Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 493 — LIGHTS OUT!
Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint a játékosok rendkívül csalódottan értesültek a megjelent hírekről Maldiniék menesztése kapcsán. A Milan leginkább meghatározó játékosai, többek között Theo Hernández, Sandro Tonali, Rafael Leao és Mike Maignan egyáltalán nem fogadták jól a klub tulajdonosának döntését.

Cardinale takaroggy!
empty taxi
mivel mki azert hosszabbitott, mert Maldini kb zalog volt az ertelmes transzferekhez. amugy most kell lerabolni a Milant, Theo meg Leao mehet kvazi diszkontaron.
csebi

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 613 — Lucas Scott
Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint a játékosok rendkívül csalódottan értesültek a megjelent hírekről Maldiniék menesztése kapcsán. A Milan leginkább meghatározó játékosai, többek között Theo Hernández, Sandro Tonali, Rafael Leao és Mike Maignan egyáltalán nem fogadták jól a klub tulajdonosának döntését.

Cardinale takaroggy!
empty taxi
mivel mki azert hosszabbitott, mert Mancini kb zalog volt az ertelmes transzferekhez. amugy most kell lerabolni a Milant, Theo meg Leao mehet kvazi diszkontaron.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26

Cardinale takaroggy!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
Imádom az UEFA-t!!
Botrányos bíráskodás az EL döntön??
Akkor küldjük az EKL döntőre del Cerro Grande-t(ESP),mi baj lehet belőle. 😬😬😬
Tony Adams
BL döntő bíróról van infó már?
zacknorb
elvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.
csebi
én nem olvastam semmit, de Marciniak elég jó választásnak tűnik
zacknorb
az internek igen, mert a két csapat közül nekik lesz nagyobb határhajlandóságuk a faragásra
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 847 — "Montoya por favor!"
Negreira ügyben újabb fordulat: a Marca azt írja hogy amit utaltak pénzt Negreira cégeinek, azoknak nagy része Barca vezetőihez kerültek vissza, ezzel meglopva a csapatot. 😀😀😀 ez mekkora szánalom már ha igaz
Hogy a bírok befolyásolták-e a meccseket, azt továbbra is vizsgálják

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A MilanNews, a La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport értesülései szerint Maldini és Massara távozásával Giorgio Furlani, a klub vezérigazgatója és Geoffrey Moncada, a Milan játékosmegfigyelői hálózatának eddigi vezetője fogja lebonyolítani az igazolásokat és az eladásokat a nyári átigazolási időszakban.

Cardinale terve, hogy belső megoldásként Moncada az eddigieknél lényegesen nagyobb hatáskört kapjon az átigazolásokban – erősítette meg Gianluca Di Marzio a Sky Sport Italiától. A világhírű játékosmegfigyelő az elmúlt években Maldiniék munkáját segítette. A francia szakembernek a szezon végén lejár a szerződése, azonban marad a klubnál és nagyobb hatalmat kap az új konkrét igazolások kiválasztása terén.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja szerint Moncada lesz a Milan új sportigazgatója Massara távozását követően és hamarosan aláírja a szerződését.

Madden hates me.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
1hete linkeltem a cikket, akkor volt itt egy kisebb beszélgetés róla, hogy bár ő van kijelölve, meg a VB döntőt is ő vezette, de indítottak vele kapcsolatba egy vizsgálatot, mert erősen szélső jobbos politikussal van közeli barátságban.
Sixo
Dehogy van barátságban.
Felkérték, hogy mondjon beszédet valami konferencián, fogalma nem volt hogy az a széljobber csávó a szervezője.

www.espn.com/soccer/story?id=37779427&_slug_=uefa-confirm-szymon-marciniak-referee-champions-league-final-apology-far-right-event

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
1hete linkeltem a cikket, akkor volt itt egy kisebb beszélgetés róla, hogy bár ő van kijelölve, meg a VB döntőt is ő vezette, de indítottak vele kapcsolatba egy vizsgálatot, mert erősen szélső jobbos politikussal van közeli barátságban.

több mint 2 éve
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
twitteren lattam szoval bmi lehet.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 982 — Kinek mit intézett a kormánya
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 982 — Kinek mit intézett a kormánya
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Még mindig ragaszkodik Mancini az öregekhez és valami baja van a Lazioval, annak ellenére, hogy játszott ott elég sokat. Sehol egy Casale vagy Zaccagni.

Sixo
Lehet mennek az U21-es EB-re, mint Tonali.

Madden hates me.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Imádom az UEFA-t!!
több mint 2 éve
Pedig rengeteg szakértő és kommentátor védte, hogy jó munkát végzett és max Lamela könyököse ami vitatható.

Sixo
hát szerintem amúgy tényleg ocsmányszar volt
olyan mint a meccs maga
fosfaragó
zacknorb
nem tudta megfogni a padokat, de mit kellett volna tennie? ha kiallitja Joset akkor sztem a csavot meglincselik a Leroy cafe mellett Ferihegyen.
a kezezesnel jo dontest hozott, hogy nem tizi a jelenlegi szabalyok mellett.
Lamela konyokose meg sztem azert nem, mert nagyon nehez szandekot bebizonyitani. vegig ilyen testmozgassal fut.
csebi
Szerintem nem csak a padokat nem tudta megfogni, hanem az egész meccset. Minimáisan szerintem engedékenyebb is volt a Sevillanak, Lamela esetében pedig az idén látottak alapján csak az a kérdés, hogy második sárga vagy egyből piros.

