veletlenul nem volt keretben sem.
csebi
Egy fek. Resze volt Kubatov "szurkolo visszaszerzo" kampanyanak, aztan maradt.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott
Bálesz

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló

több mint 2 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
a wishes Varga Barni
petey
igazi csatar. 98 percig balfaszkodik, de az utolso percben gyoztes golt lo.
Kenny
Szerintem kb. az egyetlen támadó párharc volt, amit nyert a lövés előtt.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
köszi spori
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Lehet tenni a Fradi-Fiorentinat 0-0-ra

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
heroikus küzdelem ide-vagy oda, azért ez qrva gyenge volt. lesz baj.

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 470
Sima.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 597
LOL 😀
több mint 2 éve
a wishes Varga Barni
petey
igazi csatar. 98 percig balfaszkodik, de az utolso percben gyoztes golt lo.

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 497 — nabege2@yahoo.com
az olaszok ellen meg jöhet egy szalonremi
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
a wishes Varga Barni

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 497 — nabege2@yahoo.com
Huhhhh
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Anyaaaaaaaad

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
SZEDD KI BOHOC!!

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
gollllllllllllllllllllllllllll

built for this shit

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
egész nap meccset nézhetek és még fizetnek is érte, what a time to be alive! (remélem a munkaadóim nem olvassák a fórumot)
Löfli
ma is ugyanez a terv, nflig a tervezett program:
13:00 BVSC - Tiszakécske
15:00 Tottenham - Villa
17:00 Felcsút - Fradi
Löfli
Hétfő reggel légy szíves gyere be az irodámba!
warr_b
... hogy együtt megnézzük a Kelet-Timor vs Nyugat-Szahara csúcsderbit!
r.baggio
😁
A Cook-szigetek-Pápua Új-Guinea derbyre gondoltam, esetleg ha korábban bejön, még a Tahiti-Szamoa is belefér, amíg elkávézgatunk.
warr_b
Tahiti 2-1-re nyert Szamoa ellen, a pápuák meg megállapított eredménnyel, játék nélkül mentek tovább a Cook-szigetek ellen.
A 9.-12. helyekért zajló helyosztókon az Északi-Mariana-szigetek Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig Tongát intézte el egyaránt 4-0-ra.
Holnap az elődöntők is lejátszásra kerülnek: Új-Kaledónia-Vanuatu illetve Fidzsi-szigetek-Salamon-szigetek meccseket rendeznek.
warr_b
Új-Kaledónia-Salamon-szigetek döntő akkor...
Sajnos Fidzsi egy piros lappal elintézte az esélyeit 😕
warr_b
a 11. helyet Tonga szerezte meg, miután 6-2-re verték Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig 9. lett, 4-1-re nyertek Északi-Mariana-szigetek ellen. A 7. helyet Szamoa kapta, miután Cook-szigetek visszalépett, az 5. helyről szóló meccsről még nem találtam végeredményt 😀
Löfli
Tahiti 2-0-ra nyert, övék az ötödik hely 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 630 — beers & Packers
Most látom csak, ki született Leskovacban. | (Gojko Mitić, az NDK-s indiánfilmek sztárja.) |
több mint 2 éve
Ez a Fior win marha jól jönne a Fradinak

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 442
Semmit nem változtat egy gól, mert így is úgy is le kellene győzni az olaszokat, mert a belgák otthon a cukival játszanak, ha most nyernének elég lenne egy x is

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
na vegre
több mint 2 éve
Azért ez a gól benne volt

Poloska vagyok.