Mondjuk azt a szélmalomharcot amit azóta a romainstak tolnak ellene, hogy kb. ez a csávó az eredendő bűn már túlzás, de nem ez az első fura dolog abból a körből

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

A fiatal srác nyáron fog az Atlético Madridba igazolni (igaz utána lehet kölcsönadják)

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Még mindig ragaszkodik Mancini az öregekhez és valami baja van a Lazioval, annak ellenére, hogy játszott ott elég sokat. Sehol egy Casale vagy Zaccagni.

több mint 2 éve

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
Pedig rengeteg szakértő és kommentátor védte, hogy jó munkát végzett és max Lamela könyököse ami vitatható.

Sixo
hát szerintem amúgy tényleg ocsmányszar volt
olyan mint a meccs maga
fosfaragó
zacknorb
nem tudta megfogni a padokat, de mit kellett volna tennie? ha kiallitja Joset akkor sztem a csavot meglincselik a Leroy cafe mellett Ferihegyen.
a kezezesnel jo dontest hozott, hogy nem tizi a jelenlegi szabalyok mellett.
Lamela konyokose meg sztem azert nem, mert nagyon nehez szandekot bebizonyitani. vegig ilyen testmozgassal fut.

több mint 2 éve
Én azt se tudom ki ez a csávó, és mit lehet tőle várni. Van aki tud róla 1-2 mondatot mondani?
Duff
Ausztrál edző, aki hatalmas sikereket ért el az elmúlt 2 szezonban a Celticel. Korábban az ausztrál válogatott és City egyik farm csapatát edzette. Ezért is mutatnak hasonlóságot a csapatai játéka Pepével, főleg a tavalyival. Agresszív letámadás, folyamatos labdatartás, 2-3-5ös (2-3-2-3) labdás játék, 4-3-3 vagy 4-1-4-1 labda nélküli játék jellemzi. Szélsői széles pozíciókat vesznek fel és gyakran cserélnek helyett, ez is Citys múltjából jön.
Sixo
Jó, és akkor ezt a focit húzd rá a jelenlegi Spurs keretre.😀
Tony Adams
Ha nem Daniel Levy lenne az elnök, akkor nem lenne baj. Artetának is több évébe került a játékára szabni a keretet, ten Hag sem az Ajaxos játékát játszatta idén a MU-nál, hanem alkalmazkodott. A gond, hogy tulajdonosi résznél minimális türelem van, és nemhogy éveket, de 2-3 hónapnál többet nem várnak ha nem jönnek az eredmények.
Sixo
de ez a keret szornyu. nincs igazi szervezo kozeppalya es vedekezesben sem tul jok kozepen, szelsok sincsenek Son mellett. szvsz a vedelem is hulla gyenge, kozepen gyengek. ha elmegy Kane akkor innen konnyen lehet kieses. bajnoksagban a golok kozel felet o szerezte.
csebi
A keret teljesen korrekt volt idén egy BL-EL helyre. Bentancur az egyik kedvenc kp-a volt a twitteres advance stat guruknak, amíg le nem sérült 6-8 hónapra. Højbjerg klasszis szint. Kulusevski fél évnél az év csapatában volt jobb oldalon Saka előtt, aztán szezon második felére bezuhant teljesen, a kezdőt is elveszítette és most már azt sem biztos, hogy a kölcsönből megveszi a Spurs. A védelem és a kapus szar + a szárvédők, ide venni kell ,de van egy Cristian Romero aki a Vb-t nyer argentin csapat kezdő belső védője volt. Sok rizikót vállal, van amikor hülyén néz ki, rengetegszer viszont brilliánsnak, de összességében ő jó védő, a többiek kb kuka a védelemben. Ha normális edző jön, akkor ezzel a kerettel lehet mit kezdeni. Kane ha megy, az 100 misi bejön, abból van mit költeni, mondjuk jó kérdés kinek, mert nincs sport igazgató. A kiesés nagyon de nagyon túlzó. A fizetés kerete még így is top7es lesz a csapatnak, azzal nehéz lesz kiesni ha egy elfogadható edző jön.
Sixo
van egy alap kezdo, amiben a vedelem tovabbra sincs top 10ben a PLben, es a kezdo utan lenyegeben nulla melyseg. ha egy ember kiesik a kezdobol akkor mar gond van. barhonnan.

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska

Sixo
150-es szorzóra ajándék volt az eb gólkirályi címe, volt egy kaput elkerülő lövése.

Pedig ordas nagy spíler volt!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo
Igazi MU-s húzás lenne ha nem Varane hanem +ájör mellé tennék be...

Amúgy ez egy nagyon jó igazolás lesz/lenne, még a végén csapat lesz Manchester piros felén is

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Hamburgnál látom megint csak jövőre...
NB2
Ők a német Újpest 😊
Reggio1914
Ez mar nagyon uncsi
Stoki
Lehet, de igaz 😀